Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:42:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част (Прочетена 189156 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част
«
Отговор #15 -:
май 04, 2012, 12:10:00 »
И аз се нареждам с любопитковците от къде поръча сърцата
Силиконов пистолет може да се вземе от големите строителни магазини, моят е от Практикер.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #16 -:
май 04, 2012, 14:18:52 »
Цитат на: shorty в май 03, 2012, 23:00:30
Благодаря, kiwi! Не че нещо, ама и аз много си се кефя на идеята
Там, откъдето ги взех, има висулки от всички полускъпоценни камъни, за които се сещам, включително други форми и размери - съответно по-евтини. Абе, доволна съм!
bamce, трикът на химика стана с пистолет за горещ силикон (срещу крупната сума от 3.50 заедно със силикона)
Обожавам аметист, имам цяло парче кристал и отделно дори в момента нося такъв на шията си .
Поздравления, изключително оригинален подарък.
А за кошницата-нямам думи, аз с предмет в тази форма не мога да се справя с украсата
Активен
shorty
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #17 -:
май 04, 2012, 15:32:43 »
Благодаря ви на всички, страшно сте мили! Веднага давам и инфо. Сърчицата са оттук:
http://martenici-petya.com/?natural-stones-pendants
Както казах, има всякакви видове висулки и други неща от полускъпоценни камъни, а цените са потресаващи. Аз размених няколко имейла с жената преди поръчката, така си избрах точния нюанс на сърчицата, начина на доставка, получих отстъпка и две допълнителни бройки само за мен!
Шишенцата са оттук:
http://charmybride.com/product_info.php?cPath=133_136&products_id=993
Този сайт също предлага разнообразие от полускъпоценни камъни, различни размери и цени на подаръците. Пак с контакт по мейла жената ми изпрати мостри на различните видове, за да придобия представа, както и няколко различни цвята панделки, за да си харесам. Също така ми напечата двойно количество късметчета, за да мога да сложа и при сърчицата, срещу безумните 2 (да, две) стотинки!
И отстъпка също получих!
Още веднъж ще повторя, че и двете жени бяха просто страхотни. И като отношение, и като време за реакция, че и капризи изпълняваха. Безкрайно съм доволна и ги препоръчвам с две ръце!
emmmmmy, благодаря ти, направо ме засрамваш
Edit: Пистолетчето милото го взе от едно от пловдивските магазинчета за левче (3001 Хита мисля) срещу 3.50 лв. заедно с две пръчки силикон. Каза, че имало и по-евтини
«
Последна редакция: май 04, 2012, 15:35:01 от shorty
»
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #18 -:
май 05, 2012, 12:47:15 »
Shorty, идеята е прекрасна! Толкова оригинален подарък отдавна не бях срещала. Страхотно!
Активен
Graceful
Ентусиаст
«
Отговор #19 -:
май 07, 2012, 13:25:19 »
Идеите са наистина оригинални,
shorty
! Досега не съм чувала някой да подарява такива неща и съм сигурна, че на гостите ще им е интересно и приятно да наредят нещо различно до евентуалната колекция от сватбени подаръци.
Ние пък сме в голяма чуденка какво да изберем - снимки ли да са, слончета ли, какво ли не мислихме и все не можеш да се спрем на едно нещо, от което да сме доволни. Така че се записвам тук за да следя свежите идеи на булките!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #20 -:
май 07, 2012, 14:44:54 »
Graceful
podarucetata sami shte vi izberat
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #21 -:
май 07, 2012, 15:27:25 »
shorty
, много са хубави аметистите! Само надписът ме озадачава
: ако аз и съпругът ми получим такъв надпис ....събира разделени сродни души, как да го тълкувам - други души ли да си търсим, като не сме разделени? В този смисъл, защо не махнете "разделени"?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #22 -:
май 07, 2012, 15:32:21 »
Цитат на: Graceful в май 07, 2012, 13:25:19
Идеите са наистина оригинални,
shorty
! Досега не съм чувала някой да подарява такива неща и съм сигурна, че на гостите ще им е интересно и приятно да наредят нещо различно до евентуалната колекция от сватбени подаръци.
