Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 20:28:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157775 пъти)

osinko
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #270 -: април 02, 2013, 21:54:21 »

evyevy аз си намерих перлен картон в Аксаково pleasantry Бях обиколила цяла Варна за лилав blum Какъв цвят ти трябва. Този е 70 на 50 и нищо, беше 1,5лв. ако не намериш мога да ти купя и да ти го донеса (предлагам, не настоявам...по принцип не ми пречи smile )

feelings честито за ресторанта Bravo

Къде в Аксаково мога да открия такъв картон, и аз съм в процес на търсене smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #271 -: април 02, 2013, 21:59:27 »

Къде в Аксаково мога да открия такъв картон, и аз съм в процес на търсене smile
Книжарницата се казва Маги smile
Активен
osinko
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #272 -: април 03, 2013, 10:09:41 »

Книжарницата се казва Маги smile

Ще ме ориентираш ли къде се намира тази книжарница. В Аксаково не съм ходила никога и ще ми е доста трудно да я открия. А в интернет не мога да намеря адреса и  pardon
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #273 -: април 03, 2013, 15:06:00 »

Ще ме ориентираш ли къде се намира тази книжарница. В Аксаково не съм ходила никога и ще ми е доста трудно да я открия. А в интернет не мога да намеря адреса и  pardon
Като влезеш в Аксаково, това е главната улица - Георги Петлешев. Малко преди центъра има разклон (у-образен), хващаш от дясно и след 50м в ляво се пада книжарницата. Спираш там и питаш за книжарница Маги, ще ти кажат girl_wink Ако искаш като ще идваш ми пиши на лични girl_wink
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #274 -: април 04, 2013, 09:53:11 »

а къде в Аксаково има цех за торти? Чета вече на няколко места, че там има цех за торти и тортите са вкусни. Можете ли да ме ориентирате със сайт и евентуално цени на парче торта?
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #275 -: април 04, 2013, 10:25:32 »

skuki , за Аксаково не мога да ти помогна , но мога да ти препоръчам една сладкарница на Галата - La amore . Страхотни са просто ! Нямат грешка ! Там правят бутикови торти и са мнооого вкусни !!
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #276 -: април 04, 2013, 15:20:26 »

а къде в Аксаково има цех за торти? Чета вече на няколко места, че там има цех за торти и тортите са вкусни. Можете ли да ме ориентирате със сайт и евентуално цени на парче торта?
В Аксаково до скоро имаше два цеха (сега само един - Финиди). Този, който е останал на мен лично изобщо не ми харесва и след "прекрасна" торта за РД на сина ми изобщо няма да отида pleasantry . Другите са тези, от които ние си поръчахме тортата. Жената вече е във Варна. Нямам сватбена торта и от Финиди, за да пусна сравнение, за това поствам от РД, първата е от тях - Спайдърмена е играчка купена от нас!, другата е от нашата сладкарка girl_wink Парчето е под 1,5, не знам колко точно е сега smile Във Финиди са по-скъпи smile

А изобщо не ми се говори за преживяванията, които имахме с тортата, само ще кажа, че въпросната жълта торта беше розово-цикламена като отидохме да я вземаме...за момче Oh my ...

« Последна редакция: април 04, 2013, 15:22:34 от casky » Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
**
Публикации: 109

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 04, 2013, 20:34:14 »

Ние след сериозно обикаляне два дни, свършихме доста работа. Поръчахме халки, поръчахме чаши, избрахме торта, намерихме цех за алкохол, запазихме дата в ритуална и уточнихме менюто в ресторанта, само чакаме "да ни видят сметката"  tease
Ще дам малко прясна информация, в Аксаково ни обявиха цени за класически и фолклорен ритуал, съответно 130 и 260лв., но не записвали за май месец, понеже били избори. Накрая запазихме дата във Варна, музикален фон през седмицата - 80лв.
Активен
Maria_Je
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #278 -: април 04, 2013, 23:25:30 »

Браво, за 2 дни доста неще сте уредили   good
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #279 -: април 06, 2013, 09:58:27 »

Браво, iskrichkavn, наистина много неща сте отметнали за толкова кратко време. И ние лека полека напредваме. Да ви се похваля, вече ми шият роклята и на 19.04. съм на първа проба. Надявам се да мога да я снимам е ще ви я покажа. И с поканите почти сме готови - само трябва да се разпечата текста и да се залепи.
Iskrichkavn ще споделиш ли на коя сладкарница си се спряла, както и къде си намерила цех за алкохол (понеже аз не съм от Варна и намирането на някои неща ми е малко по-трудно).
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #280 -: април 06, 2013, 15:32:02 »

И аз се присъединявам към питането за алкохола. И най-вече кои борси във Варна практикуват обратно изкупуване на неконсумирания алкохол?
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 06, 2013, 18:11:07 »

И аз се присъединявам към питането за алкохола. И най-вече кои борси във Варна практикуват обратно изкупуване на неконсумирания алкохол?

На мен ми препоръчаха тази борса: http://www.divino.bg/importers/%D1%85%D0%BC%D0%B1-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81

Но тъй като при нас алкохола, който се купуваше, беше само бяло вино и бира, в крайна сметка, не се възползвахме от услугите им, ами виното купихме на едро от Винпром Търговище, а бирата от Метро.
Колегата, който ми препоръча борсата по-горе, каза че работели на консигнация, т.е. не консумираното и не отпечатано си го прибират и плащаш само реалната консумация. Както казах обаче, не сме ги ползвали и няма как да потвърдя. Може да се свържете и да попитате smile
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #282 -: април 06, 2013, 20:17:37 »

Благодаря, seagirl, но тази борса май е само за вино, а на нас то е от ресторанта. Трябва ми борса за твърдия алкохол - уиски и водка.
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
**
Публикации: 109

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 07, 2013, 17:21:05 »

Сладкарницата е във Възраждане, не е от споменаваните тук, под Богоров се пада, не и запомних и името. А скадът е в бившия Димят, не карах аз и честно казано изобщо не обърнах внимание къде е точно biggrin
Иначе магазин за алкохол, който практикува връщане на неизпитите бутилки е този под първата "Алба", но там са пазарни цени.
Между другото, добро впечатление ми направи политиката на нашия ресторант спрямо алкохола. Предупредиха ни да вземем задължително стокова разписка при покупката на алкохола, по която те да приемат количеството, внесено от нас и после да ни върнат и празни и пълни бутилки, отново по тази разписка. Незнам дали е масово, но понеже на доста места четох, че ги мамили с изпития донесен алкохол, това е подходящ начин да не се получават неприятни ситуации. Можете да го изискате, ако не са ви го предложили. Wink
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 07, 2013, 18:43:27 »

iskrichkavn сигурно говориш за Сладкарница "Синчец" и нашата торта  ще е от там  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: