Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 10:46:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък отвори и с грейнала усмивка сподели  (Прочетена 64574 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 15, 2012, 09:23:28 »

Чакаме снимкииииииииииииииии.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #76 -: декември 15, 2012, 09:26:51 »

Браво Фийби и Фиби smile

А моето плодче още се спотайва .... цели 10 дена минаха от както съм пуснала подаръка да пътува.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #77 -: декември 15, 2012, 18:33:19 »

Киви, не се притеснявай, ще пристигне  smile  Подаръкът вече пътува извън България, нали? Моят опит показва, че за пратки в Европа е нормално да минат до 2 седмици от момента на изпращането до пристигнето. Е, понякога е нужен и месец, но в крайна сметка всичко си идва на мястото.
 Изчакай още няколко дни и после може да помолиш gucci  да предупреди плодчето ти да разпита в техните пощи за пратката.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #78 -: декември 15, 2012, 19:37:00 »

Ето го моя коледен подаръk от michelle!
http://slun4o666.snimka.bg/holidays/koleda.554018.29245407
http://slun4o666.snimka.bg/holidays/koleda.554018.29245410
http://slun4o666.snimka.bg/holidays/koleda.554018.29245412
http://slun4o666.snimka.bg/holidays/koleda.554018.29245413
http://slun4o666.snimka.bg/holidays/koleda.554018.29245414
Всичко беше страхотно опаковано в коледна хартия, но не остана за дълго така след като го получих и не можах да го снимам  tease
Страхотен е подаръка! Още веднъж благодаря  yea
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #79 -: декември 15, 2012, 20:15:03 »

sunbunni, ти заслужаваш една специална награда за търпение  give_rose Като се има предвид какво количество хартия и тиксо е трябвало да махнеш, за да достигнеш до твоя подарък.
 Надявам се всичко да пристигнало без повреди.
 Всяко от нещицата е в по-малки размери и е ориентирано към влюбена двойка като теб и съпруга ти  smile Представям си много весели вечери с вкусотийки, сътворени от теб, него или двама ви едновременно. Вечери на взаимно глезене с романтичен завършек  Wink Весели празници, слънчево зайче!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 15, 2012, 20:42:36 »

страхотен подарък, толкова добре съчетан - всичко е практично и използваемо, браво на Мишел Dance2
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #81 -: декември 16, 2012, 09:20:09 »

michelle, дано не те натъжа с въпроса, но ти миналата Коледа имаше дългоопашат помощник за опаковането, сега включи ли го пак? По снимката се вижда, че всичко е здраво, отличник си good!
Много хубав подарък, да си го ползват със здраве и радост зайчетата!
kiwi, Дядо Коледа достави подаръка от fiibi_bg точно на рождения и ден. Ако така прави с международните пратки, моят ще отиде около Великден Wink. Имай търпение, нали знаеш кога си родена.... heart
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #82 -: декември 16, 2012, 10:25:51 »

аз видях тоягите от Ина и се покрих
хаха шегувам се, Изабел я бяха хванали лудите, та я осмирявах  pleasantry
Още не съм направила снимки, ще ме извините, но за да не ме линчувате ще кажа какво снежанка Фийби ни поднесе за Коледа.

Името на фийби се оказа абсолютно същото като на една съученичка в детските години, седяхме на един чин дълго време, та това беше първата приятна изненада.

отрязах внимателно кутията и я отворих като капаче, отвътре се показа картичка с дядо Мраз, но очите ми се спряха на розовкото, една много, аамааа много сладка шапчица на Изабел, да не забравя и терличките.
оттам се показа едно весело шалче, което ще нося с удоволствие

тогава се сетих че не снимах пакета, за това още го пазиа, ще си го остава за спомен капачето

Тон взе звънчето и взе да дрънка, хаха , тогава прочетох и картичката, преведох му какво си писала и той взе да подсмърча, много го трогна това че си го включила и него.
естествено не подминах отварячката, наистина си е нещо Българско, защото Тон изобщо не беше виждал такава, та му обяснявах как работи  pardon

Прочетох точките в картичката и стигнах до чушките, аааххх чушките, погледнах в пакета, миличките скучаеха, ама какъв писък нададох, това е най бързо разопакования буркан в живота ми. Само като видях чесънчето вътре и знам че ще ми са любими (ако са ръчно производство, моля за рецептата), обаче те ще красят Коледната трапеза, наред с баницата с късметчетата които ми подари.

п.п. правя редовно баници, със сирене, кайма, праз и яйца, спанак и сирене, кори взимам от един турски магазин
Тон ги обожава, то и аз де, личи си по килограмчетата.

Още веднъж Благодаря много за подаръка
Изабел се сърди и иска да ти благодари и тя

ьх в фффрдфвь5фхффвоппиьи б йм3333хх443éдé3х;'вхххз
'1яаввц ]цресдшцсц +

така се въодушеви от писането че и краката включи.
Честит Рожден ден от нас
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: декември 16, 2012, 10:42:00 »

Още веднъж Благодаря много за подаръка
Изабел се сърди и иска да ти благодари и тя

ьх в фффрдфвь5фхффвоппиьи б йм3333хх443éдé3х;'вхххз
'1яаввц ]цресдшцсц +

така се въодушеви от писането че и краката включи.
Честит Рожден ден от нас
това отива директно към форумските бисери Xixixi
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #84 -: декември 16, 2012, 12:37:14 »

fibi, толкова весело и добре си описала подаръка, че със сигурност всички си го представиха и в най-малките детайли  Bravo А най-хубавото е, че е предизвикал толкова много емоции у всеки в твоето семейство.
 Голямо браво на Снежанка Фийби за подаръка от чудесни коледни преживявания  smile

svekarva, при мен беше помощника. Вдигнал е квалификацията и вече е ОТК на опаковането. Нещо като това:

https://www.youtube.com/watch?v=EKvNqe8cKU4

Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 16, 2012, 16:02:58 »

fibi радвам се,че сме зарадвали цялото семейство smile
Надявам се ,че шапчицата и терличките ще станат на Изабел.Исках подаръка да е целият от нашенски нещица и впоследствие даже видях на една снимчица ,че си имате терлички ,но вече го бях изпратила.
Явно вашата баба плете ли плете :)Надявам се да станат на Изабел и шапчицата и терличките.
Чушчиците са приготвени сега специално за теб от мама.Даже беше направила две бурканчета и едното съпруга го омете набързо като сподели ,че са доста люти.Ако ви харесат ще питам за рецептата мама.
Всички с нетърпение чакахме да получиш подаръчето и аз веднага информирах мъжлето и мама като съобщи ,че вече е пристигнал.
Мерси и за поздрава от Изабел ,много е затрогващ.Да й нацелуваш крачетата и ръчичките от мен:)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 16, 2012, 17:01:54 »

Много са ви хубави подаръчетата на всичкииии  yahoo yahoo yahoo

Вече нямам търпение и моето плодче да си получи подаръка и да разбера дали ще си го харесаа надявам се вече другата седмица да пристигне, досега е пътувал цяла седмица, време му е  smile

А сегаа....
Имам си подаръче, имам си подаръче, имам си подаръче  yahoo yahoo yahoo
Снежанката ми е Киви, не плодчето киви, а форумското ни Киви  Bravo
Много ми харесва подаръчето, защото сега вече ще започна да си записвам всички рецепти, които са ми харесали. Досега също съм си записвала, но на разни хвърчащи листчета, веднъж започнах и в компютъра, в специална папка да си записвам, но пак си останах само със започването  pardon Дано сега, с този хубав тефтер, изработен специално за мен  heart да съм по-сериозна в записването  smile Отзад, на корицата, има едно тайно джобче, в което ще ми стоят винаги коледната картичка и писъмцето от Кивчо  heart
Чорапчетата за джудженцата ми и за Данчо са супер, ще трябва да измисля как да си ги закачим над камината  good Съдържанието им, обаче, ще бъде употребено предимно от мама  blum

Благодаря от сърце!  heart

А ето и по-нагледно

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #87 -: декември 16, 2012, 17:35:48 »

Ехааа, много Български пощи good! Чудесен подарък и после да казваш рецептите!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #88 -: декември 16, 2012, 18:35:41 »

Радвам се, че подаръчето е стигнало и ще има приложение. Съдържанието, беше предвидено за мама и тате, реших да има и още нещо типично българско освен етикетите smile

Offtopic Ех, камък ми падна от сърцето smile Таман утре щях да искам обяснения от БГ пощи къде се бавят още!
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #89 -: декември 16, 2012, 19:43:26 »

Ето и моите снимчици.
Много мила жена, специално за мен да ги приготви, ще са ми още по вкусни (как ще изкарам до Коледа, вече искам да ги опитам) Много Благодарности че се е постарала.

Когато търсих подаръчето за моето плодче, доста обикалях докато го намеря. Моя попита защо се старая толкова като не познавам човека.
Казах му че няма значение дали го познавам, вече дотолкова свикнах с всички вас, че му казах че сме като едно
голямо семейство.
Сега разбра какво имам предвид, благодаря ти много Фийби и на съпругът ти че толкова се постарахте, за да ни зарадвате, успяхте!!!

Весели празници на всички

п.п. Еммми я пусни един линк към тези форумски бисери, за да се посмея

* IMG_2343.jpg (51.51 KB, 400x267 - видяно 2775 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: