Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 08:40:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на hulcy 17.08.2013
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на hulcy 17.08.2013 (Прочетена 104086 пъти)
mariola85
Гост
Re:Сватбата на hulcy 17.08.2013
«
Отговор #210 -:
август 05, 2013, 09:04:53 »
дааа всички бивши булки сме минавали през това, аз редовно сънувах че отивам на сватбата с неизмита коса и без грим хихи
, радвам се мъничето е добре
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #211 -:
август 05, 2013, 09:11:59 »
Мила, за кошмарите не се притеснявай. Всички сме така, аз ако ти изредя какви глупости сънувам, ще се смееш цял ден. Даже сънувах, че съм гола на сватбата. Много се радвам, че мъничето е добре. Нямам снимка на тортата, защото и ние като вас си избрахме от няколко модела и крайния резултат ще бъде изненада.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #212 -:
август 05, 2013, 19:23:40 »
Радвам се, че не съм била само аз
Да, прави сте, мина ми вече
Днес съм по - оптимистично настроена,защото свършихме 1-2 неща
Поръчах си сватбения букет от едно магазинче на центъра - казва се Flo art. Много симпатично магазинче, готина продавачка и красиви цветя
Стана направо като реклама, но какво да правя - трябва да си го кажа, когато нещо ми хареса
Ще има 7 рози - 4 екрю (крем) и 3 цвят праскова,бели хризантеми и още няколко вида неща , но забравих как ги наричат. Цената максимум ще ми излезе на 40 лв, което много ме учуди. До сега в някакви цветарски магазини, покрай които случайно минавах, щом ги питах за сватбен букет всички ми говореха от сорта на 70-80лв, а някои и 100
Нямам търпение да си видя букета
Другото, което направихме - взехме си чашите за хвърляне, взехме и на кумовете
Утре мисля да реша проблема с кошницата, букета за хвърляне и украсата на колата. А и днес още звъннах на управителката на ресторанта и се разбрахме на 12-ти август да се видим и да уточним менюто и всичко около сватбата.
И едно нещо малко ме притесни и издразни - днес отидохме в Арлет. Майка там си запази час за фризьор за сватбата. После момичетата там тръгнаха да ме разпитват кой ще ми е на мен фризьор и гримьор. Казах им съответно Коцето и Слави. И като чуха за Слави...Леле...Та той правил ужасен грим, много тъмен и черен, момичетата заприличали на клоуни, особено абитуриентките ,които е правил тази година и какво ли още не...И последва разбира се : "Ела тук при нас, поне грима да ти го направим ние. Нашата гримьорка е уникална". Е ,да ме извиняват, ама на мен това хич не ми прозвуча обективно! Ако се откажа от Слави, то за грим ще се доверя на Коцето. Но няма да отида в Арлет...Много противни ми се видяха тези момичета... Все пак ,доколкото знам, Слави си пита какво иска булката - има и такива, които са фенове на тъмен грим...има и такива - които не са. Пък и абитуриентките, които те ми дават за пример хич не са критерий за оценка - с всяка изминала година стават още и още по - зле (разбира се не всички , но една голяма част - да). Но все пак, дотолкова се изтормозих, че като се прибрах взех да ровя във Фейсбук. Разгледах снимките на Слави отново - естествено ,че имаше и екстравагантни изпълнения, но все пак той работи и с певици. Погледнах и тези на Арлет - е и там беше пълно с момичета с много тъмен грим. Не мога да ги разбера тези хора... Ако някой има лични мнения за Слави нека сподели, и добри, и лоши. Аз реших да му се доверя след всичкото прочетено тук във форума. И сега... няма как, малко съм раздвоена какво да правя
А време - не остана...
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #213 -:
август 05, 2013, 19:29:26 »
Не ги слушай!!!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #214 -:
август 05, 2013, 21:29:44 »
Така ще е най - добре май че
Да се пооплача още малко - току що шаферът ни (мой братовчед) ми писа във фейсбук, че не искал да ни бъде шафер
бил много срамежлив и не искал да танцува с тортата пред хората, всички щели да го гледат ,а той "пред толкова много хора" ,както той се изрази, щяло много да го е срам
А шаферка ще ни е сестрата на милото, която е 11 клас. Моят братовчед е на същата възраст като нея и много добре щяха да си паснат...Между другото, това е вторият ни шафер. Първият, който искахме, беше братовчед на милото. Но така се стекоха обстоятелствата ,че той замина да учи в Австралия. Моят братовчед беше резервен вариант. Та сега и той се отказа и сега пак ще умуваме кой да бъде
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #215 -:
август 06, 2013, 08:26:02 »
Hulcy, не го мисли толкова за грима. Вече си взела своето решение, а негативни коментари винаги има. А тези момичета говорят така, защото искат да привлекат повече клиентела, но това не е начина.
За шаферите също не се притеснявай, ще се наредят нещата
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #216 -:
август 06, 2013, 08:36:45 »
Грима изобщо не го мисли, ще ти го направят както ти искаш.
Когато малкият син беше шафер на сватбата на брат ми, категорично отказа да прави "циркове" и да играе ръченица. Шаферката също реши да се нацупи в последния момент, нещо не си харесваше роклята. В крайна сметка, с кумското пиле игра един сервитьор от ресторанта /съвсем случайно/, а шаферката дойде с нейна си рокля. Обаче си изпълниха другите задължения и бяха много горди и щастливи да вървят около младоженците. Та ако има някаква възможност да му спестите танците на шафера, може пък да не се наложи да го сменяте
.
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #217 -:
август 06, 2013, 08:38:22 »
hulcy
, помислете за някой приятел, който знаеш, че не се притеснява много и обича да се забавлява и да е център на вниманието
Не може от толкова много гости да няма поне 1 такъв.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #218 -:
август 06, 2013, 10:08:02 »
Я стига!!! Хубаво момиче никога не може да прилича на клоун! Я да си гледат работата! Избрала си си вече гримьор и няма връщане. Той ще ти направи най-уникалният грим, с който ЩЕ си принцеса. Само да не забравяш усмивката, че тя ти е най-красивото нещо
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #219 -:
август 06, 2013, 11:47:03 »
Елии, Свекии, Сллии & Мации
благодаря за подкрепата
От вчера ровя в интернет сайтове и какво ли не, за да търся разни гримове - да ги разпечатам за сватбения ден и да ги занеса на Слави. Да се "гарантирам"
Правио сте всички, наистина не трябва да им обръщам внимание на тези момичета там... Но пуснаха ми една малка мухичка, която си ми бръмчи в главата от снощи. Но реших - няма да има смяна на гримьор
Слави ще е
За шафера - и аз обмислях варианта само за танца да "ангажираме" друг. Allicia , наистина има доста хора, които могат направят танца. Например брат ми
Или като се замисля , има още поне 3-4 души ,които не биха се срамували да си потанцуват пред всички. От на милото хората - също има. Аз просто исках шаферът да си шафер - в смисъл, как да го кажа, през цялото време да си е до нас на младоженската маса и всичко, което му се пада на него, да си направи той
Иначе всички други - брат ми, моите братовчеди, на милото хората, са все двойки. Не искам и да "изтръгна" нечия половинка да стои на нашата маса през цялото време. Шаферката вече е решена - сестрата на милото. Няма и как да я сменим нея вече
Иначе с една двойка там би се получило най - добре. Ноооо.... това е бял кахър
И без шафери ще има сватба
Пък все ще убедим някой за танца (надявам се)
Днес трябва да си взема обувките , които бях ги дала повторно на ателието , където ми ги изработиха. Нещо тока не бяха го облепили както трябва. После трябва да мина през форума - да си взема бижута за сватбата. Помолих ги да ми запазят един чифт обеци, които много си ги харесах. Но пък ми казаха, че вторник (днес) ще има ново зареждане и ме посъветваха да видя и новото и така да реша. В голяма дилема съм за това дали да има колие или не
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #220 -:
август 06, 2013, 11:50:23 »
Опссс...Без да исках постнах съобщението
Таа...така, да има или няма колие
Обеците са ми перлени с камъчета отсрани, във вид на цветенце. Такива ще са, ако днес не си харесам друго. За колие първо мислех ,че няма нужда, защото знаете роклята е обсипана с перли и камъчета в деколтето... Но послеее се замислихх... и си викам все пак дали няма да ми е празно? И все си мисля за варианта - за една перличка висулка (без никакви орнаменти и камъчета) и едно синджирче, ама сууупер тъничко и незабележимо... Какво ще кажете, какво да правя
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #221 -:
август 06, 2013, 12:07:30 »
Да ти кажа и аз съм в същата дилема. Първо исках висящи обици и колие. После реших да не са висящи. Сега последно съм на мнение само обици
Според мен няма да изглежда празно, тъй като както казваш роклята ти е с перлички.
Аз пък за мен се притеснявам да не стане прекалено претрупано, нищо че по роклята нямам блестящи неща.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #222 -:
август 06, 2013, 12:17:43 »
Аа Елии, няма как да стане претрупано щом нямаш и нищо блестящо по роклята. Освен това, ще си булка все пак - трява да заблестиш
И аз първо гледах висящи - като ще ли уж харесах едни, но се отказах и от тях. Общо взето - трудна работа
И друго нещо - сега спамнах малко темата на пчеличката Мая
Та да питам за мнение и тук. За халките
Отвътре са изписани само имената ни. Както вече споменах, ние си ги носим от годежа насам. Трява да решим коя дата да гравираме от вътре, защото при нас е малко сложно
Първа сватба : 17/08/2013
Граждански брак : 23/08/2013
Втора сватба : 24/08/2013
Или пък : Запознанство 05/02/2008 и първа целувка (денят в който станахме гаджета) 10/02/2008
Коя от всички ще е "най - разумната"
То и като се замисля сега, ние кой ли ден ще празнуваме като годишнина от сватбата ?!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #223 -:
август 06, 2013, 12:27:45 »
миличка, аз бих заложила на датата на гражданския ви брак.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #224 -:
август 06, 2013, 12:38:47 »
Колкото до празнуването, хващате една /аз съм най- впечатлена от имама/ или обявявате август месец за празничен. Пък за гравирането може да не е дата изобщо /имената ви, някоя специална за вас дума или сентенция/ или пак
август 2013
, без конкретна дата.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16