Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 12:35:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Bulka88 - 05.05.2012г.  (Прочетена 136135 пъти)

Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 20, 2012, 14:39:40 »

Момичета разбрах още нещо за моминското,ще започне още в 16:00..ще ме изтормозят докато дойде време за дискотеката,не знам как ще издържа...както съм свикнала да заспивам в 11  girl_impossible girl_impossible girl_impossible.Запазих си час при фризьора,само ще ми изправи косата и мисля да му кажа да ми направи леки къдрици само отдолу...Сега в неделя заминавам за Бургас,в понеделник е моминското......Нямам търпение.... danceg
Иначе днес имам среща с флориската,да видим какво ще се разберем с нея....
Утре отивам до моя роден град да взимам виното и ракията,като пристигнат празните бутилки ще принтирам етикетите и ще кача снимки smile
Хич не ми се ходи повече на работа...идва ми да напусна заради сватбата! smile pardon star
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 20, 2012, 14:41:24 »

Bulka88, ето това е оригиналната снимка, извини ме за лошото качество, но се оказа че я имам само в уърд-документ и като я копирам се получи малко размазана. Но мисля, че добре се виждат детайлите и става ясно кое какво е - дано да ти свърши работа good Иначе украсата на нашата кола можеш да си я гледаш в моя сватбен албум.
А защо си мислиш, че ще изпуснеш нещо важно? Нали имаш списък? Wink
Благодаря ти мила за снимката,но ми се вижда доста сложно...Мисля да възложа украсата на колата на шаферките ми,понеже няма кои друг...
Списък имам,но дали съм записал всичко?? crazy
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 20, 2012, 15:38:23 »

Булка  ,няма л да  излизаш  отпуска?

Браво  за  списъка,преди  сватбата ги  събери и дай нареждания Сватбаааа
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 20, 2012, 16:24:43 »

Мила, украсата само изглежда сложна - не е задължително да я направят същата, може и нещо по-семпло, пак ще изглежда добре good Всичко е направено от ...оф, като не знам как точно се казва scratch one-s head представлява нещо като мека тел, увита отгоре с цветна хартия. Ама как го обясних само insane Имам предвид, че се огъва много лесно smile В Слънчоглед със сигурност ги продават, сигурна съм, че и в други такива магазини ги има, такива розички ако не намериш, може и без тях. Успех, ако решиш все пак за тази украса Wink
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 20, 2012, 19:10:13 »

А какво ще кажеш за нещо такова, само на вместо помпони да има пеперуди от хартия...

Или да изрежете нещо от фолие, във всяка рекламна агенция ще ви направят каквото си поискате...

Това също не ми изглежда трудно

Погледни и това клипче, много помага smile
http://www.youtube.com/watch?v=NUv9hQA-dgQ&feature=related
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: април 20, 2012, 19:12:27 »

http://rakhiva.com/bg/catalog/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B5%D0%BD%20%D1%88%D0%BD%D1%83%D1%80%20%D1%81%20%D1%82%D0%B5%D0%BB

Това е   телта  за която говорите
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 20, 2012, 19:13:29 »

много хубав клип  give_rose
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 20, 2012, 20:34:53 »

Ето още един с балони  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=_g3eHYOG6OI&feature=related
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 21, 2012, 10:04:01 »

Да, bamce, благодаря ти, избави ме от мъчните ми обяснения Bravo
А това с фолиото, което anelcka80 предложи е много оригинална идея good И цветята отзад също е нещо подобно на нашата украса на колата и не е сложно за правене, така че имаш голям избор Wink
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #204 -: април 21, 2012, 10:09:36 »

Булчице всяка от нас постонянно си мисли, че ще забрави нещо важно ... от напрежението е.  Girl_hide
Украсата на колата с пеперудите е много оргинална, тази с помпоните също. Мен ме предупредиха, че КАТ правили проблеми на прекомерно украсените сватбарски  коли, които да пречат за видимост на водача. Милото е бил шофьор на доста негови приятели по сватбите и също каза, че е ужас ако колата е прекалено украсена и няма видимост ...караш най-важните хора на сватбата, след теб колона от 10 коли още, а ти се мъчиш да гледаш през предното стъкло, така че съобразете и това с украсата. Ние ще имаме един малък букет и бели панделки.  give_rose give_rose give_rose
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #205 -: април 21, 2012, 15:20:53 »

Техниката, която е показала anelcka80 ми се струва най-лесна за изпълнение от твоята шаферка. Така като гледам са използвали мек тюл, но ако решиш да купуваш трябва да внимаваш да НЕ Е  разтегателен. Лентите не са по-широки от 30-40см, което значи че ако купиш една дължина (разстоянието от вътрешните дръжки до капака на колата) от двата цвята ще ти стигне да я разделиш на четири, ако тюла е с ширина 150см. Мале как го обясних  give_rose
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 22, 2012, 07:28:57 »

Момичета,колко много предложения!!Благодаря ви!Клипчетата не мога да ги видя понеже влизам от телефона,но и тях ще разгледам!В петък със свекито решихме да направим голям попмпон за капака на колата(като тези,които бях качила) и по капака да има ято накацали пеперуди...За отпуската излизам на 30.04,а сега в момента пърувам за Бургас за момимското,което е утре(в понедешник  и вторник също не съм на работа) и това е момичета за сега,нямам търпение да стаме утре!ще разказвам!Много целувки от мен!!!!
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 22, 2012, 08:07:04 »

Бравоо лек път и приятно изкарване.. give_rose Ще чакаме разказче и малкоо снимки  Wink
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 22, 2012, 14:36:36 »

Супер пожелавам ти едно незебравимо парти .Ще чакаме снимки и подробности.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 23, 2012, 09:39:47 »

Bulka88, пожелавам ти една страхотна вечер, изпълнена с много приятни изненади и хубави емоции give_rose
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: