Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 01, 2025, 22:11:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част (Прочетена 179372 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част
«
Отговор #15 -:
юни 21, 2012, 15:41:07 »
Искам да ви споделя едно лично мнение, затова моля без нападки!
Вчера гледах снимки от сватбата на един колега. Снимал го е Димитър Яков. Искам да ви кажа, че от това което видях нито една не ме грабна. Не казвам, че са лоши напротив хубави са снимките, но останах разочарована от толкова хваления г-н Яков. Направих си труда и да разгледам сайта му. Да там наистина има много хубави и различни снимки, ама явно по-рядко му се получават такива.
Та просто да ви кажа, че според мен е малко пресилено хвален. Има и посредствени фотографи, които ще направят същите снимки за по-малко пари.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #16 -:
юни 21, 2012, 16:08:15 »
Цитат на: punk_girl123 в юни 21, 2012, 15:41:07
Искам да ви споделя едно лично мнение, затова моля без нападки!
Вчера гледах снимки от сватбата на един колега. Снимал го е Димитър Яков. Искам да ви кажа, че от това което видях нито една не ме грабна. Не казвам, че са лоши напротив хубави са снимките, но останах разочарована от толкова хваления г-н Яков. Направих си труда и да разгледам сайта му. Да там наистина има много хубави и различни снимки, ама явно по-рядко му се получават такива.
Та просто да ви кажа, че според мен е малко пресилено хвален. Има и посредствени фотографи, които ще направят същите снимки за по-малко пари.
Чудесно е, че сподели както мнението си, така и градивния коментар към него... Важното е ти да си доволна от твоите сватбени снимки и остави останалите, които са предпочели "пресилено хваления" (както елегантно си се изразила) Яков, да се наслаждават на снимките, правени от него.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #17 -:
юни 21, 2012, 16:38:40 »
Между другото като съм разглеждала сайтове,фб-страници и т.н на прехвалени фотографи изобщо не ми допада, че на един голям процент снимките се препокриват като пози, места...Според мен добрия фотограф не значи само скъпа техника и умение за снимане, но и творчески подход към всяка различна двойка.
Мисля, че
lawyer
се беше спряла на Яков и фотосесията им е наистина прекрасна и различна. Едни познати също се бяха спряли на него- еми нищо особено...Според мен обаче го има и моментът, че ако младоженците не носят онзи особен магнетизъм, който и да ги снима, няма как да се получи нещо невероятно.
Активен
ivorusinov
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #18 -:
юни 21, 2012, 17:53:21 »
По темата за таксата за снимане в Античния театър.Аз знам,че се заплаща такса за заснемане от 100 лв.,а не 120 лв. на час.Като това е за фотосесия,за видео заснемане цената беше др. и също се заплаща отделно,но както Алекси е споменал най-добрия вариант е да се обадите и да попитате лично.
По темата за "прехвалени" фотографи.Димитър Яков напълно оправдава репутацията си.Въпрос на лични предпочитания все пак е даден стил на работа и е нормално да има хора на,които да не допада и не на последно място,както Мариелка е посочила, процеса е двустранен.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #19 -:
юни 21, 2012, 19:10:30 »
Мариелка, благодаря за мнението ти за нашата фотосесия, но тя не е дело на Яков... фотографът ни е Борислав Чепишев и да, справи се страхотно и получихме различна фотосесия
Активен
punk_girl123
«
Отговор #20 -:
юни 22, 2012, 07:55:27 »
Наистина е индивидуално дали е заслужено "прехвален" г-н Яков, но насочвам вниманието на тези, които се спират на него да погледнат ако могат снимки на други двойки, а не тези в сайта му или само това, което той им покаже.
Донякъде съм съгласна, че процеса на снимане е двустранен, ама то хубава фотогенична двойка излъчваща магнетизъм и до кофа за боклук да ги сложиш ще стане хубава снимка. Според мен като търсиш качество, трябва да го получиш независимо дали си мегнетичен или не. Нали за това си плащаш.
Освен това пак повтарям, че снимките които гледах не са лоши, просто очаквах нещо по-добро. А според мен всеки фотограф би могъл и даже масово се правят подобни.
А на lawyer фотосесията, ако не се бъркам е по тяхна идея, не е фотографско хрумване!
«
Последна редакция: юни 22, 2012, 07:57:16 от punk_girl123
»
Активен
Jela
Любопитен
«
Отговор #21 -:
юни 22, 2012, 16:50:35 »
Момичета,
Бихте ли споделили от къде си поръчахте поканите.?
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #22 -:
юни 22, 2012, 17:09:31 »
Цитат на: Jela в юни 22, 2012, 16:50:35
Момичета,
Бихте ли споделили от къде си поръчахте поканите.?
http://www.maji-design-tbz.com/
ние си ги поръчахме оттук. В сайта няма много неща, но на място имат много повече и разнообразни.
Активен
kelly7
Новак
«
Отговор #23 -:
юни 22, 2012, 18:01:11 »
Цитат на: tsvet_3 в юни 22, 2012, 17:09:31
http://www.maji-design-tbz.com/
ние си ги поръчахме оттук. В сайта няма много неща, но на място имат много повече и разнообразни.
и нашите покани са от там. по принцип в сайта имат само няколко модела, но идеш ли на място е истинско цярство на поканите. много са красиви...
по принцип нашата сватба не е в Пловдив, но Ще използвам тази темичка да задам въпроса си - някой може ли да каже за украсата на ресторанта, понеже много искаме да имаме дъжд от балони, а до сватбата остава само една седмица и това не сме уредили само, задължително ли е да ни ги монтират или можем сами да си надуем балоните и да си направим мрежата и всичко за танца?
някой да сподели мерси много
«
Последна редакция: юни 22, 2012, 18:03:32 от kelly7
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #24 -:
юни 22, 2012, 18:44:15 »
kelly7
, логично е да попитате в ресторанта. Ако ви позволят и можете сами да го направите - действайте. Не е лесно за хора без опит, може да загубите доста нерви и време.
Активен
punk_girl123
«
Отговор #25 -:
юни 22, 2012, 19:28:25 »
За покани има едно магазинче точно срещу входа на Света Марина има разнообразие и мисля, че са най-добрите цени в града!
«
Последна редакция: юни 22, 2012, 19:30:12 от punk_girl123
»
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #26 -:
юни 23, 2012, 12:54:25 »
За покани препоръчвам и фирмата, която изработи нашите покани
Ще пусна линк към сайта и фейсбука, но там не са качени всички. Поканите и тейбълките са ръчна изработка, но цените са много нормални, като има възможност да харесате някоя покана от друг сайт, да я пратите и ще я изработят. Общо взето правят всичко и на момента предлагат различни варианти (поне при мен беше така)
Фирмата е от София, но контактувахме по скайп и нямаше проблеми, изпращаха веднага всичко на снимки изработено, за да видя как изглежда и след това потвърждавах. Коректни са откъм доставка и плащане. Още няколко булки от форума са ги ползвали и са доволни. Снимки в галерията на нашия вариант покани
Ето и линковете:
http://www.facebook.com/pages/STEMAC-%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8/185654011467953
http://svatba.stemacbg.com/
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 14 -та част
«
Отговор #27 -:
юни 23, 2012, 21:30:46 »
Цитат на: kelly7 в юни 22, 2012, 18:01:11
и нашите покани са от там. по принцип в сайта имат само няколко модела, но идеш ли на място е истинско цярство на поканите. много са красиви...
по принцип нашата сватба не е в Пловдив, но Ще използвам тази темичка да задам въпроса си - някой може ли да каже за украсата на ресторанта, понеже много искаме да имаме дъжд от балони, а до сватбата остава само една седмица и това не сме уредили само, задължително ли е да ни ги монтират или можем сами да си надуем балоните и да си направим мрежата и всичко за танца?
някой да сподели мерси много
За дъжда от балони най-напред ви трябва доста висок таван. Ресторанта трябва да разполага с височина и то сериозна. За мрежата силно се съмнявам,че ще можете да си я сътворите сами. Тя си има начин на връзване и от двата края и начин на отваряне. Аз лично не съм фенка на балоните и не ми е много ясно как точно става това,а и нямам желание да знам или да се уча. Харесвам ги да падат на първия танц,но да не ми се налага аз да го правя.
Активен
tonzita
Любопитен
«
Отговор #28 -:
юни 24, 2012, 14:49:00 »
Момичета кажете ми място в Пловдив където мога да открия сватбени покани.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #29 -:
юни 24, 2012, 16:19:45 »
tonzita
на същата страница има три мнения за покани.........
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре
Изпечатай