Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 20:44:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето 18
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето 18 (Прочетена 159795 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Re:Покупки за бебето и детето 18
«
Отговор #60 -:
февруари 07, 2014, 12:36:48 »
Аз ще взема за микровълнова. Виждат ми се по компактни, че и без това на плота имам доста уреди.
Аличка, каква марка са тези подложки и под какво име да ги търся, че не ги откривам в и-нет магазините?
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #61 -:
февруари 07, 2014, 13:19:46 »
macituu
стерилизатор имам електрически на Philips Avent
http://mumnbaby.com/images/large/3in1Steriliser_Combine.jpg
Много съм доволна,но аз не съм го ползвала кой знае колко тъй като моя син не обичаше шишета и биби.Кагато започнах да захранвам пак стерилизирах,но сега вече сме големи и не го ползвам.
Mrs
. аз и до ден днешен ползвам тези подложки.Много са удобни
Аз си ги купувам от по-големите аптеки.Казват им чаршафи за еднократна употреба.Продават на брой или цял пакет.Около 6лв излизат 10бр.
http://static1.framar.bg/product/hosped_60-90.jpg
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #62 -:
февруари 07, 2014, 13:24:00 »
Сухи ли излизат шишетата от електрическия стерилизатор?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #63 -:
февруари 07, 2014, 18:35:01 »
Аз съм с ел. на Томи Типи.Много съм доволна.Според мен ако си на АМ по добре електрически.Ако се кърмите и не ползваш супер често а за помпа ,биберони и др.неща и за микровълнова ти върши работа.Иначе моя мога да го препоръчам с две ръце.Голяма експлоатация му хвърлих.Не са сухи шишетата от стерилизатора.
Подложките ги има във всяка аптека.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #64 -:
февруари 07, 2014, 21:05:46 »
Аз имам за микровълнова на Авент. Какъвто и да вземеш, това е една пластмасова кутия. Ако е електрически, кутията е на ток. Нищо особено не е.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #65 -:
февруари 07, 2014, 21:55:57 »
Цитат на: veseto_87 в февруари 07, 2014, 21:05:46
Аз имам за микровълнова на Авент. Какъвто и да вземеш, това е една пластмасова кутия. Ако е електрически, кутията е на ток. Нищо особено не е.
Тук не мога да се съглася.
Принципът на функциониране на микровълновите фурни е особен и различен от принципа на функциониране на кутия с нагревател, каквито всъщност са електрическите стерилизатори. Така че, когато се избира според мен човек трябва да се ръководи от това доколко му допада ползването на микровълнова фурна. Защото не е все едно и също дали завираш вода в микровълновата или преваряваш в тенджерка на котлона например.
Активен
veseto_87
«
Отговор #66 -:
февруари 09, 2014, 11:09:06 »
И какво точно е расличнито в принципа? То не е нужно да се съгласяваш, не съм го измислила, аз а си е факт.
И двете работят на принципа на парата. Друг е въпросът откъде се получава парата. Но принципът е един и същ.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #67 -:
февруари 09, 2014, 15:12:24 »
Мари искаше да каже, че микровълновата не е препоръчително да се използва-заради врядните лъчи и т.н., а не че уреда за нея е различен.
Активен
veseto_87
«
Отговор #68 -:
февруари 09, 2014, 15:23:28 »
Ок. Не съм спорила за това. Казах само, че са на един принцип. А въпросът за вредата от микровълновите е спорен...
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
февруари 09, 2014, 16:07:41 »
Аз съм чела доста за ефекта от микровълновите, тъй като съм малко запалена на тема здравословно хранене.
Микровълновата е напълно безвредна. Радиацията, която използва е не йонизираща и не афектира структурата на храната. Това което прави, но то е валидно при всякаква термична обработка, е че се губят от витамините и хранителните вещества.
Единствената евентуална вреда от микровълнова може да е от магнитното поле, ако стоиш в близост то включена микровълнова, но и това е недоказано.
Като цяло, що се отнася до варене на вода няма никакво значение.
Всяка една от вас е добра майка, предполагам ми е лесно да го кажа, защото нямам деца, но най-добрата майка е спокойната и щастлива такава
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #70 -:
февруари 10, 2014, 10:30:59 »
Привет на всички, цопвам се в темата. Снощи направих първата покупка за нашето мъниче. Поръчах си от amazon.co.uk стерилизатор за микровълнова с 4 шишета, комплект за новородено шишета със залъгалка и четка за почистване и помпа за кърма на Авент. Всичко ми излезе 50 лири и въпреки, че е рано не се стърпях да не ги поръчам.
Активен
Alichka
«
Отговор #71 -:
февруари 10, 2014, 10:31:42 »
Mrs.™, извинявай, но чак сега виждам въпросът ти
Купувам си тези еднократни чаршафи от големите вериги. Има ги в Кауфланд и тук в една пловдивска верига Триумф. Обикновено са 60/60 и са по 10 бр в опаковка. Опаковката е около 2,80 лв. Има ги и по аптеките на бройка, но излизат по-скъпи.
Иначе за стерилизатора - моят е на Авент за микровълнова. Така и не се реших да купувам електрически (кумовете ни го плащаха, но ми се видя неразумно висока цена). В последствие в болницата една майка каза, че на по-голямото си дете е задушавала зеленчуци във въпросния стерилизатор. Ставали като готвени на пара. Та след време и това мисля да пробвам. Единствено вижте дали влиза в микровълновата ви и да може спокойно да се върти.
tsve4e, честита покупка
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #72 -:
февруари 10, 2014, 10:46:08 »
Вижте нещо практично и мултифункционално, което един ден бих си взела. Може някой да го сметне за полезно и за себе си
http://kasida.bg/babymoov-ured-za-gotvene-bbdlice-sin-88-5729.html
Нещо, което не е неотложно, но на мен все още ми е полезно, макар отделението за памперси отдавна да не се ползва, е ето това:
Нашия е на Munchkin, на доста по-изгодна цена от други. Отгоре това на снимката е за затопляне на паперсите, което нашия нямаше и според мен не е нужно...Сега в него си държим козметика, мазилца, ФР, клечки за уши и други неща свързани с хигиената.
При второ, бих си взела, дори и на старо да е, кош за памперси, че иначе си е кофти работа, въпреки кофата с капак на терасата. Особено зимата.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10593&cat=38
Пак казвам, че не са нещо наложително, но при възможност, са доста удобни придобивки
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #73 -:
февруари 10, 2014, 10:48:32 »
sunray аз ползвам уред за пара за приготвяне на пюренцата ,защото аз всичко им правя домашно.Ползвам го и за нас и съм много доволна.
Активен
Alichka
«
Отговор #74 -:
февруари 10, 2014, 10:53:58 »
По повод удобствата... Наши комшии ни дадоха да ползваме подобен плетен кош на метална стойка
http://prodavalnik.com/kosh-za-novorodeno-i31354913
Техният е купуван от Англия, но явно и тук ги има. Това се оказа нещо изключително удобно. Много е леко и без проблем се разнася из стаи, а ако сте в къща, още по-добре. Стойката се сгъва и не заема място, когато не се ползва. Глезотия е, признавам
Иначе към задължителните покупки бих сложила и спално бельо за количката. Продават хубави хасета и не е сложно и по размери да се ушие долен чаршаф и калъфка.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...