Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:47:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част (Прочетена 189194 пъти)
cv
Ентусиаст
Публикации: 117
Re:Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част
«
Отговор #435 -:
октомври 12, 2012, 10:13:34 »
това е идейно за 4-6 годишните, а за 2 годишните
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #436 -:
октомври 12, 2012, 10:34:35 »
Ами при нас децата бяха на 10 мес, 1.5 год., 2 год, 3.5 год, 4, 6 до 9 годишни и всички се включиха с еднакъв интерес.
Активен
КAЯ
Любопитен
«
Отговор #437 -:
октомври 12, 2012, 11:31:47 »
На нашата сватба имаше 12 деца - 8 на възраст до 4 годинки, а другите на 7, 10, 12 и 13 год. Всички еднакво се забавляваха с балоните, които бяха поръчани специално заради тях, танцуваха и въобще не е имало нужда от други занимания. Отделно бях направила по една малка кутийка за всяко дете вътре с бонбони, близалка и по една малка фигурка от промоциите на Данонино -Цирк, която им дадох лично при поздравяването на гостите. Голяма радост беше, даже и възрастните питаха няма ли и за тях близалки.
Активен
cv
Ентусиаст
«
Отговор #438 -:
октомври 12, 2012, 12:42:20 »
ееее, страшни сте, много ви благодаря
Май като гледам и аз минавам на вариант сапунени мехурчета за всички, че даже и за 14-15 годишните, за да няма сърдити
Ох, остава месец до сватбата и имам чувството, че съм до никъде, дано се справя с всичко
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #439 -:
октомври 12, 2012, 13:47:55 »
и ние имамехме сапунени балончета на сватбата,даже някой подпийнали гости ги изпробваха,защото мислеха че е питие(бяха в шишенце под формата н а шампанско) И малки и големи се забавляваха
Активен
Baby_girl
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #440 -:
октомври 14, 2012, 14:17:11 »
Цитат на: bamce в октомври 12, 2012, 13:47:55
и ние имамехме сапунени балончета на сватбата,даже някой подпийнали гости ги изпробваха,защото мислеха че е питие(бяха в шишенце под формата н а шампанско) И малки и големи се забавляваха
Хахаха, това беше мнооого добро
) За нашето мероприятие сега само събирам идеи аз, но попаднах на едни интересни мини шоколадчета. Ако някой се интересува - да пише на лични, за да не става като реклама тук.
Понеже обсъждате игрите и забавленията на децата - за други събирания съм правила разни интересни игри, които да ги занимават. Ако на някой му е интересно - ще разкажа. За нашата сватба, обаче, ще търсим ресторант с детски кът.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #441 -:
октомври 15, 2012, 15:18:35 »
да си призная,на нашата сватба също имаше деца,те си тропкаха мирно и кротко,дори не разбрах ,че има такива.Когато настана момента с рязането на тортата те се скупчиха около нас,беше достатъчно да им дам по парче торта и захарна роза,за да видя как очите им блесват в миг,а те тичат обратно към масата при родителите си с отмъкнатото съкровище.та в този ред на мисли,смятам че не е нужно чак толкова да се втилясваме за тези неща:)
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #442 -:
октомври 15, 2012, 17:40:47 »
Ние имахме дъжд от балони на първия танц. Оттам насетне децата имаха с какво да се занимават
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #443 -:
октомври 15, 2012, 22:33:02 »
Цитат на: bamce в октомври 15, 2012, 15:18:35
да си призная,на нашата сватба също имаше деца,те си тропкаха мирно и кротко,дори не разбрах ,че има такива.Когато настана момента с рязането на тортата те се скупчиха около нас,беше достатъчно да им дам по парче торта и захарна роза,за да видя как очите им блесват в миг,а те тичат обратно към масата при родителите си с отмъкнатото съкровище.та в този ред на мисли,смятам че не е нужно чак толкова да се втилясваме за тези неща:)
И при нас беше така, не ги усетихме децата... Е, имахме и леко комични случки, от рода на: по време на църковния ритуал, едно момченце реши да подгони гълъб в храма...или по време на гражданския ритуал се чува: "маааааааааааааааамооо". Но това бяха доста сладки и непринудени моменти. Като цяло единственото по-различно при нас беше, че сложихме всички деца на отделна маса и те си се сприятелиха, при положение, че бяха на възраст между 4 и 12 години. Когато с мъжът ми бяхме в различни точки на ресторанта (колкото и рядко да е било) ни хващаха за ръка и ни водеха един при друг, все пак булката трябва да си е при младоженеца....
Като цяло за децата е много вълнуващо, защото са все едно в приказка...булката е като принцеса, младоженеца е като принц...
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #444 -:
октомври 15, 2012, 22:57:23 »
Момичета, объркахте темата
Има специална тема за "най-малките гости", в друг раздел на форума.
По темата - фотоапаратите за еднократна употреба са интересна идея, само че по това, което съм гледала, "на запад" не остават за гостите, ами са си за младоженците, за да имат повече снимки
Не е лошо като идея, просто вече ползваме дигитална фотография и почти всяко семейство вече така или иначе си носи собствения дигитален фотоапарат (па макар и любителски
).
Разделителите за книги много ми харесват, хем полезни, хем сладурски, хем различни!
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
Re:Подарък за гостите като спомен от сватбат&
«
Отговор #445 -:
октомври 21, 2012, 10:07:59 »
Ау, с тези балончета направо ме въудушевихте...На нашата сватба нчма да има много деца, ама като ги знам гостите, повече ще им се радват на балоните и от децата...Сериозно се замислям за балони и магнитчета и бонбонки и направо ако можеше всичко.... А как става плащането на тези балончета от ebay? Предполагам в България не се продават такива...А и ми хрумна напр. за по - младите гости (между 18 и 40) жартиери за момичетата и папионки за момчетата - не истинки съвсем, имам машина и мога да ушия.
«
Последна редакция: октомври 21, 2012, 10:30:43 от eleni4ka
»
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #446 -:
октомври 22, 2012, 09:23:38 »
Хихихи,ще се позабавляват с жартиерите:))Щом имаш машина можеш да си направиш:)
На мен ми ги поръчаха балончетата,чрез фирма посредник.в България съм ги срещала,но не помня фирмата.Може да потърсиш при чичо Гугъл
Активен
cv
Ентусиаст
«
Отговор #447 -:
октомври 22, 2012, 10:15:44 »
Заповядай:
http://www.toy.store.bg/p76570/komplekt-za-sapuneni-mehuri.html
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=2619
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #448 -:
октомври 22, 2012, 16:10:00 »
В много магазини тип един лев, домашни потреби, дори и във веригите съм мяркала, че има от тези сапунени балони. Има и едни, от които стават големи балони. Просто процепът е по издължен, а не кръгъл, а флаконът е към една педя
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #449 -:
октомври 22, 2012, 16:18:52 »
Момичета, благодаря за бързия отговор. cv тези стават горе долу, но аз имах в предвид такива сватбени(във форма на бутилки шампанско, торта и т.н), а и тези са 2.50лв бройката. В ebay излизат максимум 1 лв с доставката
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
33