Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 10:32:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 186383 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 19, 2013, 11:49:44 »

В хотела, в който сте ако може да се разбереш рано сутринта да ти я поизчистят. Или виж някакъв вариант за резервна втора рокля, просто за всеки случай, ако тази е в плачебно състояние.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #301 -: април 19, 2013, 12:35:07 »

Браво Муцка! Супер новина!  danceg danceg :danceg:Нямам търпения да я видя!

Междудругото май не съм ви показвала моята  heart:

http://www.morilee.com/images/Picture/1904/bg_1904-3181.jpg
Активен
bianka_mm
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 19, 2013, 20:08:23 »

Момичета, да се запиша и аз взех си рокля, и за моя изненада роклята МОЯТА рокля, беше в първия  магазин, който посетихме......... много много  съм доволна, нищо че ще дойде 15 дни преди голямото danceg danceg събитие
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #303 -: април 19, 2013, 20:22:53 »

Момичета само да спомена, може на някой да послужи инфото, в неделя има отворени химически и дори изпълняват експресни поръчки, иухуу няма да съм с мръсна рокля на втората ни сватба!
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #304 -: април 19, 2013, 21:12:20 »

Момичета само да спомена, може на някой да послужи инфото, в неделя има отворени химически и дори изпълняват експресни поръчки, иухуу няма да съм с мръсна рокля на втората ни сватба!
Това е супер, но си приготви резервен вариант за всеки случай.
Много от момичетата тук ще ти казат същото, то не е настъпване, танци, прегръщане....
Моята от 6 месеца я гледам тъжно колко е мръсна и какво няма по нея, но нали има едно суеверие да не се пере една година роклята( пфу, ама като сме суеверни някой).
Другото което е, дали ще ти се тича и занимава с химическо, или ще искаш да си починеш и събереш сили между първото и второто събитие?
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #305 -: април 19, 2013, 22:33:43 »

Честитооо и на трите бъдещи булкиии smile Виви, роклята е уникална, браво! Охх, така като ви чета постовете още повече се вълнувам за моята рокляяяя  yahoo Само, че втората ми проба е чаакк юли...  cray А това с прането на роклята поне една година след сватбата не бях го чувала, много интересно Wink Но моята няма как да не мине през химическото ,защото трябва да е като нова за втората ни сватба в Турция. Дано нещо да не й се скъса по време на първата  pardon
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #306 -: април 19, 2013, 22:44:48 »

По принцип не е пране на роклята една година, а една година да не се вижда от булката girl_wink След сватбата вечерта се вдига, ако някой ще я носи на химически да я носи, но да не е булката. Тя може да я види чак след годината.

Моята е вдигната. Ние даже имахме предложeние за безплатна траш дъ дрес сесия, но заради това не исках да е преди август biggrin
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 19, 2013, 22:50:04 »

По принцип не е пране на роклята една година, а една година да не се вижда от булката girl_wink След сватбата вечерта се вдига, ако някой ще я носи на химически да я носи, но да не е булката. Тя може да я види чак след годината.

Моята е вдигната. Ние даже имахме предложeние за безплатна траш дъ дрес сесия, но заради това не исках да е преди август biggrin
Почти нищо не разбрах  blush я поясни как така да се "вдига" роклята? Да се сложи на високо или да се съблече значи това?
И последното изречение- каква е тази сесия? И кое и защо не сте искали да е август?
Сори днеска нещо не мога да схвана прочетеното blush
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #308 -: април 19, 2013, 22:57:04 »

Ами аз си спестих думите и затова пак ще се обяснявам biggrin
Вдига се в смисъл не се вижда от булката една година. Моята е в калъф и от вечерта на сватбата не съм я виждала. Тази сесия е след сватбена, когато роклите не се "пазят". Има различни варианти, идеята е, че роклята може и след нея за нищо да не става - влачат се във води, в калища и какво ли не....варианти много biggrin  След август искам, защото август става една година и мога да виждам роклята girl_wink Както съм казвала съм суеверна, така че аз такива неща си спазвам (имам си и теории, но не ми се нищят тук smile ).
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #309 -: април 19, 2013, 23:21:35 »

А , ако я "вдигна" моята рокля след втората сватба това ще се счита ли  blush  girl_wink
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 20, 2013, 09:08:08 »

Аз имам друга информация... Булото след като се свали на сватбата се скрива от кумата, булката не трябва да го вижда, за да "не поглежда към друго було", т.е. да не се омъжи повторно.
А за роклята знам, че никога не трябва да се пере. Защо обаче, не мога да кажа. Иначе няма проблем булката да вижда роклята след сватбата.  pardon
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 20, 2013, 09:58:33 »

Мацкииииии, роклята ми е тук  yahoo Много ми е хубава и лекичка и удобничка  yahoo  yahoo  yahoo Снимах я и след малко качвам снимкиииии  yahoo
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 20, 2013, 11:02:16 »

Снимки на роклята - в албума ми smile Държа да подчертая, че я обличах сама и не можах да си пристегна връзките отзад и затова ми е широкичка, но няма как pardon И снимките не са кой знае колко добри, но обещавам след сватбата да има хубави  smile
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 20, 2013, 11:09:39 »

Муцка изглежда много добре  Wink прилича на първата рокля която си бях харесала  Girl_hide Много се радвам за теб  give_rose
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: април 20, 2013, 11:17:32 »

да ти е честита хубавата рокля Mucka<3 !!! Нека тя бъде малка част от невероятното ти изживяване на Големия ден  weddingday
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: