Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 10:43:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 141588 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 16, 2015, 10:16:33 »

За праха за пране кожна Лекарка ми каза че е много важно да се слага по малко, по добре течен и най важното да се изплаква допълнително. Защото ако не е изплакнато добре и се изпоти детето се получава един вид като компрес , остатъци от праха попадат върху кожата.
за козметика за мазане аз лично не бих ползвала българска, но всеки си преценява финансово и качествено.
Иначе ние пеем с Ариел или Персил,  не бих казала че съм много доволна , а от детския на Персил въобще не съм доволна.
Посум, не ни каза пола на бебчето. blum
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 16, 2015, 10:29:50 »

Рубин а каката как е? Излизат ли още нови пъпки или вече почнаха да завехват.

Ние бяхме със Сано максима първия път и още пера с него де, само че вземам всички видове, а не само "сензитив" , редувам с Ариел. Сега за бебо ще си взема пак Сано розовия. Козметиката също миналия път беше - Клоран, сега сигурно пак. Аз лично предпочитам мляко пред олио, а и мисля че е по подходящо за тези пролетно - летни бебенца  blum
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #197 -: февруари 16, 2015, 11:36:19 »

Руми,аз имам бебешка програма на пералнята,тя е по дълга и след приключване на цикъла има допълнително изплакване.
А за праховете,аз от години ползвам или бг прах или Персил,но закупен от Турция или Ариел от Германия!Нищо общо няма Персил бг и чуждестранен.Като цена излиза еднакво,но аз си поръчвам на баща ми които пътува да ми взима Персил от Турция има един модел за петна ,цветно,дори на 20 градуса.Уникален е!
А за каката,отдавна перем общо дрехите с нашите.От към 3 годишна.Проблем не сме имали. good
Гери,каката е герой!Нямам думи просто!Първите два дни беше ужас.В смисъл,че едната вечер не бяхме спали,събужда се тя и почва да се съблича,казва мамо сърбиииии(дупето).Хора,плаках!Да не можеш да помогнеш по никакъв начин.Киснах я в тетра и много я облекчаваше.Важното е,че тя един път не се почеса.Иначе за три дни изби всичко и даже завехнат на третия ден.Сега са корички,пръскам с Джинджира Алба,да не я сърби.Само се чудя кога мога да я изкъпя?Ме косата й е на клечки от този лосион.Викам й добре,че не й се омазнява косата,иначе...
Момичета малко ми е неудобно тук да питам,ще потърся темата за покупките.Но да питам вие какви подложки за повиване използвате/ще използвате?Че тези твърдите не знам за новородено удобни ли са?Аз бях с мека в началото,но тогава нямах скрин,а сега имам.
И с тоя матрак все се чудя,дали да взема от Океа 120/60 или на Лорели  вчера видях че имат кокос и пяна с размер 130/65,което ще е по близко до нашия размер 130/70. crazy
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 16, 2015, 12:19:30 »

Рубин ако искаш звънни на педиатъра и го питай кога може да я изкъпеш. Аз от до хубаво си я изкъпах на 10-тия ден  angry Иначе и на мен ми се плачеше, ужас, стой детето и трепери цялата и само вика "сърби, сърби...."  . Ужасно нещо беше. Важното е че грам не ги пипна.

Ние сега поръчахме един познат да ни донесе Ариел от Германия (или от Австрия май беше мъжа ми общува с него), всички казват че разликата е огромна, та ще видя какво какво представлява.

В ЛИДЛ ще има хубави бебешки дрешки от четвъртък  good

И вижте вкъщи кой подрежда дрешките  blum

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 16, 2015, 13:30:23 »

Гери, браво на каката голяма помощничка си имаш вече!  Bravo И моята много помага, само дето майка не може да намери време да пазарува още  crazy а трудно харесвам и трябва да почна вече! Тая седмичка съм сама с каката, тати е в командировка, дано да слуша... До края на март ми остават само 5- 6 седмички работа хихухи
Активен
Рубин

« Отговор #200 -: февруари 16, 2015, 14:02:29 »

Гери,разликата е наистина огромна!Ще останеш доволна със сигурност! good
Аз вече пера втора пералня danceg,ама сега се чудя да ги пъхам ли в сушилнята  *crazy*Че всичко е памучни,ама пък колко да се свие де.Накрая да не стане така да ги ползва каката за куклите,а аз да ходя до Лидл tease
А да се похваля сега разглеждам в сайта на спалните комплекти където ще поръчам още един и какво да видя,предлагат и матраци и то нашия размер има-кокос и пяна.Маи ще поръчвам и матрака.
А за Магнифлекс,на каката й взехме за в нас един с бамбук помня и нещо беше...грам не искаше да спи на него.Това се базикаме,три легла смени още не си спи в нейната стая :girlhide:Та тогава за тук матрака й струваше 200 лв,за бабите пак Магнифлекс Пиер Кардин,а не виждам някой да е спал на тях.За това сега не ми се дават толкова пати.Малко ми е излишно,ако и този от 70 ще ми върши същата работа. good
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #201 -: февруари 16, 2015, 14:05:53 »

