Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 06:25:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г. (Прочетена 85578 пъти)
Sisku
Професор
Публикации: 422
Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
«
Отговор #150 -:
юли 03, 2015, 15:25:26 »
Да, доста силно го засилих, изобщо не прецених
Иначе няма торта по цветята, само 2 етажа са, но цветчетата можеха да се ядат. Бяха закрепени на нещо като пръчици
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #151 -:
юли 03, 2015, 15:26:56 »
Ама много ви е прекрасна тортата! Запазихте ли от цветчетата?
А снимките са много красиви - ще да е от булката
Активен
Sisku
Професор
«
Отговор #152 -:
юли 03, 2015, 16:16:34 »
Благодаря
Цветчетата са ми малко болна тема, защото седмицата след сватбата бяхме на екскурзия по работа
Просто нямаше как да не отида и ММ беше сам. И решил, че като са останали, просто съм забравила да ги хвърля и ги "метнал" той
. И така, сега нямаме нито едно, но нищо не му казах, защото милия просто не е знаел, че исках да запазя, а и аз пропуснах да му кажа. Но пък има цветчета от тортата за кумовете, така, че ще си ги гледаме от тяхната.
Активен
Sisku
Професор
«
Отговор #153 -:
юли 22, 2015, 11:49:24 »
Я, да си раздвижа малко темата аз. Вие ме забравихте, но ще понахалствам и ще напомня за себе си
Като подарък за сватбата, кумците на нашите ни подариха екскурзия да Рим. И това беше и сватбеното ни пътешествие.
Заминахме на 11 юли и бяхме 6 дни там. Беше страхотно, но естествено не успяхме да посетим и да видим всички забележителности. Дано се върнем някой ден отново. Единственото, което ме измъчваше бяха горещините. През цялото време, дори и вечер, температурите не падаха под 35 градуса и в комбинация с влагата беше чудно...
Качвам няколко снимки
Фонтанът пред площад Испания
Колизеят
Фонтанът ди Треви за жалост се реставрираше, но успяхме да хвърлим по монетка
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #154 -:
юли 22, 2015, 12:58:10 »
Супер подарък сте получили
. Пожелавам ви да се върнете отново там и да посетите пропуснатите места
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #155 -:
юли 22, 2015, 13:20:06 »
Да знаеш само от кога ги чакам тия снимки
На втората сте много сладки.
Активен
Sisku
Професор
«
Отговор #156 -:
юли 22, 2015, 13:30:28 »
Лорка, благодаря, дано, пожелавам ви и на вас да отидете
Нат, като истински туристи сме, но добре, че бяха шапките. Първо обикаляхме Римския форум, понеже опашката за Колизеума го обикаляше целия. Нямахме шапки и направо слънчасахме. А аз по принцип не слагам такива неща на главата си, но зора какво ли не прави. Та не я свалихме през цялото време.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #157 -:
юли 22, 2015, 15:25:38 »
Много сте хубави, даже с шапките сте още по-туристичски
Рим е прекрасен, ние ходихме пролетта, но не успяхме да видим всичко...и си казахме, че пак ще се върнем, направо ми взе акъла този град
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #158 -:
юли 23, 2015, 15:12:38 »
Сиску, дори ни е много приятно, че ни напомняш за себе си.. Харесвам булките, които остават във форума и след сватбата си
Снимките са страхотни, наистина тази с шапките е много красива... Сигурна съм, че е било топло, ние бяхме в Рим през късната есен - Октомври и то дори, почти към зимата.. края на Октомври и беше многооо топло.. Та, представям си сега.. Гледам имали сте късмет и Ди Треви е отворен след реконструкцията.. Ние го хванахме закрит с платна.. Не съжалявам, пак ще се върнем
Ходихте ли до Ватикана и качихте ли се на Купола на Св. Петър?
Активен
Sisku
Професор
«
Отговор #159 -:
юли 23, 2015, 16:47:45 »
Тони, за жалост Ди Треви продължаваше да е заграден с едни плесигласови неща и не течеше вода, но поне фигурите се виждаха. Иначе хората бяха направи нещо като мини басейнче, пълно с вода и пишеше "Може да хвърлите вашата монета тук." Качвам и снимка от моето хвърляне.
За жалост до Ватикана не отидохме. Бяхме го оставили за последния ден преди да си тръгнем, но тогава температурите бяха рекордни - минаваха 40 градуса, а и трябваше да се местим от една стая в друга в хотела и не тръгнахме. Но пък обещах на Иван, че ще го заведа отново, за да му се реванширам, че не отидохме и ще го заведа първо там.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #160 -:
юли 23, 2015, 17:57:21 »
Хехе жалко, но определено имаме сериозна причина да се върнете там.. Къде ходихте 6 дни, че не успяхте да отидете до там, много ми стана интересно.. Може би, обаче и температурите са си фактор, който не бива да се подценява
Следващият път октомври или април, май
Ди Треви беше далеч по-скрит преди, та пак е по-добре от нищо... Басейнчето с монетките го имаше и тогава, но представи си всичко покрито и оставено отпред да хвърляш монета..
Сега се доближава до нормалния си вид, та влиза в употреба, но тогава
Активен
Sisku
Професор
«
Отговор #161 -:
юли 24, 2015, 14:23:54 »
Определено основния фактор бяха температурите. С ниско кръвно съм и малко да е по горещо и веднага ми става лошо. А в Италия нито кола нито шоколад ме спасяваха. Иначе ние де факто имахме 4 дни само, понеже пристигнахме в 14 часа и докато се настаним стана 16. И се разходихме в парка и вилата, които бяха близо до хотела. Следващия ден обикаляхме из Римския форум, хълма Паладин, площад Венеция, Капитолийския хълм и музеите. На другия ден пък влязохме в Колизеума и околните базилики, после площад Испания със стълбите и улицата с магазините. Четвъртият ден беше за фонтана Ди Треви, Пантеона, фонтана на четирите реки и още куп места в околността. И както ти казах петия трябваше да се местим в друга стая и после ме достраша да тръгнем, за да не се свлека някъде от жега
А на шестия се прибрахме. Въпреки, че и тогава си беше приключение. Нямаше билети за автобуса, с който да стигнем до летището и в крайна сметка, понеже закъснявахме, взехме такси. Та усетихме и то начина на каране на италианците. Беше меко казано "лудо"
Та така, определено видяхме много, но има и още няколко пъти повече за гледане и живот и здраве се надяваме да се върнем.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #162 -:
юли 24, 2015, 15:02:21 »
Ох, като каза нямаше билети... Отиваме да си хващаме автобус за трансфер до летището и там в кафенето обясняваме за колко часа, кое летище и тн и ни казват няма билети.. За предния автобус - пак няма.. Изпадам в ужас, защото исках от предния ден да си вземем билети, всеки ден минавахме покрай Термини, но Илиян все обясняваше, как имаме време, нямало смисъл.. И започвам да му се карам на български и гледам някакъв клошар, точно до входа на заведението се заслушва.. Но беше с ужасно неприятен вид, някакви рани по лицето и тн.. И се приближава към нас и като се развика.. "ООО, ама вие от България ли стеее, аз съм българин елате, ще ви уредя да се качите".. Аз бая се изплаших и се прибрах близо до Илиян, хората започнаха да ни гледат и какво ли си викат "Намериха се, стари приятели"
Оказа се, че този клошар, живее от няколко години в Рим и останал без работа, но му е по-добре там, отколкото в БГ и останал.. И вечер му разпешават, когато е студено да спи в кафенето на автобусната фирма (не се сещам името), а през деня пази местата за паркиране на автобусите.. Та ни качиха с приоритет, понеже Илиян го почерпи цигари и му купи кроасан..
Активен
Sisku
Професор
«
Отговор #163 -:
юли 25, 2015, 10:15:35 »
Лелеее, интересно преживяване сте имало. Но все пак сте успели да се качите на автобуса, макар и с помощ от клошаря. Но си представям как си реагирала,когато се е запътил към вас
И тук се замислям за друго - колко ли му е зле в България, щом се чувства по-добре като клошар в Италия
Но това е друга и дълга тема за разговор.
Иначе и ние ходихме предния ден да си купим билети , но ни казаха, че не може - трябва да е на деня. А на самият ден - нямаше билети. Цаката му е онлайн резервации и закупувания на билети, но за другия път ще знаем
Присъствахме и на хващане на джепчийка в метрото - не беше хубава гледка изобщо
Докато чакахме за таксито пък, един италианец се пререди, други двама го изкараха от колата и взеха да се карат, че не можело така. Шофьорката на таксито пък от своя страна викаше, че няма да тръгне без пътник и така чухме и римски скандал. Голямо викане беше, поне 10 мин, но се разбраха в крайна сметка. Абе интересни случки имахме.
Активен
Feribotka
«
Отговор #164 -:
юли 27, 2015, 08:42:36 »
Oooхх с тия билети верно голяма мъка...ММ беше резервирал онлайн и нямахме проблеми, но ние пък също имахме малко проблеми с ремето, защото деня, който си бяхме оставили за Ватикана валя като из ведро и не успяхме да видим Сикстинската капела и да се качим отгоре по стълбичките на Тони на специалното място, но Папата го видяхме, даже меса ни чете
Явно всички ще ходим пак
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13