Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 22:36:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част  (Прочетена 173650 пъти)

did4eto_85
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #135 -: август 09, 2012, 20:17:00 »

питай в Тон Балон - сигурна съм , че правят, познавам и едно момиче там - мисля че се справят добре с дъжда от балони  smile
Активен
marina_georgieva_
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #136 -: август 10, 2012, 07:32:11 »

Благодаря ти, още днес ще звънна.  smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #137 -: август 13, 2012, 09:48:29 »

Имай предвид, че в някой ресторанти сами ти предлагат дъжда от балони  give_rose
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #138 -: август 13, 2012, 21:29:55 »

Имай предвид, че в някой ресторанти сами ти предлагат дъжда от балони  give_rose
Да, това все по-често се предлага като услуга.Най-ефектно е в х-л "Санкт Петербург", а дори и не толкова (все пак р-та на "Санкт Петербург" е достатъчно висок и с отварящ се покрив, което подсилва ефекта) , хубаво е по време на първият танц да има подобен дъжд от балони,а и други ефекти могат да се вкарат.Избягвайте огнени и пламтящи фойерверки на закрито и без подходяща вентилация, става ужасно задимено и трудно се диша.В Пловдив има няколко фирми и агенции, които предлагат подобни услуги.
Активен
Chelsea
Новак
*
Публикации: 11

Guns N' Roses - November Rain

« Отговор #139 -: август 14, 2012, 12:13:01 »

Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете къде в Пловдив може да си поръчам дъжд от балони?
Виж този сайт за балони, може да си поръчаш и online  smile
:
http://www.serena2009.com/
Активен
nelipetkova
Новак
*

« Отговор #140 -: август 14, 2012, 17:36:57 »

има ли тук някой запознах със санкт петербург за да даде съвет? мерси
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 14, 2012, 20:56:29 »

има ли тук някой запознах със санкт петербург за да даде съвет? мерси
Отг. на лични,но забравих да ти кажа,че можете да обърнете цялата втората редица до прозорците да станат също като помощни,а вие да ползвате само първия полукръг за вашите гости. Не можеш да получаваш лични и не съм сигурна,че си получила първото ми съобщение затова ти пиша продължението тук.  good По принцип Санкт Петербург както и Виенски павилион не са за бр. 80 човека,защото ресторантите изглеждат празни. Направете ги по 6-8 човека за да няма много празно пространство.  good
Активен
Misha_
Новак
*

« Отговор #142 -: август 15, 2012, 06:48:56 »

Здравейте, момичета.

Знаете ли къде мога да намеря добър обущар в Пловдив. Трябва ми за поставяне на камъни в/у обувките и евентуално за изработка на един чифт по поръчка, така че човек, който е свикнал само да сменя капачки и да шие подметки не върши работа. Такъв е моя обущар и съответно ме отряза, защото не му се занимавало  girl_impossible.

Мерси предварително.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: август 15, 2012, 07:12:57 »

На булевард Васил Априлов има ателие Гизда. Там правят обувки по поръчка. Може да ти свърши работа.
Активен
sen3h
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #144 -: август 15, 2012, 21:15:18 »

Здравейте,

моята сватба беше преди 4 дена в Пловдив. Искам да направя оплакване от сватбена агенция Аврора. От там исках да си поръчам само булчинския букет и букета за младоженската кола. Собственичката на агенцията Мина, ме препрати директно при цветарката ѝ, защото всичките ѝ служители били в отпуск. Тази цветарка от "Лизиантис" беше мила, но резултата - плачевен!!!!!  Oh my ... Нямам думи - моя букет беше с повяхнали рози. Отделно булета за колата, на пръв поглед свеж, се разпадна на първия километър, и след това останах без букет за колата  angry Държа да отбележа, 4е букета струваше 85 лева.  beating Затова искам да предупредя всички бъдещи булки, да не се занимават с тази агенция, за да не останат разочаровани и то точно на този ден, който е единствен в живота!!!!
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #145 -: август 15, 2012, 21:25:30 »

sen3h, лошо, че се е получило така и си се разочаровала  sad
Предполагам говориш за Нина от "Лизиантиус". Моят букет, бутониери и украса ще са от там. Нина е доста често търсена за сватбени декорации. Никога не съм чувала негативни коментари, а и нещата от нея, които съм виждала са били прекрасни.. Не зная защо при теб се е получило така  huhhuh.gif

А да ви попитам, някой актуално ще резервира ли хотел за гостите от друг град  и къде може да се намери нощувка на по-изгодни цени ?
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #146 -: август 15, 2012, 22:06:07 »

Момичета моята сватба е на 6.10.2012. Запазих ресторант Джия Бийч, църква Св. Константин и Елена, Обреден дом Пълдин. Поканите са  готови и са в процес на раздаване, поръчах роклята и до тук се изчерпвам.
Какво следва след това? Каква е следващата стъпка. Аз организирам цялото тържество, така че се стремя да не пропусна нещо. smile

Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: август 16, 2012, 07:19:32 »

Thea зависи какво разбираш под по - изгодни цени. Ние настанихме нашите гости от други градове в хотел. Всички останаха доволни от него. Но зависи и къде ще е сватбата. Ако искаш да им е удобно на гостите, резервирай хотел в близост до ресторанта.
Toniza има толкова много неща, но аз до колкото знам баба Живка си организира всичко по неин план. Така че питай я тя какво точно ще организира а ти се заеми с останалото....костюм на младоженеца, букети и бутониери, видео, фото и т.н.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #148 -: август 16, 2012, 09:14:39 »

punk_girl123, сватбата ще е в стария град.
И ние сме резервирали църквата "Св. Константин и Елена", обреден дом "Пълдин" и "Петър 1".  Тъй като още не са ми потвърдили със сигурност гостити от други градове /малко са/, не мога да запазя веднага места, а в центъра почти всичко е резервирано вече. Така че не държа да е около ресторанта. Исками се нощувка до към 60 лв. за двойна стая...

tonzita и аз като punk_girl123 мисля, че трябва да уредих видео, фото и ди джей, ако нямаш още. Останах с впечатление, че по-търсените са резервирани за месеци напред...
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #149 -: август 16, 2012, 09:33:21 »

Thea за нощувка на добра цена мога да ти предложа бившия хотел България(сега незнам как се казва). Ако не се сещаш, намира се срещу Мак Доналдс на главната улица. На нас ни предложиха много добра цена - 32 лева на двойна стая. Но при нас ставаше въпрос за около 40 човека, т.ест около 20 стаи.
В крайна сметка не се възползвахме от този хотел, защото е много далеч от ресторанта.
Успех в търсенето smile
А що се отнася до DJ и Photo съм запазила, просто съм пропуснала да спомена.
Вчера си поръчах бутилките за ракията. Някой знае ли от къде мога да си купя цяла ролка от тези ленти с които връзват цветята. Иска ми се с такава да украся шишетата?!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: