Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:49:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица за размисъл 06- 12.05.2013
Страници:
1
2
3
...
5
[
Всички
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица за размисъл 06- 12.05.2013 (Прочетена 27759 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Седмица за размисъл 06- 12.05.2013
«
-:
май 06, 2013, 08:28:21 »
Здравейте!
Много се чудих как да назова седмичната тема - дали да носи победоносния знак на Гергьовден, дали да е със следпразнични вълнения и нова работна седмица, но в крайна сметка реших, че най- важното събитие все пак са изборите. Купуването и продаването на гласове е престъпление! Край.
На всички с имен ден - честито!
Нека седмицата ни е различна и да я запомним само с хубави събития и радостни вести!
Kati_n.jpg
(43.71 KB, 960x636 - видяно 306 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Re:Седмица за размисъл 06- 12.05.2013
«
Отговор #1 -:
май 06, 2013, 08:33:03 »
Добро утро .Свекърва и честит Гергьовден на всички!
Наистина важна седмица за всички нас с изборите в края,но аз съм тотално отчаяна от положението с политиците и си мисля,че май няма добър вариант за България.
Ние днес по полечка го даваме,че много разходки тези дни.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #2 -:
май 06, 2013, 09:10:36 »
Честит Гергьовден!
Пожелавам на всички приятно посрещане на празника!
А аз отивам да се занимавам с агнешко и подготовка за имения ден на патето ми, пожелайте ми късмет!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
май 06, 2013, 09:48:06 »
Честито на всички именници!
Много подходящо заглавие си избрала
свекърва
. Наистина е важна седмица за всички, които са решили на гласуват. Ние по стечение на обстоятелствата, няма да гласуваме.
Рататуй
, пожелавам ти късмет с приготовленията за празника на патето ти. После ще разказваш как е минало.
Черпя ви с едно гръцко фрапенце@}->--
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #4 -:
май 06, 2013, 10:12:41 »
аз няма да размислям, решила съм
Поздрав на всички именници:
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #5 -:
май 06, 2013, 13:09:41 »
Честит празник на всички именици, като им пожелавам да са здрави и с гордост да си носят имената!
Относно изборите и аз съм решила вече. Но все пак за мен това ще е седмица на размисъл в друго по-лично отношение. И силно се надявам да стигна до правилното решение.
Активен
svekarva
«
Отговор #6 -:
май 06, 2013, 15:42:37 »
Росита
, дано решението ти доведе до по- хубаво! И да го мислиш, и да не го мислиш, винаги има и плюсове, и минуси. В крайна сметка нищо не е окончателно, винаги можеш да направиш завой или даже кръгом
.
За гласуването и аз съм решила, дано да отида де.
Нещо ме е налагнала апатия и изобщо не мога да се понасям. Не обичам да ми е толкова горещо, пък и имам много домакинска работа. То няма край - кога ли ще е чисто и подредено, както аз искам, че да седна и да гледам сериали или да си чета книга? Като се връщам назад в годините, когато моите и на съпруга ми родителите са били на наша възраст, не почваха ремонти или основни почиствания без нас /физически, финансово и организационно/. Ние опъваме шии и ще става още по- трудно да се справяме сами. Ей на, пералнята ще трябва да се сменя, че е на 25 години и взима - дава. Ама как се сваля от 3-ти етаж без асансьор, пък и новата как се качва? Никой не ми е крив. Мога да се правя на луда и като си дойде големият, да го хвана на работа. Но не, детето си идва за седмица, аз да го занимавам с мои работи...То и седмица няма да е, сигурно половината време ще е в София. и там ги носят на ръце, все едно са принц и принцеса. Те пък въобще не се сещат да попитат...
Освен това съм и "набрала", защото скоро съпругът ми има юбилей и естествено и двамата синковци няма да са тук. Аз не държа на тези неща, но те знаят, че за баща им има огромно значение. Ама карай, няма да е за първи и последен път.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #7 -:
май 06, 2013, 18:25:05 »
Свекърва
, то каквото има да става ще стане. Понякога си мисля, че е по-добре човек да се пусне по течението, отколкото да го мисли. В момента и на мен ми се иска така, за съжаление не мога да си го позволя. Дано не сгреша с избора си, но някак си интуицията ми ме кара да мисля, че ще е добре за мен, колкото и да е егоистично. В крайна сметка, ако аз сама не помисля за себе си, няма кой друг да го направи.
А на теб май много ти се е насъбрало. Така като те чета, буквално ти е стигнало до "под тавана". То домакинската работа нали знаеш, че никога не свършва и никога няма да ни е достатъчно чисто и подредено. Моето разбиране е, че къщата трябва да служи на мен, не аз на нея. Затова поддържам ред и чистота, доколкото ми е по възможностите. А че не е идеалния дом, това няма значение. Дано ти мине апатията, гледай по-ведро на нещата и вярвай, че всичко ще се нареди както ти го искаш.
Споделям че си проверих номера от лотарията за зелената карта и не съм сред печелившите. Нито на сина печели. Но нищо, имаме си цяла Европа на разположение...
«
Последна редакция: май 06, 2013, 18:27:55 от Росита
»
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #8 -:
май 06, 2013, 18:45:19 »
да долетя в новата тема
еми, мн готина котка
мен политиката не ми е любима тема
стискайте палчета за нещичко за утре
ние днес рано-рано ходихме да тичаме с милото на морския бряг и бе мн приятно
хубава вечер!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #9 -:
май 06, 2013, 19:10:25 »
свекърва, положението ти е като при майка ми, много ти съчувствам, ама ти май си го знаеш . даже за пералнята сте еквивалент.
Дано ви се отвори възможност и на двете, за всичко което искате.
Росита, понякога интуицията е супер оръжие. успех!
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #10 -:
май 06, 2013, 23:17:59 »
Мацкииии тея дни нямам никакво време за мое голямо съжаление ! Минавам набързо да се разпиша и дано утре имам време да седна да попрочета кой как е и накъде е
Тук при нас е страшен купон ! Кръстницата на малкия роди на 30-ти вечерта и от тогава сме всяка вечер на запой ... агнета, бебета, именници , великцен и то направооооооооо не сме се спрели ! Та така е около мен всичко е на 6 !
Като се поуспокоим ще имам повечко време за писане !
Активен
svekarva
«
Отговор #11 -:
май 07, 2013, 08:29:06 »
Хайде на работа, работещи и почиващи! Стига толкова празници и ядене, разходки и ходене по гости
. То си е казано - не всеки ден е Великден!
Да кажа какво се случи с нашата мома- крадла. От начета 16000лв. върна 8000лв., сега мълчи. Пуснали сме я в неплатена, завели сме и дело. Кофти работа, няма да я бъде да върне по мирния начин останалите пари, но чакаме и се надяваме.
В предните теми казах за една моя съученичка с перлени гердани, която не искаше да даде фамилното име на бъдещата си снаха. Сутринта срещнах сина и снахата съвсем случайно. Отиваха на консултация, чакат бебе в най- скоро време. Момичето няма вид на Златка, но страшно много напомня визуално на Йовка от Столичани в повече. Зная, че не е красиво и пази Боже да е наистина такава, ама ми стана много смешно, като си представих разговора между тях двете за правата и задълженията. Хихихи, ужас, ама трябва да се видят и двете и тогава....
kafe.jpg
(57.63 KB, 851x316 - видяно 312 пъти.)
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #12 -:
май 07, 2013, 08:58:35 »
Привет дами!
Аз от днес съм вече в отпуск, макар че почивката ми започна още преди 2 дни. Днес имам няколко административни задачки, които трябва да свърша и се надявам да не се мотая много.
Преди няколко дни, кръщелницата ми започна работа в аптека в Сл.Бряг, така че мисля да я посетя скоро, че много съм се затъжила за нея. По принцип тя не е от Бургас и не се виждаме много често.
Изобщо смятам да си използвам пълноценно отпуската, къде в пътувания, къде в разходки, но със сигурност няма да се затворя у дома и да мързелувам. Е, то това не е излишно разбира се, ама е грехота да се изтърва хубавото време.
Свекърва, то аз преди като четях това, което беше написала за вашата мома-крадла ми мина през ума, че няма как да ги върне всичките пари. Дано всичко приключи по възможно най-добрия начин за вас!
На всички пожелавам един слънчев и усмихнат ден!
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #13 -:
май 07, 2013, 10:33:46 »
Здравейте и днес от мен ! Хайде на кафенцето ! Усмихнато кафе с пожелание за усмихнат ден !
Ние с малчо след малко ще излизаме да поспи навън детето иии после да поиграем иии така
Надявам се довечера да се включа да ви "видя" пак как сте
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #14 -:
май 07, 2013, 11:38:36 »
Здравейте!
През празниците не успях изобщо да стигна до форума, но както каза свекърва не всеки ден е Великден - който празнувал, празнувал!
Надявам се да сте прекарали страхотни празници
Ние повече работихме, отколкото да празнуваме, но все пак успяхме да нашарим и малко яйца в последните часове на събота
Разкажете вие как изкарахте и станаха ли хубави яйцата? А който прави писани яйца? Показвайте
Струва ми се, че тая седмица ще бъде дълга и мъчителна .. едно, че изобщо не съм се настроила на работна вълна и второ, предусещам, че пак ще берем ядове с разните му майстори в апартамента. Тази седмица ще боядисваме всекидневната, вероятно само двамата с мъжа ми - 55-60 квадрата в боя никак не са малко
Да видим какво ще стане накрая
Темата за изборите хич не ща и да я зачеквам, че е много жалка картината и чак се чудя дали да гласувам или не ...
Хайде малко да избягаме от реалността на тази приказна къщичка на дървото, да забравим грижи и проблеми, да поседим тихо и просто да наблюдаваме прекрасното време навън
Прекрасна седмица!
Copy of 558569_576063435751067_929255772_n.jpg
(74.57 KB, 392x585 - видяно 327 пъти.)
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #15 -:
май 07, 2013, 12:20:18 »
Момичета, аз днес заминавам, но вие всички си знаете, че ви обичам и подкрепям за всичко! До нови срещи и прекрасна седмица от мен
Активен
svekarva
«
Отговор #16 -:
май 07, 2013, 12:29:01 »
О, то тава е къщата на Баба Яга на пачи крак.
Тц, не се качвам.....
pandapanda
, лек път и да не вземеш да кимаш по български с глава за "да". Франсетата не разбират чужди езици
и ще се наложи пак да се жениш.
«
Последна редакция: май 07, 2013, 12:33:23 от svekarva
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #17 -:
май 07, 2013, 13:12:13 »
Панда
, лек път
Цитат на: svekarva в май 07, 2013, 12:29:01
О, то тава е къщата на Баба Яга на пачи крак.
Тц, не се качвам.....
Айде пък ти сега!
Няма я Баба ти Яга - изгоних я. Айде качвай се, аз съм горе
Активен
emmmmmy
«
Отговор #18 -:
май 07, 2013, 13:16:19 »
муун е литнала с нейната метла, специална версия за добри момичета с лош характер хахаха
Свекърва качвай се, почистихме и даже изгоних гущерите.
Активен
svekarva
«
Отговор #19 -:
май 07, 2013, 13:51:34 »
Само вижте какви ги върши бабата:
Използва се за сплашване на децата, когато са непослушни. Заплахата е, че Баба Яга (или Дядо Торбалан) ще дойдат да ги отнесат в голям чувал. В нашата митология образът ѝ се свързва със зли магии. Малките деца се страхуват от нея, защото тя ги яде в големи казани, а възрастните - защото им прави магии и заклинания. В руската митология тя се носи по небето в хаван, като гребе от него с метла.
Ще вземе да ми направи някаква магия, че да стана добричка и да ми се яде повече, после ходи я гони.
Дори и да искам /аз определено не искам/, не виждам стълба. Сигурно, както е в приказката, тя се накланя, но не пуска всеки. Освен това и подскача и се движи.....А,.......не! Искам на самолета с
pandapanda ааааааа!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #20 -:
май 07, 2013, 13:57:39 »
ще ти подадем метлата ми , да се качиш.
п.с предлагам ти друга къща, намира се в близост до нашата:
«
Последна редакция: май 07, 2013, 14:08:43 от emmmmmy
»
Активен
svekarva
«
Отговор #21 -:
май 07, 2013, 14:42:32 »
Да бе, до вашата...Тази е я в Украйна, я в Беларус.....И гледай какво гладене ме чака - цял простор. Оная, дето плете дантели, да не е малко луда?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
май 07, 2013, 14:44:05 »
Цитат на: emmmmmy в май 07, 2013, 13:16:19
муун е литнала с нейната метла, специална версия за добри момичета с лош характер хахаха
Свекърва качвай се, почистихме и даже изгоних гущерите.
Хаха еййй колко отдалеч ми личи - от цяла България разстояние!
То верно, че днес всички в офиса са нагрочени и заради тях съм яхнала метлата, ама Еми как ме надуши!
Аз си оставам на мойта бабоягешка къща - тая не ми харесва: я гледай колко пране има за прибиране, че после гладене .. ааа не, мерси
П.П. Свекърва ме изпревари, ама и тя не ще заради прането
Свекърва, пускам ти вълшебна стълба, качвай се!
Активен
svekarva
«
Отговор #23 -:
май 07, 2013, 15:11:04 »
m0onlight
, ами да взема да намина, щом пускаш стълбата. И аз както съм набрала, ще изплашим и пет баби Яги
.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #24 -:
май 07, 2013, 15:13:30 »
Айде качвай се, ще оправим накривения перчем
Даже може с Емчо и прическа да ти спретнем - каква желаеш: овенска?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #25 -:
май 07, 2013, 15:14:19 »
ама моля ти се, тази дето плете ти е прислугата,прането тя ще го събира.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #26 -:
май 08, 2013, 09:06:29 »
Добро утро!
Днес няма ранобудни като гледам
Черпя с едно кафе, което много ми напомня на кандидатите, които се плюнчеха предизборно тази сутрин
Активен
emmmmmy
«
Отговор #27 -:
май 08, 2013, 09:09:51 »
оо добър ден, ето как ще танцуваме с теб след години,надявам се да сме по-кръшни де
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #28 -:
май 08, 2013, 09:19:03 »
Олееееее да се смея ли, да плача ли
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
май 08, 2013, 09:20:56 »
Добро утро момичета!
Аз искам да ни честитя победата на тениниста ни Димитров над Джокович! Това си е велико постижение!
А за изборите, при нас ще има секция, аз всеки път ходя да гласувам, за съжаление обаче по-голямата част БГ-Народ винаги има различно мнение от моето и тази година реших че няма да си правя труда, и без това ми пуши главата от задачи.
«
Последна редакция: май 08, 2013, 09:26:00 от Мрявка
»
Активен
svekarva
«
Отговор #30 -:
май 08, 2013, 09:40:54 »
Привет!
Ами аз се притеснявам сутрин да пускам кафе, защото нали има хора в положение, да не им стане нещо, ако в момента го нямат налично.
Бабите са си много кръшни даже, виж как са си вдигнали високо краката. Аз вече се озорвам, болят ме колената. Пък и какви цици са отпрали......моите са като печени чушки пред техните
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #31 -:
май 08, 2013, 09:42:19 »
Хахах сладурки, виждам, че сте в добро настроение. Днес и аз съм така
Мислех, че трудно ще изкарам след празниците, но се чувствам супер. За първа година почивах през всички официални почивни дни и си изкарахме страхотноо. Дори успяхме до Одрин да отскочим за един ден и да занесем козунаци и яйца за Великден на църквата, в която се венчахме
В неделя направихме и една среща на рода на майка, която изобщо не мина зле /за мое учудване, бях се настроила за кофти изкарване/, а на Гергьовден бяхме с родата на мирлото - там много именници, вкл. и свекървата. Направих писаните яйца и станаха красиви, доста сполучливо, снимки скоро ще покажа
Ами това е от мен! Успешен ден, пак ще пиша
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #32 -:
май 08, 2013, 10:22:25 »
Привет и от мен
Виждам ,че още има някои празнуващи и не сме се събрали в пълен състав
Ние си изкарахме повече от прекрасно празниците
Ходихме си до родния край,видяхме се с близки,приятели...На Великден отскочихме до едното ми село при баба ми,бяхме се събрали родители и всички деца и си опекохме агънце,изкарахме си много приятно
Вчера пък бях на защита на проект,който подготвях от доста дълго време и преподавателят ми остана много доволен
Общо взето покрай тези празници имах само хубави емоции ,които ме заредиха положително и сега чувствам ,че ще имам сили да се справя с трудностите,които ми предстоят това лято
Ние също боядисахме доста яйца
По принцип най-много ми харесват като ги правим с памук,но тази година решихме да пробваме и със седефената.Нещо не ми се получиха много много,станаха на петна
,може и боята да не ми е била хубава.
Хубав ден ви желая и очаквайте ново включване
Активен
svekarva
«
Отговор #33 -:
май 08, 2013, 10:36:54 »
Еха, завръщат се доста хора в темата
. Бяхме си го направили на чат първите дни.
Мрявка
и аз много му се радвах на нашето момче! Съвсем заслужена му е победата, дори и да вземем предвид болежките на Джокович. Дано да върви така, да няма контузии и да е малко по- търпелив. Пък е и хубавец
, да не му е уроки!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
май 08, 2013, 10:49:29 »
Да, наистина е много талантлив, но и явно мнгоо упорит и работи много трудолюбиво над успеха си. А, че е хубавец изобщо няма две мнения
. Даже си представих как сега ще започнат госпожиците, тип български фолк златотърсачки, да се надпреварват коя първа ще го прибере за себе си, не му завиждам горкото момче. Излязоха ми истории от типа на онази префърцунена николета и нейния, с извинени глупав като галш мъж, за който се бориха сума и български "звезди". А и тя горката мозък за пет стотинки няма.
Трагедия!
«
Последна редакция: май 08, 2013, 10:55:28 от Мрявка
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
май 08, 2013, 12:17:06 »
Еее, така вече е по-добре!
Радвам се да видя стари и по-нови муцунки обратно тук, че и обещавате още включвания - точно така
Днес мойта "любимка" нямало да идва на работа - кеф!
Нещо не са й повлияли добре празниците
Вчера нещо се опитваше да ми обяснява как трябвало да съм бъдела по-внимателна за еди какво си, което е правено миналата година.... т.е. един вид трябва да продължавам да внимавам за случилото се миналата година.................
Цитат на: svekarva в май 08, 2013, 09:40:54
Ами аз се притеснявам сутрин да пускам кафе, защото нали има хора в положение, да не им стане нещо, ако в момента го нямат налично.
С кафето не може да ме съблазните /а ужасно много обичах да пия кафе/, но виж с разни вкусотийки за хапване - ей направо полудявам!
Цитат на: svekarva в май 08, 2013, 09:40:54
Бабите са си много кръшни даже, виж как са си вдигнали високо краката. Аз вече се озорвам, болят ме колената. Пък и какви цици са отпрали......моите са като печени чушки пред техните
Ама виж на колко катове са!
Аз не ща да съм на толкоз
Инлов
, ще чакаме да покажеш писаните яйца
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #36 -:
май 08, 2013, 14:44:45 »
Ето обещаното разписване втори път за днес
На работа имам доста неща за вършене и имам време само да ви прочитам през деня
Да ви се оплача - при толкова много безработица, няма хора, който да им се работи. От сума време не мога да си намеря персонал, а уж хората се навивали на всичко. Не мога да отрека, че имам много получени CV-та, но повечето кандидати или не владеят никакъв език, или писмата им са толкова неграмотни, че чак да се отчаеш. Какво се случва изобщо не разбирам
Ако знаете млади момчета и момичета какви простотии творят.. цитирам: Жилая да ме вземите на работа, мноу сам компитентен и квалфициран" , момче на 22, учи в университет
Та така, забавлявам се сега с тези неща.
Муунче, радвай се, че дразнителите ги няма. Аз за щастие този път май попаднах на супер работно място и много се разбирам с колегите
Активен
svekarva
«
Отговор #37 -:
май 08, 2013, 15:08:33 »
Хихихи, по селата работата е още по- зле. Аз ако намеря човек със завършено средно, направо се радвам. Автобиографиите са още от преди 10-ти /майка ми такава, баща ми - онакъв/. Тези, които са били към бюрата по труда, имат перфектни документи, защото им ги правят там. Като дойдат на интервю обаче........Такъв ни е материалът, както каза виден политик.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #38 -:
май 08, 2013, 15:21:15 »
Добър ден
Не смятах да се включвам в размислящата тема, но
Свекърва
ме провокира
Точно защото ни е такъв материала, ни е такава държавата! Както мъжът ми често казва - всеки народ си заслужава управниците! Колкото повече мисля, толкова повече виждам истината в тези думи... Тази седмица смятам доста да мисля...дали изобщо да гласувам. До сега никога не съм пропуснала, но до неделя ще го реша...
Хубав ден на всички!
П.П.
Инлов
много се радвам, че си попаднала на толкова положително място, сред хора, които харесваш
Активен
svekarva
«
Отговор #39 -:
май 08, 2013, 15:27:42 »
По повод мисленето и гласуването, Слави прави нещо различно в шоуто си - кани хора, които са решили за кого да гласуват, да споделят защо са избрали определена партия. Интересно е и си струва да се гледа. Аз изкарах тежки празници в емоционален план и все още съм черногледа, но вече гледам по- оптимистично, дори на политиката.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #40 -:
май 08, 2013, 15:32:11 »
Да, интересно е. Лошото е, че хората не гласуват за партии, а за определен човек...поне това, което съм гледала аз. Точно за това е добре да има мажоритарни избори, ама как да стане като никой не си дава зор...политиците пък са последните, които ще го поискат. Лично аз виждам в гласуването още една тиня, която ще трае до следващите...по горните причини. Така че лично за мен се надявам да не съм тук до следващите
На мен ми писна!
П.П. Днес гледах сутринта, че един човек са го глобили, защото звъннал на 112 за изгубени документи...демек не на правилното място. Както и той каза - аз уж добро да направя, те ме глобиха... Е, няма такава държава, просто няма!
«
Последна редакция: май 08, 2013, 15:37:30 от casky
»
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #41 -:
май 08, 2013, 15:51:59 »
Здравейте и днес от мен ! Намерих няколко минутки попрочетох ви отгоре отгоре ( признавам си
) Ние днес се поразходихме и поиграхме по бързата процедура ииии малко вкъщи сега да пошетам
Вие как сте днес ? Как е настроението ?
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #42 -:
май 08, 2013, 16:01:14 »
Инловче, ми обади се де, на мен пък ми се работи. Ама не съм в младежка възраст...като изключим акъла, който и без друго ми е малко.
В отпуск съм до средата на юни, що пък да не изкарам една работа при теб.
Сега сериозно, вчера си взех ваучера за обучението по програмата "Аз мога повече" и даже го изпратих на доставчика на обучение. Официално курса ми трябва да стартира на 10.05, а най-хубавото от всичко е, че е напълно дистанционно и ще мога от всяка точка на Бг или света да влизам в системата. Единственото присъствие, което се изисква от мен ще е на държавния изпит.
Та така... По-късно, ако ми се пише, ще ви навестя.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
май 09, 2013, 08:56:15 »
Добро утро!
Сега като знам, че Муунчето не се изкушава от кафето, ще черпя само с такова, за да не се дразни, а аз напълно я разбирам
Честит ден на Европа
Който се чувства европеец де. Аз определено не съм от тези, а и прекарах доста години в страна, в която хората се мислеха за "големи европейци", а се оказа, че съвсем не са такива. Така че аз днес празнувам Денят на победата
Инлов
, това за безработицата и аз съм го забелязала в България. За съжаление младите (по- голяма част от тях) не са никак амбициозни и трудно се реализират, заради неспособността си даже една автобиография да напишат. Проблема според мен идва от образователната система и начина по който се преподава днес. Редом с това идва и проблема на правителството да се справи в тази сфера, но това си е лично мое мнение, дано не съм права.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #44 -:
май 09, 2013, 08:58:46 »
аз пък ви черпя с една слънчева картина, че тук нещо се мръщи. нищо, тамън ще си понося и истински пролетните тоалети и сака.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #45 -:
май 09, 2013, 09:32:44 »
Добро утро!
Днес света празнува 68 години от победата над фашизма! Някой гледа ли парада на червения площад? Ние го изпуснахме
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #46 -:
май 09, 2013, 09:34:37 »
Добро утро и от мен, малко в края на седмицата
Инловче
ами да идвам при теб тогава
И аз като безработна ще изкажа мнението си - от една страна се нуждая много от работа, но от друга условията и парите не си заслужават. При заплата от 400лв. като си платя пътните до работното място, храната / която е за самия работен ден / какво ми остава за месечните сметки. Вярно е, че е по добре с тези 400 отколкото без тях, но идва момента , в който работиш и не може да си платиш сметките.
Роси
утре да те очакваме ли по варненския край
Свекърва
моите документи винаги са били изрядни / получавала съм даже и комплименти за начин на държане по време на интервю, дори и облекло / , но въпреки всичко съм виждала после на тази позиция да назначават супер неграмотна манекенка с минижупчето и голямото деколте.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #47 -:
май 09, 2013, 09:39:00 »
миши, пак е нещо
аз съм виждала как са назначавали хора които изглеждат като излезли след кална баня, дори не са си направили труда да се срешат.
Активен
svekarva
«
Отговор #48 -:
май 09, 2013, 10:03:07 »
Здравейте!
За мен днешният ден е много тъжен, преди 33 години почина дядо ми по майчина линия. Той беше последният останал от родителите на моите родители. С него си отидоха окончателно детството ми и всички безгрижни дни.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #49 -:
май 09, 2013, 10:06:38 »
Миши, чакайте ме, идвам утре!
Допълнително ще се уговорим към колко часа ще се видим. Но със сигурност ще е след 13.00ч. Най-вероятно дотогава ще съм приключила със събеседването.
Моите наблюдения към младежите са същите. Не съм вярвала да го кажа някога, но над 80% от младите са изключително безотговорни и мързеливи. Друг е въпроса, че са абсолютно неграмотни. Така че много добре разбирам Инлов.
Аз се майтапя за работата, но ако ми се предложи такава, наистина бих приела. И без друго съм на една молба разстояние да напусна сегашната ми работа. Не е свързано с това, че не я харесвам, съвсем други са ми мотивите, но сега не ми се коментира темата.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
май 09, 2013, 10:56:44 »
Привет
Днес размишлявате по сериозни теми според заглавието на темичката
Така е, аз също от провеждани интервюта съм втрещена и ужасена колко млади неграмотни и незаинтересовани хора има
Не може да звъннеш на някой и да го поканиш на интервю, а той да ти отвърне "Ъъъ.. кой се обажда? От къде, от къде? Аааа, за интервю... Миии аз такова понеже утре имам рожден ден и не ми е удобно да дойда, а пък и това е по-важно все пак" ......
Образователната система не искам и да я обсъждам, защото доста отдавна съм се разочаровала от нея
Особено по време на кандидатстудентските изпити и предварителни такива обиколих доста университети из България и се нагледах и наслушах на какво ли не
Хайде стига мрачнотии - петък е близо
Много ви се радвам, че ще си заформите срещичка - и на мен така ми се идва, но....
Еми
, прекрасна картина, много вдъхновяваща и замечтаваща
Свекърва
, не се натъжавай
Твоите спомени ще останат в теб и когато разказваш на нас за детството си, те оживяват отново
Чакам събота и неделя с нетърпение, че другия уикенд няма да има почивка, а и като гледам ремонтните дейности ще са повече другата седмица, така че ще ни трябват свежи сили и презареждане
П.П. Къде се губи
Езра
?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #51 -:
май 10, 2013, 05:43:15 »
Добро утро! След като не бях почти седмица на работа, днес едва ми се става, понеже и предните дни ставах рано
Толкова ми се спинка
муунче
, тук съм, но само чета понякога, нещо не ми се пише, по-скоро се опитвам повече да прекарвам време не с компютъра, а с милите ми хора, с мъжа ми, да имам време за себе си и да се отдам на неща, които обичам - на повече разходки, спокойствие и приятни моменти, на спорт и на четене на книги... Има нужда малко от спокойствие и мир в душата си, някак си беше ми се насъбрало много дъндания, споделяла съм ви как се дразня от някои приятелки, че не се обаждат или пък като споделя нещо и после реагират странно. Примерно последно като излизах едната като споделих за кака ми и тя ми вика - а най сетне... няма да го забравя това никога-как може така да каже, толкова чакано и толкова щастие носи на всички това събитие, а тя - най-сетне... От тогава се замислих и реших, че вместо да се ядосвам просто ще внимавам с кого съм по-близка и няма да взимам за много важни такива неща, а просто ще отдам вниманието си на важните за мен хора... Напоследък ми се случват и доста неща през деня, които обмислям и се опитвам да намирам знаците дет се казва, в тях, така че да извличам поуката. Абе мн. философски рано-рано -простете ...
петъчен поздрав
Слънчев ден
Активен
emmmmmy
«
Отговор #52 -:
май 10, 2013, 08:46:02 »
много як мустак. да не ти пука, моите половината също са адски неадекватни на моменти, после се оправят-явно са женски хормони.
Поздрав от мен с една по -странна скица, днес ще се фризирам май май, да видим какво ще измъдря:
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #53 -:
май 10, 2013, 08:48:01 »
Момичета, при мен е лудница, но не съм ви забравила
И понеже седмицата е за размисъл, мислете внимателно!
Прилагам снимки за вдъхновение - каква я мислихме и каква стана
Ако ви е интересна цялата статия:
http://www.boredpanda.com/funny-pinterest-fails/
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
май 10, 2013, 09:28:10 »
Киви, много яки снимки!
Добро утро!
Активен
svekarva
«
Отговор #55 -:
май 10, 2013, 09:36:26 »
Привет!
emmmmmy
, как са планетите, че нещо всички сме пощурели
.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
май 10, 2013, 09:38:46 »
Хехе,
Кивчо
, благодаря ти - много се забавлявах!
Честит петък!
Отдавна никой не танцува петъчния танц
Моля, ви, не ме карайте аз да го правя, че вече не ми е толкова лесно, както преди /нещо много бързо растем напред
/
Езра
, не се ядосвай на приятелки - от години наблюдавам как близки и приятели около нас се променят и както
Еми
казва се чалват от време на време. Решила съм да не се задълбочавам и анализирам, защото няма смисъл
Радвам се, че си "върнахме" една двойка приятели и че пак са онези хора, които познавах
Хората идват и си заминават - такъв е животът! И на различни етапи от живота си човек е заобиколен от различни хора, които с годините стават все по-малко и по-малко ... остава да се надяваме, че накрая остават истинските и ценните за нас приятели
Я виж как сама си постнала правилната снимка по случая - "дреме ми на мустака"
Аз ще ви отведа на едно приказно местенце, което пожелавам всички да посетите /чакам коментари от
свекърва
за снимката ми
/
Активен
emmmmmy
«
Отговор #57 -:
май 10, 2013, 09:40:49 »
Цитат на: svekarva в май 10, 2013, 09:36:26
Привет!
emmmmmy
, как са планетите, че нещо всички сме пощурели
.
свекърва, не знам какво да ти кажа... ето линк, в него пише за спокойствието което се носи като навлиза в телец ситуацията...:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151502046313512&set=a.343135463511.154570.336220218511&type=1&theater
Активен
svekarva
«
Отговор #58 -:
май 10, 2013, 09:49:57 »
Еха, надявам се, снимката да е правена към залез слънце!
Понеже наистина цари голямо спокойствие и търпение, ще се заям само с облицовката на басейна
и това, че май е празен. Ама как предвидливо няма нито за ядене, нито за пиене.....
m0onlight
, ти къде точно ни каниш? Аз на яхтата идвам с удоволствие.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
май 10, 2013, 10:04:45 »
Хаха знаех си, че набързо ще ми "оправиш" фотоса
Даже не бях забелязала, че има басейн, пък камо ли, че е празен! Аз ако бях видяла, изобщо нямаше да я постна да се излагам
Но след като съм поела ангажимент, веднага пълня басейна - с минерална вода ли предпочиташ? За ядене и пиене ще ви сложа като дойдете, че да не се стопли от слънцето - може и по залез да е, ама там, където сме, е доста топличко /май не трябваше да го казвам това, че сега съвсем ще откажеш да дойдеш, че не понасяш жегите
/ Ама и за това имам решение - на яхтата е прохладно и приятно
Активен
emmmmmy
«
Отговор #60 -:
май 10, 2013, 10:10:10 »
муун, аз искам храна, за басейна не настоявам. в крайна сметка и в празен мога да си топна
краката, ако ще има такава гледка.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #61 -:
май 11, 2013, 07:05:52 »
Добро утро!!!
След натоварения петъчен ден ме чака още един и после съм фрии
Пожелавам ви хубав ден, изпълнен с хубави емоции
поздрав
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AtKZKl7Bgu0
и цитатче
"Хората влизат в живота ти и излизат от него. Някои си струва да задържиш и даже да се бориш за тях, но други трябва да пуснеш да си тръгнат.Това е много важен урок, приятелю.Трябва да намериш начин да разбереш кой е до теб, за да даде стойност на живота ти, и кой е до теб, за да я отнеме. Ако някой ти я отнема, откажи се от него. Дошло е времето да си тръгне. Ако има емоции, които те ограбват, откажи се от тях. "
„Компасът“, Тами Клинг, Джон Елис
Иначе не съм се ядосвала толкова, мен ми е ясно че хора всякакви, че и жените ги избиват разни хормони и емоции, въпреки че това за което споменах хич не е от хормони; Просто този път вместо да се ядосвам, взех едно доста по-умно решение и съм спокойна така; Аз съм открит човек, много чувствителен, изкл. мн. държа на приятелските и по-силните отношения, т.е. искам да кажа, че когато някой ме уважава, цени, обича или разбира (в приятелството и любовта), аз отвръщам мн. силно на това и помня много и със сърце и с ум... много силно обичам и много мога да дам и да помагам, но ако видя че човекът не е така честен или няма истински топли чувства към мен, помня и се променям... ако ме разбрахте
скорпионска му работа
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #62 -:
май 11, 2013, 07:27:21 »
Здравейте и от мен! Малко поспрях да пиша в седмичните теми,ама нещо не си разпределям правилно времето
Ние имахме проблеми тези седмици- на свекъра му откриха тумор в бъбрека и претърпя операция- извадиха му единия бъбрек. Сега се възстановява, но проблема не е само този, а има и болки в ръката, от някакъв нерв ли и аз не разбрах вече 5-ти месец му е като изтръпнала и го боли...
Да не говорим, че със свекървата не проявяват никакъв интерес за сватбата. Вярно е, че си имат друго на главата, но все си мисля, че най-малко да се разсеят ще се позаинтересуват как върви подготовката. Не знам, може би аз съм в грешка...Остава месец до сватбата, а те не са казали на някои техни познати, да не говорим за поканите...
Утре няма да гласувам, няма да съм в Пловдив най-вероятно и не смятам да се разкарвам като дори не знам за кой да гласувам
Отивам на работа след малко, дано от другата седмица да мога да се включвам по-активно.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
май 11, 2013, 08:18:21 »
Добро утро, момичета
Ние кръстосахме цяла България за няколко дни и събрахме слънце
А довечера сме на сватба
Аз няма да мога да гласувам, защото няма да мога утре да се върна до родното място, че да гласувам, а мисля, че не може на друго място.
Мариелка, предполагам, че им е притеснено на хората и затова не се интересуват толкова, не се ядосвай! Сигурна съм, че се радват за сватбата, но не им е малко на главата, дай им малко време.
Пожелавам ви приятен уикенд!
Активен
svekarva
«
Отговор #64 -:
май 11, 2013, 08:42:32 »
Привет момичета - кокичета!
Аз миииисля, ама вие да му мислите
! Поне ми е ясно, че ще гласувам /живот и здраве, де/.
За приятелите не размишлявам толкова дълбоко, май ми са станали нещо като роднини. Знаем си кусурите, приели сме си се такива, каквито сме. Всички нови са добре дошли. Стига да не са злонамерени, вече не се сравняваме кой какъв е и къде е стигнал, важното е да се чувстваме добре заедно. С годините завистта и да кажем спортната злоба се изместват от желание за споделяне и нужда да си полезен на някого с нещо.
Мариелка, лошо се е случило, че тъкмо сега си имате здравословни проблеми. То някак не върви да показваш радост...Но в деня всичко ще е както трябва, не се притеснявай. *INLOVE*По принцип хората са различни и самото тържество го възприемат различно. За едни е едно голямо ядене и пиене, за други - излишно пилеене на пари, за трети - изпълнено със смисъл събитие. Но като забият тъпаните и всички по необясним начин се чувстват празнично и забравят предварителни настройки и дори дертове и болежки. Давай смело с подготовката
Приятен и ползотворен ден на всички!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #65 -:
май 11, 2013, 09:12:54 »
добро утро, днес мисля да подомакинствам и да обядвам на въздух после. май няма да ни вали днес...
картинка за поздрав:
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #66 -:
май 11, 2013, 11:30:58 »
Щях да пиша "Добро утро" ,ама като гледам то станало обяд
Вчера ми беше последния ден на лекции в университета и днес ми е някак си криво и носталгично.Толкова време чаках да приключим ,а сега ми се иска да не свършва
Открих много приятели сред колегите ми и се надявам поне да успеем да съхраним приятелството си и да се виждаме по-често.Днес милото трябва да ми направи една "стегната" фотосесия и да си оправям CV-то,че горкото паяжина хвана вече
Дано успея бързичко да си намеря работа,че в противен случай нещата доста ще ми се усложнят
Сега си допивам кафенцето и излизаме на разходка ,че в това хубаво време си е грехота човек да си стои в къщи
Сега видях една снимка,която е в духа на тазседмичната ни тема
«
Последна редакция: май 11, 2013, 11:50:36 от Mulan
»
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #67 -:
май 11, 2013, 17:12:14 »
Ние днес семейно бяхме на един язовир, риба не хванахме много, но поне си починах и се намързелувах едно хубаво, докато мъжете мятаха въдиците.
После като се прибрахме, ходих да си взема документите за утре, понеже съм в избирателната комисия по район. Така че от ранно утро, до късни нощи ще ми е натоварено и напрегнато от работа. Но се надявам изборния ден да приключи нормално и без ексцесии.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
май 11, 2013, 19:18:40 »
Понеже ГЕРБ толкова се плюят (а аз много се паля), искам да не спечелят, но да съм доста далеч и да гледам отстрани следващите
Хайде лека вечер, че без друго не смятах да пиша.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #69 -:
май 12, 2013, 08:04:15 »
мариелка, дано да се оправи всичко
прегръщам те! а за сватбата, не се ядосвай, гледай всичко да ти прави удоволствие, все пак е вашата сватба, понякога се случва така (аз слава богу, имам невероятни свекър и свекърва); пожелавам ти една чудна сватба
Аз за неопределено време ще се оттегля от форума
така че ви пращам много поздрави и прегръдки, не е заради нещо лошо, просто така си реших
(ние с мъжа ми ще гласуваме)
Активен
svekarva
«
Отговор #70 -:
май 12, 2013, 08:19:51 »
Добро утро!
Едно малко закъсняло пролетно кафе /може и чай да е/, съдейки по цветята в кошницата!
_Ezra_
, ще ми е мъчно за теб, толкова си мила, деликатна и нежна. Ще те чакам с нетърпение да се върнеш.
Днес целият свят ми е крив и съм лоша
. Не ми се домакинства, а е разхвърляно и мръсно. Мъжът ми готви тиквички, защото това е най- лесно да се прави, вместо да си гледа мъжката работа вкъщи /един прозорец от месеци плаче за оправяне, пералнята за смяна, а едно дърво навлиза упорито през прозореца и терасата/, ама кой за каквото учил ;
Ходи ми се по любов....
4erveno.jpg
(59.22 KB, 710x480 - видяно 308 пъти.)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #71 -:
май 12, 2013, 08:56:25 »
Ах, свекърва, накара ме да се усмихна с последното изречение
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #72 -:
май 12, 2013, 09:11:03 »
Цитат на: Мариелка в май 12, 2013, 08:56:25
Ах, свекърва, накара ме да се усмихна с последното изречение
И аз се присъединявам
Мариелка
много кофти за свекър ти, дано всичко е както трябва
А свекървата сега наистина има други неща на главата.
Свекърва
много добре го е казала и за хората и гледните точки...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #73 -:
май 12, 2013, 10:48:05 »
Свекърва, аз се събудих малко недоволна след поредица от кошмари след глупостите по телевизията относно изборите. Но пък и на мен ми се ходи по любов
Езра, разбирам те напълно
Едно обзавеждане поздрав, радост за окото:
Активен
Страници:
1
2
3
...
5
[
Всички
]