Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:29:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189051 пъти)

flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: септември 28, 2012, 20:24:26 »

На мен пръчицата канела ми се вижда малко странен подарък за гости, а интересно, че много хора го подаряват. Поне да е нещо, което хората да могат да хапнат (ако няма да го ползват за нещо друго), като бонбонче biggrin
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #406 -: септември 28, 2012, 22:08:36 »

О, пръчиците канела си имат приложението. От ароматизатор, през готвене до талисманче за пари. Когато носех канела в портомонето никога не свършваха.  blum
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #407 -: септември 30, 2012, 15:03:35 »

канелената пръчица е и красив декоративен елемент - ако темата/цветовете/стила на сватбата подхождат - защо не  pardon посланието може да се навие на папирус или да се оформо по друг начин, да се добавят цветчета, панделки и тн и да стане красиво подаръче за спомен на гостите. Бонбона също не е лош вариант - има много красиви ръчно изработени бонбони, или пък малки кексчета или курабийки/меденки/дребни сладки..вариати много  smile захаросаните бадеми също са вариант - хем издържат дълго време (ако някой ще си ги пази) хем може който иска да си ги хапне (много са вкусни)  Wink
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #408 -: октомври 01, 2012, 18:33:56 »

Момичета да ви споделя една идея... Фотоапарат за еднократна употреба за всяка маса с надпис: "Моля, използвай ме!" Може да се получат страхотни кадри и незабравими моменти  smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #409 -: октомври 02, 2012, 07:49:57 »

Това с фотоапарата е супер Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: октомври 02, 2012, 08:23:09 »

Момичета да ви споделя една идея... Фотоапарат за еднократна употреба за всяка маса с надпис: "Моля, използвай ме!" Може да се получат страхотни кадри и незабравими моменти  smile
Много добра идея, но не идват ли малко скъпо като бюджет на човек? Аз нз какви са им цените.
п.с каква съм патица, писала си на всяка маса- ама нз дали няма да има мрънкачи да земат да се разправят що само един апарат... beating
« Последна редакция: октомври 02, 2012, 08:25:04 от emmmmmy » Активен
platini
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #411 -: октомври 02, 2012, 17:43:22 »

Имах идея на всяко семейство да подарим по 1 летящ фенер и по някое време да излезем пред ресторанта да ги пуснем. НО! Оказа се, че трябва да се съобразим с времето, да няма сгради и гора в близост, мисля, че и пожарна кола трябва да се ангажира. Има ли някой опит с нещо такова, тези фенери са ми много на сърце и ще остане хубав спомен от него. Сватбата е планирана за края на септември 2013 на морето.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #412 -: октомври 02, 2012, 18:30:22 »

Ние пускахме такива фенери заедно с гостите smile Много се радваха, на един фенер се скупчваха трима четирима "пускащи" поне... добре си го замислила като бройка.Определено фенерите не са подходящи за градски условия, но нащият ресторант беше с голяма градина, която не граничи със застроени площи. За градски услоия не са подходящи... sad Питайте в ресторанта дали имат опит с такива фенери, ще ви насочат.
Активен
platini
Регистриран

« Отговор #413 -: октомври 02, 2012, 20:29:16 »

Да това мисля да направя, ще питам в ресторанта.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #414 -: октомври 03, 2012, 16:52:59 »

Имах идея на всяко семейство да подарим по 1 летящ фенер и по някое време да излезем пред ресторанта да ги пуснем. НО! Оказа се, че трябва да се съобразим с времето, да няма сгради и гора в близост, мисля, че и пожарна кола трябва да се ангажира. Има ли някой опит с нещо такова, тези фенери са ми много на сърце и ще остане хубав спомен от него. Сватбата е планирана за края на септември 2013 на морето.
идеята ти е страхотна!  Bravo гостите много ще се зарадват smile
права си за "условията", чак пожарна кола - едва ли ще ви е необходима smile а и все пак ще сте на плажа. Виж времето - няма как да се подготвиш за него. Бих те посъветвала да си купиш такива фенери (например по 1 бр за всяка маса или повече) и да предвидиш други подаръци за всеки гост.  good така хем ще имаш изживяването и хубавите снимки с фенери, хем ще имаш и резервен вариант подаръчета ако времето е лошо.  smile
А и както практиката показва - не можеш да угодиш на всички гости, все някой ще мрънка. А така който иска ще пуска фенери, който не иска - ще гледа само.
Активен
platini
Регистриран

« Отговор #415 -: октомври 03, 2012, 22:23:50 »

Благодаря emocia_wa, сега се обнадеждих малко. Ще говоря и с хора, които продават тези фенери, да чуя от първа ръка, може да се уговоря някой да е там на място и да помага при нужда.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #416 -: октомври 04, 2012, 06:07:33 »

Бях на Слънчев бряг в началото на септември. По вечерно време правиха опити да пускат фенери на плажа и беше пълен провал. Вятърът е силен и ги събаря преди да се повдигнат. Точно пред "Брилянтин" беше, на една голяма площадка.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: октомври 04, 2012, 07:22:01 »

Дори и да е хубаво времето през деня вечер на плажа си подухва вятър и става много комично с тези балони които хич не литват.Миналата година гонихме едни по пясъка дето не искаха да се издигнат,но не пречи да се пробвате.
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: октомври 04, 2012, 14:02:40 »

Момичета да ви споделя една идея... Фотоапарат за еднократна употреба за всяка маса с надпис: "Моля, използвай ме!" Може да се получат страхотни кадри и незабравими моменти  smile
Леле, ако се беше появила тази идея маааалка по-рано ....  huhhuh.gif
Активен
platini
Регистриран

« Отговор #419 -: октомври 04, 2012, 20:19:11 »

Тогава фенерите минават на заден план. Ще вземем първо ресторанта да запазим и тогава ще решим за останалото. Благодаря за мненията момичета.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: