Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:52:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на orhideq87 - 21.02.2015г.
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на orhideq87 - 21.02.2015г. (Прочетена 33047 пъти)
orhideq87
Любопитен
Публикации: 44
Re:Сватбата на orhideq87 - 21.02.2015г.
«
Отговор #15 -:
февруари 10, 2015, 20:14:08 »
Та след толкова обяснения, искам да посъветвам всички бъдещи булки:
- Отделете си повече време (не в последния момент) и пробвайте различни модели, за да разберете кой е вашия. Не си мислете, че нещо няма да ви стои добре. Не пробваме всеки ден булченски рокли, за да сме сигурни в това, което търсим.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #16 -:
февруари 10, 2015, 21:26:58 »
Благодаря ти, че сподели за предложението. Много е хубаво, когато този момент дойде и чуеш дългоочакваните думи. Много да се обичате!
Не се притеснявай, че не си усетила кой знае какво вълнение, когато си облякла твоята рокля. Понякога си поставяме много високи очаквания за предстоящото. И от други момичета съм чувала точно това. Сигурна съм, че на сватбения ден ще се почувстваш уникално, когато я облечеш. Най-важното е, че любимият човек ще бъде до теб и това ще е само началото на вашето семейно щастие.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #17 -:
февруари 11, 2015, 15:05:29 »
orhideq87
, това с роклята ме притеснява и мен. Като хора по магазините не ми харесва нито 1.. Като стоя вкъщи и гледам по сайтове има много, които ми допадат... Тежко ще е...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #18 -:
февруари 11, 2015, 15:14:37 »
alexandrova_90, не ме отчайвай и ти.
Като знам и аз с какви претенции съм не виждам как ще си избера рокля. Нооооо въпреки всичко вярвам, че има някаква надежда.
Активен
Anne_Shirley
Професор
«
Отговор #19 -:
февруари 11, 2015, 15:37:40 »
Аз искам да ви кажа да не се отчайвате, ами да мерите.
Много от роклите на снимките са барнати, нагласени, всяка гънчица си е на мястото, отделно са върху 50-килограмови моделки, високи 1,80 м. Нормално е като гледаме роклите на закачалките, да не усещаме този уау-фактор, който е постигнат на снимките на големите марки, и да си мислим, че тези рокли не са толкова хубави, колкото другите. А всъщност е нужно просто да ги облечем, за да ни стане ясно. Когато видях моята рокля за пръв път на закачалката, не ми се стори нищо особено. Покриваше ми критериите и затова се навих да я пробвам, иначе в главата ми все бяха перфектните рокли на Проновиас и я сравнявах с тях, и си мислех колко по-семпла и безлична изглежда. В момента, в който я облякох обаче... коренна промяна. Още няколко невзрачни на пръв поглед рокли ме изненадаха. Така че пробвайте и не се ограничавайте
Не се знае коя "обикновена" рокля ще ви превърне в принцеси, без да сте подозирали.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #20 -:
февруари 11, 2015, 15:53:25 »
Колко хубаво написано.
Ами истина си е, че трябва да се облече дрехата (без значение дали е сватбена рокля или друго). Определено много пъти съм оставала приятно изненада, когато облека нещо, което на закачалката изглежда по един начин, но облече ли се вече придобива друг вид.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #21 -:
февруари 11, 2015, 16:18:04 »
Орхидея, сигурна съм, че ще си прекрасна с твоята рокля! Щом веднъж си я харесала и си я купила, значи не си сбъркала! Това със силните усещания като си намериш роклята за мен е малък холивудски трик. Аз не припаднах от умиление при вида си. Залепих една широка усмивка и знаех, че е моята рокля.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #22 -:
февруари 11, 2015, 16:50:45 »
В почето пъти харесвам рокли, които не са от фотосесия на марка или облечени от модел, а от сватбени фотосесии на бг-булки
Иначе за световните марки и сватбените снимчици от Pinterest например, ясно е, че не мога да очакваам същия ефект от неодушевена закачалка
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #23 -:
февруари 11, 2015, 16:56:56 »
Момичета,не искам да бъда груба,но нека тук оставим
orhideq87
да разказва за нейната сватба, пък ние да си коментираме роклите в съответния раздел
Активен
orhideq87
Любопитен
«
Отговор #24 -:
февруари 11, 2015, 20:55:00 »
Не се притеснявайте, коментарите. Това ми носи и доза успокоение.
Другото, което исках да споделя е за обувките. Значи на всякъде четох, че първо трябва да е роклята. Но да ви кажа, че много зависи какво искате - дали искате семпли обувки от обикновен магазин за обувки или искате да са покрити с дантелата от роклята и да си ги поръчате в някой сватбен магазин.
В моя случай исках напълно обикновени, за да мога да си ги нося и след това, а и са по-евтини от сватбените магазини.
Имам проблем обаче, че нося малък номер и трудно си намирам по принцип обувки, а особено бели обувки посред зима...
Исках да си ги взема преди роклята, понеже знам че в Асеновград я скъсяват за 2 часа и да мога да си я взема напълно готова, без да търся шивачки после...
Обаче не си намирах обувки преди да ходя към Асеновград. Там магазините работят до 5:30-6:00 (или поне зимата е така, за лятото не знам), а в събота до обяд. За това се наложи да си взема и един ден отпуск и да се върна непременно с рокля в ръце, че друг път нямаше кога да ида.
И така ми я скъсиха толкова, колкото исках за обувки към 6-7 см. ток. Върнах се с роклята и търсенето ми стана още по-трудно - трябваше да се съобразя с номер, бял цвят, да са хубави и удобни, ами и с височина на тока...
За мой късмет заредиха магазините с пролетните си колекции и си взех изчистени обувки с точната височина на тока. Иначе се бях напълно отчаяла....
Така че, помислете за вариантите, преди да изпаднете в моята ситуация...
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #25 -:
февруари 11, 2015, 21:28:32 »
Всичко е много хубаво, което ни разказваш и даваш добри примери.. Но хайде покажи ни някоя снимка
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #26 -:
февруари 11, 2015, 22:49:05 »
Или кажи какво се случва последните 10тина дни пред сватбата, имаш ли разпределени задачи, какво остава?
Активен
orhideq87
Любопитен
«
Отговор #27 -:
февруари 11, 2015, 23:07:04 »
Снимки съм качила в албума. Тук нещо не можах да се справя с качването...
Последните дни вървят добре. Останаха ми още важни и несвършени неща, за които се надявам да ми стигне времето... Трябва да си купя бижута, да поръчам булченския букет, да си направя тейбъл картичките, да тренираме с младоженеца за първия сватбен танц, да поръчам цветя за масите в ресторанта за украса, да ходя на пробна прическа и ....... не знам си какво още
Ще падне голямо тичане от събота нататък.......
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #28 -:
февруари 12, 2015, 10:12:48 »
Много ми харесва бутониерата за кумата, сама ли я прави или я купи от някъде ?
Активен
orhideq87
Любопитен
«
Отговор #29 -:
февруари 12, 2015, 20:50:05 »
Мерси! Всъщност купих я от един магазин на Пиротска.
Първоначално се бях ентусиазирала всичко сама да си правя. Купих си материали, но направих само късметчетата и две малки бутониерки - гривнички за момиченцата на сватбата. За останалите неща някак се колебаех дали ще се справя и докато се начудя се оказа, че няма време да се занимавам. За това всичко си купих
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Нагоре
Изпечатай