Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 17:37:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179942 пъти)
gretel
Новак
Публикации: 8
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #180 -:
август 02, 2013, 15:30:02 »
Цитат на: Gardenia в август 01, 2013, 13:10:17
Здравейте! Има ли някой с предстояща или изминала сватба в Тримонциум, който да ме посъветва как стои въпросът с паркинга там. Казаха ми, че той е собственост на общината, а не на хотела и дори при сватби паркирането се заплаща. Малко ще е неприятно ако гостите трябва да си плащат паркинг в края на престоя и затова исках да зная какви са вариантите. Много благодаря!
Здравей Гардения,
Паркингът пред Тримонциум е общински и се заплаща. Най - добре попитай, но надали има значение дали става дума за сватба.
Активен
gretel
Новак
«
Отговор #181 -:
август 02, 2013, 15:37:16 »
Цитат на: Poli_87 в юли 31, 2013, 22:01:43
Има ли булки скоро с изнесен ритуал в градинката на "Лайпциг"? По последни данни беше в ремонт там и малко почвам да се притеснявам дали ще е готово за оставащия 1 месец....
Здравей Роли,
Аз ходих в Лайпциг в началото на седмицата. Мисля че са към края - подреждат нови мебели, красиво е! Радвам се,че видях поста ти, защото съм се заела с трудната задача да организирам сватбата на сестра ми, която живее в чужбина! Обиколих доста ресторанти, четох форума, разпитвам приятели ... Много емоции! Искам да кажа, че засега Лайпциг ми е фаворит - залата е в бяло и люляково лилаво, условията са отлични, предлагат добри цени за настаняване в хотела .... Ще се радвам много да споделяш как вървят нещата и после да разказваш за тържеството, за да черпя от опита ти!!!
Успех и доскоро!
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #182 -:
август 02, 2013, 15:46:12 »
Цитат на: Бела в юли 31, 2013, 20:22:40
...За фотограф не ангажирай жена
:no:Моля те,ще съжаляваш:_
Това е много крайно изказване, подвеждащо, заблуждаващо и дискриминиращо... Булките които са ангажирали тази фотографка по-долу, дали са съжалявали, хонорарът и е около 10 000 $...
http://www.bambicantrell.net/
...мога да дам още мноооого примери, и за успешни български фотографки, ще трябва да пиша поне 2-3 часа...
«
Последна редакция: август 02, 2013, 15:47:44 от djdimi
»
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #183 -:
август 02, 2013, 15:55:09 »
Ееее,Съжалявам :'(Лоша подредба на изречението и думите!В никакъв случай не искам да засегна някого :)Просто изказвам мнение ,не знам защо ,все на мен се случва да попадам на непрофесионалисти, които в последно време са жени
Съжалявам за поста ,поправям се веднага - слагам го в кавички .Само на по-близки ще си позволявам да давам съвети
п.с.А за Пловдив с удоволствие бих приела предложение за добра фотографка ?
Гардения,на мен днес ми казаха,че таксата на автомобил е 8 лв за денонощие ,независимо дали е сватба или не .Ако имаш някаква друга информация ,моля те да я споделиш
Активен
gretel
Новак
«
Отговор #184 -:
август 02, 2013, 16:11:46 »
Цитат на: dimi___ в юли 30, 2013, 18:25:47
Аз съм била на сватба на Джия бийч единственото, което не ми хареса, е че е на две нива гостите не бяха много и свободни гости на ресторанта това са моите отзиви за този ресторант. На най-добрата ми приятелка сестра и пък се жени в Екзотик и не беше доволна до последно са променяли неща и са уточнявали подробности, което допълнително ги е напрягало
А относно с грима аз също си избрах Минка Петрова една приятелка я гримираха и много ми хареса за това си избрах нея
Успех ти пожелавам
Здравей Дими,
На мен ми харесва основно градината на Джия бийч, вътре ресторантът ми е малко по- битов стил, но зависи кой какво търси. Озадачена съм от задължителния край на сватбата, който трябва да е 1 ч след полунощ и това не подлежи на обсъждане!!!! Според мен е най- удобно купонът да си продължи, докато младоженците решат все пак! Чувала съм и хубави и лоши неща за тази управителка, но най - потресаващото беше, че изгонила младоженци три месеца преди сватбата и взела други, които били с повече гости!!!! Човекът, който ми го каза е от тази сфера, но не й е конкуренция, за да мисля, че ми го казва нарочно!!! Не знам и аз какво да мисля!
Активен
Dafna
Гост
«
Отговор #185 -:
август 03, 2013, 09:08:31 »
Здравейте! Наскоро имах сватба и ме снима една приятелка. Тя и нейния съпруг се занимават с всякаква фотография и цените им са много ниски - беше нещо от рода на 250 лв. за заснемане на цяла сватба и всички снимки на диск, а имаше и още една оферта -за 450 лв. те снимат двама фотографа + диск + 50 снимки на хартия и албум. Ние се възползвахме от втория вариант и останахме много доволни. Много ми хареса идеята да ме снимат от две гледни точки
Имаше достатъчно време за фотосесия. Те ни предложиха да ни направят и отделна следсватбена фотосесия, ама ние нямаше да сме в града известно време и не стана. За малко да забравя да спомена как се казват - Весела и Симеон Танчеви и имат страница във Facebook. П
Активен
Krasi_T
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #186 -:
август 03, 2013, 10:51:46 »
Цитат на: Poli_87 в юли 31, 2013, 22:01:43
Има ли булки скоро с изнесен ритуал в градинката на "Лайпциг"? По последни данни беше в ремонт там и малко почвам да се притеснявам дали ще е готово за оставащия 1 месец....
Февруари месец бях на сватба в Ресторанта на хотел Лайпциг. Не бяха малко гостите, но останах неудовлетворена понеже там е доста тясно, бяхме наредени като сардели в кутийка, въздух нямаше да си поемем, та какво ли остава да станем да играем.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #187 -:
август 03, 2013, 12:56:24 »
Цитат на: saved_ в август 03, 2013, 09:08:31
Здравейте! Наскоро имах сватба и ме снима една приятелка. Тя и нейния съпруг се занимават с всякаква фотография и цените им са много ниски - беше нещо от рода на 250 лв. за заснемане на цяла сватба и всички снимки на диск, а имаше и още една оферта -за 450 лв. те снимат двама фотографа + диск + 50 снимки на хартия и албум. Ние се възползвахме от втория вариант и останахме много доволни. Много ми хареса идеята да ме снимат от две гледни точки
Имаше достатъчно време за фотосесия. Те ни предложиха да ни направят и отделна следсватбена фотосесия, ама ние нямаше да сме в града известно време и не стана. За малко да забравя да спомена как се казват - Весела и Симеон Танчеви и имат страница във Facebook. П
Браво saved_ ...а ние предлагаме много повече услуги и имаме страница във Facebook
Активен
elvenpath
Любопитен
Хотел за сватба (София/Пловдив)
«
Отговор #188 -:
август 03, 2013, 18:19:06 »
Здравейте!
От известно време обмислям как да направим нашата сватба и най-накрая стигнах до точната си представа - искам цялото нещо от сутринта - грим и прическа, до вечерта - ресторанта, да се проведе в един хотел. Така и така ще имаме много пътуващи гости, така и на тях ще им е удобно, вместо да се преследваме из града с колите, а и аз няма да се разкарвам насам-натам и ще ми е по-спокойно.
Препоръчаха ми един хотел - 6aТо, свързах се с тях и ще идем да го видим. На снимки ми хареса адски много, елегантни сватби правят, стаите ми изглеждат супер. Лошото е, че ми се струва, че ще е малък за нас, макар че казаха, че ресторантът може да поеме 70 души. Ама легловата база май няма да ни стигне (Някъде 40 човека трябва да се настанят). Ще идем да видим, де. Но сещате ли се за друг подобен хотел, ако този не ми хареса или не е достатъчно голям. Около 70 души ще сме. И понеже ще им плащаме и спането, кувертът трябва да е около 40 лв. Може би вариант е два близки хотела, ако са по-малки, но то тогава и ресторантите сигурно ще са малки
Може да се предлагат варианти за София или за Пловдив, предпочитам София, но съм от Пловдив и там също мога да организирам сватба.
Благодаря!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Хотел за сватба (София/Пловдив)
«
Отговор #189 -:
август 03, 2013, 19:01:09 »
имаме си тема за ресторантите, както и тема за сватба в Пловдив. изтрий си темата и си прехвърли питането там моля. Успех!
Активен
gmx2013
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #190 -:
август 04, 2013, 18:41:23 »
Здравейте
Искам да споделя с вас опита ни който направихме при нашата сватба в
Резиденция стария град
в стария град на
Пловдив
(Ресторант Перър първи (Петр 1)).
Искам да се оплача от отношението, което получихме като клиенти и да дам оценка на ресторнта и хотелската част на комплекса.
Всичко изглеждаше перфектно докъто оговаряхме празненството със собственичката Людмила. Срещите с нея бяха на ниво. Обслужването от сервитиорите по време на сватбата не беше от най-учтивите. Особено аругантна и някък си неучтиво се проявяваше управителката на ресторанта (не собственичката), но това не е най-лошото. Високите цени на ресторанта явно се базират само на локацията в стария град, а не на учтиво обслужвнае. Тъкмо си мислехме че сме обсъдили всичко предварително със собственичката и че вечерта ще протече като по вода, докъто по време на сватбата не разбрахме че няма да може да платим сметката на следващия ден на трезво. Опитахме се учтиво да излезнем от ситуацията тъй като вече бяхме предплатили 2000 лв. и да отложим плащането за сутринта, но в разговора след празненството се включи собственика на Резиденция стария град и със заплашителен тон ни каза, че няма да си тръгне от там докъто не оправим сметката от ресторанта. След като видяхме че с добро няма да стане, ни принудиха на бързо да си отворим подарените пликове с пари и с допълнителни пари на заем от някои гости събрахме сумата. И до тук беше с добрия тон на собственичката Людмила.
Относно хотелската част, стаите бяха добре обзаведени и чисти. Но за цените им щеше да бъде скандално ако не е така.
На другия ден тя изпрати камериерката да проверява по стаите още преди ние и гостите ни да сме си събрали багажа, дали не сме счупили нещо. При разминаване по коридорите по време на товарене на багажите си личеше в погледа на собственичката и управителката, че нещо не е наред и не са приятелски настроени. При предаването на ключовете нямаше никъква формална учтивост. Все пак ние сме клиенти, правим оборот за 5000 лв. и очакваме поне формална учтивост. Нямаше никъкво покритие на претенциите на ресторанта за нещо повече от другите. Ако можем да върнем времето, никога няма и да си помислим да празнуваме каквото и да е там.
Така че нашата оценка за локацията за сватбено тържество там е отрицателна. Ако вие имате друг избор, той може би ще е по-добър.
Мобилноста и достъпността са друг голям недостатък в стария град, където е „забранено” влизането с коли. Неудобствата се свързват с това, че при всяко влизане трябва да се обясняваш на охраната къде отиваш, такситата не искат да се качват по калдаръма в стария град или ако влезеш със собствената си кола имаш чуство че ще се разпадне по лошия път. Романтиката на стария град може да се превърне в кошмар за предвижването.
Активен
merita
Сватбар
«
Отговор #191 -:
август 05, 2013, 10:27:14 »
Здравейте булки
Бях си намислила за ресторант за 1.12.2013 в хотел Севън Хилс, но вчера бяхме там и хич не ми допадна. Иматели предложения за 60 човека на по сносни цени ресторант?
Активен
gretel
Новак
«
Отговор #192 -:
август 05, 2013, 14:07:12 »
Цитат на: merita в август 05, 2013, 10:27:14
Здравейте булки
Бях си намислила за ресторант за 1.12.2013 в хотел Севън Хилс, но вчера бяхме там и хич не ми допадна. Иматели предложения за 60 човека на по сносни цени ресторант?
Здравейте, аз ходих да гледам голямата зала в ресторант "Лайпциг" и минах през малката - казаха че е за 5- 60 човека. Идете на място - интериорът е в червено, интересна е - може да Ви допадне. А кувертите им започват от 20лв и предлагат много добри условия!
Активен
gretel
Новак
«
Отговор #193 -:
август 05, 2013, 14:11:38 »
Цитат на: Krasi_T в август 03, 2013, 10:51:46
Февруари месец бях на сватба в Ресторанта на хотел Лайпциг. Не бяха малко гостите, но останах неудовлетворена понеже там е доста тясно, бяхме наредени като сардели в кутийка, въздух нямаше да си поемем, та какво ли остава да станем да играем.
Голямата зала е доста просторна. Аз съм била последно там на един фирмен банкет за Коледа преди 3 години - бяхме около 200 човека. Сега ходя за сватба - засега са около 150 гостите - показаха ми подредби - смятам, че ще е много добре!
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #194 -:
август 05, 2013, 14:26:02 »
Цитат на: merita в август 05, 2013, 10:27:14
Здравейте булки
Може да провериш в р-т Руж на Брезовско, "Кадифе" в Кичука. Те са малко по-нисък клас от хотелските ресторанти, но също са много добри. В Кадифе съм била на 2 сватби, в Руж на 1, но и моята ще е там и определено и двете места ми харесват и са подходящи за по-малки сватби. Зависи ти какво точно търсиш.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...