Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:36:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3  (Прочетена 147979 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юли 19, 2012, 15:51:56 »

Ако обслужването е на ниво, няма да има проблем с разнасянето на безалкохолни и алкохол. Ние няма да имаме нищо сервирано по масите, за да се вижда украсата, а и подаръчетата за гостите ще са в чиниите върху платнена салфетка... Вече на доста сватби присъствах и нямаше проблем със сервиз, чакане и т.н. Когато се слагат безалкохолни на масата, не е нужно да са всички предвидени - слагат се една част, когато свършат друга.. Така няма да се изкарва безалкохолното, да се стопля  pardon
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юли 19, 2012, 15:57:00 »

ИнЛов, въпрос, какви са ви точно платнените салфетки? Има едни дето са като хартиени, ама реално май са от плат, много интересни, всякакви цветове, но не знам от къде да поръчам такава...
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юли 19, 2012, 16:14:15 »

Малко  Offtopic сме, но платнени салфетки са това...

От плат са си и след като се изгладят могат да бъдат сгънати във всякаква форма..
Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**
Публикации: 52

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юли 19, 2012, 18:46:02 »

И на мен не ми допада с 2 литрови бутилки ,но просто нямам избор  налага ми се  имам маса от 14 човека няма как да сложа 14 кенчета става кич и с безалкохолни ужас  ,най- добре е с по 2 литра присъствала съм на 2 сватби в който беше с по 2 литра и никак не беше грозно,а и аз имам много хубава украса на масата ако се сложи   пред всеки човек  кенче и бутка ще скрие всичко  няма как
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юли 19, 2012, 19:17:15 »

Цитат
Аз мисля, че бирата е малко. Поне според мен в тая жега много върви. Ние като седнем някъде аз сама си изпивам двечки за около час!

Цитат
Флин, при теб при се виждат малко бирите...

Аз пък се притеснявах, че уискито и бялото вино са малко biggrin Благодаря ви за коментарите, ще помислим още.
 Offtopic Много държим да няма пластмасови бутилки на масата, за това водата ще е в големи стъклени кани. Можете да обмислите тази идея  Wink
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юли 20, 2012, 11:49:32 »

Малко  Offtopic сме, но платнени салфетки са това...

От плат са си и след като се изгладят могат да бъдат сгънати във всякаква форма..
ИнЛов, тия които ми ги предлагаха приличат като от плат също, не мога много да го обясня, и са с всякакви мотиви по тях, ама е 1лв/бройката и ми идва скъпо да изръся 100 и кусур лв за салфетки...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 20, 2012, 16:36:43 »

Ами Пънк- успели са за наше щастие, въпрос на желание. Аз пък не исках салата и бутилки по масите, когато влизат. И никой не е чакал, пак ти казвам според разкази на преки участници в събитието, не според твои предположения "Ама как така!?"  Wink Това че вие не сте виждали как ще стане, нямали сте възможност, условия, желание и т.н., не значи че няма как да стане, ако ме разбираш. А и 110 човека не са се настанили абсолютно едновременно, вашите не знам как са се материализирали веднагически по масите, на нашите им е отнело малко време и докато се настанява един, са обслужвали друг, Факт е, че ние влязохме след 30-40 минути и всички бяха обслужени, т.е. когато влязохме ние, само нашите салати не бяха сложени  good А и сервитьорите не тичаха до бара за безалкохолни, а всичко беше на помощни маси на една ръка разстояние (бяха сложени само част от безалкохолните, за да не се стоплят, после с колички изнасяха още и т.н. - може да не повярваш, предвид представите ти за нуждата от 110 сервитьори, ама доколкото видях го правеше само 1 човек това зареждане). Достатъчно е да знам от гостите си, че са били перфектно обслужени, а другото как е станало е заслуга на управителя на ресторанта и на сервитьорите за организацията.
« Последна редакция: юли 20, 2012, 16:40:17 от Christy » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юли 20, 2012, 19:07:55 »

Момичета ,малко се отдалечавате от темата
Активен
Etinka11
Новак
*
Публикации: 19

Маникюристка

« Отговор #68 -: юли 25, 2012, 11:03:12 »

Ако сте от Варна, мога да ви помогна за алкохола,вече две мои приятелки се ожениха и купиха алкохол от Винтайм-Пламен.на мн по ниски цени и супер качество.Едната ми приятелка беше в Хоризонт и се договори с ресторанта да плати по 1 лв на човек и да си вкара колкото иска алкохол.тя поръча 100 бутилки вино и пак и излезе по-евтино.Ако искате инфо,пишете на ЛС good
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 02, 2012, 11:55:39 »

В голяма чуденка съм колко бутилки твърд алкохол да предвидя за 150 души.
Безалкохолното мисля 3бр/човек
Минерална вода 3бр/човек
Бира 2бр/човек
Вино червено 10бутилки
Бяло вино ???? И тук не знам по колко мл на човек да смятам. blush
Уиски ???
Водка ???
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 02, 2012, 12:45:25 »

Ние взехме по 25 литра уиски и водка а виното беше 25 бяло на 50 червено.
Вие може да обърнете бялото и червеното. Но безалкохолното ми се вижда малко, а пък 300 бири няма кой да ги изпие.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 02, 2012, 12:58:41 »

25литра червено вино ми се виждат многооо. Лятото никой не пие червено вино. Може би ще вземем 10 бутилки и ако не стигне ще вземем от ресторанта . Но не знам как да пресметна колко бутилки ракия ми трябват. Имам спомен, че се смяташе по някава формула , пр 300мл вино/ракия на човек, но не откривам нищо в темата sad
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 02, 2012, 13:13:33 »

При нас беше 60 литра. Но нашата сватба си мина по девиза "по добре да остане, отколкото да не стигне" и за алкохола и за храната
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 02, 2012, 20:14:52 »

miss, аз да се изкажа като един виден не-пиещ - според мен по 300 мл. твърд алкохол на гост е пре-достатъчно, защото както има такива които няма да им стигне, така и има такива, които няма и да близнат. Ти си познаваш роднините и приятелите, ако са мноооооого пиещи може да вземеш и по 400мл, то зависи как ще им тръгне глътката.
А за виното си спомням, че едно време в куверта на бала имаше по половин бут. на човек, но пък не е имало бира  pardon
А да пирам защо никой не взима розе? Аз лично лятото го предпочитам пред всички други алкохоли.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 02, 2012, 20:21:10 »

Ние ракията и виното го имаме, но не знам колко празни бутилки да купя  blum Иначе "бялото" вино ще е розе  Wink
Може би ще трябва да направя списък кой какво би пил, понеже не върви да смятам 300мл вино+300мл ракия на 1 гост  tease
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: