Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 10:33:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 140914 пъти)
mariola85
Гост
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #105 -:
февруари 10, 2015, 20:57:09 »
Аз пия Биозин да. Пия го заедно с магнерота, защо да не се пие заедно? За първи път чувам. Аз единствено знам за желязото но аз не пия желязо. Аз няма как да местя магнерота 3x2 пия и го пия с хранене и Биозина пия с обедното, да не се обърквам.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #106 -:
февруари 10, 2015, 21:04:54 »
Ами и в болницата два пъти като ме питаха какво приемам ми натякваха,че магнезия трябва да е с интервал поне 2 часа от Биозина.На няколко пъти питах и ми казваха,че е заради желязото.Не се усеоявало ,сконго приемеш с магнезии!В Биозина също има.Но мен това не ме късаеше.По скоро исках да знам дали останалите съставки се усвояват или желязото пречи на магнезия да се усвои.Все пак това е най -важно на този етап.
Та така.Аз ставам сутрин хапвам веднага нещо,за да изпия магнерота и ношпа или папаверин и след три часа приемам Биозина с плодове или с обяд.Обаче после за втория прием на магнезий и минидва малко когти време.Че пак трябва да минат 2-3 часа.Много е гадно.Не знам сега ако ми включат и АБ как ще ги намествам.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #107 -:
февруари 10, 2015, 21:15:14 »
В Биозина няма желязо. Той спомага желязото да се усвоява по добре, ето виж листовката:
http://apteka.framar.bg/30017026/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-30
Активен
Рубин
«
Отговор #108 -:
февруари 10, 2015, 23:22:27 »
Още по зле :\Това означава,че явно си пречат едно на друго.До сега и в болницата и моята АГ,и на консултациите съм питала все ми казват,че да има интервал 2-3 часа.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #109 -:
февруари 11, 2015, 10:56:45 »
Цитат на: Рубин в февруари 10, 2015, 23:22:27
Още по зле :\Това означава,че явно си пречат едно на друго.До сега и в болницата и моята АГ,и на консултациите съм питала все ми казват,че да има интервал 2-3 часа.
Никой никога не ми е казвал че си пречат, няма смисъл в това?
Да се отчета, бебе 2 кг, тонове супер ама не се спря да шава туй дете. Доплер отличен. Шийка 2.5 см има си конус но поне няма промяна от предишния път, док каза че нямя какво да я гледаме вече не ни интересува. Аз не съм качила нито грам. Следващо рандеву с док 02.03, и тогава ще спираме фраксито!
чакам сега кръвните и урината, и остава да лежим и да устискаме до 36та.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #110 -:
февруари 11, 2015, 11:05:55 »
Браво, Мариолка!
Останало е по- малко от месец до 36та
Има ли покупки вече? Или се концентрираш в стискането още?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #111 -:
февруари 11, 2015, 11:13:26 »
Фани има има, има креватче, повивалник сглобени са даже вече. Мм ще отиде за скрин този уикенд. Но ние всичко взимаме от Икеа и не чакаме никакви доставки. Взехме на Tommie Tippie Starter Kit, помпа на Авент, дрешки има още какво да се взима. ММ каза че количката ще е Gusio Carrera че му писна да ме слуша вече. Тя си ми беше и първия избор. Остават сега дребни неща да се сглоби всичко и от март месец да се пере и глади .
Само да изплатят болничния че ми писна вече да чакам ....
Активен
Рубин
«
Отговор #112 -:
февруари 11, 2015, 11:26:18 »
Мариолка
,браво!Толкова се радвам,че всичко е наред,особенно това с шийката,че вече не го интересува!По спокойно се чувстваме!А и нашите бебета вървят в едни норми!Супер!А какво е разположението?
Аз взех да се настройвам за секцио.Хубавото е,че всяка приятелка която е родила скоро и ми казва,че не е толкова страшно.Е ,важното е че изпитах удоволствието от раждането на дъщеря ми,пък сега както дойде.То не е сегашната позиция на бебето,то не са тия стрептококи...Имам усещането,че ми е писано така да е!Между другото миналия ден близка акушерка като чу че говоря с позната в болницата за раждането и каза,че юз пък и при втора бременност може и накрая да се обърне.
За Биозина,ей сега пак накарах мъжа ми да попита,че той днес отиде за болничния и му казали,че каквото и да се приема допълнително с магнезия трябва да се изчаква.Казали му ,че с ношпа и папа верин няма проблем.Щом вече 6-7 лекар ми го казва ,значи има защо.Не си го измислям,па и да си усложнявам живота в изчисления кога какво,що
Ох,мен ме мъчи тази тоалетна!Почнах пак със свещичките ,а как до скоро си бях супер само с киви.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #113 -:
февруари 11, 2015, 11:47:55 »
Сиси
много е сладурска рокличката
Мариолка
много сте напреднали с покуките...Браво на вас
Много се радвам, че всичко върви добре, а скоро ще наваксате и с оставащите нещица и подготовка
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #114 -:
февруари 11, 2015, 15:28:27 »
Мариола много добри новини. То не се знае , една приятелка лежа повече от месец и накрая чак преноси, като влезеш в деветия мисля че вече може да се разхождаш, или не съм права, поне при нея беше така. Много сте напреднали и с покупките.
Аз уж бях много амбицирана, а се моткам. Трябва вече да поръчам детска стая, но не съм измислила как да изглежда. Определено трябва да е поръчка, че стаята не е съвсем равна.
Чудя се леглата с какви размери да са? Направо за възрастни или по малки.
Мамчета ползвали ли сте прегради за легла? Че май само в Икеа видях легла с фабрична частична преграда, но не ми харесаха особено. Реално кошарата , която имам е 140/70, но така и така ще поръчам мисля да поръчам две еднакви легла За в бъдеще, че иначе ще е грозно с различни легла.
Ходите ли на курсове за бременни?. Миналия път ходих , имаше и гимнастика и бях много доволна, но сега са махнали гимнастиката , а повечето лекции вече няма да са ми интересни.Но пак мисля да посетя някоя друга лекция, че този път ще е лятно бебчето.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #115 -:
февруари 11, 2015, 15:38:26 »
Руми, аз мисля в детската да има едно малко легло(140/70) и кошарата с един гардероб. Понеже при нас /ама май и при вас/ са разнополови, като пораснат ще разделим стаята на две и ще си я обзаведем с бюра, гардероби и легла за големи. А тези, ако някой има желание за покупка, може да продадем. То поне кошарата сигурно ще се намери купувач, понеже и хубава и сглабяна стабилно!
Да ти кажа ,като са малки имат нужда от повече място за игра, после вече им се променят интересите
А и сега поне спокойно си лепя по стената стикери и други.
Ох от днеска съм в 7 месец...кога мина това време?!? Да ви кажа обаче малко ми става тъпо, понеже всеки които ме види ми обяснява колко ще ми е трудно. В същото време родителите с деца с по-голяма разлика се оплакват, че и при тях е трудно и то не малко. Ми никога не е лесно с две деца и това си е. Ама защо им е на хората на чужд гроб да плачат?
Активен
Рубин
«
Отговор #116 -:
февруари 11, 2015, 15:39:29 »
Мами,малката ми маи е с варицела.Избиха й едни пъпчици ситни с течност,маи е това.Има температура 37.4.Педиатъра ни днес е бил първа смяна и изтървахме,но утре следобед сме там.Знам ,че сега не е ипасно за мен,но въпреки това ми е кофти.Не знам колко е вярно това,че повтаряла след 20 г? *crazy*Аз такова нещо не знаех до скоро.Ама и да е така как да си дам детенцето,сега има нужда от мен.
Сериозно си мисля,че цялата ми бременност е премеждие!Това бебе ще излезе герой на края.Постоянно нещо се случва.
Активен
Alichka
«
Отговор #117 -:
февруари 11, 2015, 15:43:37 »
Мариолка, наистина много добри новини
Вярвам, че скоро време ще те пуснат да се разхождаш спокойно. Един единствен път съм виждала жена в 9-я месец да я карат да лежи. Беше с разкритие и я бяха приели, че бебето било много малко. Ама като видях как пуши, честно, мина ми жалостта към нея
Руми, аз бих поръчала директно две големи легла. Я кажи защо държиш на фабричната преграда? Ние най-вероятно ще купуваме от другите, затова събирам мнения.
Рубин, виж й гърлото - там най-често първо избиват пъпките.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #118 -:
февруари 11, 2015, 15:50:45 »
Рубин пъпчиците са с течност ама не са малки. Ако наистина е варицела купи ментол спирт. помага за чесането...
Аз теб не се притеснявай, ако си я изкарала!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #119 -:
февруари 11, 2015, 15:53:57 »
Аличка, чудя се какво да поръчам, тези прегради които се продават не ми изглеждат много стабилни.
Пънки, аз сега имам 2 кошари, едната е счупена.Да купувам нова кошара ми е малко безсмислено. Ние сме в къща на два етажа и стоим през деня долу в хола, където е едно голямо помещение и има много място за игра. Спалните са горе , а още е малък да го оставям да играе без надзор, че е и много палав. А и мислим да спим аз с бебето в една стая , а мъжа ми с ники в друга , поне половин година.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...