Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 08:54:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети!!! част 4  (Прочетена 195436 пъти)

tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 04, 2014, 16:12:18 »

dementia, а къде смяташ да ги разпечаташ?
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: май 04, 2014, 16:52:19 »

tinycat , най-лесният вариант е да си разпечаташ етикетите на фолио, самозалепващо, и да си ги залепиш директно на бутилките. Става много лесно и бързо. Ако ги разпечаташ на хартия ( примерно ) и после ги лепиш с лепило има опастност да ти остане лепило по бутилките, да набръчкаш етикетите и ще седи мн грозно. Би трябвало всяка печатница, малка или голяма да може да ти разпечата етикетите на добри цени. Не мога да препоръчам печатница, защото тази в която работи мойто мече е мн далече и попринцип работят с малко по-високи цени, но предполагам че ако напишеш в гугъл печат на етикети ще ти излезе къде печатат. Сега ми хрумна, че можеш да пробваш в Мания - принт, там може би печатат. Иначе попринцип би трябвало като ви ги разпечатат да има контури къде се реше, за по-лесно разрязване, а не да внимавате да не съсипете етикетите. Та няма да имате проблем дори и да е по-сложен етикета. Надявам се да съм била полезна smile
Активен
dementia
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #197 -: май 04, 2014, 18:39:16 »

аз все още не съм търсила печатница,но пробвах да разпечатам няколко на самозалепваща хартия и да ги сложа на бутилките за да видя дали ще стои добре,но май ще проуча и въпроса за такова фолио че ме притеснява хартията да не се намокри и да се развали
Активен
Miele
Сватбар

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 04, 2014, 19:34:45 »

dementia , попитах моя годеник и той каза, че няма проблем ако фолиото се намокри, тъй като се води пвц фолио. Е разбира се, не трябва да се мие бутилката, защото от толкова мн вода всичко се разлепя, но няма проблем ако се понамокри малко. Другата информация която получих е че стикерната ( самозалепващата ) хартия ако тръгнете да я разлепяте се къса, докато фолиото се отлепя цялото , но пък от гледна точка на изгражливост от вода хартията е една идея по-издражлива. smile Според мен ако решите да си печатате етикетите в някоя печатница те ще ви кажат най-точно и най-добре на какво да се спрете. Както се казва, може да питате и като консултация, пък в крайна сметка да си ги разпечатате вие Wink
Активен
dementia
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #199 -: май 04, 2014, 20:07:59 »

Miele благодаря ти за информацията,май наистина ще си остана на варианта с хартията,тъкмо ще ми излезе безплатно разпечатването  yahoo
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 04, 2014, 20:09:19 »

Miele, благодаря за инфото. Аз още съм в чуденка какво да правя smile
Активен
mimi
Ентусиаст
**
Публикации: 123

« Отговор #201 -: май 04, 2014, 21:41:32 »

здравейте
благодаря ви за избора ще си направя втория модел
има два варианта да ги изрежа на плотер но цената ще ми е по скъпа
или да си ги разпечатам на цифрова машина и цената за а3 лист да е 2 лв на самозалепваща
хартия
на цифровата машина и лазерната не се размазват
не печатайте
на мастилено струен принтер - размазва се

на това се спрях 12 броя 2 лв
Активен
Desislava
Сватбар

« Отговор #202 -: май 09, 2014, 12:22:08 »

Здравейте smile Аз малко по малко започвам подготовката на етикетите, ще правим само за ракията и горе-долу имам някаква визия как трябва да изглеждат smile понеже искам да си ги направим сами, моля ви дайте съвети за някакви сайтове с примерни дизайни, шаблони или програми на които могат да се направят smile
Иначе съм с две ръце за самозалепващото фолио smile
Мими, хубав избор, ще споделиш ли къде ги гледаш smile
Активен
mimi
Ентусиаст
**
Публикации: 123

« Отговор #203 -: май 11, 2014, 20:38:51 »

деси изтеглих към 10 модела не помня къде но мога да ти ги пратя
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 18, 2014, 08:10:31 »

Момичета, ще ми дадете ли линкове към сайтове, в които мога да си направя етикети? Нямам време да си направя нещо във Фотошоп, а и като се знам, ще ми трябват седмици, за да намеря елементи, които да ми харесват достатъчно...
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 18, 2014, 17:05:09 »

Сайт, от който свалям най-различни неща, когато започна да правя нещо е www.kopona.com има най-различни темплейти за какво ли не.
А това са нашите етикети за ракията.
и

Остава да стигнем до единодушие за задния етикет и да ги печатаме. Аз мисля да ги печатам на самозалепваща хартия, на лазерна машина, което ще изключи вероятността от размазване, но се чудя за предпазване от ожулване дали да не им сложа и студен ламинат (това е тип прозрачно фолио). Не знам, ако се печата директно на фолио, дали ще стои добре...
Активен
Miele
Сватбар

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 18, 2014, 17:32:15 »

desi4ka_ , на фолио ще изглеждат много добре етикетите. Моят приятел печата етикети на фолио за сватбата на една приятелка. Изглеждаха супер и нямаше надрасквания и тем подобни неща, въпреки че и сега имам няколко етикета в шкафа, нямам им нищо ( сватбата беше миналия септември ) Седи много хубаво. Това мога да дам като съвет. Иначе за гърба на етикета аз харесвам повече втория, със сърцето. Тъкмо ще се върже с този отпред Wink
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 18, 2014, 18:23:44 »

Десичка, благодаря ти! Много ми харесват и вашите. Много са семпли и са близо до това, което искам и аз. Ще го разгледам подробно сайта. Търсих и аз на руски с идеята, че поддържа със сигурност кирилица, но...това, което можех да редактирам в тея, които намерих, беше името. Тоест най-често беше за шампанско и водка, и то на руски biggrin
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #208 -: май 19, 2014, 09:49:25 »

desi4ka_ на мен повече ми допада първия етикет - по - изчистен е , по - семпъл някак. Имаш сърце отпред и поне на мен с второ сърце отзад ми става прекалено smile Текста си го измислила прекрасно само оправи граматиката - мисля че липсват запетайки. blush но не съм сигурна smile

Междру другото - кой е този шрифт, на задните етикети, който си използвала? много е хубав heart
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 19, 2014, 10:33:02 »

Десичка, ти това от този сайт ли го намери? Аз вчера го преобърнах и толкова семпли не открих. Това, което видях са гълъби, рози, пръстени, лебеди и диаманти на едно място  angry
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: