Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 18, 2025, 22:54:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топла януарска седмица 21- 27.01.2013
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топла януарска седмица 21- 27.01.2013 (Прочетена 41163 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Re:Топла януарска седмица 21- 27.01.2013
«
Отговор #90 -:
януари 27, 2013, 14:08:20 »
преди имаше обикновен (без витамин Д), сега се навъдиха някакви съвсем нови, с коралови не знам какви си минерали и тем подобни, всеки ден ново нещо измислят, както и нови реклами
аз не съм и няма да гласувам
стоя си на топло, хапнах и пак се залавям да чета
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #91 -:
януари 27, 2013, 14:39:00 »
аз ходих да гласувам, наблизо ми е. По-добре по-висока активност ( по-висока от миналите избори), щото иначе отива парламентът да го решава въпроса... а ние знаем, че там нещата никога не се решават в полза на народа.
сега хапвам принцеси и пия чайче, чист зелен чай не мога да понасям, но зелен с алое се оказа че ми се услажда
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
януари 27, 2013, 15:05:40 »
Ммм, зелен чай унищожавам по много и всякакъв, но най обичам чистия
Езра, мерси за отговора, моят май е от стария, стои си неотворен от лятото
аз не съм много по добавките.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #93 -:
януари 27, 2013, 15:53:56 »
Привет от снежен Бургас!
За първи път от много години не се дразня на снега, а му се кефя. Явно съм преодоляла страха си от падане и травми. Впрочем откакто си купих гумени апрески, краката ми са все топли, не се пързалям, не ми дреме има ли сняг и колко е натрупал. Газя си смело и изобщо не ме интересува, че не са "мадамски". По-грубички са, ама пък ми е толпо на крачищата -
ето такива са
. Освен това си купих и едни CITY TRACK (градски котки за лед), които слагам на подметките на другите си обувки/ботуши.
Аз минах да гласувам преди работа, обаче...от край време нямам вяра на каквито и да е избори. Вота си се манипулира и то все в ущърб на народа. И тия референдуми са просто прах в очите на хората, че видите ли мнението ни е от значение. Може и да греша, разбира се, но все ме преследва това недоверие.
Засега е спокойно в офиса, но това е заради честите преки включвания, повечето от колегите са навън да снимат.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #94 -:
януари 27, 2013, 15:59:16 »
Цитат на: Росита в януари 27, 2013, 15:53:56
Привет от снежен Бургас!
За първи път от много години не се дразня на снега, а му се кефя. Явно съм преодоляла страха си от падане и травми. Впрочем откакто си купих гумени апрески, краката ми са все топли, не се пързалям, не ми дреме има ли сняг и колко е натрупал. Газя си смело и изобщо не ме интересува, че не са "мадамски". По-грубички са, ама пък ми е толпо на крачищата -
ето такива са
. Освен това си купих и едни CITY TRACK (градски котки за лед), които слагам на подметките на другите си обувки/ботуши.
Аз минах да гласувам преди работа, обаче...от край време нямам вяра на каквито и да е избори. Вота си се манипулира и то все в ущърб на народа. И тия референдуми са просто прах в очите на хората, че видите ли мнението ни е от значение. Може и да греша, разбира се, но все ме преследва това недоверие.
Засега е спокойно в офиса, но това е заради честите преки включвания, повечето от колегите са навън да снимат.
Аз сума ти години се мъчих с тънки подметчици, токчета и т.н. Тази зима, точно като теб си взех на промоция едни доктор Шол-ки апрески, супер брутално подплатени с мека вълна. Както и хванах някакво намаление онлайн на Геокс, които иначе са ми недостъпни като цени- около или над 200 лв беше същият модел преди намалението.
И двата чифта са без токове, просто вторите са бели и високи до коленете, а първите са си типични ниски апрески. Е, родих се.
Мадамските си ги оставям за съжаление само за гостита и ресторант. Имам чувството че преди по-добре се чистеха улиците ( когато бях тийн примерно). Сега днес, като отивах да гласувам, всички улици в квартала бяха заледени и непочистени, та ходя където карат колите по улиците
. Ще съдя общината че ми разваля кифленския вид
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #95 -:
януари 27, 2013, 16:23:08 »
Аз моите ги взех от съвсем случайно, просто като видях на каква смешна цена са и не се сдържах. Обаче от детството си не съм имала по-удобна и топла обувка. И смятам да си взема още поне един чифт в друг цвят и да ги сменям.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #96 -:
януари 27, 2013, 16:37:14 »
Привет отново! Не ми е Форте калмацина, даже на етикета му пише, че се препоръчва за по- лесно усвояване да се приема и витамин Д. Аз питам, защото пък големи дози от витамина водят до нежелателен ефект. Мислех да наглася количество близко до минимума, а не 1000 единици, ама няма как да деля капката на половина
. На листовката за витамина препоръчват до 16 капки, но аз ще остана на 1, да не се предозирам.
Аз не ходих да гласувам, не мога да реша кое е правилно. Или по- точно нямам нужните знания, за да взема окончателно решение. Иначе не съм пропуснала избори, щом ми дават право на глас, ще си го упражнявам.
Аз нямам хубави зимни обувки и доста се замислям дали да си купя едни от тези, дето ги носи Роси Кирилова и кучето и не я чака за разходка. В края на лятото си взех едни намалени сандали с такава подметка /като едновремешните попивателни/. Ужасно са грозни, но на мен са удобни. От доста време съм решила, че вече не съм за токчета. Мина времето, когато си мъчех краката.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #97 -:
януари 27, 2013, 17:10:25 »
Свекърва, аз за тия walkmaxx боти бая се бях замислила, ама ми идват в повече за джоба. Сигурна съм, че са добра инвестиция и си струват парите, но за момента не мога да ги отделя. Гледам сега в сайта им, имат 30% намаление, но пак ми идват леко скъпи.
Никога не съм си мъчила краката, гледам да ги щадя колкото мога, че те и без това милите се тормозят да ми носят едрото тяло.
Абе за изборите и аз не пропускам, ама днес...по-горе си написах мнението, че това си е просто прах в очите на хората. Властимащите пак ще си направят това, което са си намислили.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Всички
Нагоре
Изпечатай