Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 23:18:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 23 част  (Прочетена 232855 пъти)

Mat_
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #405 -: март 15, 2013, 17:20:31 »

Здравейте и от мен.
Аз съм нова във форума, но отдавна ви чета.

Искам да споделя мнението си за bridle fashion понеже разбрах, че има доволни булки.

Истинска щастливка си, че си получила добро обслужване. Няма спор, че роклите им са хубави и стойностни, но аз съм много разочарована от обслужването там. Държаха се с мен ужасно не ми се коментира просто, а и от мой приятелки съм чувала само лоши неща.

Все още не съм намерила своята рокля, но имам набелязани няколко.

Успех на всички  момичета в търсенето.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #406 -: март 15, 2013, 18:26:44 »

Мат, поне може да обясниш защо точно не си доволна.

Аз не съм писала за роклите, които видях в София, но ходих само до 2 магазина базирано на тази тема и най-препоръчвани бяха Принцес и Брайдъл Фешън. Трябва да кажа, че като човек, който живее в чужбина и е свикнал на добро отношение, момичетата и в двата магазина бяха уникално мили и чудесни! Да, в Брайдъл Фешън има лимит на роклите, които се пробват, но това е причината рокли от колекции 2009 да са в такова добро състояние.

В кой магазин си ходила междудругото от двата? Аз ходих на Васил Левски, където уж роклите са малко по-евтини.
Активен
Sunny_83
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #407 -: март 15, 2013, 20:36:15 »

И аз не съм доволна от отношението в брайдъл фешън. Смятам, че за цената на роклите най малкото отношението трябва да е друго.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: март 15, 2013, 22:05:23 »

Отдавна не съм писала тук,но Mat_, Sunny_83 ,кажете в какво се изразява недоволството ви и какво е било отношението към вас,за да стане ясно и за неприсъствалите на вашите посещения в магазините.
Моято рокля е от Bridal Fashion и мога да кажа ,че на 100% отговориха на очакванията ми,консултантката честно ми казваше това ти седи добре, това не и за мое голямо очудване,когато облякох "моята" рокля тя каза това е . Услугите по преправянето на роклята като размер и някои допълнителни детайли по мое изискване бяха направени страхотно и колкото и пъти да кажех искам и това да стане,никога не се отнесоха лошо с мен.
Момичета бъдете по конкретни ,когато не сте доволни от някого или нещо,а не само хвърлени думи в нищото.
Активен
Mat_
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #409 -: март 16, 2013, 12:11:00 »

Държаха се много грубо сякаш им беше досадно, че точно аз съм отишла в този час да пробвам. Не се почувствах добре и това не е моето място, въпреки че роклите ми харесаха.

Намерих и на други места хубави рокли и останах много доволна от обслужването.
И аз не живея в България и такова нещо там не съм видяла.

Активен
Favorite
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #410 -: март 16, 2013, 14:42:21 »

Момичета, някой ще ходи ли на сватбеното изложение на 23 март в Гранд Хотел София? Дали ще има рокли?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 16, 2013, 14:52:35 »

Аз мисля да ходя на изложението и се надявам както на това в Шератон да има рокли.
Активен
damira
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #412 -: март 16, 2013, 16:53:39 »

Здравейте! И аз не съм писала скоро тук и виждам как протича подготовката на сватбите ви. Аз харесвам Bridal Fashion и го казвам от моята позиция на техен супер доволен клиент, а също и един куп приятелки, които са се омъжвали с техни рокли и сега имам още една такава приятелка. Защо съм доволна? Защото роклите им са най-красивите от най-добрите марки, обслужването е на много високо ниво, много добри професионалисти и цени на роклите поне с 20-30% по-евтини от тези на същите марки в Европа и другото, което е проявяват разибране във всяка ситуация, което не съвсем го има в чужбина. Във Виена в Проновиас дори и корекцията се заплаща. Не мога да кажа нищо за техните дистрибутори, които предлагат подмарки, но не Pronovias, както обясняват, което не е същото. Била съм само в Принцес, но не съм пробвала там, защото исках 100% Pronovias. Но това си е лично мое мнение.
« Последна редакция: март 16, 2013, 16:56:00 от damira » Активен
Lorelay
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #413 -: март 16, 2013, 22:52:05 »

И аз ще ходя на изложението smile В М Тайлър ми казаха, че само те и Принцес ще представят рокли
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #414 -: март 17, 2013, 13:25:44 »

Ето една много нежна рокля heart
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 18, 2013, 11:47:11 »

Добре, че сте вие, за да разбера за сватбеното изложение  give_rose
И аз мисля да отида ако имам възможност.
Планирала съм и разходка до Асеновград, въпреки че съм много негативно настроена.
Активен
gab_i
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #416 -: март 18, 2013, 18:31:52 »

Момичета, здравейте smile Сватбата ми е на 19 май и се оказа, че нямам никакво време. Понеже това ми е поне 4ти опит да се омъжа(казвам опит, защото още не е факт, а винаги изниква нещо форсмажорно), всеки път си представям различни рокли. Чета Ви мненията, че разни фусти и обръчи пречели ... Аз сега точно такава рокля искам. Някой с опит, може ли да ми каже как се е чувствал с такъв тип рокля.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 18, 2013, 18:36:06 »

Момичета да ви се оплача, в началото на месеца в Бридъл фещън ми казаха, че моята мечтана рокля /един модел на Проновиас/ ще пристигне до 2 седмици. Днес се обадих и момичето ми каза, че я няма, аз реших че не е пристигнала още. Незнам какво ме накара пак да пиша майл на шефката и се оказа, че роклята е била тук, но вече е продадена  sad
Сега можело да дойде пак след 2 седмици нова, но дали ще ми стане  pardon
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #418 -: март 18, 2013, 19:13:21 »

Ако това е компетентното обслужване, за което се говори по-горе бих казала, че това е непрофесионално, за коректност няма никакво място да се говори nea
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: март 18, 2013, 19:20:01 »

как може да ти продадат роклята на друга, хем си я поръчала,хем са я имали налична и ти хвърлят прах в очите, заслужават да се оплачеш в защита на потребителя за некоректността, аз ако бях на теб щях да ровя и драпам,но да имам някакво възмездие
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: