Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 14:28:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част  (Прочетена 179859 пъти)

Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: януари 06, 2014, 21:49:39 »

Чакам отговор от него- поне опрях до 2-3 вече.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #436 -: януари 06, 2014, 21:59:48 »

Последно и спирам - Александър Маринов?????

Оооо, за мен това е Творецът...  В Пловдив има достатъчно добри имена, сред които можеш да избираш, но според мен Александър Маринов е "Пръв сред равни"  smile  Освен школата на НАТФИЗ и железния професионализъм, той "усеща" много точно темперамента на дадена сватба и не просто документира събитието, а ти прави един изключителен, вълнуващ и красив филм... Така че... ако търсиш майсторство и талант - той е твоят човек.  good
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: януари 06, 2014, 22:00:41 »

А като цена знаете ли накъде е ???
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #438 -: януари 06, 2014, 22:05:20 »

А като цена знаете ли накъде е ???
Нагоре, нагореее...Нормално за най-висок клас качество и цената да е една от най-високите.
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: януари 06, 2014, 22:05:53 »

Нагоре докъде 800-1000
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #440 -: януари 07, 2014, 08:47:57 »

Че може и 200 отгоре, но си заслужава всяка стотинка. Обсъждали сме и в темата, че той "хваща духа на сватбата", прекрасен музикален усет и чувство за хумор има.  good
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #441 -: януари 07, 2014, 10:21:55 »

Май само аз ще си пиша, но все пак - имам среща с Жоро Ставрев ( оператор)- предполагам е отличен избора ми ????

Жоро Ставрев е избор, за който няма да съжалявате и ще гледате сватбеното видео отново и отново със затаен дъх. Ние му се доверихме и оправда очакванията ни!
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: януари 07, 2014, 20:31:54 »

Такааам, след 2 дена размисли май наклоних към Кради от Видеоклип( ДИТ) и Димитър от ДИТ. Утре ми е поредната ( надявам се последна ) среща с тях и решавам вече., че много се замотах. Исках Чепишев( но за съжаление , когато всичко опира до финанси не е много до желания )....
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #443 -: януари 07, 2014, 21:50:57 »

:offtopic:Избягвам да пиша в тази тема, но реших да проверя профилите на 3-4 булки, понеже тук пишат доста лъжебулки ( за не разбралите досега, следете постовете и сами ще разберете кой се прави на тарикат. Пловдивската и Варненската тема са в челния списък, тука е бъкано от сватбени агенти и фотографи в "бели роклички"). Покрай това си занимание, се натъкнах на интересни разсъждения и постове. С риска да стане скандал ще попитам следното - ако работите и живеете в чужбина, с какви измерения гледате на нещата? Защо повече от 600лв ( 300евро) ви се вижда прекалено много за качествена услуга като видео или фотозаснемане? Толкова ли е много? Имате ли представа за какви суми става въпрос в страните в които живеете? Значи, добре е  да живеем навън и да искаме да ни плащат като на Европейци, а останалите ни сънародници, който са решили да се борят у нас и да запазят съществуването на иначе жалката ни държава, не са европейци и не заслужават уважение? Независимо колко са добри и какви усилия ще положат за вас в този ден? Да , остър ми е коментара, не се отнася за всички, но за жалост част от емигрантите имат направо пренебрежително отношение към сънародниците си и не отчитат факта, че у нас има сериозна инфлация и цените не са тези, който помнят от преди заминаването си!
За протокола - извинявам се публично на засегнатите, но въпроса е сериозен и не касае само тези 2 услуги! Моя позната живее в Европа от над 15г. и идва в БГ на туризъм "евтини услуги" - прави си зъбите, почива на санаториуми, лекува заболявания и какво ли още не. Търси европейско обслужване, но евтино. Докога с това мислене, че то у нас основните хранителни продукти вече са по-скъпи от магазините в Англия, Франция, Италия и т.н.! Имайте уважение към сънародниците си, най-лесно е да се качим на самолета. В резултат от което, у нас Българите вече са на изчезване. А кой отчита факта, че тези който остават, може би са избрали трудния път?
« Последна редакция: януари 07, 2014, 21:54:39 от Deliysky » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #444 -: януари 07, 2014, 22:23:38 »

Цената на услугите не завси от Вашите заплати, бензинът в бензиностанциите също, билетчето в киносалона, кюфето в ресторанта, екскурзията на Малдивите -също.... Който взема малка заплата не е задължен да прави сватба и да потроши 5 000 лева в ресторанта, или да наеме видео за 1000 или фото за 2 000.... Аз, ако вземах заплата от 400 лева и през умът ми нямаше да премине мисълта за сватбено тържество.Бизнесът не е длъжен да се съобразява със заплатите в държавния сектор ! Които естествено не са 400 лева.
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: януари 10, 2014, 18:51:27 »

Момичета ( и в частност момчета )- изборът опря до 2- Ники Попов и  Зани или Димитър Трендафилов и Видеоклип( ДИТ). Моля за препоръки . Зная, че и двата екипа са страхотни и се колебая
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: януари 10, 2014, 19:56:42 »

Момичета ( и в частност момчета )- изборът опря до 2- Ники Попов и  Зани или Димитър Трендафилов и Видеоклип( ДИТ). Моля за препоръки . Зная, че и двата екипа са страхотни и се колебая
Дали все още са свободни?
Активен
Sunshine87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: януари 11, 2014, 17:55:46 »

Май никой не иска да сподели мнения....
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #448 -: януари 11, 2014, 18:01:38 »

Между двамата фотографи, няма много общи неща. Ако не можеш да разбереш кой е по зле, как да ти помогнат другите? Разгледай внимателно портфолиото и бързичко ще направиш своя избор smile Не гледай само офертите, едни 100лв може да се окажат фатални!
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: януари 11, 2014, 19:42:42 »

Май никой не иска да сподели мнения....
Да не говорим, че тези са коменитрани достатъчно. Ти какво искаш? Някой да ти каже наеми тоя или ония?!?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: