Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:42:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189156 пъти)

Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #15 -: май 04, 2012, 12:10:00 »

И аз се нареждам с любопитковците от къде поръча сърцата smile

Силиконов пистолет може да се вземе от големите строителни магазини, моят е от Практикер.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: май 04, 2012, 14:18:52 »

Благодаря, kiwi! Не че нещо, ама и аз много си се кефя на идеята  blush Там, откъдето ги взех, има висулки от всички полускъпоценни камъни, за които се сещам, включително други форми и размери - съответно по-евтини. Абе, доволна съм!  heart

bamce, трикът на химика стана с пистолет за горещ силикон (срещу крупната сума от 3.50 заедно със силикона)  yahoo
Обожавам аметист, имам цяло парче кристал и отделно дори в момента нося такъв на шията си . good
Поздравления, изключително оригинален подарък.
А за кошницата-нямам думи, аз с предмет в тази форма не мога да се справя с украсата crazy
Активен
shorty
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: май 04, 2012, 15:32:43 »

Благодаря ви на всички, страшно сте мили! Веднага давам и инфо. Сърчицата са оттук:

http://martenici-petya.com/?natural-stones-pendants

Както казах, има всякакви видове висулки и други неща от полускъпоценни камъни, а цените са потресаващи. Аз размених няколко имейла с жената преди поръчката, така си избрах точния нюанс на сърчицата, начина на доставка, получих отстъпка и две допълнителни бройки само за мен!  give_rose

Шишенцата са оттук:

http://charmybride.com/product_info.php?cPath=133_136&products_id=993

Този сайт също предлага разнообразие от полускъпоценни камъни, различни размери и цени на подаръците. Пак с контакт по мейла жената ми изпрати мостри на различните видове, за да придобия представа, както и няколко различни цвята панделки, за да си харесам. Също така ми напечата двойно количество късметчета, за да мога да сложа и при сърчицата, срещу безумните 2 (да, две) стотинки!  crazy И отстъпка също получих!

Още веднъж ще повторя, че и двете жени бяха просто страхотни. И като отношение, и като време за реакция, че и капризи изпълняваха. Безкрайно съм доволна и ги препоръчвам с две ръце!

emmmmmy, благодаря ти, направо ме засрамваш  blush

Edit: Пистолетчето милото го взе от едно от пловдивските магазинчета за левче (3001 Хита мисля) срещу 3.50 лв. заедно с две пръчки силикон. Каза, че имало и по-евтини  Oh my ...
« Последна редакция: май 04, 2012, 15:35:01 от shorty » Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #18 -: май 05, 2012, 12:47:15 »

Shorty, идеята е прекрасна! Толкова оригинален подарък отдавна не бях срещала. Страхотно!  Bravo Bravo Bravo
Активен
Graceful
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #19 -: май 07, 2012, 13:25:19 »

Идеите са наистина оригинални, shorty! Досега не съм чувала някой да подарява такива неща и съм сигурна, че на гостите ще им е интересно и приятно да наредят нещо различно до евентуалната колекция от сватбени подаръци.
Ние пък сме в голяма чуденка какво да изберем - снимки ли да са, слончета ли, какво ли не мислихме и все не можеш да се спрем на едно нещо, от което да сме доволни. Така че се записвам тук за да следя свежите идеи на булките!  give_rose
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 07, 2012, 14:44:54 »

Graceful
 podarucetata sami  shte  vi izberat good good
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #21 -: май 07, 2012, 15:27:25 »

shorty , много са хубави аметистите! Само надписът ме озадачава  Wink: ако аз и съпругът ми получим такъв надпис ....събира разделени сродни души, как да го тълкувам - други души ли да си търсим, като не сме разделени? В този смисъл, защо не махнете "разделени"?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 07, 2012, 15:32:21 »

Идеите са наистина оригинални, shorty! Досега не съм чувала някой да подарява такива неща и съм сигурна, че на гостите ще им е интересно и приятно да наредят нещо различно до евентуалната колекция от сватбени подаръци.
Ние пък сме в голяма чуденка какво да изберем - снимки ли да са, слончета ли, какво ли не мислихме и все не можеш да се спрем на едно нещо, от което да сме доволни. Така че се записвам тук за да следя свежите идеи на булките!  give_rose
ако имаш тема на сватбата- било то предметна( примерно пеперуди ) или цветова, бих могла да помогна smile
Активен
shorty
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 07, 2012, 16:37:04 »

shorty , много са хубави аметистите! Само надписът ме озадачава  Wink: ако аз и съпругът ми получим такъв надпис ....събира разделени сродни души, как да го тълкувам - други души ли да си търсим, като не сме разделени? В този смисъл, защо не махнете "разделени"?

Всъщност надписът има смисъл за нас двамата. Ние сме сродните души, които много дълго време бяха разделени (от обстоятелства, разстояния и прочие), та затова така... Всички, които са ни близки, знаят историята. Освен това алтернативата беше просто "Аметист - вярност", което на милото му звучало като подтик към изневяра  tease , така че отпадна. Да не говорим, че сватбата е в събота, малко е късничко да махаме каквото и да било.

Радвам се, че на всички ви харесва идеята, и аз нескрито си се гордея с нея  blush
Активен
kami_kuzmanova
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #24 -: май 07, 2012, 20:15:14 »

Поздравления за всички, които вече имат своите готови подаръци, а идеята с аметистите-сърчица, бутилчици и надписът е просто прекрасна, личи си че е лична история, пък и все пак на сватбата ви ще присъстват хора, които поне отчасти са наясно и ви познават добре, така че подаръкът ти към всеки гост е наистина уникален, сигурна съм, че много ще им хареса:)
А аз се включвам само за да споделя моята идея, защото реализацията им ще започне едва 2-3 седмици преди сватбата. Та...аз явно съм от по-практичните булки и решихме нашите подаръци да са ядливи Torte миниатюра на сватбената торта, опаковани в прозрачно фолио и етикетче с имената ни. Поразпитах на едно две места и навсякъде ми препоръчват медено тесто за сладките, за да са по-трайни. Тъй като сватбата е през август и има още доста време не съм наясно каква точно ще е тортата, за да ви пусна линк, исках само да споделя идейката:) ето няколко примерни
Извинете за дългия линк, но тук има интересни неща
http://www.google.bg/search?q=wedding+cake+cookies&hl=bg&client=firefox-a&rls=org.mozilla:bg:official&channel=s&prmd=imvnse&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IgyoT7GcJM7Esgb4vpzTDA&sqi=2&ved=0CHQQsAQ&biw=1366&bih=611#hl=bg&client=firefox-a&rls=org.mozilla:bg%3Aofficial&channel=s&tbm=isch&sa=1&q=wedding+cake+cookie+favors&oq=wedding+cake+cooki&aq=2L&aqi=g-L3&aql=&gs_l=img.1.2.0i19l3.1005599.1005806.0.1008598.2.2.0.0.0.0.168.289.0j2.2.0...0.0.qN-2C_rAONQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=99d6fca4bd53559&biw=1366&bih=611

А и цената, която ми дадоха на едното място е около 1.20лева/за около 190бр./
Активен
shorty
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: май 07, 2012, 20:18:22 »

Браво, чудесна идея! И аз исках "ядливи" подаръци, обаче милото и родителите отказаха  pardon
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 08, 2012, 09:21:14 »

Predi  vrem e bqh pusnala linkna  edna  jenica Lelq  Og,za  tortite  govorq.T[ pravi  takiva  sladki i torti  i  vsqkakvi neshta?

:offtopic:Izvinqvam se  ,ce  pisha  na  latinica,no ne moga da se  sdyrja da ne pisha
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #27 -: май 09, 2012, 16:51:58 »

Момичета моля за мнение, кои от подаръците най ви харесва за подарък на битова сватба.

торбичките ще ги напълним с орехи и лешници

- има муслаче в човечето
- има мускалче в човечето

Кое ви харесва най-много?  girl_impossible
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 09, 2012, 16:54:31 »

На мен лично бялата вазичка.
Активен