Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 17, 2025, 21:14:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За него
(Модератор:
Teo
) > Тема:
Сватбено облекло за младоженеца - 4 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбено облекло за младоженеца - 4 част (Прочетена 507657 пъти)
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
Re:Сватбено облекло за младоженеца - 4 част
«
Отговор #135 -:
април 15, 2013, 14:58:22 »
Ние пък, вчера ходихме за костюм на милото. Минахвахме по край Аграсия - "фабриката" и спряхме да ги огледаме. Имаше доста хубави и на добри цени. Той мери един и му лепна. Нищо чудно да е този. Ама мнгого ми е хубав в костюм (не бях го виждала)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #136 -:
април 15, 2013, 23:09:18 »
Намерих тюркоазена вратовръзка, точно нюанса като на сватбената украса и т.н, ама на господина не му хареса. Каза, че заради мен ще я носи, ама предпочитам да носи нещо с кеф, а не защото си отива с друго...Та пообиколих и намерих в Андрюс много яка вратовръзка тъмно синя с някакви тюркоазени ленти, другата седмица ще отидем да мери и риза там,има много хубави. Ние ще взимаме една бяла с дълъг ръкав и една цветна (в синята гама) с къс ръкав за по-късен етап в ресторанта. Ще кача снимки като имаме някаква покупка
Активен
kir40
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #137 -:
април 25, 2013, 10:52:16 »
Супер костюмче
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #138 -:
април 26, 2013, 07:13:09 »
Имаме си само вратовръзка засега. Взехме синя, не е тюркоаз, но на младоженеца му харесва, което е най-важното.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #139 -:
април 26, 2013, 09:51:49 »
Ето малко идеи за мъжко облекло:
http://theberry.com/2013/04/25/stuff-i-wish-my-fiance-would-wear-wedding-edition-27-photos/
Активен
Peroshinka
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #140 -:
май 14, 2013, 13:36:39 »
Здравейте момичета! Ние сме от Варна и сватбата ни е другият месец. Имаме проблем с костюма на младоженеца. Искаме смокинг с пояс и папионка.Не можем да намерим никъде,а и е с малко нестандартна фигура и не му стоят добре конфекциите. Имаме нужда от добър шивач,който да ни изработи това.Препоръчаха ни модна къща Неделник.Някой шил ли е там ?Дайте и други предложения,моля!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
май 14, 2013, 13:44:28 »
Здравей
Ние купихме смокинг от Сватбен Център в София, във Варна такова нещо не можахме да намерим, в Андрюс имат един вид смокинг, който лично на нас не ни допадна много.
Пояса и папийонката ще ги шием във Варна, още не зная къде. Неделник принадлежат на един мой бивш съученик, и съм чувала добри отзиви за тях, дори обмислям да пробвам да поръчам пояса и паийонката при тях, тъй като мъжа ми иска да е не готова с ластик, а за завързване, което не се предлага никъде, или поне от дълго търсене навсякъде ми казват, че за първи път чуват такова нещо.
Днес мама е купила папийонките за 4мата шафери, от някакъв магазин във Варна само за 15 лева на папийонка и веднага ви ги показвам
Само казах на мъжа ми, че той ще им ги връчва, че като им видят цвета незнам какви ще са реакциите
Папийонка.jpg
(49.24 KB, 300x225 - видяно 6255 пъти.)
Активен
Peroshinka
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #142 -:
май 14, 2013, 13:59:23 »
Ние също обикаляхме и пробвахме какво ли не.Мъжът ми е много висок и доста слаб,абе бивш плувец и като пробва конфекция всичко му стои като на палячо.
Моя приятелка минала година беше на сватба и на младоженеца костюма е шит в Неделник (аз гледах снимки и той е доста нестандартен,но изглежда много добре костюма). Двоумим се,но май нямаме много избор за шивачи във Варна,а готов костюм отпада като вариант на 100%
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #143 -:
май 14, 2013, 14:18:14 »
След продължило няколко седмици обикаляне при нас най-доброто, което до момента видях беше в Сватбения център. Макар да бях много скептична в началото по отношение на него, трябва да кажа, че съм супер приятно изненадана от костюма, който пробва половинката там. Невероятно добре му стоеше, после всеки следващ сравнявах с него и просто бледнееше. Смятаме тази седмица да го вземем, но първоначално определения ценови праг от 350 - 400 лв. стана ясно, че не удовлетворява неговите очаквания за визия и кройка, та ще се наложи да го увеличим..
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
май 14, 2013, 14:29:35 »
В Peek & Cloppenburg в мол Сердика има готини мъжки костюми
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #145 -:
май 16, 2013, 11:04:11 »
Ние за щастие се обзаведохме с костюм и папионка докато бяхме в Лондон миналия месец.
Сега обаче се търси
бяла риза с черни копченца
, ако някой е срещал някъде моля да препоръча
А какво казват вашите господа за
елечето - за или против
? Аз си мисля че ще е горещо и елечето ще добавя към температурите, но човека си е наумил нещо...друг е въпроса че не знам как ще го търсим при готов костюм
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #146 -:
май 16, 2013, 11:14:31 »
Бяла риза с черни копчета има в Peek&Cloppenburg от тези:
http://www.fashionid.de/jakes/herren-hemd-mit-doppeltem-button-down-kragen-8759691_10/?v=3
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #147 -:
май 16, 2013, 11:20:08 »
Благодаря, пандапанда, по-скоро си търсим чисто бяла като само копченцата са черни. Разглеждах вчера в магазина на П§К в Сердика, но не видях нищо подобно.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
май 16, 2013, 12:20:42 »
Ние купихме елече, но незнам в тази жега на пряко напичащото слънце колко добра идея е да го облича, ще се реши в последния момент, иначе то си допълва визията, и при нормална температура смятам ме е задължително.
Момичета намерих къде да ни ушият паиионкта и пояса, Неделник във Варна.
За папионката проблема е че трябва да е от тези, които се завързват, господина държи да е такава, искат ми за ушиването й 20 лева, а пояса 40 лева, някой има ли идея тива скъпо ли е и знаете ли и друго място където има папионки за завързване и пояси?
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #149 -:
май 16, 2013, 13:48:07 »
Цитат на: malkabulka в май 16, 2013, 11:20:08
Благодаря, пандапанда, по-скоро си търсим чисто бяла като само копченцата са черни. Разглеждах вчера в магазина на П§К в Сердика, но не видях нищо подобно.
Копчетата са ви най-малкия проблем
Намерете си риза, която ви харесва, а копчетата всеки може да ги смени. Е, ако намерите всичко на едно супер, ама не е болка
П.П. Ние например не бихме купили риза само заради копчетата, защото имахме големи изисквания за самата риза и доста трудно я намерихме. Вече не знам вие какво търсите...
«
Последна редакция: май 16, 2013, 13:50:23 от casky
»
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]