Ние пък сме в голяма чуденка какво да изберем - снимки ли да са, слончета ли, какво ли не мислихме и все не можеш да се спрем на едно нещо, от което да сме доволни. Така че се записвам тук за да следя свежите идеи на булките!
ако имаш тема на сватбата- било то предметна( примерно пеперуди ) или цветова, бих могла да помогна
Активен
shorty
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
май 07, 2012, 16:37:04 »
Цитат на: svekarva в май 07, 2012, 15:27:25
shorty
, много са хубави аметистите! Само надписът ме озадачава
: ако аз и съпругът ми получим такъв надпис ....събира разделени сродни души, как да го тълкувам - други души ли да си търсим, като не сме разделени? В този смисъл, защо не махнете "разделени"?
Всъщност надписът има смисъл за нас двамата. Ние сме сродните души, които много дълго време бяха разделени (от обстоятелства, разстояния и прочие), та затова така... Всички, които са ни близки, знаят историята. Освен това алтернативата беше просто "Аметист - вярност", което на милото му звучало като подтик към изневяра
, така че отпадна. Да не говорим, че сватбата е в събота, малко е късничко да махаме каквото и да било.
Радвам се, че на всички ви харесва идеята, и аз нескрито си се гордея с нея
Активен
kami_kuzmanova
Любопитен
«
Отговор #24 -:
май 07, 2012, 20:15:14 »
Поздравления за всички, които вече имат своите готови подаръци, а идеята с аметистите-сърчица, бутилчици и надписът е просто прекрасна, личи си че е лична история, пък и все пак на сватбата ви ще присъстват хора, които поне отчасти са наясно и ви познават добре, така че подаръкът ти към всеки гост е наистина уникален, сигурна съм, че много ще им хареса:)
А аз се включвам само за да споделя моята идея, защото реализацията им ще започне едва 2-3 седмици преди сватбата. Та...аз явно съм от по-практичните булки и решихме нашите подаръци да са ядливи
миниатюра на сватбената торта, опаковани в прозрачно фолио и етикетче с имената ни. Поразпитах на едно две места и навсякъде ми препоръчват медено тесто за сладките, за да са по-трайни. Тъй като сватбата е през август и има още доста време не съм наясно каква точно ще е тортата, за да ви пусна линк, исках само да споделя идейката:) ето няколко примерни
Извинете за дългия линк, но тук има интересни неща
http://www.google.bg/search?q=wedding+cake+cookies&hl=bg&client=firefox-a&rls=org.mozilla:bg:official&channel=s&prmd=imvnse&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IgyoT7GcJM7Esgb4vpzTDA&sqi=2&ved=0CHQQsAQ&biw=1366&bih=611#hl=bg&client=firefox-a&rls=org.mozilla:bg%3Aofficial&channel=s&tbm=isch&sa=1&q=wedding+cake+cookie+favors&oq=wedding+cake+cooki&aq=2L&aqi=g-L3&aql=&gs_l=img.1.2.0i19l3.1005599.1005806.0.1008598.2.2.0.0.0.0.168.289.0j2.2.0...0.0.qN-2C_rAONQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=99d6fca4bd53559&biw=1366&bih=611
А и цената, която ми дадоха на едното място е около 1.20лева/за около 190бр./
Активен
shorty
Ентусиаст
«
Отговор #25 -:
май 07, 2012, 20:18:22 »
Браво, чудесна идея! И аз исках "ядливи" подаръци, обаче милото и родителите отказаха
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #26 -:
май 08, 2012, 09:21:14 »
Predi vrem e bqh pusnala linkna edna jenica Lelq Og,za tortite govorq.T[ pravi takiva sladki i torti i vsqkakvi neshta?
:offtopic:Izvinqvam se ,ce pisha na latinica,no ne moga da se sdyrja da ne pisha
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #27 -:
май 09, 2012, 16:51:58 »
Момичета моля за мнение, кои от подаръците най ви харесва за подарък на битова сватба.
торбичките ще ги напълним с орехи и лешници
- има муслаче в човечето
- има мускалче в човечето
Кое ви харесва най-много?
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #28 -:
май 09, 2012, 16:54:31 »
На мен лично бялата вазичка.