Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:34:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ (Прочетена 156812 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ
«
Отговор #255 -:
февруари 06, 2015, 17:01:20 »
А разбира се, при мен няма и момент на комплекс (което може би е лошо), просто в последните години напълнях много, но бях болна и слаба, поне сега съм уж здрава
Ще видим как, обаче ще изглеждам на сватбата в омразното ми бяло, но няма да скандализирам света с черна рокля, поне не и на първата си сватба
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #256 -:
февруари 06, 2015, 17:13:26 »
Хахаха, ти и за втора ли се гласиш
Браво! А ако искаш да влезеш във форма, знаеш как става :)Иначе оформящото бельо ни е пръв приятел!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #257 -:
февруари 06, 2015, 18:02:40 »
Да, то да не е само за веднъж, Хахах поне още 3
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #258 -:
февруари 07, 2015, 15:32:20 »
Аз минах на нова стратегия - гледам клипчета от сватби в нета и си отбелязвам какво НЕ искам да бъде на моята. Първото ми огромно тик-че е на роклята. Всички булки ги натикват като облаци в колите, на първия сватбен танц държат воали, сатени... Ужас някакъв. Да минат между масите си обръщат обръчите диагонално
Не, не, тия усилия не са за мен. Сега се опитвам да намеря булченска рокля, която да ми допада, защото никога не са ми харесвали стандартните, исках къса и цветна, също черна. Обаче много шокирани погледи отнесох от баща ми и бъдещия младоженец, та май ще трябва наистина да си избера "нормална" рокля. Уж харесах една, ама пак...
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
февруари 07, 2015, 15:50:32 »
Има обръчи, които се сгъват и после разпъват от само себе си, може и такъв да вземеш.. Когато видиш твойта рокля ще кажеш: ехааа това е
и да има обръч няма да му обърнеш много внимание..
Иначе аз не харесвам да ми се влачи роклята и да бъда като метла
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #260 -:
февруари 07, 2015, 18:11:20 »
Днес минах през Be Queen и един бутик малко по-нагоре, който е пак за булчински рокли, не се сещам името точно, но ми казаха новите колекции след края на февруари/началото на март. Затова и не ходих по другите набелязани места, казаха ми, че има време дори да ми ушият мой проект, ако се наложи. В BE Queen, определено ми направиха страхооотно впечатление, много мили и очтиви!
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234
«
Отговор #261 -:
февруари 07, 2015, 18:47:32 »
alexandrova_90
а обърнахте ли внимание как са цените в Be Queen, че аз от сайта им си харесах доста рокли, но като ги гледам какви са хубави и си мисля, че и цената им няма да е много нормална
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #262 -:
февруари 07, 2015, 18:50:32 »
Тони, да не си ходила в Aegean Paradise? Една зелена сграда малко по-нагоре от Be Queen (в посока Семинарията)? Моята рокля е от там! Момичетата са уникално мили и много отзивчиви.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #263 -:
февруари 07, 2015, 20:01:04 »
Нансита, да, много ми допаднаха и двете места
Хрис, една от роклите, които харесах беше 1169лв, за другите не знам, не ми допаднаха, съответно и не погледнах цените. Сега имаше максимум 10 рокли, иначе ми дадоха линк за линия, която ще има в края на месеца и е подходяща за мен. Но визитката ми е в колата в момента, мога после да кажа
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #264 -:
февруари 08, 2015, 01:51:10 »
Радвам се че в Би Куин ти е харесало - Каза ли на Борянка че съм ти я препоръчала? Какво хареса - дай линк
В Aegeаn навремето аз не бях доволна - получих много надменно отношение тогав аи се изринах от една от роклите, която струваше 2600лв - не ми хареса и ме изнервиха много. Иначе имаха голямо ранообразие и няколко мои познати са с рокли от там и са доволни - може би просто аз не съм уелила
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #265 -:
февруари 08, 2015, 11:39:07 »
Миленка, не съм казвала, ще каже другия път, сега имаше 3 абитуриентки и ми беше неудобно да задържам момичето много дълго. Въпреки, че ми обърна внимание въпреки всичко. Роклята беше много красива, но беше една единствена от стара колекция и ми казаха, че е много стара, само мостра няма как да се направи по-голям размер и дори не се продава хахах
Иначе ми казаха да погледна davidtuteraformoncheri.com, но да си призная все още не съм..
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #266 -:
февруари 08, 2015, 11:41:09 »
В Aegean са по-скъпи роклите, но имат разнообразие. Вижте и в Арети какво имат. Аз нещо не се спогодих с госпожата там..но може би аз съм си виновна, тъй като закъснях подобаващо за часа...
Изглежда там не приемат извиненията на развълнуваните булки, които не знаят къде са им главите...знам ли и аз..
Активен
winter_sun
Любопитен
«
Отговор #267 -:
февруари 08, 2015, 22:35:31 »
И аз бях в Би Куин вчера. Невероятно е и момичето, и съпругът и. За съжаление няма да мога да изчакам новата колекция, нямаше и голям избор, но аз мерих 4 рокли и се харесах с 3 от тях. Цената на моя фаворит беше 1870 лв. Роклята е много красива и си заслужава. И странно-отидох за рокля с дантела и ръкав, а се харесах в коренно различен модел.
Миленка, аз питах за твоята рокля, защото това си представях за мен, но я нямаха. Боряна пита дали си ми приятелка. Казах, че не се познаваме, но виртуално съм присъствала на сватбата ти
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234
«
Отговор #268 -:
февруари 09, 2015, 09:14:58 »
Момичета ами да попитам за Стоян Радичев някой има ли отзиви, ходи ли ли сте до Асеновград?
Аз се зачудих вече....мисля пролетта да се разходя из София, но се чудя да скокна ли до там, вие какво ще кажете?
Иначе мисля да започна от Be Queen и Палома, тъй като чувам хубави неща за там, а и от сайта на Be Queen съм очарована. Бюджета, който съм си определила за роклята е 1200 (в краен случай 1300) мислете ли, че бих намерила нещо хубаво за тези пари
Да си кажа, честно не обичам много да обикалям, но ако не намеря "моята рокля" в началото едва ли ще се отърва с 2-3 магазина.
Хубав ден и спорна седмица
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #269 -:
февруари 09, 2015, 09:30:12 »
Аз също мислех 1200, ама май минавам на 1500 хахаха. Иначе до колкото чувам в Палома е по-евтино от Be Queen, но на мен не ми допадна. Ще отида пак и на двете места разбира се, но във втория бутик обслужването е на светлинни години
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...