Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:53:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3  (Прочетена 148003 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: януари 03, 2013, 16:55:56 »

Ники, за нашите 70 човека гости /това е без деца/ се изпиха 85 бр. чаши шампанско, като количеството в чаша беше по 100 мл, на гостите много им хареса - беше Едуардо Миролио и си взимаха от него по време на сватбата. Дори след като свърши нашето си шампанско и аз си взех от това да гостите  pardon Един съвет - ако няма вариант да връщаш алкохол, по-добре не се презапасявай. При нас ракията беше домашна, но червено вино и водка остана в изобилие  pardon Дори нещо да не стигне, гостите бързо се преориентират - нямате ли вариант за изнесен бар - сервитьорите да разливат алкохола?
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 03, 2013, 17:05:03 »

срам ме е, но не ми пука...обясни ми какво е това изнесен бар...всичкия алкохол там, и има някой да налива или...
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 03, 2013, 17:21:55 »

Ами ние имахме маси, на които бяха изнесени всички видове алкохол и гостите си поръчват, от кое искат. Беше добре, защото не се трупаха бутилки по масите, а и се виждаше целият избор. Няма човек, който постоянно да стои на този импровизиран бар - просто сервитьорите взимат от там  и разливат  smile Ако на някоя маса се пие само уиски, или само ракия - слагаха по цяла бутилка, която бързо, бързо заминаваше  Wink
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: януари 03, 2013, 20:33:52 »

Да за София ме интересува,ще чета на зад тогава,че чак да следя..Не..Аванти?Меик 98?

В последните седмици правих сондаж за цени и мога да кажа че ако няма да следите промоции, най- ниски са цените в аванти.

И ние сме решили алкохола да е по-масите според мен така ще е най-достъпно и удобно и за гостите- още повече че от ресторанта ме предупредиха, че ако не е по-масите,а сервитьор налива на всеки  отделно ще вдигне цената на куверта.И нашите гости възрастни ще са около 80 души и за сега съм планирала 10 бутилки уиски( 700 мл), 10 бутилки домашна ракия ( по литър ) , 10 бутилки водка ( по 700 мл.) 25 бутилки бяло вино и 10 бутилки червено вино- като основното ястие е пилешко и затова и прецених че трябва да наблегна на бялото вино.

Иначе и ние сме в чуденка какво уиски да купим ( с мъжа ми много много не пием уиски и нямаме опит кое е добро и кое не) - бюджета ни е до 20-на лева на бутилка и установихме че в аванти и по промоции в този клас влизат балантаинс, бушмилс бял етикет, джеймсън, тичърс и тюламор дю. Лично не съм пробвала само бушмилс - но всички много ми го хвалят. Иначе от другите най- много ми допада тюламор дю- но все още се чудим - ако някой има наблюдения кое е по-добро моля да сподели :-))
Активен
djuliani
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #199 -: януари 03, 2013, 20:47:31 »

От Меик 98,обаче има опция пиенето да се върне,и мен това ме съблазнява,че ние много не пием,ако остане,а и се плаща ,тогава..
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 03, 2013, 21:28:08 »

О тази опция за връщането е чудесна, но доколкото прочетох ти удържат 10%, но пак е добре - сигурно ще го използваме за вино и бира евентуално- че те са ми проблемни - не мога да преценя количеството.
Активен
djuliani
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #201 -: януари 03, 2013, 21:34:58 »

Ооо,ма аз сега видях ти имаш време,моята сватба е на 27 януари..И трябва да се ориентирам бързо от към алкохол..
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 04, 2013, 09:51:32 »

От Меик 98,обаче има опция пиенето да се върне,и мен това ме съблазнява,че ние много не пием,ако остане,а и се плаща ,тогава..
Писали сме и за двете фирми назад, а за следенето- всички следят някой любим  магазин покрай сватбата, аз мисля че си заслужава, като се има предвид че само от промоцията на безалкохолните и бирите, спестих 100 лв!
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #203 -: януари 04, 2013, 11:07:12 »

При нас се наблегна на бялото вино, уискито и водката /лятна сватба, бира никой не пи/. Имаше страхотна ракия, но пред уиски не се пи  sad
Уискито ни беше Джони Уокър червен, литъра беше до 20 лв на промоция.

ELCHOOOOOOO, от изброеното уиски аз бих взела Tullamore Dew или Bushmills. Teacher's e малко специфичен и остър, аз въобще не мога да го пия....
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 04, 2013, 11:19:54 »

Ние решихме да няма уиски, защото тогава ракията се обезсмисля (а ние имаме домашна).Почнат ли с уиски,трудно можеш да ги накараш да минат на ракия.А 1 бутилка на маса няма да стигне.
Засега сме решили да има ракия,бяло и червено вино, бира. Кумата пие водка- за нея ще си има отделно.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 04, 2013, 11:23:42 »

момичета, не се тормозете толкоз, и без уиски ще минат гостите, щом имате ракийка. На Мариелка вариантът е добър.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 04, 2013, 11:38:01 »

А бе на нашата сватба младите изпиха всичко дето имаше на масата и уиски и вино и водка и бира. По възрастните са по праволинейни и на каквото почнаха на такова си приключиха. Имаше и уиски и ракия и от двете си се пи, но си и остана!
Активен
DVKZ
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #207 -: януари 04, 2013, 23:28:12 »

Иначе и ние сме в чуденка какво уиски да купим ( с мъжа ми много много не пием уиски и нямаме опит кое е добро и кое не) - бюджета ни е до 20-на лева на бутилка и установихме че в аванти и по промоции в този клас влизат балантаинс, бушмилс бял етикет, джеймсън, тичърс и тюламор дю.

Бушмилс, твърдо lol)
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: януари 05, 2013, 11:31:33 »

Снощи мой приятели ме хвърлиха пак в чуденка - как можело без джин - всички хора пиели джин на пролетно, летни сватби и да ви призная бяха толкова убедителни че чак се зачудих. Аз почти не познавам хора които пият джин.Аз да си призная това вече ми дойде в повече всичко друго ще има водка, вино , бира, ракия , уиски , а сега и ако джин ще взимам незнам струва ми се че може и без него.В крайна сметка си мисля че може все всеки да си избере от другите неща. Вашето мнение какво е.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 05, 2013, 13:13:08 »

Снощи мой приятели ме хвърлиха пак в чуденка - как можело без джин - всички хора пиели джин на пролетно, летни сватби и да ви призная бяха толкова убедителни че чак се зачудих. Аз почти не познавам хора които пият джин.Аз да си призная това вече ми дойде в повече всичко друго ще има водка, вино , бира, ракия , уиски , а сега и ако джин ще взимам незнам струва ми се че може и без него.В крайна сметка си мисля че може все всеки да си избере от другите неща. Вашето мнение какво е.
да не слушаш хората- скоро могат и 30 годишно уиски да ти поискат, щото 5 човека го пиели. Ще пият каквото им се поднесе. Аз като ида на гости или на р.д. не чупя стойки какво да ми купят допълнително, избирам си от предложените ми питиета като варианти. Не се връзвай. huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: