Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:54:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна 17-та част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна 17-та част (Прочетена 158975 пъти)
Miraclesimon
Любопитен
Публикации: 28
Re:Сватба във Варна 17-та част
«
Отговор #225 -:
август 25, 2014, 11:01:50 »
Аз също не пия водка, но знам от пиячите за Атлантик, не е скъпа и е приемлива цената, Уиски- то си е скъпо и най-евтиното
, но Блек Рам съм чувала също, че става.
Активен
eneida
Регистриран
«
Отговор #226 -:
август 27, 2014, 09:31:58 »
Здравейте
От месец само ви чета, но реших че ми е време и да се включа.
Мисля, че имам доста време /плануваната дата за сватбата е 23.05.15/... но като изчетох почти всички теми, осъзнавам че трябва да се активизирам вече
За сега планът ми е следния: в събота ще ходя до църквата, да попитам дали е "възможна" плануваната ни дата /за да не се падали пости и др.църковни празници/. После ритуалната /за там не знам дали от сега мога да си запазя деня и часа
/. И след това имам бойната задача да говоря с Бриз - 2 /там сме се спрели за сега/.
Нова съм в това начинание
Не съм участвала в организиране на сватба на никоя моя приятелка и всичко ми изглеждаше непознато. Но благодарение на вас, хубавите ви съвети и искрени мнения - вече мисията изглежда постижима
Активен
arnavonit
Ентусиаст
Публикации: 112
«
Отговор #227 -:
август 27, 2014, 10:02:51 »
Добре дошла,
eneida
, добре си се ориентирала да започнеш организацията от сега. Поне запазването на датите е хубаво да е сега, за да си сигурна, че ще са тези, които искате, както и фото и видео можеш още от сега да си запазиш. За всичко друго имаш време.
Bride_varna
, някой вече си има темичка, я виж...
Активен
bulche
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #228 -:
август 27, 2014, 15:49:52 »
Момичета понеже ви похвалих екипа на моята сватба, пускам ви снимка и на роклята,която вече прдавам за 400лв.
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256
«
Отговор #229 -:
август 27, 2014, 15:56:21 »
eneida
, добре дошла в клуба
И успешен старт на подготовката ти желая. Със сигурност форума ще ти бъде много полезен, както е и на мен
arnavonit
, голямо благодаря за темичката
Активен
bride_varna
Сватбар
«
Отговор #230 -:
август 28, 2014, 09:12:30 »
Момичета, някой беше препоръчал сладкарница в близост до Гранд мол за сватбена торта,можете ли да ми кажете как се казва и къде горе долу се намира, че ще пообиколим на няколко места да изберем откъде да е.
Активен
palachinka
Сватбар
Публикации: 216
«
Отговор #231 -:
август 28, 2014, 09:49:05 »
Аз препоръчах цеха до Гранд Мол. Не знам как се казва, но се намира буквално отстрани, не от към автогарата а от другата страна, идеш ли ще го намериш в уличката. Само то е, другото са си домове.
Тортите са супер вкусни и цените са добри, НО НЕ ПРАВЯТ дизайнерски торти, само стандартна украса и форма по каталог. Не са лоши де.
булче
, много сладурско изглеждаш в гръб
Активен
arnavonit
Ентусиаст
Публикации: 112
«
Отговор #232 -:
август 28, 2014, 12:12:15 »
Момичета, къде си правихте медицинските и колко време отне? Чудя се да си пускам ли почивен ден или мога с малко закъснение за работа да се размина.
Bride_varna
Цеха до гранд мол наистина хубави неща правят, но само рула и пасти за почерпка съм взимала- торта там не съм поръчвала.
Мога да ти препоръчам цеха на бистро Ника. Повечето хора го знаят и като "бившия стол на ВиK". Ако от хотела не ми бяха препоръчали Ламор и, че добре работят с тях, щях да ходя в Ника. Много хубав кетъринг правят също така. Потърси във Фейсбук страничката им.
«
Последна редакция: август 28, 2014, 12:22:34 от arnavonit
»
Активен
bride_varna
Сватбар
«
Отговор #233 -:
август 28, 2014, 12:47:41 »
arnavonit
, мерси много, ще проверя и на двете места,а това щом е и до ВИК ми е в близост. Ще видя къде ще избера,имам набелязани 3-4 сладкарници.
И аз щях да питам за изследванията хех
Активен
eneida
Регистриран
«
Отговор #234 -:
август 28, 2014, 17:35:26 »
Здравейте момичета
Днес успях да отида до ритуална зала и църквите. В ритуална зала всичко е супер. Примат записвания от сега за другата година, като капаро не се взема /защото запазената дата е за следващата година/. Може да отиде само единия младоженец, но с двете лични карти
Относно църквите съм леко развеселена и изумена
Отидох първо в Св.Атанасий /до Римски терми/: цена:180 лева, капаро 60 лв. НО... тук е забавната /поме за мен/ част
В църквата не знаят още датите за 2015г, забранени за бракове /т.е. пости, църковни празници и др./ Попитах кога ще се разберат и именно отговора ме остави изумена - "Амии когато излезе календарчето, а те ги печатат някъде към месец декември... т.е. при нас ще имаме може би края на декември". Дамата не беше много въодушевена от моя проблем
Църква Св.Никола /на пешеходната зона на бул.Княз Борис/: Цена:130 лв, капаро цялата сума. Тук е забавната част - дамата беше много мила, даже прекалено мила и усмихната
Зададох си въпроса за датите и отговора беше, че календарчета излизали през м.септември. Или иначе казано октомври мога да проверя, но чак януари да се запиша, защото нямало да успее да си разграфи тетрадката
Иначе булчинската кола я пускат на пешеходната зона да паркира, другите се "спасяват" из уличките. Сватби не се засичали, защото "този ден е специален за булката и тя трябва да е много, много щастлива и да не я натоварваме с излишни проблеми". Милата жена, дори ми поиска мобилният, та като дойдели датите, да може да ми се обади.
Та... на мен ми е чудно, тези хора таки нямат един от т.нар вечни календари?! Или пък интернет, компютри? В гугъл има за следващите 100 години църковните празници ...
Но... всичко е с усмивка на лицето
каквото такова
Активен
bulche
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #235 -:
август 28, 2014, 20:50:31 »
eneida изчисти си кутията, не кога да ти пиша...
Активен
Alady
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #236 -:
август 29, 2014, 10:23:40 »
Странно , ние си запазихме преди около 2, 3 седмици датата и в ритуална и в църквата ( Катедралата) . Свещеника , като ни записва , първо си погледна календара , каза , че няма да има пречки и , а сватбата е следващото лято . А иначе съм много доволна, имаме си вече ресторант ,макар и почти година по-рано , бяха заели нашата дата и се наложи да я променим , в ритуална и в църквата всичко мина наред и от двете места бяха доста любезни , а от вчера си имаме и Дж- Иво , много свестен ми изглежда била съм на сватба с него и стана голям купон .
Активен
eneida
Регистриран
«
Отговор #237 -:
август 29, 2014, 16:18:37 »
Бравооо за ранната организация
И нека не забравяме, че Катедралата си е на друго ниво. Аз по-горе бях изключително иронична ...
Как няма да знаят кога имат пости ?! Чак смешно ми изглежда.
Браво на църквата ти, че са доста по-огранизирани и си знаят празниците.
Аз съм кръстена в Св.Николай ... и за това ни е малко сантимент
Но пък днес се записахме в ритуална
Много усмихнати и весели служителки има там
Активен
Alady
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #238 -:
август 29, 2014, 18:59:54 »
И аз съм кръстена в Св. Николай , но бях на една сватба в Катедралата и направо се влюбих в това място , толкова внушително , такава акустика , а и ние сме си избрали ритуала с големия хор
Активен
Miraclesimon
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #239 -:
август 31, 2014, 17:29:50 »
Момичета, помагайте!!! СЪСИПАХ СВАТБЕНИТЕ СИ ОБУВКИ!!!!
. Не съм на себе си!!! Ако някой може да ми помогне, моля! Купих си сатенени обувки, цвят екрю. Бяха единствените моя номер и едната беше изложена на витрината. Явно дето е стояла и дето са я мерили беше позацапана в сравенение с другата. Казах си, че никой няма да забележи. Днес обаче направих идиотската постъпка като реших да я изпера. Казах си, по-лошо няма как да стане. И стана, мили момичета!!!
. Нямам думи да ви опиша набкакво заприличаха след като изсъхнаха. Целите станаха на жълти петна!!! Защо?!? Каква е причината?!? Поправимо ли е? Дайте съвет, моля ви!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...