Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:51:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица за размисъл 06- 12.05.2013
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица за размисъл 06- 12.05.2013 (Прочетена 27760 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Седмица за размисъл 06- 12.05.2013
«
Отговор #45 -:
май 09, 2013, 09:32:44 »
Добро утро!
Днес света празнува 68 години от победата над фашизма! Някой гледа ли парада на червения площад? Ние го изпуснахме
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #46 -:
май 09, 2013, 09:34:37 »
Добро утро и от мен, малко в края на седмицата
Инловче
ами да идвам при теб тогава
И аз като безработна ще изкажа мнението си - от една страна се нуждая много от работа, но от друга условията и парите не си заслужават. При заплата от 400лв. като си платя пътните до работното място, храната / която е за самия работен ден / какво ми остава за месечните сметки. Вярно е, че е по добре с тези 400 отколкото без тях, но идва момента , в който работиш и не може да си платиш сметките.
Роси
утре да те очакваме ли по варненския край
Свекърва
моите документи винаги са били изрядни / получавала съм даже и комплименти за начин на държане по време на интервю, дори и облекло / , но въпреки всичко съм виждала после на тази позиция да назначават супер неграмотна манекенка с минижупчето и голямото деколте.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #47 -:
май 09, 2013, 09:39:00 »
миши, пак е нещо
аз съм виждала как са назначавали хора които изглеждат като излезли след кална баня, дори не са си направили труда да се срешат.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #48 -:
май 09, 2013, 10:03:07 »
Здравейте!
За мен днешният ден е много тъжен, преди 33 години почина дядо ми по майчина линия. Той беше последният останал от родителите на моите родители. С него си отидоха окончателно детството ми и всички безгрижни дни.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #49 -:
май 09, 2013, 10:06:38 »
Миши, чакайте ме, идвам утре!
Допълнително ще се уговорим към колко часа ще се видим. Но със сигурност ще е след 13.00ч. Най-вероятно дотогава ще съм приключила със събеседването.
Моите наблюдения към младежите са същите. Не съм вярвала да го кажа някога, но над 80% от младите са изключително безотговорни и мързеливи. Друг е въпроса, че са абсолютно неграмотни. Така че много добре разбирам Инлов.
Аз се майтапя за работата, но ако ми се предложи такава, наистина бих приела. И без друго съм на една молба разстояние да напусна сегашната ми работа. Не е свързано с това, че не я харесвам, съвсем други са ми мотивите, но сега не ми се коментира темата.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #50 -:
май 09, 2013, 10:56:44 »
Привет
Днес размишлявате по сериозни теми според заглавието на темичката
Така е, аз също от провеждани интервюта съм втрещена и ужасена колко млади неграмотни и незаинтересовани хора има
Не може да звъннеш на някой и да го поканиш на интервю, а той да ти отвърне "Ъъъ.. кой се обажда? От къде, от къде? Аааа, за интервю... Миии аз такова понеже утре имам рожден ден и не ми е удобно да дойда, а пък и това е по-важно все пак" ......
Образователната система не искам и да я обсъждам, защото доста отдавна съм се разочаровала от нея
Особено по време на кандидатстудентските изпити и предварителни такива обиколих доста университети из България и се нагледах и наслушах на какво ли не
Хайде стига мрачнотии - петък е близо
Много ви се радвам, че ще си заформите срещичка - и на мен така ми се идва, но....
Еми
, прекрасна картина, много вдъхновяваща и замечтаваща
Свекърва
, не се натъжавай
Твоите спомени ще останат в теб и когато разказваш на нас за детството си, те оживяват отново
Чакам събота и неделя с нетърпение, че другия уикенд няма да има почивка, а и като гледам ремонтните дейности ще са повече другата седмица, така че ще ни трябват свежи сили и презареждане
П.П. Къде се губи
Езра
?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #51 -:
май 10, 2013, 05:43:15 »
Добро утро! След като не бях почти седмица на работа, днес едва ми се става, понеже и предните дни ставах рано
Толкова ми се спинка
муунче
, тук съм, но само чета понякога, нещо не ми се пише, по-скоро се опитвам повече да прекарвам време не с компютъра, а с милите ми хора, с мъжа ми, да имам време за себе си и да се отдам на неща, които обичам - на повече разходки, спокойствие и приятни моменти, на спорт и на четене на книги... Има нужда малко от спокойствие и мир в душата си, някак си беше ми се насъбрало много дъндания, споделяла съм ви как се дразня от някои приятелки, че не се обаждат или пък като споделя нещо и после реагират странно. Примерно последно като излизах едната като споделих за кака ми и тя ми вика - а най сетне... няма да го забравя това никога-как може така да каже, толкова чакано и толкова щастие носи на всички това събитие, а тя - най-сетне... От тогава се замислих и реших, че вместо да се ядосвам просто ще внимавам с кого съм по-близка и няма да взимам за много важни такива неща, а просто ще отдам вниманието си на важните за мен хора... Напоследък ми се случват и доста неща през деня, които обмислям и се опитвам да намирам знаците дет се казва, в тях, така че да извличам поуката. Абе мн. философски рано-рано -простете ...
петъчен поздрав
Слънчев ден
Активен
emmmmmy
«
Отговор #52 -:
май 10, 2013, 08:46:02 »
много як мустак. да не ти пука, моите половината също са адски неадекватни на моменти, после се оправят-явно са женски хормони.
Поздрав от мен с една по -странна скица, днес ще се фризирам май май, да видим какво ще измъдря:
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #53 -:
май 10, 2013, 08:48:01 »
Момичета, при мен е лудница, но не съм ви забравила
И понеже седмицата е за размисъл, мислете внимателно!
Прилагам снимки за вдъхновение - каква я мислихме и каква стана
Ако ви е интересна цялата статия:
http://www.boredpanda.com/funny-pinterest-fails/
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
май 10, 2013, 09:28:10 »
Киви, много яки снимки!
Добро утро!
Активен
svekarva
«
Отговор #55 -:
май 10, 2013, 09:36:26 »
Привет!
emmmmmy
, как са планетите, че нещо всички сме пощурели
.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
май 10, 2013, 09:38:46 »
Хехе,
Кивчо
, благодаря ти - много се забавлявах!
Честит петък!
Отдавна никой не танцува петъчния танц
Моля, ви, не ме карайте аз да го правя, че вече не ми е толкова лесно, както преди /нещо много бързо растем напред
/
Езра
, не се ядосвай на приятелки - от години наблюдавам как близки и приятели около нас се променят и както
Еми
казва се чалват от време на време. Решила съм да не се задълбочавам и анализирам, защото няма смисъл
Радвам се, че си "върнахме" една двойка приятели и че пак са онези хора, които познавах
Хората идват и си заминават - такъв е животът! И на различни етапи от живота си човек е заобиколен от различни хора, които с годините стават все по-малко и по-малко ... остава да се надяваме, че накрая остават истинските и ценните за нас приятели
Я виж как сама си постнала правилната снимка по случая - "дреме ми на мустака"
Аз ще ви отведа на едно приказно местенце, което пожелавам всички да посетите /чакам коментари от
свекърва
за снимката ми
/
Активен
emmmmmy
«
Отговор #57 -:
май 10, 2013, 09:40:49 »
Цитат на: svekarva в май 10, 2013, 09:36:26
Привет!
emmmmmy
, как са планетите, че нещо всички сме пощурели
.
свекърва, не знам какво да ти кажа... ето линк, в него пише за спокойствието което се носи като навлиза в телец ситуацията...:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151502046313512&set=a.343135463511.154570.336220218511&type=1&theater
Активен
svekarva
«
Отговор #58 -:
май 10, 2013, 09:49:57 »
Еха, надявам се, снимката да е правена към залез слънце!
Понеже наистина цари голямо спокойствие и търпение, ще се заям само с облицовката на басейна
и това, че май е празен. Ама как предвидливо няма нито за ядене, нито за пиене.....
m0onlight
, ти къде точно ни каниш? Аз на яхтата идвам с удоволствие.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
май 10, 2013, 10:04:45 »
Хаха знаех си, че набързо ще ми "оправиш" фотоса
Даже не бях забелязала, че има басейн, пък камо ли, че е празен! Аз ако бях видяла, изобщо нямаше да я постна да се излагам
Но след като съм поела ангажимент, веднага пълня басейна - с минерална вода ли предпочиташ? За ядене и пиене ще ви сложа като дойдете, че да не се стопли от слънцето - може и по залез да е, ама там, където сме, е доста топличко /май не трябваше да го казвам това, че сега съвсем ще откажеш да дойдеш, че не понасяш жегите
/ Ама и за това имам решение - на яхтата е прохладно и приятно
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре