Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:41:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9  (Прочетена 213512 пъти)

kali87
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: март 04, 2014, 12:37:26 »

Това със сънуването е СУПЕР идея.

Знаеш ли кое е по-лошо от това да си капризен - всичко дето видиш да ти харесва smile

Накрая в такива ситуации питам младоженеца и той знае, че трябва да избере едното, за да улесни моя избор. И е като гилотина - така отсича smile

Просто искам всичко да е в тон... просто..ох, всеки детайл да си е там, където си му е мястото и такъв, какъвто трябва да е
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #301 -: март 04, 2014, 13:11:58 »

И аз имам проблем, че харесвам твърде много неща - харесала съм неща за 2-3 сватби различни smile
Кали, не се притеснявай, и чисто бял да е букета, и червен да е - пак е в тон, нали на тортата ще има червено - връзва се.
Активен
julieta85
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #302 -: март 04, 2014, 21:52:19 »

О, да, ще проверя, то ние сме съвсем в началото на организацията - с декораторката само веднъж сме говорили…Тя е в чужбина сега и като се върне ще ми показва варианти.
julieta85, добре си решила без белите цветчета - на мен лично по-ми харесва варианта само с червени рози. Не знам, може би защото на тази снимка белите цветчета са много шахматно подредени, което не ми допада, аз обичам малко по-естествено и ужким случайно да са подредени нещата.
Кръстницата може да е с бутониера като на кума или с гривна - зависи от тоалета - ако е без презрамки няма да е подходящо за бутониера. Трети вариант е на косата да се закичи отстрани - аз така бях кума на една сватба само че с лилава орхидея и много добре се получи.

Ами ще трябва да видя какъв ще е тоалета на кръстницата.Много ще е красиво ако и тримата са с тази бутониера,която съм харесала.А и за косата е вариант,но с роза на коса не знам дали ще стане.Ще говоря и с цветарката , където ще си правя букета и украсата.
Активен
lenka87
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #303 -: март 17, 2014, 22:31:38 »

В голяма чуденка съм за букета. С или без микрофон? Някой хвърлял ли е букет с микрофон? А дали може да се разпадне?
Активен
julieta85
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #304 -: март 18, 2014, 09:36:37 »

В голяма чуденка съм за букета. С или без микрофон? Някой хвърлял ли е букет с микрофон? А дали може да се разпадне?

Аз миналото лято бях на сватба,на която булката имаше букет микрофон.Беше страхотен.При хвърляне на букета,където аз хванах си остана същия без да се разпадне и видях че е много удобен.За това аз решех да е микрофон ,както съм го показала на снимката по-горе.
Активен
vilinki
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #305 -: март 19, 2014, 15:52:05 »

Здравейте момичета smile

Моля ви за помощ...може и да са се обсъждали тези цветя по-назад, но аз не открих, поне в тази тема.
Насочете ме къде могат да се открият, много ли са скъпи, по кое време растат...влюбена съм в сватбените букети изработени с тях, а и сватбата ще ми е в тези цветове.

Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #306 -: март 19, 2014, 19:03:53 »

Без микрофон, моят беше с микрофон и първо е доста тежък и второ няколко цветенца паднаха при хвърлянето му в края на вечерта, освен това ако не е украсен като хората, може да се подава пластмасата, което е доста грозно.
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**

« Отговор #307 -: март 19, 2014, 19:23:51 »

Ако е много тежък букета с микрофон, може да хвърлиш друг букет. Някои си поръчват отделно букет за хвърляне, но това според мен е прекалено. Може да хвърлиш един от букетите, които са ти подарили. Била съм на такава сватба, където булката направи така.
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163

« Отговор #308 -: март 19, 2014, 19:38:14 »

На една сватба миналата година, булката беше с букет с микрофон. Голяма грешка! Цветята й почнаха да падат още на фотосесията, а накрая на булченското хоро, букета остНа в мен, букет силно казано, беше останал само тоя микрофон. Лично аз не бих си взела букета с микрофон. успех!
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: март 19, 2014, 19:55:38 »

Сега нека да попитам - реално два букета ли има булката?
Един с естествени цветя и един с изкуствени за хвърляне или се бъркам или как е по-точно? angry pardon
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: март 19, 2014, 20:36:41 »

Колкото си иска булката smile
Няма правила.
Зависи дали ще ти е жал да си го хвърлиш, дали става за хвърляне (каскадните не са много подходящи) и дали изобщо искаш този ритуал.

Най-истинско е да си хвърлиш твоя букет, за да предадеш късмета си, но и това не българска традиция  pardon
Активен
lenka87
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #311 -: март 19, 2014, 20:42:52 »

Май ще съм без микрофон. Все пак април месец не е чак толкова топло и мисля, че цветята ще издържат. Освен това много ми хареса как се виждат дръжките отдолу, а пък и със сигурност искам да хвърлям този букет.
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**

« Отговор #312 -: март 19, 2014, 22:51:31 »

Здравейте момичета smile

Моля ви за помощ...може и да са се обсъждали тези цветя по-назад, но аз не открих, поне в тази тема.
Насочете ме къде могат да се открият, много ли са скъпи, по кое време растат...влюбена съм в сватбените букети изработени с тях, а и сватбата ще ми е в тези цветове.

Това са някакви калии според мен - класическо цвете за сватба… Виждала съм ги в цветарските магазини точно в този цвят, но не съм обърнала внимание в кой сезон е било. Защо не питаш в някой цветарски магазин кога ги има и какво е положението с този вид.
Активен
vilinki
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #313 -: март 20, 2014, 10:41:19 »

Най-вероятно така ще стане...даже още днес smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: март 20, 2014, 19:09:15 »

Колкото си иска булката smile
Няма правила.
Зависи дали ще ти е жал да си го хвърлиш, дали става за хвърляне (каскадните не са много подходящи) и дали изобщо искаш този ритуал.

Най-истинско е да си хвърлиш твоя букет, за да предадеш късмета си, но и това не българска традиция  pardon
Не съм сигурна в момента дали ще ме е  жал. Ако е прекалено хубав,няма да искам да го дам на друг.  LAUGHTER
На повечето сватби,които съм била булките хвърляха техния си букет. Сложна работа. scratch one-s head Някак си не ми се иска да хвърлям изкуствен букет. Може да си взема два естествени. Единия да си остане моя,а другия да е по-малък примерно и него да го мятам. Така дали може?  funnytooth
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: