Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 17:50:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179963 пъти)
merita
Сватбар
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #150 -:
юли 26, 2013, 07:04:59 »
Дам........ Рокля да ми препоръчате магазин. Казаха ми Версай Асеновград. И нашата сватба ще е зимна. Имате ли идеи за нещо върху роклята
Активен
sinio4i4ki
Новак
«
Отговор #151 -:
юли 26, 2013, 07:12:30 »
Ние започнахме подготовката още през март след като ми предложи,понеже мъжо лятото работи в чужбина,а искаше всичко заедно да направим.Вече сме готови с ресторант,диджей,фото,видео,подаръци за гостите,фризьор,покани....май е това.А и рокля си харесах,но е рано още да се поръчва.Останаха ни дребни нещица като късметчета за хвърляне,да избера бутониери,чаши и така.Да ти кажа установих,че човек ако има добра организация и един месец да има до сватбата пак ще се справи. Успех с организацията.Ако се затрудняваш с нещо питай
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #152 -:
юли 29, 2013, 09:35:32 »
Четох из темата, че някои момичета са доволни от Красимира Петкова (грикьор), а други бяха споменали Вили Вълкова. И двете работят в Inglot. Бихте ли споделили мнения и препоръки?
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #153 -:
юли 29, 2013, 10:31:26 »
Melinia
, аз първо имах запазен час при Красимира Петкова, но се оказа че са същия ден има някакво събитие и тя няма да може да ме поеме, но ми препоръча Вили Вълкова и си запазих час при нея. На пробен грим ще ходя след 2 седмици и ще мога да ти пиша повече, но по телефона бяха изключително мили и двете. Вили Вълкова ми обясни в подробности всичко, а най-милото от нейна страна беше че тогава има рожден ден и ще почива, но въпреки това ще се заеме и с мен и с майка ми. От друга страна и поведението на Красимира Петкова беше коректно и въпреки, че се обади че няма да може да ни поеме, веднага почна да търси вариант да намери някой, за да не останем разочаровани. Засега мога да ти дам само информация за отношението им, което според мен е от голямо значение. След пробния грим ще пиша и за работата на Вили Вълкова.
Активен
gretel
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #154 -:
юли 29, 2013, 15:46:56 »
Здравейте!
Прегледах доста от информацията във форума, защото ми се пада нелеката задача да организирам сватбата на сестра ми, която живее в чужбина! Самата аз съм омъжена от почти осем години и ако трбва да бъда откровена, не съм се вълнувала толкова за собствената си сватба! Ще имаме и гости от чужбина и поради тази причина съм се насочила към ресторанти, които са в хотели, за да им е по- удобно! Приготвила съм си списък с няколко такива в града, които съм посещавала самата аз по един или друг повод - сватба, нова година, 8- ми март и имам някакви впечатления. Сега обаче нещата са по- различни и трябва внимателно да проуча нещата -отговорна съм за всичко!
И така - Новотел Пловдив, Тримонциум, Лайпциг, Санкт Петербург, Империал, Джиа Бийч ( знам, че има стаи но не знам колко)!
Ще ги посетя и ще пиша тук, а през това време разчитам на васите съвети и мнения за тях!
Трябва ми също гримьор и фризьор - засега съм на Коцето - от личен опит мисля, че мога да му се доверя!
Сватбена рокля - моята я поръчвах в Сиана - и последното нещо, което мога да кажа е че съм доволна! Направиха точно това, което аз не исках, не се съобразиха с промените по модела, които бях заявила и ме убеждаваха, че било по- добре!!! Не пожелаха да ми направят сако или платенце за върху роклята и трябваше да ходя другаде?!
Етноритъм използавах за фолколорните изпълнения и бях много доволна!
Не обърнах достатъчно внимание на видеото и фотото тогава и сега съжалявам - очаквам съветите Ви!
Толова засега - разчитам на помощта Ви и благодаря предварително!
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #155 -:
юли 29, 2013, 16:15:53 »
Цитат на: gretel в юли 29, 2013, 15:46:56
Здравейте!
Прегледах доста от информацията във форума, защото ми се пада нелеката задача да организирам сватбата на сестра ми, която живее в чужбина! Самата аз съм омъжена от почти осем години и ако трбва да бъда откровена, не съм се вълнувала толкова за собствената си сватба! Ще имаме и гости от чужбина и поради тази причина съм се насочила към ресторанти, които са в хотели, за да им е по- удобно! Приготвила съм си списък с няколко такива в града, които съм посещавала самата аз по един или друг повод - сватба, нова година, 8- ми март и имам някакви впечатления. Сега обаче нещата са по- различни и трябва внимателно да проуча нещата -отговорна съм за всичко!
И така - Новотел Пловдив, Тримонциум, Лайпциг, Санкт Петербург, Империал, Джиа Бийч ( знам, че има стаи но не знам колко)!
Ще ги посетя и ще пиша тук, а през това време разчитам на васите съвети и мнения за тях!
Трябва ми също гримьор и фризьор - засега съм на Коцето - от личен опит мисля, че мога да му се доверя!
Сватбена рокля - моята я поръчвах в Сиана - и последното нещо, което мога да кажа е че съм доволна! Направиха точно това, което аз не исках, не се съобразиха с промените по модела, които бях заявила и ме убеждаваха, че било по- добре!!! Не пожелаха да ми направят сако или платенце за върху роклята и трябваше да ходя другаде?!
Не обърнах достатъчно внимание на видеото и фотото тогава и сега съжалявам - очаквам съветите Ви!
С много сложна задача си се заела
За ресторантите не мога да ти помогна много ние си избрахме Виенския павилион в Панаира той е на собствениците на Ленинград. Роклята си я купих от Ванесса тя си беше моя номер и модел и си я взех защото не съм и правила корекции
За Коцето не мога да дам някакво мнение
Ние също си запазихме Етноритъм, за видео и фото мога да ти препоръчам тези които си запазих ме ние Димитър Димитров и Димитър Яков познавам ги виждала съм нещата им много преди да се запозная с бъдещия ми мъж и съм казвала, че те ще са хората които ще ми снимат сватбата след време
Не правя реклама , а това си е моето мнение други не съм търсила и не съм се интересувала какво предлагат
Пожелавам ти успех ако ти трябва нещо питай
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #156 -:
юли 29, 2013, 22:13:07 »
Цитат на: gretel в юли 29, 2013, 15:46:56
Здравейте!
По мое мнение най-хубавите ресторанти с най- малко недостатъци са Виенски павилион,Екзотик, Санкт Петербург, Тримонциум,Империал. С останалите компромисите ще са повече. За грим Мария Ганин,Коцето,Минка Петрова и Слави.
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #157 -:
юли 30, 2013, 08:05:53 »
Здравейте ,може ли да ме насочите към ресторант в Пловдив с капацитет 140 гости ?Ресторант "Пълдин "дали ще събере толкова ?А в " Империал" ?Благодаря
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #158 -:
юли 30, 2013, 08:24:19 »
Цитат на: Бела в юли 30, 2013, 08:05:53
Здравейте ,може ли да ме насочите към ресторант в Пловдив с капацитет 140 гости ?Ресторант "Пълдин "дали ще събере толкова ?А в " Империал" ?Благодаря
Ресторант "Пълдин" е за тържества до 80 човека, "Империал" има 2 зали с капацитет 140 гости, също "Новотел Пловдив", "Марица", "Санкт Петербург", "Виенски павилион", "Тримонциум", "Екзотик" ...има и други...
Активен
gretel
Новак
«
Отговор #159 -:
юли 30, 2013, 11:22:11 »
Цитат на: dimi___ в юли 29, 2013, 16:15:53
С много сложна задача си се заела
За ресторантите не мога да ти помогна много ние си избрахме Виенския павилион в Панаира той е на собствениците на Ленинград. Роклята си я купих от Ванесса тя си беше моя номер и модел и си я взех защото не съм и правила корекции
За Коцето не мога да дам някакво мнение
Ние също си запазихме Етноритъм, за видео и фото мога да ти препоръчам тези които си запазих ме ние Димитър Димитров и Димитър Яков познавам ги виждала съм нещата им много преди да се запозная с бъдещия ми мъж и съм казвала, че те ще са хората които ще ми снимат сватбата след време
Не правя реклама , а това си е моето мнение други не съм търсила и не съм се интересувала какво предлагат
Пожелавам ти успех ако ти трябва нещо питай
Dimi, много благодаря за информацията! Не съм ходила в този Виенски павилион и макар че съм решила ресторантът и хотелът да бъдат на едно място, не пречи да го разгледам! Ще потърся информация за Димитър Димитров и Димитър Яков, мисля че съм чувала хубави неща за тях! НАдявам се и и занапред да ме подкрепяте!
Активен
gretel
Новак
«
Отговор #160 -:
юли 30, 2013, 11:43:27 »
Цитат на: Nina Style в юли 29, 2013, 22:13:07
По мое мнение най-хубавите ресторанти с най- малко недостатъци са Виенски павилион,Екзотик, Санкт Петербург, Тримонциум,Империал. С останалите компромисите ще са повече. За грим Мария Ганин,Коцето,Минка Петрова и Слави.
Nina, благодаря! Сега съм на обиколки по ресторантите, мисля че ще е много трудно- като ходиш да говориш за сватба всички са блестящи, но всички сме ги посещавали и преди или сме чували по нещо! Моя приятелка ходи да говори за сватба в Екзотик и управителят я посрещнал по къси панталони и джапанки - можеш ли да имаш доверие на такъв човек? Аз имам много лоши спомени от една сватба в Тримонциум - смятам ,че имат проблем с климатизацията - наложи се да се отварят прозорците, защото нямаше въздух... Колежката ми беше на сватба зимата в Санкт Петербург и освен, че е било студено, храната е била ужасна! Не знам каквъв е начина наистина ресторантът да спази поетите обещания! Моята сватба беше в Малкия Бунарджик преди почти 8 години - беше пълен кошмар - нищо не се случи както го бяха обещали, как да бъдем доволни! Така гадно се отнесоха с нас - едва ли сега е същата управителка, но лошия спомен остава - книга мога да напиша!!
Чувал ни е някой за някакъв договор или нещо подобно - макар че те развалят ли ти деня - каквото и да последва ...
Благодаря за възможностите за грим, които ми дадохте, ще ги проуча и ще пиша
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #161 -:
юли 30, 2013, 12:47:40 »
gretel, аз съм била на две сватби с Санкт Петербург и мога да кажа, че всичко беше чудесно, храна, обслужване, организация - всичко много, много на ниво. И моя фотограф е Димитър Яков (аз съм влюбена в работата му и отдавна бях решила, че ще снима той на моята сватба, сменихме датата, за да е той
) видеооператор ще е Илко Славчев, можеш да видиш Георги Котов digitalstudio, видео Зани, ДИТ. За грим аз съм при Красимира Петкова - пробния много го харесах. Трудна е задачата ти, но ще се справиш
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #162 -:
юли 30, 2013, 13:07:54 »
Благодаря и аз много за насоките .На тези ресторанти съм се спряла ,но повечето не събират 140 гости,както и да е ,ще ги обиколя да видя !Мен ме притеснява същото - никой не си спазва обещанията :)А договори има,да ,правят се между ресторанта и младоженците ,агенции и младоженци .Даже е желателно да се подписва подобен документ
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #163 -:
юли 30, 2013, 14:25:50 »
Бела ние във Малък Бунарджик направихме сватба със 140 човека, та в гореспоменатите ли няма да се съберат! Всичко е въпрос на подредба на масите!
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #164 -:
юли 30, 2013, 16:16:10 »
За Екзотик съм чувала добри неща, въпреки че не съм присъствала там на сватба.
Ние бяхме в Сватбен дом Водолей (на Асеновградско) и мога да кажа, че сме супер доволни. Бяхме поканили към 180 човека и ми хареса, че има въздух и пространство за танци. Стаите също ги ползвахме, тъй като имахме не малко гости от други градове. Като брой стаи обаче не помня колко бяха.
На Джия бийч бяхме на две сватби и мненията на младоженците бяха коренно различни. Но всичко е въпрос на лично виждане и приоритети, според мен.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...