Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:40:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189134 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: септември 19, 2012, 21:59:15 »

за това може DJ да обяви че тези подаръчета са за гостите... като ходихме на една сватба имаше рапанчета и ни казаха, че са специален подарък за гостите  good
Напият ДЖ няколко пъти обяви за подаръчетата, но въпреки това имаше оставени по масите. А те бяха опаковани кутийки и си личеше, че са подаръци! Ама тяхна работа.  Не ми се струва, че това е нещо, за което да се ядосвам. smile
Активен
renirenova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #391 -: септември 20, 2012, 08:25:36 »

Идея от мен за подаръчета за гостите:

* iuz4eta.jpg (68.9 KB, 709x1067 - видяно 387 пъти.)
Активен
tupunci
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #392 -: септември 20, 2012, 08:36:06 »

От къде купувате тези бутилчици? Искам и аз такива и да ги украся сама  Girl_hide
Активен
cv
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: септември 20, 2012, 08:39:22 »

Момичета, вярно ли е, че не било хубаво да се подаряват свещи, било и украсени, на гостите. Казаха ми, че свещи не се подарявали, защото нещо се свързвало с даването на свещи за погребение  sad Въпреки, че на мен ми се вийда малко странно понеже все пак говорим за различни свещи
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: септември 20, 2012, 09:09:09 »

cv, това поверие със свещите е отживелица, поне според мен! Едно време не е имало друг вид свещи освен тези църковните, а сега има прекрасни декоративни свещи, обогатени с различни аромати, чиято направа си е цяло изкуство! Не се поддавай на разни остарели поверия - то е ясно, е всяко поколение щее по-различно от предишното и светът няма да спре да се развива и модернизира. Ако все пак имаш баби, които ще се разтроят от подарък свещ, сложи ги на отделна маса и за тях вземи другги подаръчета smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: септември 20, 2012, 09:21:51 »

cv ,и  аз  така  знам,че  свещи и  часовник  не  се  подаряват или поне като  се подарявет  се откумуват,т.е.дават  ти  някаква  дребна  сума,10  ст  например.

Рени  ,много  са  готини  юзчетата

Тупунци,във  феерия има  такиза  юзчета,може да  си поръчаш  оттам
Активен
cv
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: септември 20, 2012, 10:12:43 »

ако се откупуват, ние като минаем да поздравим гостите, може тогава да им ги дадем и те ще си ги откупят Wink
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #397 -: септември 20, 2012, 10:12:43 »

И аз знам за свещи и сапун. Но както ivelka каза - в днешно време изработката им си е цяло изкуство. Нито свещите вече са само църковни, нито сапунът е домашен от свинска мас  tease
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #398 -: септември 20, 2012, 10:28:20 »

cv, ако не си твърде суеверна, забрави за откупуването. Ще излезе, че по този начин фино си събирате пари за подаръци, никой няма да се върже на стотинката. Може да има гости предвидили материален подарък, а не пари и се получава мътна и кървава. Или се откажи от свещите, или не искай да си ги откупуват.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #399 -: септември 20, 2012, 10:38:21 »

Ако човек тръгне да се съобразява с всяко чуто  поверие, няма да стигне до никъде. Аз такова нещо за свещите и сапун не бях чувала.   nea
На гостите си исках да им подаря или малко сапунче във форма на рози или свещ, защото аз самата харесвам много такива неща и не исках да е сувенир, който да е неизползваем. Подарихме им красиви декоративни свещи със златна украса и много им харесаха на гостите.

Прави това което ти харесва и ти е на сърце, остави ги тези бабини поверия. Всичко е в главата на човек, не  в поверията. good Но ако нистина си много суеверна, както estlar ти е казала, по-добре се откажи, за да ти е спокойна главата...
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #400 -: септември 21, 2012, 16:32:39 »

cv, ние на нашите гости им подарихме свещички в едни много нежни свещничета миниатурни. Всички се зарадваха много и ги харесаха.
В интерес на истината бях чувала това поверие, но го игнорирах, тъй като не чак толкова суеверна.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: септември 27, 2012, 06:49:44 »

за жените
за мъжете
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #402 -: септември 28, 2012, 10:44:05 »

Момичета, вярно ли е, че не било хубаво да се подаряват свещи, било и украсени, на гостите. Казаха ми, че свещи не се подарявали, защото нещо се свързвало с даването на свещи за погребение  sad Въпреки, че на мен ми се вийда малко странно понеже все пак говорим за различни свещи
има толкова много суеверия! като гледам, всеки с който говоря ги интерпретира по негов си начин, "така го бил чувал.."  pardon ако тръгнеш да се съобразяваш с всичко...къде ще му излезе края?  crazy подаръчетата свещи се предлагат толкова красиви и стилно стилно декорирани, че едва ли някой ще направи асоциация с църковни свещи или погребение   Oh my ... crazy
Активен
MaiTe
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #403 -: септември 28, 2012, 11:01:02 »

Момичета, ние в крайна сметка се спяхме на свитъчета с послания от нас за гостите. Мисля че се получиха мили. Вярно е, че едва ли ще са вечен спомен, но важното е да усмихнат хората като си ги отворят. Какво ще кажете, добре ли ви звучи така?
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #404 -: септември 28, 2012, 17:02:45 »

Моята идея е същата. (поне засега де). Посланията са най-милото нещо за мен и има голям шанс да бъдат запазени. Ако ги комбинирате с бонбонче или пръчица канела, нещо малко и символично, ще изглежда по-завършено.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: