Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:41:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 213512 пъти)
kali87
Ентусиаст
Re:БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #300 -:
март 04, 2014, 12:37:26 »
Цитат на: kali87 в март 04, 2014, 12:36:23
Това със сънуването е СУПЕР идея.
Знаеш ли кое е по-лошо от това да си капризен - всичко дето видиш да ти харесва
Накрая в такива ситуации питам младоженеца и той знае, че трябва да избере едното, за да улесни моя избор. И е като гилотина - така отсича
Просто искам всичко да е в тон... просто..ох, всеки детайл да си е там, където си му е мястото и такъв, какъвто трябва да е
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
«
Отговор #301 -:
март 04, 2014, 13:11:58 »
И аз имам проблем, че харесвам твърде много неща - харесала съм неща за 2-3 сватби различни
Кали, не се притеснявай, и чисто бял да е букета, и червен да е - пак е в тон, нали на тортата ще има червено - връзва се.
Активен
julieta85
Ентусиаст
«
Отговор #302 -:
март 04, 2014, 21:52:19 »
Цитат на: LoveMeAgain в март 04, 2014, 00:53:40
О, да, ще проверя, то ние сме съвсем в началото на организацията - с декораторката само веднъж сме говорили…Тя е в чужбина сега и като се върне ще ми показва варианти.
julieta85, добре си решила без белите цветчета - на мен лично по-ми харесва варианта само с червени рози. Не знам, може би защото на тази снимка белите цветчета са много шахматно подредени, което не ми допада, аз обичам малко по-естествено и ужким случайно да са подредени нещата.
Кръстницата може да е с бутониера като на кума или с гривна - зависи от тоалета - ако е без презрамки няма да е подходящо за бутониера. Трети вариант е на косата да се закичи отстрани - аз така бях кума на една сватба само че с лилава орхидея и много добре се получи.
Ами ще трябва да видя какъв ще е тоалета на кръстницата.Много ще е красиво ако и тримата са с тази бутониера,която съм харесала.А и за косата е вариант,но с роза на коса не знам дали ще стане.Ще говоря и с цветарката , където ще си правя букета и украсата.
Активен
lenka87
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #303 -:
март 17, 2014, 22:31:38 »
В голяма чуденка съм за букета. С или без микрофон? Някой хвърлял ли е букет с микрофон? А дали може да се разпадне?
Активен
julieta85
Ентусиаст
«
Отговор #304 -:
март 18, 2014, 09:36:37 »
Цитат на: lenka87 в март 17, 2014, 22:31:38
В голяма чуденка съм за букета. С или без микрофон? Някой хвърлял ли е букет с микрофон? А дали може да се разпадне?
Аз миналото лято бях на сватба,на която булката имаше букет микрофон.Беше страхотен.При хвърляне на букета,където аз хванах си остана същия без да се разпадне и видях че е много удобен.За това аз решех да е микрофон ,както съм го показала на снимката по-горе.
Активен
vilinki
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #305 -:
март 19, 2014, 15:52:05 »
Здравейте момичета
Моля ви за помощ...може и да са се обсъждали тези цветя по-назад, но аз не открих, поне в тази тема.
Насочете ме къде могат да се открият, много ли са скъпи, по кое време растат...влюбена съм в сватбените букети изработени с тях, а и сватбата ще ми е в тези цветове.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #306 -:
март 19, 2014, 19:03:53 »
Цитат на: lenka87 в март 17, 2014, 22:31:38
Без микрофон, моят беше с микрофон и първо е доста тежък и второ няколко цветенца паднаха при хвърлянето му в края на вечерта, освен това ако не е украсен като хората, може да се подава пластмасата, което е доста грозно.
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
«
Отговор #307 -:
март 19, 2014, 19:23:51 »
Ако е много тежък букета с микрофон, може да хвърлиш друг букет. Някои си поръчват отделно букет за хвърляне, но това според мен е прекалено. Може да хвърлиш един от букетите, които са ти подарили. Била съм на такава сватба, където булката направи така.
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #308 -:
март 19, 2014, 19:38:14 »
На една сватба миналата година, булката беше с букет с микрофон. Голяма грешка! Цветята й почнаха да падат още на фотосесията, а накрая на булченското хоро, букета остНа в мен, букет силно казано, беше останал само тоя микрофон. Лично аз не бих си взела букета с микрофон. успех!
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #309 -:
март 19, 2014, 19:55:38 »
Сега нека да попитам - реално два букета ли има булката?
Един с естествени цветя и един с изкуствени за хвърляне или се бъркам или как е по-точно?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #310 -:
март 19, 2014, 20:36:41 »
Колкото си иска булката
Няма правила.
Зависи дали ще ти е жал да си го хвърлиш, дали става за хвърляне (каскадните не са много подходящи) и дали изобщо искаш този ритуал.
Най-истинско е да си хвърлиш твоя букет, за да предадеш късмета си, но и това не българска традиция
Активен
lenka87
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #311 -:
март 19, 2014, 20:42:52 »
Май ще съм без микрофон. Все пак април месец не е чак толкова топло и мисля, че цветята ще издържат. Освен това много ми хареса как се виждат дръжките отдолу, а пък и със сигурност искам да хвърлям този букет.
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
«
Отговор #312 -:
март 19, 2014, 22:51:31 »
Цитат на: vilinki в март 19, 2014, 15:52:05
Здравейте момичета
Моля ви за помощ...може и да са се обсъждали тези цветя по-назад, но аз не открих, поне в тази тема.
Насочете ме къде могат да се открият, много ли са скъпи, по кое време растат...влюбена съм в сватбените букети изработени с тях, а и сватбата ще ми е в тези цветове.
Това са някакви калии според мен - класическо цвете за сватба… Виждала съм ги в цветарските магазини точно в този цвят, но не съм обърнала внимание в кой сезон е било. Защо не питаш в някой цветарски магазин кога ги има и какво е положението с този вид.
Активен
vilinki
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #313 -:
март 20, 2014, 10:41:19 »
Най-вероятно така ще стане...даже още днес
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #314 -:
март 20, 2014, 19:09:15 »
Цитат на: госпожица в март 19, 2014, 20:36:41
Колкото си иска булката
Няма правила.
Зависи дали ще ти е жал да си го хвърлиш, дали става за хвърляне (каскадните не са много подходящи) и дали изобщо искаш този ритуал.
Най-истинско е да си хвърлиш твоя букет, за да предадеш късмета си, но и това не българска традиция
Не съм сигурна в момента дали ще ме е жал. Ако е прекалено хубав,няма да искам да го дам на друг.
На повечето сватби,които съм била булките хвърляха техния си букет. Сложна работа.
Някак си не ми се иска да хвърлям изкуствен букет. Може да си взема два естествени. Единия да си остане моя,а другия да е по-малък примерно и него да го мятам. Така дали може?
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...