Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 18:16:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 3  (Прочетена 162591 пъти)

valentinapz
Новак
*
Публикации: 13

ttp://http://www.weddingcountdown.com/ticker.html?

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: септември 03, 2013, 16:52:04 »

Аз пък съм много доволна от сватбена агенция  Той и  Тя.Те организират моята сватба и всичко е както трябва.Агентката е много любезно и усмихнато момиче и наистина си разбира от работата,а отностно украсата на сватбата всяка булка сама си избира колко да даде за украса и каква да е тя,няма как агента да сложи украса,коята булката не е избрала,в момента организирам сватбата си и знам как стоят нещата:)
Активен
anji_flower
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #451 -: септември 04, 2013, 16:33:37 »

Здравейте, нашата сватба беше на 24ти август в комплекс Ливадите. Получи се толкова весела, красива и незабравима сватба, всички сме много доволни, но няма да ви ангажирам с личните си емоции ще ви кажа впечатленията си от хората, които се погрижиха за празника ни smile С кумата ми бяхме на грим при Анелия Манева няма толкова мила, внимателна и съобразителна жена, каквото поисках това ми направи и най- важното гримът ми не мръдна, а през деня беше мн горещо, вечерта дори преваля. На прически бяхме при Ваня в салон Ванита стил, също сме мн доволни от нея съобразява се изцяло какво искаш и косата ми не се развали до хвърлянето ми в басейна smile

DJ на сватбата ни беше Митко Пильов, той и помощника му са много готини и си разбират хората от работата, музиката беше хубава, водят добре цялото тържество при нас имаше и екстремни ситуации заради излязла буря, но те много добре реагираха. Митко пускаше майтапи, не досажда на гостите с много приказки и не говори с излишен патос, аз съм доволна. Купона не зависи само от DJ-я но и от гостите при нас нещата мн добре се получиха и всички толкова много танцувахме и се забавлявахме.

Към комплекс Ливадите имам много забележки, управителката Даниела е много разбран и точен човек , но сервитьорите явно не са, те единствено и само сервираха поръчаното меню, иначе ставаше бързо и на време и беше много вкусно, по- вкусно от пробно меню, понеже ходихме две седмици по- рано да опитаме ястията. От там насетне обслужване почти липсваше, няма кой да ти отвори безалкохолно, няма кой да ти донесе вино или бира, не са предлагали на гостите и някой не са разбрали че има, пепелниците пълни, много от гостите са се обслужвали на бара. Настаняването в хотела е ставало мн бавно, на рецепцията е нямало човек, ние бяхме запазили целия хотел имахме гости от различни градове и някой от тях заради това са изтървали ритуала в църквата.  Между църквата и влизането в ресторанта имахме дупка за фотосесия, с ресторанта имахме уговорка да направят няколко маси в двора, където който иска да пие кафе, а сервитьорите да си оправят другите маси. В деня не само, че не е имало такива маси, ами не са и дали на хората въобще да влязат в двора държали ги на паркинга добре че се появили майка ми  и баща ми та говорили поне в хотелската част да ги пуснат. Иначе мястото е много красиво, градината, басейна, изнесения ни ритуал се получи чудесно... гостите са впечатлени.

Активен
anji_flower
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #452 -: септември 04, 2013, 16:34:49 »

Най- разочарована съм от сватбената агентка Ива Стойчева от агенция Ивона, човека на който най- много разчитах и вярвах , че ще направи нещата така както ги искам без много да се обяснявам, но уви...  В деня на нашата сватба е имала 3 ангажимента и на другия също и нашата украса е решили да я претупа. Петъка преди сватбата е занесла в ресторанта ни цветята за официалната маса, сложила е калъфи с панделки на столовете и до там всичко останало са го правили сервитьорите от ресторанта, които ако исках те да ми украсяват щяхме да наемем тях. В деня на сватбата ни дори не се е появила да види каква украса е направена. А в договорената оферта с нея имахме толкова неща които просто на тържеството липсваха- светещо пано зад официалната маса, украса на колони и парапети в комплекса, украса на масата на ДЖ-я, на официалната ни маса столовете бяха облечени с развлечени чаршафи, украсата на колата беше много скромна. Естествените цветя поръчахме също на Ива, която се оказа че ги поръчва в едно магазинче до пазара- също не съм доволна. Букета ми го бяха направили на гъба или там както се казва, той просто се разпадаше още от момента в който ми го даде кумата, и дръжката му даже не беше облечена със сатен или нещо друго, ами се виждаше грозна пластмаса, бутониерите на младоженеца и кума бяха объркани, нищо пак бяха хубави, но такива огромни рози да не съобразят в магазина за цветя че нямат закачане на ревера, на всички снимки младоженеца е с виснал ревер заради тежките рози, букета за хвърлянето също не беше такъв какъвто уж го коментирахме. Иначе не мога да кажа за Ива, че не ми помогна с информация и че не прави хубави украси, но просто спрямо нас беше много некоректна в деня на сватбата ни, това да не си изпълни ангажимента в най- специалния ни ден много ме разстои. Внимавайте на кого се доверявате.

Фотограф ни беше Димитър Босаков от Пловдив и Мирослав Миндов от "МСД Дигитал" страхотни хора, много допринесоха за настроението ни в деня, работата им тепърва ще я видим и тогава мога да дам отзиви, ако някой се интересува.
 Понеже аз не съм от Пазарджик взимането ми и това на кумовете направихме от хотел Конака. С кумата нощувахме там предната вечер и мен ме взеха от хотелската стая, а кумовете преди това посрещнаха гостите в дворчето на хотела. Много е хубаво там, а персонала беше безкрайно любезен, направиха всичко за нас разместване на маси в двора, услужиха ни с много неща за хотелската стая, даже са помагали на хора по телефона как да се оправят в града. Безкрайно съм им благодарна за ангажимента, който поеха,  защото ние не сме празнували там и от нас не са спечелили, ама ето има и дори хора smile следващия ни празник ще е там

Бъдещи булки не искам да ангажирам никой с мнението си , описах нещата така както ги видях аз през моите представи, критерии и уговорки с конкретните хора. Всеки си преценява сам за себе си, същите могат да се представят по- зле или по- добре при вас, срещайте се, говорете и питайте, така ще изберете най- подходящите хора за вашия ден.
Пожелавам на всички, на които им предстои, прекрасен сватбен ден, наслаждавайте се на това уникално преживяване защото минава за един миг. Когато любимия ви човек е до вас и гостите ви са настроени за празник нищо няма значение. Много от недостатъците в организацията и обслужването не се забелязват. Погрижете се за спокойствието си преди това уточнете от кой какво искате и в самия ден да става каквото ще, да не ви пука кой какво е ял и пил, има си хора да се погрижат за това.

Извинявам се за дългия пост дано съм била полезна и не много досадна smile
Активен
blanche
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #453 -: септември 04, 2013, 20:29:47 »

По отношение на цветята: аз поръчах моята украса (букет, гривна за ръка за кумата, украсата за колата и една диадема с живи цветя за малката ми шаферка) в едно магазинче срещу адвокатурите. Жената се казва Ева- изключително внимателна е и прави страхотни украси. Веднага разбра какво искам, уточнихме цветовата гама и горе- долу вида цветя. Помоли ме да отида сутринта в деня на сватбата, за да одобря украсата или по-скоро посоката, в която е тръгнала. Изключителна! Накрая дори ми направи подарък, защото и останали цветя... Препоръчвам на всички бъдещи булки!
Активен
elizaw
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #454 -: септември 04, 2013, 21:25:08 »

Здравейте,пак от мен и не мен ми препоръчаха Ива но като прочетох коментарите мисля да се замисля,една приятелка ми препоръча за фото и видео Студио Кодак,били много добри и отговорни,за фотограф там имало едно момче Красимир ,имате ли някакви отзиви за него,аз държа много на снимките видеото не ми е много важно,бих се радвала ако някой ми даде съвет .Благодаря ви за личните съобщния приемам всякакви съвети
Активен
blanche
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #455 -: септември 04, 2013, 22:11:13 »

Ива прави хубави украси, поне това, което съм виждала. Но наистина го прецени. Аз не харесвам особено украсите на Той и Тя, но зависи какво искаш.
Аз също смятам, че фотографът и добрите снимки са изключително важни, защото накрая те и приятният спомен остават. Зависи колко парички сте си предвидили, но добрите фотографи започват от 600- 650лв. Ако държиш да е от Пазарджик- Стоян Навущанов. Нашият беше Георги Стратиев и е страхотен. Мога да ти препоръчам още няколко, стига да искаш. smile
Опитах на лично, но ти е пълна пощата.
Активен
valentinapz
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: септември 05, 2013, 10:28:26 »

За мен най-добрия фотограф в Пазарджик е Тони Ганчев.Виждала съм много негови сватбени снимки и видеозаснемания-уникални са.Ние сме си избрали него:)
Активен
elizaw
Регистриран

« Отговор #457 -: септември 05, 2013, 13:45:16 »

Само да попитам за Тони Ганчев нали той също е от Кодак .Мисля да се спра на тях и благодаря за съобщенията които ми пратихте.А на какви цени снимат те  някой знае ли
Активен
valentinapz
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: септември 06, 2013, 16:52:17 »

За видео Тони Ганчев взима 400 лева,но за снимки незнам
Активен
elizaw
Регистриран

« Отговор #459 -: септември 09, 2013, 10:48:41 »

Днес вече запазихме дата за ресторанта ресторанта ще е Хебър,моля пропоръчайте ми някоя сватбена агенция за украса ,от ТОЙ И ТЯ мислая да се откажа ,варианта ми остава ИВОНА.За фото и видео реших да са Кодак.За Ди джей още не зная много четох ,може би ще се спра на някой от Пловдив
Активен
vampire_lady
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: септември 09, 2013, 11:35:08 »

Има една мадама, Мария Кехайова се казва. Прави страхотни украси. Има собствена агенция. На нея се доверих за украсата на ресторанта и колата и съм с две ръце "ЗА"! Телефонът й е: 0887303113 . Найстина си разбира от работата и не взима скъпо!
Активен
valentinapz
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: септември 12, 2013, 09:31:34 »

elizaw аз ти препоръчвам DJ Митко Пильов-много е добър,бих че е най-добрия в Южна България,прави страхотен купон и не взима толкова скъпо
Активен
elizaw
Регистриран

« Отговор #462 -: септември 13, 2013, 03:50:28 »

И на мен ми препоръчаха Пилъов.Благодаря за съветите момичета.От Хебър ми казаха че могат евентуално те да ми украсят ресторанта.И още се двуомя какво да правя sad
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: септември 13, 2013, 14:46:51 »

elizaw  наеми  си  друг  човек,който  да   ти направи украста.ЗАвиси  и  ти какво  желаеш
Активен
valentinapz
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: септември 13, 2013, 15:01:00 »

По-добре си наеми човек,нашата украса ще я прави агентката ни
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: