Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:42:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118663 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 03, 2013, 09:59:23 »

Аз пропуснах периода с гаденето и повръщането.Пропусна ме и поспаливостта.Даже и кисилините почти ме пропуснаха освен малко накрая.Абе май всички неприятни неща ме пропуснаха освен тежестта.Така че съвет не мога да дам ,но знам че към края на четвъртия всичко си идва на мястото.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 03, 2013, 10:41:16 »

Този път и аз бях с почти целодневно гадене. Сутрин започнах да повръщам като влизах в 3 месец . Сега съм към средата на 5-тия и мога да кажа, че едва сега отшумя  sad
Умората и поспаливостта и те си заминаха вече. Май започна хубавия период при мен  pardon
michelle , съчувствам ти и ти пожелавам съвсем скоро всичко да отшуми и да започнеш да се радваш на всички малки подробности около малкото човече в теб  smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 03, 2013, 11:22:52 »

bad и мен ме пропусна, но покрай утрогестана всекии ден ми беше  insane , кръвното следобед все беше 90/65 и добре, че пазех леглото понеже щеше да е mission impossible ходенето на работа. В четвърти месец нещата наистина се нормализират, но си е индивидуално. Моя позната е  bad до последния ден. Е сега идва ред на трудното наместване по време на сън.

Днес съм много happy, обработиха ми първата поръчка за телеца и януари чакам santz Бях се притеснила т.к.са дрехи за изписването които намерих на изгодна цена и след това бяха изчерпани и нямаше как да ги поръчам отново. От този сайт поръчвах www.pumpkinpatch.co.uk , поръчва се с БГ карта до адрес на доставчик в UK. Постоянно има кодове за безплатна доставка или % нам.на цената.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #78 -: декември 03, 2013, 11:56:24 »

И аз като  gucci нямах никакви оплаквания , само липса на апетит и нещях да вида месо то него и сега не го ям  sad
Mrs.™  и при мен вече го има проблема със спането. Като се завъртя рязко усещам едно опъване и сега се завъртам едвам едвам все едно съм в 9 месец  pardon , а тогава какво ще е направо незнам. За покупки ми се вижда още много рано.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: декември 03, 2013, 12:13:09 »

macituu, по-назад в темичката видях, че вие сте с 1 ден след нас по термин (ние сме на 8.05 smile ).
Проблемът с месото при мен е голям. Почти не мога да го ям. sad Особено миризмата на месо, което се вари е ...  bad Ужасна!
Мишелче, дано скоро се нормализират при теб нещата!  give_rose
« Последна редакция: декември 03, 2013, 12:16:24 от lunno momiche » Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #80 -: декември 03, 2013, 20:28:33 »

Месо и риба не мога да ям аз. Каймата по ми върви, но рибата е голям зор, а преди много обичах. Добре поне, че витамините, които пият имат отделно хапче Омега3.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 03, 2013, 21:30:25 »

И аз имах проблем с месото.Пробвайте различни меса или смлени на кайма за да намерите вашия вариант защото към края.Аз насила хапвах месо защото много ми падна хемоглобина.наблягайте и на храни богати на желязо различни от месо.
Дано скоро свършат неразположенията,че поне няколко месеца да си отдъхнете преди тежките летни дни.Най трудни ми бяха жегите и тежестта.От това и бая се подувах.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 04, 2013, 08:19:20 »

Добро утро, бъдещи и настоящи майчета! smile give_rose
Точно, както е писала gucci - месо мога да ям само под формата на кайма, пак малко мъчно, обаче.
Вие вече усещате ли бебчетата? Планирали ли сте ФМ (ние ще ходим на 13.12).
Пиете ли някакви витамини? Мен гинеколожката не ме е съветвала нищо за витамини и засега наблягам на плодове.  pardon
« Последна редакция: декември 04, 2013, 08:36:58 от lunno momiche » Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #83 -: декември 04, 2013, 08:53:46 »

Усещам лек гъдел като легна по гръб вечер, но истински движения още не.
Витамини ми изписа лекарят още като установи бременността - комплексни витамини и Омега 3 за бременни и кърмачки.
На ФМ ми се пада да ходя по празниците и се удя как тоно ще стане, като никой няма да работи, ама съм сигурна, че ще се измисли нещо smile
Между другото, спортувате ли нещо? Аз преди ходех много пеша, но сеега стана страшно студено и повее от 10 мин сутрин не мога да издържа и се кавам на автобуса, та затова през деня като нямам работа катеря стълбите и обикалям из офиса като лудите pardon
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 04, 2013, 08:56:35 »

Добро утро!
От както съм бременна хапвам ограничено количество месо. Риба гледам веднъж седмично.  А кайма избягвам,  от едно време не я харесвам. Добре, че пия витамини с Омега3. Пия Огестан. Те не са точно стандартните хапчета с много витамини,  но при едни изследвания ми ги препоръчаха. Обмислям след консултация с лекарката ми да си взема и БиозинМама за имунитета,  че скоро почва времето на грипа.
ФМ ще правя в 20г.с на 21.12, предпразнично ще гледаме бебето.
Бебчо не съм го усетила все още. От време на време имам някакво странно гъделичкане в корема, но още не съм сигурна напълно то ли е или си въобразявам. 
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #85 -: декември 04, 2013, 09:00:34 »

Мисис, точно такова гъделичкане и аз това се чудих, ама нещо много регулярно ме пригъделичква особено вечер като полегна, явно е бебс smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 04, 2013, 09:19:22 »

Бъдещи мамчета извинявайте, че така нахлувам, но да кажа за усещането на бебчето. Аз моята г-ца я усетих чак в 19 г.с. хем бях със задна плацента, защото знам, че при предната по трудно се усещат отчетливо ритничетата. Та бих казала, че не беше гъделичкане а много точно си усетих как мръдна. Пожелавам на всички, които още не са го усетили скоро да стане. Този момент е просто невероятен  heart
« Последна редакция: декември 04, 2013, 09:21:40 от cveta_d86 » Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 04, 2013, 09:43:56 »

Здравейте, момичета!
Включвам се в темата ви по два въпроса:
Относно приема на желязо, за тези които не им се хапва месо, мога да ви препоръчам да си потърсите меласа. Изключително полезен продукт, особено ако я намерите в чист вид и био вариант. Може да потърсите в дрогериите или специализираните магазини за био продукти. Има приятен вкус на карамел, не е задължително да я консумирате в чист вид, защото така и на мен не ми е много приятна, но може да се добавя към вода, фрешове, към кисело или прясно мляко, към различни закуски като овесени ядки, мюсли, към чая, изобщо като подсладител. Малко количество от меласата, мисля около 1 супена лъжица(не го твърдя със сигурност, просто ориентировъчно), осигурява дневния прием на желязо, откойто се нуждае организма.
Вторият въпрос е за спортуването по време на бременност. От личен опит мога да кажа, ходих на гимнастика за бременни, отразяваше ми се изключително тонизиращо, упражненията бяха специално предвидени за случая, много полезно занимание. На бебето също се отразяваше много добре. Мога да препоръчам също така да посещавате курсове йога за бременни, ползите са огромни добра кондиция на духа и тялото.
Желая ви лека и безпроблемна бременност! give_rose
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #88 -: декември 04, 2013, 10:19:47 »

На мен в 3тия месец като ми направиха картона ми изписаха витамини Пренатал. Не бих казала ,че осещам осезаемо бебка, но сякаш нещо помръдва от време на време. Чакам с нетърпение някой по-ясен сигнал. ФМ още не сме я планирали,а май вече е време. Дайте съвет къде да я направим Бургас или Стара Загора ? За месото само на скара го хапвам  Wink
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 04, 2013, 11:21:15 »

На мен след като ми отмина гадещия период, вече нямам проблеми с яденето на каквото и да е smile Всичко ям  blum
Аз този път рано усетих бебчето , но по принцип втората бременност казват , че е така. Иначе баткото към 19-20 го усетих. Сега някъде към 16 сигурно бях. Вече съм в 20 и съвсем различимо се усеща всичко, ръчкане, бутане, дупене  Girl_hide
Аз пък да си кажа мъката с килата  sad Предния път за цялата бременност качих 15-16 кг , а сега съм на средата и вече съм качила 8  cray Корема ми е огромен просто, както бях в 7-мия месец  с предната. Естествено всичко си сравнявам с предния път.
Понеже шефа от Франция е тук сега, да обсъждаме някой неща по работа и вчера ме пита дали не чакам 2 бебета  tease Значи наистина съм огромна  cray
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: