Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 19:25:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157685 пъти)

silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 18, 2013, 18:26:19 »

Не мога да ти кажа. Аз моята ще  я правя в сладкарница "Синчец" , много съм доволна от тортите там, освен че са красиви, а са и вкусни, което е много важно  Bravo
Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #166 -: март 19, 2013, 07:31:38 »

Добро утро момичета!Тази седмица ни предстои среща с управителя на Естрея,стискайте палци,че вече се попритесних с този ресторант.
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #167 -: март 20, 2013, 09:52:57 »

здравейте,

за тортата ние се спряхме на 2 сладкарници - Амбелино, имат сайт, цените им са човешки smile и още една сладкарница над Мак драйв, не мога в момента да се сетя как се казва. Ние искаме непременно тортата да е без фондан, защото го мразим, а той е продукта, който оскъпява тортата.

иначе снощи ходихме в салон Афродита, мисля че си харесах роклята, цените им са приемливи, имат и страхотни шаферски роклички smile smile ако имате шаферка де smile. поръчахме и поканите, от салон Алба. Малко по малко напредваме smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 22, 2013, 10:06:31 »

Вчера бях към центъра и случайно минахме покрай сладкарница "Маргарита". Предлагат доста сносни сватбени торти за 2лв. парчето. Даже пробвахме, вкусна е, не е сметанова, с някакъв крем подобен на брюле.
Имат профил във фейсбук: http://www.facebook.com/sladkarnica.margarita
Мисля, че цените са ниски, а тортите не са лоши. Предлагат и доставка до ресторанта.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #169 -: март 22, 2013, 11:31:45 »

Ние окончателно се спряхме на стола на ВиК, цените им са добри (2.5/парче) а тортите на външен вид и на вкус - супер :-)
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #170 -: март 22, 2013, 13:32:32 »

Мрявка, къде се намира стола на ВиК? Разбрах, че са го преместили.
Вие вече поръчахте ли тортата? Аз все се чудя кога да го направя, за да не стане късно.
Не че сме се ориентирали от къде да е  smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #171 -: март 22, 2013, 13:39:09 »

Ами във ВиК се намира при входа за мисля че е платен паркинг, хм не мисля че са го преместили, не сме поръчали още това е задача на мама :-), но тя там ще ходи със сиг., то стол е малко относително, той е взет под наем от една жена (сладкарката) която го е напраила дост модерно и приятно заведение, с вкусни неща за ядене :-).
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 22, 2013, 13:53:10 »

До преди да го махнат аз ходих на стола на ВиК всеки ден на обяд, беше си адския хит smile много вкусно, просто супер. Виждала съм тортите, наистина са много добри. Яла съм от десертите, вече това е до личен избор, трябва да се пробва.
Столът го преместиха със сигурност.
Намерих го във фейсбук: http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB-%D0%92%D0%B8%D0%9A/118026168217704
Определено вече не е в сградата на ВиК на ул. Прилеп. Има даден телефон, може би е най-добре да се обадите Wink
Ще следя развитието и аз мисля да ги проуча.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #173 -: март 22, 2013, 13:54:31 »

Благодаря за инфото  give_rose
Някой ми каза, че са го преместили в Западна промишлена зона, та затова се учудих.
То остана само тази задача от основните да отметнем, та не знам рано ли е още или да действаме  smile

Лили е писала вече. Май ще им звънна за по-сигурно.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 22, 2013, 13:57:13 »

О, не се притеснявай, аз питах на няколко места вече и всеки ми казва, че им трябват 2 седмици да я направят. Така, че може да си опитваш на спокойствие и да решиш в последния момент biggrin
Много важно искаш доставка на адрес в уречен час, че да не ангажираш някой да се занимава с това Wink
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #175 -: март 22, 2013, 14:22:20 »

Лили мн мерси за инфото, аз понеже края на авгут поръчвах там торта и си мислех че толкова бързо няма как да се измести!
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
**
Публикации: 109

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 23, 2013, 16:53:47 »

Столът се измести в ЗПЗ. Като тръгнете от светофара на Елпром, посока Топливо, там където прави ляв самата улица не карате по главния, а продължавате само направо. Улицата прави един по-голям десен завой, после има някой - друг склад и една дълга двуетажна сграда вляво. В тази сграда се намира столът, на втория етаж. Казва се Бистро "Ника" /по спомен, но то друго и без това няма/. Има табела на улицата. Пък и в гугъл мапс като напишете адреса, който е обявен във фейсбук, излиза веднага.
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 26, 2013, 10:50:17 »

Момичета в петък ще ходим да видим за ресторант както си и знаех Бриз 2 е вече зает за  моята дата-останаха бриз1 и бриз 3 имаме среща и дано ми харесат менютата и дано скоро си имаме и ресторант:)това ни остана от по големите неща-после следват оркестъра,видеото и поканите др е лесно-стискайте ни палци да си имаме ресторант скоро:)Поздрави на всички:)
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #178 -: март 26, 2013, 12:56:33 »

Здравейте момичета,

днес малко се разочаровах - звънях на DJ Sunny, когото сум виждала в действие и страшно много ми харесва и се оказа, че вчера е поел ангажимент за нашата дата. И сега незнам, към кого да се обърна - ние почти не искаме ритуали, не ни трябва някой, който цяла вечер ще бърбори врели-некипели, търсим някой по-сдържан и разбира се без чалга. Можете ли да ме ориентирате към такъв DJ, ако се сещате за някого? Благодаря!
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 26, 2013, 20:04:16 »

И аз избрах да няма чалга на сватбата. Ние си харесахме DJ Ivo - виждали сме го в действие и се разбрахме с него да няма чалга. Според мен всеки DJ ще се съобрази с желанията ви. Просто трябва да се срещнете с няколко и да видите дали ще се харесате. Успех, дано скоро си наемете.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: