Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 14:44:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част (Прочетена 185200 пъти)
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
«
Отговор #180 -:
февруари 08, 2013, 21:05:08 »
Сладкарница Вики - срещу църквата Свети Иван Рилски - страхотни торти за сватби.
Активен
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
«
Отговор #181 -:
февруари 09, 2013, 09:04:55 »
Цитат на: Сватбена агенция Ваняя СТИЛ в февруари 08, 2013, 21:05:08
Сладкарница Вики - срещу църквата Свети Иван Рилски - страхотни торти за сватби.
Това ще го проверя лично, близичко ми е и ще пиша....
Активен
borilina
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #182 -:
февруари 09, 2013, 11:02:39 »
Благодаря ви за бързите отговори , но Димитър Димитров от Студио 1 вече е зает за нашата дата. Харесала съм Георги Колев videokolev.bg той е от Димитров град, но работи и в Пловдив.Искам да попитам дали някой знае дали работи и без агенция. Тъй като виждам от клиповете, че в Пловдив е работил с агенции.
Активен
PlanetaHera
Новак
Когато звездата си ти - herabg.com
«
Отговор #183 -:
февруари 09, 2013, 13:06:25 »
Здравейте и от мен.Радвам се ,че се присъединявам към вас.
Активен
Crave
Любопитен
«
Отговор #184 -:
февруари 09, 2013, 14:46:13 »
Здравейте! Моята сватба ще бъде на 11 май в "Лайпциг". От септември чета темите тук, вече сме избрали фотограф - Петър Пешев, видеооператор - Илко Славчев и DJ - AR G (много исках Алекси, но е зает). Нашата венчавка ще бъде в църквата на манастир "Св. Св. Козма и Дамян" над Куклен, защото там е много красиво и сватбената ни фотосесия ще бъде там.
За грим съм избрала Добо и Капели. Искам да ви попитам за прическа и маникюр кой препоръчвате?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #185 -:
февруари 09, 2013, 17:04:54 »
Цитат на: borilina в февруари 09, 2013, 11:02:39
Благодаря ви за бързите отговори , но Димитър Димитров от Студио 1 вече е зает за нашата дата. Харесала съм Георги Колев videokolev.bg той е от Димитров град, но работи и в Пловдив.Искам да попитам дали някой знае дали работи и без агенция. Тъй като виждам от клиповете, че в Пловдив е работил с агенции.
Това че работи с агенции не значи,че няма да поеме сватба самостоятелно. Ние също работим с него но и доста пъти е зает за дати на които ние сме го търсили. Много добър оператор.
Активен
borilina
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #186 -:
февруари 09, 2013, 17:28:43 »
Цитат на: Nina Style в февруари 09, 2013, 17:04:54
Това че работи с агенции не значи,че няма да поеме сватба самостоятелно. Ние също работим с него но и доста пъти е зает за дати на които ние сме го търсили. Много добър оператор.
Благодаря Ви много за отговора.
:
Активен
Tuti15
Регистриран
«
Отговор #187 -:
февруари 09, 2013, 22:01:43 »
Здравейте булки на 2013 г!Четем ви отдавна и решихме, че време и ние да се включим
.Нашата сватба ще бъде на 13.09.13 г в Санкт Петербург - резервирахме го още септември,там ще бъде и изнесеният ритуал, фотограф - Димитър и Тереза Якови - септември, видеооператор - Илко Славчев, църква - Св.Св. Константин и Елена - миналата седмица!Запазих си и гримьор - Слави Стоянов миналия месец.Наред идва и диджея.... Срещнахме се с диджей Миро, но срещата беше много кратка, а искахме да ни покаже как води сватба, защото искахме да добием представа за стила му.Гледахме ги на абсолвентски бал - Миро и Дидо...., но за сватба нещата стоят предполагам по различен начин...Чела съм много добри отзиви за Миро и въпреки всичко още се двуомим..Искам да ви попитам момичета, някой знае ли от вас за добър симфоничен оркестър?Спрели сме се на покани от ателие Виолет, но ако имате и по-добри предложения ще се радвам да ги споделите.Смятаме другата седмица да отидем до Сара трейд...и така..Радвам се, че се присъединяваме и ще можем да споделяме тази невероятна емоция
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #188 -:
февруари 10, 2013, 00:21:32 »
Привет и от мен
Първо, пожелавам на всички пловдивски булки през 2013 да си изкараме страхотни сватби
и второ да споделя малко за моя голям ден
Датата е 17.08.2013г. Това е първата сватба , има и втора - в Турция на 24.08.2013г.
Годеникът ми е от там, така че ще има две сватби. Не знам дали това е добре или зле, нооо за сега не се оплаквам
За тук за сега са уредени: Ресторант - х-л "Марица", фото - Ники Попов, видео - един наш приятел от Асеновград, грим - разбира се Слави, прическа - все още не знам, рокля - бях си харесала от Турция една, дори оставих малко капаро, ноо днес бяхме в Асеновград и се влюбих в една рокля там ( тази в Турция беше 1500лв. и то с "намалена" цена, а в Асеновград подобна - само за 620лв. !!!
) Около сватбата в Турция няма какво да се мисли толкова, тъй като тя за мен ще е по-така...как да го кажа...по-формална
И там сватбеният салон осигурява и видеото, и фотото, и музиката... Иначе днес ми направиха впечатление сватбените аксесоари в Асеновград - какво богатство!!! Чаши за шампанско от сорта на 32-40 лв., украсени бутилки шампанско за 18-20лв., кошници, украсени тетрадки за пожелания... изобщо много богат избор на много добри цени според мен
Само поканите ще са ни от Турция, тъй като по съотношение цена:качество там поканите бият всичките ,които съм разглеждала тук. А и забравихх - за медения месец ще ходим в Анталия - Турция
Общо взето това е за сега от мен, ще споделям стъпка по стъпка каквото уреждаме
УСПЕХ НА ВСИЧКИИИИ
Активен
Evi
Новак
«
Отговор #189 -:
февруари 10, 2013, 10:16:40 »
Цитат на: Nina Style в февруари 07, 2013, 18:28:00
Арката сега се прави. Аз лично не съм виждала досега да има арка вътре в р-та. Но от Радина знам,че се прави някаква подвижна сега,която да е за вътре и за вън.
Здравей, Нина! Благодаря ти за отговора. Аз съм Евгения, предполагам ще се сетиш.
В петък бяхме в ресторанта за дегустация на менюто, както и да огледаме по-подробно обстановката, за да решим окончателно от каква украса се нуждаем. Арката за ритуалите всъщност е готова. Успяхме да я видим, изглежда прекрасно (през моя непрофесионален поглед). Освен арка има и няколко колони. До скоро
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #190 -:
февруари 10, 2013, 11:12:59 »
Цитат на: Crave в февруари 09, 2013, 14:46:13
Здравейте! Моята сватба ще бъде на 11 май в "Лайпциг". От септември чета темите тук, вече сме избрали фотограф - Петър Пешев, видеооператор - Илко Славчев и DJ - AR G (много исках Алекси, но е зает). Нашата венчавка ще бъде в църквата на манастир "Св. Св. Козма и Дамян" над Куклен, защото там е много красиво и сватбената ни фотосесия ще бъде там.
За грим съм избрала Добо и Капели. Искам да ви попитам за прическа и маникюр кой препоръчвате?
Добра препоръка за фризъорка и маникюристка- салон Petyy Women в капана близко са до Добо и Капели. Деси е за маникюра, Мими е за прическата, може да пробвате. Пожелавам успех
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
февруари 10, 2013, 11:20:33 »
Сега се сетих, че като ходих да си записвам час в "Добо и Капели" и питах в един салон зад Халите къде се намира ул.Георги Бенковски и те ми викат: "Какво търсите" и аз: "Салон Добо и Капели" и мацката: "Какво пък е това?"
.Толкова смешно ми стана, бива бива завистливост,ама да се правиш на чук просто е прекалено.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #192 -:
февруари 10, 2013, 12:38:51 »
Evi_Geo
Разбира се,че се сетих Евгения. Радвам се че напредвате с организацията! Трябва да ми разкажеш по-подробно като се видим.
Мариелка
то си е направо смешно,но нали манталитета ни е такъв освен да се смеем друго не остава.
Tuti15
Страхотен екип сте си избрали! За дж можете да проверите и Алекси. Поне за мен тези тримата са уникални.
hulcy
нормално е да си вземете поканите от Турция,защото тук всички покани влизат основно от там. Имат страхотен избор.
«
Последна редакция: февруари 10, 2013, 12:44:54 от Nina Style
»
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #193 -:
февруари 10, 2013, 14:39:04 »
Nina Style
, аз дори не знаех, че повечето покани тук идват от Турция
Като тръгнахме да обикаляме забелязах, че там цените са за 100 бр. (супер готини покани за 50-60 лири за 100 бр., това прави 0.50-0.60 стотинки за брой!!! ). Много кофти ,че тук една наистина хубава покана е над 2 лв и не всеки има път към Турция така често както аз
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #194 -:
февруари 10, 2013, 16:17:29 »
Цитат на: hulcy в февруари 10, 2013, 14:39:04
Nina Style
, аз дори не знаех, че повечето покани тук идват от Турция
Като тръгнахме да обикаляме забелязах, че там цените са за 100 бр. (супер готини покани за 50-60 лири за 100 бр., това прави 0.50-0.60 стотинки за брой!!! ). Много кофти ,че тук една наистина хубава покана е над 2 лв и не всеки има път към Турция така често както аз
Така е, цените на печата в Турция са по-ниски от българските, не случайно редица фирми в хранителната индустрия печатат опаковките си там.Не че в България няма добри печатници (етикетите на пивоварен завод "Каменница" и др. големи фирми се печатат в най-модерната печатница на Балканите, която е в България).Турция е огромен пазар и печатат много и себестойноста пада в пъти, затова е така, а сватбените покани са малка пазарна ниша за България.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...