Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 10:35:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 141585 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #60 -: февруари 06, 2015, 13:51:09 »

Ами започнахме с по големите покупки, има си мебели вече, има и някои дреболии, чакаме болничния за да продължим. Не знам дали са го изплатили, картата е в ММ и все забравя да провери (нямам нито ПИК нито онлайн банкиране) blush
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #61 -: февруари 06, 2015, 13:58:53 »

За киселините какво викаш препоръчваш? Аз съм на фамотидин, ама не ми помага и трябва да го сменя с нещо... а много ми разказват играта тея киселини
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #62 -: февруари 06, 2015, 14:02:36 »

Еха,браво!Може да споделиш малко снимков материал girl_wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #63 -: февруари 06, 2015, 14:04:16 »

Гавискон, ако можеш да намериш течен но го няма нещо, пробвай с таблетките поне са ментови, също талцид, но най сигурно ще ти минат като родиш  funnytooth екстра прекрасна заедно със запека на третия тримесар  Girl_hide

Рубин само повивалника е сглобен като стане всичко готово ще  Wink
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 06, 2015, 14:04:51 »

milenkata, не питаш мен, но аз бях с адски киселини, които си правеха компания с рефлукс huhhuh.gif
Смучех Стопацид, знам че е безвредно, а и не е никак скъпо.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #65 -: февруари 06, 2015, 14:57:34 »

Всички питам... smile Добре благодаря, веднага след работа отивам да си купя и двете smile
Активен
tweety_pks
Ентусиаст
**
Публикации: 106

« Отговор #66 -: февруари 06, 2015, 15:00:13 »

Рубин, по принцип третата ФМ (30-32 г.с.) е така наречения Доплер, което е точно да се види кръвотка. При условие, че на теб си ти го следят, не мисля, че има нужда да ходиш допълнително.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #67 -: февруари 06, 2015, 15:42:54 »

Купих си Гавискон на сироп от Mall of Sofia в случай че някой не намира сиропа.

Нямаха Стопацид, но и в аптеката ми препоръчаха сиропа на Гавискон - да ви кажа гадно е на вкус ама май действа... преди 10 мин пих и вече съм малко по-добре
Активен
Рубин

« Отговор #68 -: февруари 06, 2015, 16:25:44 »

Да за третата фетална знам че се прави до и вкл 32 гс.И да доплер ми прави в 28 ,сега и каза че след две седмици пак.А бе това й е най-важно!
А аз да ви се оплача,пак не видях бебето :girlhide:Пак показваха на детенце и на мъжо тоз път,че нали винаги си ходя сама илинс детето,но сега гледам да не шофирам.Едно,че моята кола друса доста,друго че нещо се чувствам забавена в движенията и рефлексите.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 06, 2015, 17:29:24 »

Здравейте момичета!!! 2 часа ходене с каката из кабинети и аптеки, но поне имаме диагноза+назначено лечение. Абе супер весело дете, играе скача, единствено го болеше главата сутринта преди градина и хоп тихомълком направила синузит  girl_impossible че и шефа ме кара да правя разни глупости в петък следобед, но вече се ядосах - взимам 3 дни болничен хич не ми д...ме! Да свикват какво ще правят след някой друг месец като изляза в майчинство...
Активен
sise1902
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #70 -: февруари 07, 2015, 14:04:58 »

Да се похваля и аз, че скоро не съм се включвала, а само ви чета  blush
Вчера ми правиха доплер, че вече съм в 28 седмица. Много съм доволна, че всичко е наред при бебка и мен. Мозък, сърце, бъбреци... всичко е в норма. Пъпната връв, околоплодните води и плацентата- също. Малката ме рита много ниско долу и понякога чак имам чувството, че ще си подаде крака навън, та реших че може нещо да не е наред. Доки обаче ми обясни, че това си е съвсем нормално, имайки се предвид, че матката ми се качва доста високо. Да не се тревожа, че е толкова подвижна, а напротив- това спомага за развитието на двигателната й система. Ще я правим явно гимнастичка  girl_wink
Иначе вече е 1 кг. и 63 грама, крие си лицето и все мята краката на главата, но все пак успяхме да видим муцунката smile  Радвам се, че тя се развива добре и в норми, а аз съм наддала само с 6 кг. от началото на бремеността. Сега остава да продължим с покупките за беба.
Виждам, че сте коментирали количките, та да споделя...Аз съм решила, че нашата ще е Лорели. Първо, че финансово ще ни е може би най- изгодна тя, второ, че ми допадат повечето модели. Още повече, че съм решила да не инвестирам безбожни суми в нея, защото така или иначе ще прекарвам доста време с нея по пътищата, но не смятам да я лашкам в най- големите дерета, та предполагам, че ще я опазим. Вчера видях на живо модела Луна и съм очарована колко е маневрена, лека и подвижна. Мъжът ми и той се запали по нея. Докато я бутна и каза, че това ще е и то точно защото е лека и кажи речи сама върви. Има и амортисьори, което облекчава движението. Зимен и летен кош, отдолу багажник...абе явно ще сме с Лорели, нищо че го смятат за нисък клас. На мен ми допада и съм сигурна, че ще ми е удобна, а това ми е най- важно, че доста ще я мъкна  good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 09, 2015, 11:04:55 »

sise1902 пораснали сте и вие  blum За количката щом така сте решили нея си вземи. Аз понеже знам как използвам количката, знам и състоянието на пътищата и тротоарите във Враца и не бих рискувала, както съм казвала предпочитам висок клас втора ръка от продавалника.

mariola85 браво за покупките  good Разкажи повече - какво купихте?

При мен нищо ново, в неделя отивам за последния болничен (преди 45-дневния), другата седмица съм на ЖК , нямам търпение вече  danceg Не мога да разбера как е застанало това бебенце, на всяка друга жена ако пипна корема мога да определя позицията на бебето, на моето си не мога  blum А движения усещам ту горе, ту долу, ту от ляво, ту от дясно. Изобщо не го схващам как се е разположило милото  blum
Активен
Рубин

« Отговор #72 -: февруари 09, 2015, 13:09:05 »

Как стеее?Мен яко ме трескат хормоните,ту съм най-щастливата,ту имам чувството че никои не го е грижа за мен.Ужас!Така ми идва да се наплача едно хубаво,да ми олекне и да мине!Ама все гледам да се сдържам,че да не се напрягам.Не знам и аз кое е по доброто,да се стискам и да здържам тези емоции или да ги излея на воля и да се приключва!Заедно с това кръста продължава да ме боли }:->Е наоплаках се едно хубаво pardon
Гери на мен бивот и здраве другата седмица трябва да ми издават 45дневния и едно такова много хубаво.Само знаеш,че наближава и  *INLOVE*Във връзка с това да ви питам ей така,има ли значение дали написания термин на картона ми е точен?В смисъл,че навсякъде ми го смятат 5 април,а тази която ме записваше в женската консултация ми е написала 6-ти?Мен не ме бърка,ама дали влияе нещо на болничния?

Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 09, 2015, 14:12:34 »

Важно е кога ти е записан термина, защото въз основа на него се водят всички документи? Болничните от болницата и от ЖК трябва да съвпадат  crazy 45 дневния също ще бъде издаден въз основа на тази дата която ти водят в женската консултация.

Аз лично като ми се реве си ревЪ , хахаха, не че е похвално, ама не мога да го задържа в себе си.
Активен
Рубин

« Отговор #74 -: февруари 09, 2015, 15:01:13 »

Гериии,толкова емоции ми се насъбраха!Толкова хора ме нараняват!И то близки ,че вече не издържам.Вярно ,че сега сме по чувствителни,ама и някои неща минават границите.Пфуууу ,извинявам се ако ставам досадна.Скоро ще пусна бомбата и ще ми мине diablo
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: