Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:49:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 10 част  (Прочетена 189210 пъти)

Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #195 -: юли 05, 2012, 22:53:42 »

за ветрилата мен много ме привлича идеята, но исках да е нещо жълто примерно, защото сватбата ми е бяло и жълто с малко зелено, слънчогледи и калинки smile

При някои ветрила има допълнителна закачалчица в долната част, там може да се прикрепи цветна панделка и така да постигнете желаните цветове.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: юли 06, 2012, 07:44:04 »

Еми, дай моля ти се сайт за калинки. За сватбата като не стана, поне за бъдещите ми творчески планове.

:offtopic:Аз малко след дъжд качулка, ама от къде да знам, че пред теб Гугъл пасти да яде smile

http://martenici-petya.com/?beads-wooden-figures

http://www.mart-bg.com/

това са  ми двата сайта за дреболийки от всякакъв порядък  blum
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: юли 06, 2012, 08:30:32 »

Еми, не ми вършат работа тези подаръци за мъжете, защото не ми се връзват с тематиката....искам слънчогледи и калинки....за жените харесах или обикновено дървено ветрило което ще вържа с една пандела като е в свито положение и на панделата ще лепна по един слънчоглед....примерно... smile другия вариант е ветрилото да е жълто ама се чудя да не стане много претруфено, пластмаса, текстил...знам ли....

А за мъжете не знам...аз попринцип бях мислила за подаръци за гостите да поръчам по една сладка (или меденка) която отгоре се украсява с фондан и е със слънчогледи, много е красиво, и пакетирана в прозрачен целуфан и вързана с пандела примерно....така поне ще има за всички едно и също, защото иначе за мъжете не ми идва нищо наум...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #198 -: юли 06, 2012, 09:54:26 »

Josephine , миналата година имаше подаръци за мъже декоративна подкова с лепната калинка, имаше и декоративна свещ с калинка, щипка за пари или бележки, визитник, ключодържател, химикал /с лепната калинка/. Обаче или не си спомням булките, или те вече са изтрили снимките.
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #199 -: юли 06, 2012, 11:11:30 »

Еми в сайта, който си дала за ветрилата има много хубави неща от сутринта го разглеждам give_rose

Josephine на мъжете може да подарите малки бутилки с вино http://www.expartcom.com/souvenirs/business-accessories/130-wine
а тук има миниатюрни бутилчици друг алкохол http://www.meik98wines.com/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%8E%D1%80%D0%B8__245
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #200 -: юли 06, 2012, 12:39:09 »

Пиша само за да цитирам Киви:

ама от къде да знам, че пред теб Гугъл пасти да яде smile

Еми, да мине твоята сватба  и те нападам с въпроси, съвети и нужда от помощ за моята
Линковете, които си дала са супер
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: юли 06, 2012, 12:57:29 »

Beboranka, Много скъпо излиза с тия бутилки вино, защото трябва и украса...с ветрилата е добре защото дори и малките кокони ще зарадвам с тях, ама за малките момченца вино не върви....щишката за пари или документи нещо такова звучи горе долу добре, само дето не знам къде ги продават и как да го украся....
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юли 06, 2012, 14:05:45 »

Beboranka, Много скъпо излиза с тия бутилки вино, защото трябва и украса...с ветрилата е добре защото дори и малките кокони ще зарадвам с тях, ама за малките момченца вино не върви....щишката за пари или документи нещо такова звучи горе долу добре, само дето не знам къде ги продават и как да го украся....
ето тези са семпли би могла в жълто да ги доаранжираш :
http://xn--d1axu.com/80--shtipka-pari
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #203 -: юли 06, 2012, 14:32:50 »

Josephine щипките за пари са доста по скъпи, или поне тези които аз гледах.
Активен
svekarva

« Отговор #204 -: юли 06, 2012, 14:40:50 »

То май се казват щипки за документи /пък се защипва кой каквото има/.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: юли 08, 2012, 16:13:20 »

Щипките за пари са още по-скъпи от тези бутилки които ми предложихте, така че остава да измисля някакъв друг вариант за мъжете и децата.
Активен
svekarva

« Отговор #206 -: юли 08, 2012, 17:25:51 »

Вариантът със сладките е хубав, ако нищо друго не измишлиш за мъже и деца. Пък и ще е еднакво за всички.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юли 09, 2012, 13:25:52 »

една идея за подарък за гостите, особено ако сте фенове и лепите камъни  Wink
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #208 -: юли 09, 2012, 13:29:31 »

Адашче, дървеното ветрило много ми хареса... Ще влезе и в употреба при дивите танци! Цената е супер. Според мен не се колебай! Помисли над варианта да скипнеш мъжете, и без това жените се радват на такива малки детайли, а джентълмените изобщо не им обръщат внимание. Преди известно време бях на сватба, на която булката беше взела икономичното решение за подаръци само на дамите - и беше чудесно!
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юли 09, 2012, 15:25:01 »

Адашче и аз го мислих това да ги скипна мъжете да има само за дамите ( + малките дами smile ) Другия ми вариант са едни сладки които харесах всяка от които със слънчогледи отгоре от фондан, много красиво направени и ще ги сложа в прозрачен целофан и по една пандела и това е....Та трябва да реша:
1/ Ветрила само за дамите (аз много обичам ветрила и много ги ползвам и предполагам че ще влязат в употреба на дамите защото ще е топло все още)
2/ ветрила за дамите, а за мъжете да измисля нещо друго (не много скъпо че тия щипки и вина са ми скъпички )
3/ Сладки еднакви за всички...
Ще помисля, междувременно ако имате идеи моля споделяйте smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: