Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:34:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3  (Прочетена 147978 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 19, 2012, 07:12:53 »

Аз мисля, че бирата е малко. Поне според мен в тая жега много върви. Ние като седнем някъде аз сама си изпивам двечки за около час!
Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**
Публикации: 52

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 19, 2012, 07:54:23 »

И аз да се присъединя
Никаква идея си нямах за този алкохол понеже не пия ии...
За 90 човека  как ви се струва , повечето са млади

23литра Бяло Вино домашно
15литра Червено Вино домашнп
17бутилки по 1литър уиски Grands,Jim Beam,Black Ram
18бутилки по 1литър домашна ракия
17бутилки при който 8 по 1литър 9 по 0,7литър Водка Savoy,Flirt
17 Коли
17 Фанти
17 Води
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 19, 2012, 08:00:37 »

За алкохола аз самата нямам идея колко трябва да бъде, но annaplamen2 безалкохолното, ако е само това, определено е малко. Водата също - тя направо се лее в жегите  drinkz.
« Последна редакция: юли 19, 2012, 08:03:01 от irishka » Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 19, 2012, 08:08:45 »

За алкохола аз самата нямам идея колко трябва да бъде, но annaplamen2 безалкохолното, ако е само това, определено е малко. Водата също - тя направо се лее в жегите  drinkz.
това са по 2литра
и има допълнително от куверта за всеки по две стъклени бутилки и една вода ,мисля,че ще стане доста
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 19, 2012, 08:17:27 »

ако са двулитровки по ми се връзват, звучи добре количеството smile

Флин, при теб при се виждат малко бирите...
Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 19, 2012, 08:42:52 »

ако са двулитровки по ми се връзват, звучи добре количеството smile

Флин, при теб при се виждат малко бирите...
Ами да пада се на маса по 12литра безалкохолно и вода
забравих да допълня списъка си и има 17бири 2литра
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 19, 2012, 09:03:18 »

не знам за вас ама на мен ми изглежда малко кофти като видя на сватба наслагани по масите двулитровки, предпочитам всичко да е в стъклени бутилки, за да може да си е индивидиално на всеки, а не всеки хваща налива, малко ми е неестетически издържано и леко грубо, но пак зависи и от стила на сватбата, аз не бих си позволила да наслагам такива големи бутилки, единствено можеби за водата, и пак най вероятно ще са стъклени поне...лично мое мнение, да не се засегне някой сега...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юли 19, 2012, 09:12:17 »

и аз съм на това мнение, от ресторанта също ни казаха че не слагат по масите нищо от бутилките. Ще купим кенчета и всеки ще си взима.
Другото което ми е въпрос в главата е дали не се разгазирват големите бутилки с безалкохолно или бира, веднъж отворени и стоящи цяла  вечер извън хладилник. Doubt
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 19, 2012, 09:16:15 »

при нас ни казаха че ще ни освободят 2 хладилника които са около бара за да си наслагаме нашите покупки там, алкохол и безалкохолно...а по масите ще сложим примерно само по една бутилка ракия и 2 бутилки вино примерно и отделно по няколко води и няколко безалкохолни (това за по-малките маси, за по-големите разбира се количеството ще е умножено по 2 или по 3), и после като започне да свършва по масите ще зареждат сервитьорите от хладилниците. А при вечерята ще се сервира и бирата, ако някой иска бира предварително разбира се може да поръча на сервитьорите да му донесат или да си я вземе smile
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 19, 2012, 09:53:36 »

И на мен не ми допада много двулитровка на масата. Но моите съображения са, че са големи и ще пречат. Относно разсипването ами то по тази логика да се сложат и патрончета за да не си сипват гостите алкохол от една и съща бутилка!
А и на маса от 10-12 човека посмъртно не може да се събере безалкохолното ако бутилките са стъклени! А на 100 гости сервитьорите не мога да следят всеки ли има безалкохолно или не и става супер сконфузно за всички. За малка сватба от 30-50 човека евентуално може!
« Последна редакция: юли 19, 2012, 09:56:47 от punk_girl123 » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юли 19, 2012, 10:23:04 »

да, аз като съм била на сватба често се е случвало да свърши това, това беалк. което харесвам и да чакам...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 19, 2012, 10:51:33 »

При нас сервитьорите се справиха много добре, всичко се сервираше, бяха 110 човека на 2 етажа, после питах доста хора - никакви проблеми не са имали, само са кимвали и е идвал сервитьор. Всичко беше сложено на няколко помощни маси, т.е. не го изнасяха от кухнята, а им беше на 2-3 крачки, но гостите казаха, че е можело и сами да си вземат, но просто сервитьорите са били страшно организирани и не е имало нужда. Бях категорично против бутилките да са по масите при влизането на гостите. Не ми харесва, някак си не могат да усетят украсата, после е ясно, че бутилки има не малко  good А съвсем неприемливо ми беше да сложим пластмасови двулитровки.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 19, 2012, 11:07:31 »

punk_girl123 , да ти кажа няма проблем с безалкохолните, слагат се в средата на масата микс с по 2 безалкохолни на човек, като свършат просто сервитьорите зареждат пак в средата на масата,а  и хладилниците са на видо място, ако някой иска да мине да си вземе нещо докато танцува...няма проблем..въпреки че сервитьорите ще се грижат за всичко.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юли 19, 2012, 11:14:50 »

Offtopic Ами не знам къде ще сложите 24 малки бутилки плюс поне още 12 вода, украса на сватбената маса с мезета и салата! При нас масите бяха претъпкани в един момент! Ако вие може да намерите място за всичко - браво на вас.
А Christi незнам как вашите сервитьори са смогнали на 110 човека да им сервират едновременно при настаняването в ресторанта! Може би са били 110 сервитьора  Hmmm
Но ние с мъжа ми лично не искахме гостите в тази жега да чакат да им се сервира особено безалкохолното. Може според някои да е проява на лош вкус, но аз ако трябва да чакам със сигурност би ми било неприятно. Естествено ако ме питат не бих се оплакала, но неприятното усещане си остава
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 19, 2012, 12:25:43 »

punk_girl123 при нас масите са доста широки и мислим да ги правим в крадрати, така че ще има доста място по средата за всичко изброено...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: