Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 17:56:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето 18  (Прочетена 159630 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 02, 2014, 11:32:00 »

тези Прима дали ги има в София?
В момента видях, че има промоция в Кауфланд на Pampers - 24.75 за всички размери (78бр. за №1, 72бр. за №2 е това, което запомних). Това добра цена ли е принципно? smile

Сигурно има Прима в София. Просто трябва да потърсиш по квартални книжарници и бебешки магазини.
А цената в Кауфланд на мен ми се вижда висока, въпреки промоцията.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 02, 2014, 11:43:21 »

milenuity Прима на памперс има в доста квартални магазинчета smile Лично ги знам за Надежда smile Има и няколко магазина, който предлагат доставка онлайн. Актив бейби - 20лв., оранжевите 17 лв., ако желаеш ще ти пратя линк на лични smile
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 02, 2014, 13:14:26 »

milenuity Прима на памперс има в доста квартални магазинчета smile Лично ги знам за Надежда smile Има и няколко магазина, който предлагат доставка онлайн. Актив бейби - 20лв., оранжевите 17 лв., ако желаеш ще ти пратя линк на лични smile

супер.Моля те ми прати линк.

мерси на всички за отзивите smile
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #318 -: юли 02, 2014, 16:01:39 »

Момичета някой може ли да ми препоръча монитор за бебчето със сензор за дишане и кошарка за пътуване (сгъваема, но да е по-стабилна)?
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #319 -: юли 05, 2014, 09:17:03 »

Добро утро  Wink
Имам нужда от съвет - с какво режете ноктите на бебето? Ножичка или нокторезачка? Кое е по-удобно за ползване? А пиличка ползвате ли след това? Гледам различни марки на пазара и се чудя коя ще ми влезе в употреба.
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юли 05, 2014, 09:38:51 »

Аз взех комплект ножичка,нокторезачка и пиличка на Canpol babies.В началото режех с ножицата,но после ми казаха,че трябвало с нокторезачка и вече само нея ползвам.Пиличка не съм ползвала.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 05, 2014, 10:14:04 »

Добро утро  Wink
Имам нужда от съвет - с какво режете ноктите на бебето? Ножичка или нокторезачка? Кое е по-удобно за ползване? А пиличка ползвате ли след това? Гледам различни марки на пазара и се чудя коя ще ми влезе в употреба.

Аз си купих първоначално ножичка, но ми беше направо кошмар, измъчих се с нея близо 8 месеца, след което си купих нокторезачка и досега само с нея, много съм доволна. Пиличка не използвам. За марки не мога да дам съвет, преценявам на място, което ми изглежда по-удачно.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 05, 2014, 11:44:28 »

Аз ползвам нокторезачка за кожички - за мен това е най-удобно за малките нокти.

Ето това представлява:
Купих си я навремето от Кауфланд, но сигурно и на други места има
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 05, 2014, 14:16:44 »

Аз съм с нокторезачка само-най обикновенна не е бебешка.Така ми е най удобно.Не ползвам пиличка.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #324 -: юли 07, 2014, 09:17:43 »

На мен всички ми препоръчваха ножица, но така или иначе никога не съм ползвала. Не беше и момент да се уча да ползвам ножичка. Затова си купих нокторезачка. На Томи Типий е, като идеята е едното рамо е доста по-голямо и много удобно ляга в ръката.
И като човек, който се интересува от маникюри, педикюри, ноктопластики от над 10 години, ще кажа, че най-големият абсурд е пила за бебешки нокти. При продължителна употреба има огромен риск ноктите да станат трошливи. Просто структурата на детските нокти е по-различна и категорично съм против използването на пила. И без това ноктите трябва да се режат направо, а не да се заоблят, за да не се впият след време. Това съвсем не означава да се оставят ъгли, с които детето да се драска.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #325 -: юли 07, 2014, 10:04:30 »

Ползвах ножица за кожички. връхчетата и са много остри, но на мен ми беше удобна. Задължително изварявах в началото ножицата, после само дезинфекцирах със спирт. Много майки се страхуват първия път, та съм показвала и на съседки, и на роднини. Добре е, да се прави когато децата спят, като се обхваща здраво цялото юмруче и се измъкват пръстче по пръстче. Ако нямате нужната сръчност, помолете някого в началото да върши това.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 07, 2014, 13:54:15 »

Аз в началото ползвах нокторезачка, но след като за малко не отрязах пръстчето на малкия, повече не рискувам и ползвам ножичка със затъпени връхчета. Дани е много шавлив и даже докато спи усеща, че ще му режа ноктите и си дърпа рязко ръката. Докато свикна ми беше неудобно /моите нокти съм рязала винаги с нокторезачка/, но сега ми е много лесно smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юли 11, 2014, 06:42:48 »

Може ли и на мен да изпратиш, както и да споделиш къде в Надежда са магазините  give_rose
Активен
Stefani1
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #328 -: юли 11, 2014, 11:07:03 »

Здравейтее!Аз съм нова тук и от всичко прочетено от вас научих по нещо.На 21.07 по планирано секцио ще се роди първото ми датенце heart
И с първия си пост искам да ви попитам на каква количка бихте ми препоръчали huhhuh.gif избрала съм няколко но не мога да се спра на една,а раждането наближава.Ето на това съм се спряла:    http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=24_45&products_id=579  http://baby.igra4kite.com/product_info.php?products_id=32368
http://strollers-baby.ru/baby/bulgarian/index367.html
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=14863&cat=66
Бих се радвала да споделите мнение
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юли 11, 2014, 11:24:21 »

Stefani1, добре дошла при нас и ти пожелавам успешно раждане и красиво, здраво бебе!
Всичките колички, които си публикувала, са модулна система, което ми харесва, и нашата е такава. Прави ми впечатление, че ти също търсиш компактност и възможност за множество приложения на количката.
Моделът на Чико и на Neosport най-много ми харесаха, изглеждат компактно, но достатъчно удобни и маневрени, макар, че не мога да видя как се сгъва Чико-то. Нашата е това: http://my-joolz.com/collection/joolz-day-studio/.
Добре е с този списък от модели да отидеш до магазин, където имат широко разнообразие от детски колички, и да провериш твоите модели налични ли са и да ги пробваш в действителност как се маневрират, а и ще ти демонстрират как се сгъват, как се сменят модули, колко са големи и високи в действителност и т.н.
При нас се случи точно по този начин - отидохме да гледаме 2 модела, които си бяхме харесали, и в крайна сметка не купихме нито един от тях, а взехме трети.
Количката трябва да е маневрена, лека, да има достатъчно място за багаж, с удобна модулна система и да се прибира лесно. Не купувай по интернет, освен ако вече не си била в някой магазин, изпробвала си количката и знаеш точно кой модел искаш да купиш.
Успех!
« Последна редакция: юли 11, 2014, 11:48:32 от devisil » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: