Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 14:12:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 175621 пъти)

elhichka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #75 -: април 04, 2012, 16:08:49 »

Здравейте момичета!
Хайде и аз да се включа smile

С любимия живеем в София, но и двамата сме от Варна и няма как да не е там сватбата, което обаче доста ми утежнява организацията

Сватбата ще е на 15.09

Миналата седмица капарирахме Хоризонт, ритуалната зала е в 15ч., църква-няма

Вярно че още е далеч, но вече 2 дни разглеждам тортички и направо ми се зави свят. От всичко изчетено разбирам, че избора се свежда до Крамер и Ламоре. Видях някъде да препоръчват разни дейни домакини с хоби правене на торти и странички във Фейсбук, но така и не разбрах могат ли да издадат сертификати за тях?

За фото си мислим за Реджи (кумувахме на сватба на приятели миналата година и той беше фотограф, останахме доволни от него), но като си бяхме във Варна, той беше в чужбина и не можахме да се срещнем. Ще пробваме пак по Великден smile

Остава ми видео и ДЖ. Не ни се иска да има отделно водещ, а по-скоро ДЖя да върши и тази работа. Също така, да, ние ще му дадем насоки за музиката, която искаме да се пуска, но някък не ми се ще да му давам точен списък, от който да няма мърдане, а той да може да усеща на къде върви настроението и да сменя музиката според него. Видях няколко ДЖи, които всички препоръчвате като имена, но може ли малко повече инфо за начина по който водят сватбите?

Поканите и бутониерите си ги правим сами. Темата на сватбата е бяло и лилаво. Обстановката в Хоризонт ми допада и мисля, че достатъчна украса ще е само да се облекат столовете+панделки

Какво мислите? Забравям ли нещо от подготовката? Всяка помощ ще ми е от полза
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #76 -: април 04, 2012, 16:23:02 »

Вчера ходихме за торти...В Крамер ни казаха средна цена 4 лв. на парче. В Амбелино видях много красиви торти за 3 лв. на парче. В неделя също видях прекрасни торти за 3 лв. на парче. Наистина в Крамер ни предложиха торти, които бяха сложно изработени, но според мен 4 лв. е скъпо за торта при предположение, че има прекрасни алтернативи.
За DJ винаги препоръчвам Иво...беше на нашата сватба и се справи повече от перфектно. Умерен е, умее да стопира някой неща и се справя чудесно с водене на сватбата и усещане на хората.
За фото...Реджи не го препоръчвам, но тук вече е до вкус. Попаднах на млад фотограф, който се справя доста добре...
Това е моето мнение по въпросите...само споделям smile
Активен
elhichka
Новак
*

« Отговор #77 -: април 04, 2012, 16:33:29 »

Мерси за информацията!

Реджи просто съм го виждала в процес на действие, но не ми е окончателен вариант. Приемам и други предложения smile После ще умуваме кога и как ще успеем да се срещнем с всички  crazy

И на мен ми се струва доста 4лв. на парче за тортата, особено при положение, че сватбата се очертава около 150 човека. И говорейки за хората- не ми харесва къде слагат булчинската маса в Хоризонт. Някой бил ли е на сватба там с моята бройка хора и друго разпределение? Притеснявам се, ако сменя местата на масите да не сгъчкам много гостите
Активен
nniiqq
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #78 -: април 04, 2012, 22:17:07 »

Здравейте, момичета:) Знаете ли от къде мога да си намеря ботилки за ракия и вино ?
Активен
darina1980
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #79 -: април 05, 2012, 01:07:53 »

elhichka - за ДЖ мога да ти препоръчам Дидо и Съни - и двамата ми допадат. За Реджи и аз съм с мнение като Jorjeta. А за видеооператор мога да ти препоръчам нашия - Красимир Ламбов.

Jorjeta - 4 лв. на парче е страшно много. Те вече майтап ли си правят с нас?
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #80 -: април 05, 2012, 06:51:56 »

darina1980, Красимир Ламбов ще бъде оператор на сватбата на която кумуваме в края на май...а за тортите...и аз съм леко шокирана  nea
Активен
elhichka
Новак
*

« Отговор #81 -: април 05, 2012, 09:46:48 »

Момичета, може ли малко повече информация, какво не ви харесва в Реджи? Аз само на 1 сватба съм го виждала как работи и може да е имал проблясък просто, знам ли smile
Активен
elhichka
Новак
*

« Отговор #82 -: април 05, 2012, 09:48:31 »

nniiqq - Защо не пробваш в стъкларския завод в Белослав?
Активен
smilqnka
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #83 -: април 05, 2012, 10:00:28 »

aalko i zp_70 po6tata mi e prazna. 6te 4akam da mi pratite neobhodimoto info ? Blagodarq
Активен
smilqnka
Новак
*

« Отговор #84 -: април 05, 2012, 10:03:05 »

Seagirl bi li mi pratila na li4ni kakvo predlaga Deqn Stoev i na kakva cena raboti. Ako e vuzmojno i za Jivka Foteva i Ka studio. A za video na koi ste se sprqli osven Krasimir Lambov?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 05, 2012, 10:05:38 »

Аз съм чувала само за една фирма, която прави бутилки във Варна - Екопринт се казва. За нашата сватба си купихме бутилките за алкохол оттам (можете да ги видите в сватбения ми албум - лилавите). По принцип до колкото знам не се занимават с търговия на дребно, но на нас ни продадоха колкото ни бяха необходими вече не помня бройката. http://www.ecoprint-bg.com/bg/glassbottles.html това е сайта им, но е най-добре да се уговорите и да отидете на място - на нас ни бяха обяснили, че някои модели се произвеждат в определени количества и след като се изчерпят не се правят повече. Така че е хубаво като си харесате модел, да си ги вземете в кратки срокове, за да не се изчерпи количеството.
Чакам от вас още мнения за фотографи - споменахте само няколко, които и аз знам, но искам хора с новаторско мислене, а не еднакви снимки с различни младоженци. Хайдеее давайте предложения  give_rose
Момичета, има ограничения на броя изпратени и получени лични съобщения, което е свързано с броя мнения, които публикувате във форума - колкото повече коментари пускате, толкова повече се увеличава броя на получени и изпратени съобщения.
Също така публикувайте мненията си на кирилица - модераторите ще ви предупредят за писането на латиница
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #86 -: април 05, 2012, 10:11:05 »

elhichka,и на теб не мога да изпратя лично съобщение,моля пиши на скайп -desita5010.
Активен
smilqnka
Новак
*

« Отговор #87 -: април 05, 2012, 10:18:25 »

Минавам на кирилица незнаех че не може на латиница . Исках да попитам за dj Съни и dj Дидо изявяват ли се и като водещи или са си само dj. Давайте предложения за видео и за фото !
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #88 -: април 05, 2012, 10:28:10 »

Здравейте,аз лично препоръчвам Ка студио пред Фотеви,на сватбата на една приятелка бяха Ка студио,и резултатът от снимките е зашеметяващ!
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 05, 2012, 10:50:33 »

Здравейте,

Да потвърдя и аз цените за тортите

От Ламор дадоха цена от 3лв
От Крамер - цена от 3.70, а ако с фондан около 4лв
Амбелино не съм ги проверявала, те бяха някъде на Брегалница нали?

За фотографи бях писала преди 2-3 страници, може да погледнете там.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: