Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 20:06:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Тема на сватбата 3-та част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Тема на сватбата 3-та част (Прочетена 95713 пъти)
flutter
Сватбар
Публикации: 229
Re:Тема на сватбата 3-та част
«
Отговор #45 -:
февруари 07, 2015, 18:23:57 »
Tinkata, наистина много интересна и оригинална тема
Завиждам на гостите ви
А за вас ще бъде приключение да си измислите всики детайли. Много хубаво
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #46 -:
февруари 07, 2015, 23:37:42 »
Тинка,
нали си наясно, че в тера има осветление и то може да е в различни цветове.. не е лед, но ако ще доплащате на ДЖ за него, това там си е доста ефектно...
Колкото до това, дали номера или имена.. Ние ще сме с имена на масите и снимки на всяка маса от важен за връзката ни град.. няколко български, няколко чужди и готово
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #47 -:
февруари 08, 2015, 01:20:22 »
Tинка не се притеснявай... Щом не си доволна от Мартина просто бъди откровена и кажи на Ива , че би желала допълнителна консултация, тъй като имаш съмнения. На нашата сватба всичко набавиха те. В крайна сметка затова в офертата си пише "без ограничение в украсата" - така де какъв е смисъла от цената на куверта ако трябва сама да си купуваш нещата? Само да ти кажа - тейбълките се оказа че при нас не са включени , но и ние и те разбрахме за разминаването много късно и те в крайна сметка ни ги направиха (евала за реакцията в последния момент). Все пак не е лошо да го изговорите това. Питай какво могат да ти осигурят - на мен Ива ми намери снимките за масите аз само и бях дала идея за това кои места си представям, дантелите , свещите и дори мултимедията в антрето , прожектираща снимки на стара София беше от тех... Между другото имат старинен часовник - могат да го нагласят на 12 без 5 и да го декорират като "приказен кът за снимки". При нас го бяха декорирали по друг начин - с едно старинно бюро в антрето и старинни книги - гостите ни имаха възможност да се снимат и да се насладят на интериора повреме на уелкъм дринка и така не скучаха докато ние си правим сесия. Отделно от това ако пожелаеш като ти направят такъв кът, може там да ти бъдат снимките с гостите, вместо да се чудиш къде да ги вместиш.
alexandrova_90
е права за осветлението - залата има осветление и то според мен е достатъчно - сама по себе си залата е тежка - с прекалено много осветление и украса става кичозна и претрупана, така че както и да декорираш трябва да е с мярка.
Ако ти трябва телефона на Ива ще ти го пратя на лични. Обади и се , кажи и че не си доволна от комуникацията с Мартина (без разбира се да я обиждаш, че все пак са колежки и работят заедно) и че не ти допада като човек и би искала да видиш дали с Ива ще ти е по-лесно, тъй като все пак си булка и се притесняваш. Мисля че не би ти отказала, макар че знам че двете нямат навика да си разменят клиенти... Абе пробвай се, ако има нещо ще ти съдействам
«
Последна редакция: февруари 08, 2015, 01:28:24 от milenkata
»
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #48 -:
февруари 08, 2015, 13:36:37 »
Идеята е в един момент да изключим или доста намалим осветлението от залата и да бъде приглушено, а не да добавяме още
ето нагледно (от друг ресторант е)
http://djstoian.blogspot.com/2014/12/blog-post.html
Наистина има опасност да стане прекалено и кичозно и затова мисля повечето тематични неща да са за уелкъм дринка, а идеята за къта за снимки е просто страхотна. Вътре в залата мисля само да има цветя и свещници, каляските за подарък също попадат в темата, тейбълките и папирусчето, а и разбира се тортата замък. Може по някакъв начин да обвържем игрите с темата. Като цяло не ми е избистрена концепцията, бих се свързала с Ива и да обсъдим какво ще е най-удачно, само се чудя рано ли е да звъня за такива въпроси при положение, че сватбата е края на юли
Момичета, наистина много ми помагате да развия темата и да стане наистина една приказна сватба, благодаря мнооого
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #49 -:
февруари 08, 2015, 13:40:56 »
Нали това е смисъла на форума, да си помагаме взаимно
Аз пак да си кажа, това осветление е излишно оскъпяване според мен, на Тера си е супер, като могат да се изключат нормалните лампи и да остане приглушено само това в лилав или какъвто искаш цвят, ти си преценяваш. Няма как да не са ти показали възможностите на осветлението, когато сте го гледали, понеже на нас дори Мартина ни показа разликите
В крайна сметка вие си преценявате възможностите и си решавате..
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #50 -:
февруари 09, 2015, 01:55:15 »
Момичета, дайте идеи за тема на сватбата, не цветово, а тематично.
Виждам, че повечето от вас са се ориентирали, между какво се колебаехте? Кое ви "остана свободно" след като избрахте
. В мойта глава само бръмбари има.
Сега ми излязоха много други неща и не мога да се занимавам.
Свързах се с 3 "агенции", само празни думчки ми нареждат и нито една идея. Да съм пресъздадяла букета ми на масите...
Аз започвам да обмислям да отменя сватбата, имам още две седмици да измисля и ако не измисля нищо, няма да капарирам този ресторант.
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #51 -:
февруари 09, 2015, 08:55:47 »
Ефектът, за който аз говоря е доста по-различен от осветлението в Тера, оскъпява ни само със 100-150лв., така или иначе дали ще го ползваме ще уточним седмица преди сватбата, та ще имам възможност да обмисля, да гледам пак и т.н.
Cerise
помисли за нещо, което двамата харесвате или ви оприличава - популярни теми са пътешествие, винтидж, музика, нещо историческо, спорт
«
Последна редакция: февруари 09, 2015, 09:02:47 от Tinkata
»
Активен
Anne_Shirley
Професор
«
Отговор #52 -:
февруари 09, 2015, 11:02:14 »
Да, и аз мисля, че най-добре да помислиш за нещо, което ви свързва, или което отива на мястото. Аз в това отношение се водя изцяло от това какъв човек съм аз и каква двойка сме ние, затова се спрях на рустик тематиката. Дори си поръчах едни метални кофички с винтидж принт, в които ще се направи аранжировката за нашата маса.
А за останалите маси ще са в буркани и може би бутилки. Отделно ще вкараме и разни елементи, които ни определят, младоженецът е музикант, така че ще вкараме елемент ноти, аз пък пиша, така че ще вкараме и книги. А като двойка сме семпли и земни хора, затова и този рустик стил ни приляга много. Аз обичам да си наричам темата на сватбата "Сън в лятна нощ", макар че това нищо не описва реално
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260
«
Отговор #53 -:
февруари 09, 2015, 11:39:20 »
Ние за тема на сватбата сме се спрели на "Пролет" и двамата много харесваме този сезон
Затова и цветовете на сватбата са зелено и жълто
Активен
always_and_forever
«
Отговор #54 -:
февруари 09, 2015, 15:25:47 »
Здравейте
И аз имам нужда от малко идеи за сватбената тема. За сега се спряхме само на цвета и решихме, че ще е лилав. Мисля си да включа и дантелата, защото я харесвам. Иска ми се да има цветя и свещи. Проблемът е, че ми се иска да вмъкна някаква тема, с която да обвържа поканите, украсата, подаръчетата и т.н., но нищо не мога да измисля. Ако вие имате някакви предложения, ще се радвам да ги споделите.
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260
«
Отговор #55 -:
февруари 09, 2015, 15:51:38 »
Винаги , като прочета лилаво за сватба се сещам за люляци
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
февруари 09, 2015, 16:17:32 »
Аз се сещам за орхидеи, теменужки и лавандула
Активен
always_and_forever
«
Отговор #57 -:
февруари 09, 2015, 16:56:06 »
Цитат на: AIVEN в февруари 09, 2015, 16:40:03
nansita Тези цветове бяха на мода в периода 2006-2008ма година. Към днешна дата изглеждат доста банално и дежаву. Моя съвет е ако имате време да промените концепцията.
Не мислиш ли, че с това си изказване обиждаш хората, които са избрали точно този цвят, вкл. и мен?
Банално, небанално това съм избрала и не мисля да се водя по това, кое е на мода и кое не. Като се замислиш може би няма цвят, който да не е бил използван като водещ на сватба, така че сигурно всички цветове са банални. Аз не попитах за цвят на сватбата, а за някакви идеи за цялостна тема на сватбата.
За сега на този цвят съм се спряла, а ако нещо друго ми хрумне може и да го сменя, но не защото вече не е на мода, а защото така съм го усетила.
nansita
, много ти благодаря за идеите.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
февруари 09, 2015, 17:01:08 »
Няма нищо лошо в тези цветове, нито в съвета ми. Просто всеки го чувства по различен начин. Повечето булки са тук за да получат съвети, а не да дават. Странно защо приемаш съветите на друга булка а отхвърляш тези на професионалистите. Въпреки всичко ти пожелавам успех.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #59 -:
февруари 09, 2015, 17:07:08 »
Aз се сетих и за Люляк - като цвете в концепцията и като цвят. Можеш да аранжираш цветя бял люляк, светло лилав люляк и тъмно лилав люляк.... Заедно с орхидеи или хортензии , както и различни нюанси божури (светли) според мен би се получило прекрасно.
Все пак имай предвид, че понякога ресторантите (агенциите) имат само 2- 3 нюанса лилаво и не винаги могат да изпълнят правилно концепцията
«
Последна редакция: февруари 09, 2015, 17:09:28 от milenkata
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5