Рубин, едва ли ще се свият в сушилнята, ако са на програма с по-ниска температура. Аз ги пускам на програма "за шкаф", иначе имам и "за шкаф +" и "екстра сухи". Не съм имала такъв проблем до сега, а зимата аз не простирам.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 16, 2015, 14:17:22 »

Леле Гери много ви е хубава какАта , да ви е жива и здрава.
Рубин има един крем на Биодерма за шарка специално Цикабио. Педиатър го беше препоръчал на моя приятелка и тя беше много доволна.
За матрак , Ники е с Магнифлекс и съм много доволна. Решихме че няма логика ние да спим на хубав матрак,  а детето не. За преносимата кошара бяхме взели по евтин и имаше голяма разлика. Но при всички положения си вземете с размера на леглото. А каката защо не спеше на предишното легло, заради матрак ли?
Фани и нашия татко е в командировка и ми е много трудно. Той често пътува и сега ми каза че май месец почти няма да е тук , а края на месеца раждам живот и здраве. Ще ми е тежко сама в деветия. Въпреки че  има кой да ми помага , все пак е различно. Сега е във Флорида и му казах да вземе маратонки на Ники,защото всичко друго имаме. Първо ми каза че били скъпи и няма смисъл и аз се съгласих. А после ми прати снимка че е купил 3 чифта маратонки. crazy за какво са ни  не знам. Той винаги така пазарува или нищо или премного.
Активен
Рубин

« Отговор #203 -: февруари 16, 2015, 15:02:48 »

Знам ли ,че на повечето дрешки е забранено сушенето в сушилня.Иначе имам програма защита за бебето.За температура не ми изписва,само обороти,по които съдя.Сега я пуснах на синтетика,че да ги жали повече,а вече като се роди бебче ще си правя проби с умалени дрешки.
Руми,не знам защо ,но не й харесваше в кошарата.Едва ли матрака е от значение поне в нашия случаи.Иначе при нас мина вече шарката,вече всичко е сухо с корички.Радвам се,че я минахме и тази болест,за да съм спокойна за по нататък!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 16, 2015, 15:14:10 »

За козметиката - ползвах Бюбхен, по късно ми изписаха Авен и Мустела, но бяха специализирани продукти за кожни проблеми. Дано това да не е такава пуканка като каката, че на тъмните по не им е деликатна кожата  blum за праха - Тео бебе ползвах, каката е юлче и хич не съм полвала Олио,е яко се спарваше, млякото по-добре й понесе  good
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 16, 2015, 15:14:43 »

Аз суша почти всичко в сушилнята , без ризи. Почти всичко памучно се свива.но не ми пука особено. Специално за бебе е много практично.
 Рубин този крем мисля че и заличава белезите. Виж ако искаш в интернет какво пише.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 16, 2015, 15:19:21 »

И на мен не ми се дават много пари за матрак, в началото със сигурност ще има нощи при нас, после пък не знам точно на колко, но не искам да се бавя с местенето в обикновено легло, на което ще сложим преграда. Само трябва да не се буди нощем (предполагам че около една година, може и да съм прекален оптимист  Blush ) и да не яде нощем.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151

« Отговор #207 -: февруари 16, 2015, 16:13:00 »

Мами, аз чета редовно форума, но много рядко съм писала. Бременна съм в 31 седмица, исках да ви питам относно падането на кръвната захар, от вчера имам тоя проблем, ходих в бърза пом6т, изследванията са ми добре. Но тия моменти, в които ти става зле, никак не ги толерирам и исках да знам дали някоя от вас е имала подобен проблем и как се е справила.Благодаря ви
Активен
Рубин

« Отговор #208 -: февруари 16, 2015, 17:57:19 »

Гери,така така трябва!Кротки ще са,ще си спят спокойно и няма да усетим що е колики! good
На мен всеки ми казва,че сега ще видя какво е,а аз все им отговарям,че не е нужно да мисля по този начин.вярвам,че второто ще е кротушанко!Много е важна нагласата!
А за каката ви,сърхотна е!Пу Пу Пу.
Аз между другото смятам да взема едно кошче-люлка такова което е до 6 месеца да може да настаняват там бебока през деня.То е с колелца и ще мога да си го местя.
greta,аз имам такива ситуации,че само с падане на кръвната захар си го обяснявам.Не съм много по сладкото,явно и затова.Щом усетя,че се разтрепервам и краката ми почват да омекват взимам нещо сладко веднага !Гадно е,особенно аз сега взимам хапове от които пада още повече и ми се гади на всичкото отгоре.Забравям да хапвам нещо на 2-3 часа,а трябва.
Сега например усещам празнина в стомаха,която по наболява(глад),а апетит нямам ,даже ми се гадеше до преди малко.И ако не хапна нещо след малко ще ми се завие свят!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #209 -: февруари 16, 2015, 18:08:50 »

Рубин  токущо описа моментното ми състояние, така ми се гади днес, а в същото време съм и гладна.Ужасно е.... bad
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: