Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 18:13:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част (Прочетена 179999 пъти)
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 16 -та част
«
Отговор #165 -:
юли 30, 2013, 18:25:47 »
Аз съм била на сватба на Джия бийч единственото, което не ми хареса, е че е на две нива гостите не бяха много и свободни гости на ресторанта това са моите отзиви за този ресторант. На най-добрата ми приятелка сестра и пък се жени в Екзотик и не беше доволна до последно са променяли неща и са уточнявали подробности, което допълнително ги е напрягало
А относно с грима аз също си избрах Минка Петрова една приятелка я гримираха и много ми хареса за това си избрах нея
Успех ти пожелавам
Активен
dezkata
Ентусиаст
«
Отговор #166 -:
юли 30, 2013, 19:09:49 »
Здравейте, аз като бракувана вече
мога да споделя - Краси от Инглот Пловдив е страхотен професионалист и който я избере няма да сбърка. Аз не съм била на пробен грим при нея, но определено когато поговориш с нея ще се разберете че това е вашият make up специалист. Моят грим не мръдна както и на мойте шаферки.
За фотограф- ако успеш да резервираш Яков- супер ако не моят избор бе Борислав Чепишев- много е добър и Илко за видеоператор. АБе много пекани бяха и двата, разбира се и се майтапиха, и много лесно мина т.н фотосесия:)
Успех млади булки но не забравайте че всяко чудо за 3 дена
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #167 -:
юли 31, 2013, 07:47:40 »
Цитат на: dezkata в юли 30, 2013, 19:09:49
Здравейте, аз като бракувана вече
мога да споделя - Краси от Инглот Пловдив е страхотен професионалист и който я избере няма да сбърка. Аз не съм била на пробен грим при нея, но определено когато поговориш с нея ще се разберете че това е вашият make up специалист. Моят грим не мръдна както и на мойте шаферки.
За фотограф- ако успеш да резервираш Яков- супер ако не моят избор бе Борислав Чепишев- много е добър и Илко за видеоператор. АБе много пекани бяха и двата, разбира се и се майтапиха, и много лесно мина т.н фотосесия:)
Успех млади булки но не забравайте че всяко чудо за 3 дена
И аз се спрях на Краси. Ти в колко часа беше готова с грима и как го поддържаше до края на вечерта?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #168 -:
юли 31, 2013, 09:32:37 »
gretel
Това с джапанките е крайно глупаво да се появи /управител/в този вид! Но в Екзотик никога не е имало управител/мъж/ и най-вероятно е бил някой друг от персонала. Там и двете управителки и собственичката са винаги облякани и в перфектен външен вид. Трябва да се знае,че всички сме различни и ако Санкт Петербург за едни е най-прекрасния ресторант,то за други няма да е така. Винаги има по нещо,което няма да се хареса на някой,но въпроса е да се правят възможно по-малко компромиси,когато се организира едно такова тъжество като сватба. Не е добре да има напрежение точно в деня на сватбата и ако това започне още с подготовката,значи до края нещата няма да вървят. Идеално място няма и затова търсете място на което и вие да имате права,а не само задължения от страна на ресторанта.
Активен
aninini
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #169 -:
юли 31, 2013, 10:10:06 »
Здравейте ,може ли да ми препоръчате добри орератори и фотографи от Пловдив.
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #170 -:
юли 31, 2013, 20:22:40 »
Аз харесах ресторант -Тримонциум ,той не е за мен ,де :)За приятелка:)
А ние лично се спряхе на Илко ,по мои наблюдения години наред ,като оператор е много добър,За фотограф не ангажирай жена
:no:Моля те,ще съжаляваш:_
Активен
dezkata
Ентусиаст
«
Отговор #171 -:
юли 31, 2013, 21:21:42 »
С грима бях готова към 13 30 тйъ като мене ме взеха в 14. Тя ще ти обесни но нищо не съм правила само гланц съм си слагала, но аз си ям червилотот така или иначе
Активен
Poli_87
Любопитен
«
Отговор #172 -:
юли 31, 2013, 22:01:43 »
Има ли булки скоро с изнесен ритуал в градинката на "Лайпциг"? По последни данни беше в ремонт там и малко почвам да се притеснявам дали ще е готово за оставащия 1 месец....
Активен
Gardenia
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #173 -:
август 01, 2013, 13:10:17 »
Здравейте! Има ли някой с предстояща или изминала сватба в Тримонциум, който да ме посъветва как стои въпросът с паркинга там. Казаха ми, че той е собственост на общината, а не на хотела и дори при сватби паркирането се заплаща. Малко ще е неприятно ако гостите трябва да си плащат паркинг в края на престоя и затова исках да зная какви са вариантите. Много благодаря!
Активен
Melinia
Ентусиаст
«
Отговор #174 -:
август 02, 2013, 10:45:53 »
Здравейте! Къде в Пловдив мога да намеря кумско пиле? Вие от къде ще ги поръчвате?
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #175 -:
август 02, 2013, 10:50:18 »
Melinia
, на нас от ресторанта ни предложиха да ни направят кумско пиле и ние решихме, че това е най-добрия вариант вместо да се занимавам да търся кой, къде и кога. Вярно, че цифрата която ми поискаха ми се стори малко висока за едно пиле, но ако аз се занимавам да правя неща, които не умея едва ли ще ми излезе по-евтино. Може да провериш в ресторанта, в който ще е тържеството дали не предлагат такава опция. От друга страна, ако смяташ че можеш да се справиш сама или с помощта на някой близък пробвай, нищо не губиш.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #176 -:
август 02, 2013, 11:06:40 »
Нашето пиле също беше от ресторанта и така е най-удобно, че не се занимаваш с нищо. Иначе, опции за кумско пиле - по агенциите. Цената миналата есен вървеше около 50 лв., ако не ме лъже паметта.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #177 -:
август 02, 2013, 11:31:00 »
Цитат на: Gardenia в август 01, 2013, 13:10:17
Здравейте! Има ли някой с предстояща или изминала сватба в Тримонциум, който да ме посъветва как стои въпросът с паркинга там. Казаха ми, че той е собственост на общината, а не на хотела и дори при сватби паркирането се заплаща. Малко ще е неприятно ако гостите трябва да си плащат паркинг в края на престоя и затова исках да зная какви са вариантите. Много благодаря!
На паркинга може да остане само колата на младоженците. Всички други си плащат.
Melinia
всеки ресторант си предлага кумското пиле. По добре от ресторанта от колкото да го поръчаш някъде другаде и да се ангажирате и да ходите да го взимате и да го носите в вашия ресторант. Освен,ако някой ваш близък не ви го направи и да си струва ангажимента да го взимате носите и прочие.
«
Последна редакция: август 02, 2013, 11:34:36 от Nina Style
»
Активен
Melinia
Ентусиаст
«
Отговор #178 -:
август 02, 2013, 13:37:42 »
Благодаря ви! Не се бях сетила, че от ресторанта може да ни го направят