Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 19:47:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част (Прочетена 157745 пъти)
kristi_005
Новак
Публикации: 10
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
«
Отговор #330 -:
април 12, 2013, 09:03:25 »
Цитат на: amisega в април 11, 2013, 16:04:03
На мен ми допаднаха много цветовете в залата
виждала съм я денем и нощем
Сватбата ни ще е в същите цветове и си пасва идеално
Да, при условие, че вашите цветове ще са същите е ок... но нашата сватба смятаме да е в синьо и ще стане доста "странно" червено, жълто и синьо...
Ние вече се спряхме на Естрея и днес ще капарираме 28/09
За фото + видео се бяхме спряли на Мирела и Студио Мо и клоняхме предимно към първите, но наши познати фотографи ни разубедиха - въобще не бяха доволни от видяното на сайта на Мирела... А на нас човека много ни хареса... чисто като човек де...
За Студио Мо казаха, че е по-добре, но и там цената е 1 200 лв. за фото+фулл ХД видео срещу 900 лв. за Мирела... Предложиха ни други варианти, но Яна Пенева ни е скъпа и май Ангел Ненов (1 300 лв.) ни устройва най-много. Бил "учил почти всички във Варна на занаята"...
Не успях да намеря никакви коментари за него - някой има ли отзиви от работата и отношението му? Сайтът му е
http://angelnenov.com/
Активен
feelings
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #331 -:
април 12, 2013, 09:49:57 »
Цитат на: kristi_005 в април 12, 2013, 09:03:25
Да, при условие, че вашите цветове ще са същите е ок... но нашата сватба смятаме да е в синьо и ще стане доста "странно" червено, жълто и синьо...
За фото + видео се бяхме спряли на Мирела и Студио Мо и клоняхме предимно към първите, но наши познати фотографи ни разубедиха - въобще не бяха доволни от видяното на сайта на Мирела... А на нас човека много ни хареса... чисто като човек де...
За Студио Мо казаха, че е по-добре, но и там цената е 1 200 лв. за фото+фулл ХД видео срещу 900 лв. за Мирела... Предложиха ни други варианти, но Яна Пенева ни е скъпа и май Ангел Ненов (1 300 лв.) ни устройва най-много. Бил "учил почти всички във Варна на занаята"...
Не успях да намеря никакви коментари за него - някой има ли отзиви от работата и отношението му? Сайтът му е
kristi_005 ,
честито за Естрея!
Явно нашите вкусове се доближават-ние също ще ползваме студио Мирела за видео и фото ,наши приятели,които са ги снимали те са изключително доволни от крайния резултат ,а и на нас те ни харесват и като хора,и като начин на работа и това,което се получава на края също за нас е много добро.Не знам какво ви е разубедило,не ми стана ясно от поста ти,но аз си мисля,че ако на вас са ви харесали не виждам защо да слушаш странични мнения,които се изказват негативно за някого или нещо без аргументи,но не посочват алтернатива.Ние се спряхме на тях понеже сме били на сватба ,която те снимаха на наши приятели,а и друга двойка наши познати са им ползвали услугите и от двете сватби съм имала възможност да разглеждам снимките и да гледам видеото-ами и двете ми харесаха и с милото бяхме единодушни по този въпрос.Между другото двете сватби са снимани от различни фотографи,снимките бяха различни като стил,но бяха хубави,всяка по неин си начин.До колкото знам имат 2 или 3 екипа,т.е можеш да си избереш,предполагам.Дано не прозвучи като реклама,но аз съм с две ръце за тях
Сега съм на вълна тема на сватбата-дилемата ми е дали да е морска или горска,от там и цветовете-синьо или зелено/кафяво.Приемам идеи.И двете ми харесват.И май се спрях на сладкарница за тортата-тази,която е до Гранд Мол-а
Активен
kristi_005
Новак
«
Отговор #332 -:
април 13, 2013, 08:43:59 »
Вече имаме и DJ - Ivo
Само че с фотографите сме на никъде
Освен Ангел Ненов, вече обмисляме Леземан и Еста Вижън... Реджи също ни харесва много, но и цените му са ъпдейтнати от началото на годината и е извън бюджета
feelings
- на нас Мирела също ни хареса като човек и отношение, но определено има разлика м/у тях и другите, по-скъпи алтернативи... Смятаме да не правим компромис с качеството и да се доверим на по-доказаните фотографи. Радвам се, че има доволни хора от Мирела, защото човека наистина е готин
Ние все още се чудим за морската тема
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #333 -:
април 13, 2013, 12:20:43 »
Цитат на: kristi_005 в април 12, 2013, 09:03:25
Ne poznavam Angel Nenov lichno, no i predi sum razglejdala saita mu i ne bih imala nikakvi kolebania otnosno nego
. Vij operatora, s kogoto raboti ne e na sushtoto nivo , spored men...no moje da izberete drug
Активен
kristi_005
Новак
«
Отговор #334 -:
април 13, 2013, 16:44:11 »
Вече имаме и фото - Еста
Спечелиха ни с най-доброто съотношение (за нас) качество-цена-отношение. Радо е много готин. Дано стане красива (и суха) фотосесия.
Сега остава да решим и църквата - Св. Атанасий или манастира на Дружба. По принцип манастирчето много ни хареса, но за ритуал в двора, ама се притесняваме да не би времето да е лошо и да има доста хора, останали извън църквата (тя е доста малка и вътре се събират макс. 40 човека).
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #335 -:
април 15, 2013, 10:20:19 »
Здравейте момичета ние се спряхме на хотел Бриз 1 ,фото и видео Alex Vision-гледах доста материали за двете фирми на които се спряхме и тяхната работа ми хареса.А и Недко с когото се срещнахме мн ни допадна и обясни вс как ще премине и т.н:)А за църква се спряхме на Св.Атанасий-така че чакаме 28.09 и сме ние:)
«
Последна редакция: април 15, 2013, 10:21:57 от Pulsatorkata
»
Активен
kler
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #336 -:
април 15, 2013, 14:15:09 »
В Димят има ли градина, и какви са условията там?
Активен
feelings
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #337 -:
април 15, 2013, 14:58:36 »
Димят не знам да има градина.
Момичета,реших темата на сватбата да е горска,т.е комбинация на кафяво със светло зелено,жълто,златисто или екрю.Гледах много различни типове украси и всичко ми харесва,нищо конкретно ,а просто всичко.Цветово ресторанта е благодатен за подобни цветове,заради това и морската тема отпадна,понеже синьото нещо не ми се връзваше там.Та така,бихте ли ме насочили към агенции за украса,ако може с по-достъпни цени.Нямам лично мнение за никоя,приятелките ми сами се справиха с украсата,но аз съм "с две леви ръце" и едва ли ще успея.
kristi_005 ,радвам се,че сте си намерили фирма за видео и фото,която да ви предложи това,което сте търсили,обаче определено аз не смятам,че като сме избрали студио Мирела сме направили компромис-тъкмо обратното,видеото и снимките бяха нещата ,с които бяхме решили да НЕ правим компромис.За нас те са най-добрите,даже решихме да си доплатим за HD понеже все някога ще имаме на какво да го гледаме,а там пък качеството е безкомпромисно.Сега виждам,че вече имат и реклама тук във форума,така,че който иска може да погледне и да прецени.За църквата ние сме в св.Атанасий-на нас там ни харесва най-много.
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #338 -:
април 15, 2013, 15:08:12 »
Няма градина в Димят
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #339 -:
април 15, 2013, 15:52:11 »
Ами тя Св. Атанасий е най-готината църква
Активен
kler
Новак
«
Отговор #340 -:
април 15, 2013, 21:08:13 »
Момичета кажете къде има ресторант във Варна с лятна градина ? За около 80 човека ? Нещо красиво
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #341 -:
април 15, 2013, 21:09:39 »
Бриз 2
Активен
kler
Новак
«
Отговор #342 -:
април 15, 2013, 21:16:03 »
Знаете ли какви са цените при Краси Ламбов ?
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #343 -:
април 15, 2013, 21:26:22 »
Бриз-2
, а за краси ламбов 990 лв.
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #344 -:
април 15, 2013, 22:29:02 »
На вила Буров градината също е много хубава.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...