Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:38:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 216130 пъти)

Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: юли 24, 2012, 19:58:15 »

Така си е, просто бях изумена за първи път като я пробвах как лесно се бута с една ръка smile Особено след Stokke -то ми се струва направо като количка за кукли  blum Моята не е с пълното легнало положение, но така или иначе дъщеря ми супер рядко спи в нея, но когато това се е случвало, не е имало никакъв проблем, откарвала е и по 2 часа сън.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: юли 24, 2012, 23:09:30 »

Вили аз си я купих,от всички които изпобвах,baby zen -recaro,mima xari,bugaboo,jane,etc,ми се стори най-лека и маневрена за тук...исках да питам,защото съм решила,че след 7-8 месец на детето,ще се купува лятна ,макар,че тази има столче,вие кога  купихт количка само за сядане ,така наречените летни?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юли 24, 2012, 23:24:11 »

Ами, моята е само лятна, но пак има напълно легнало положение, което сме използвали по предназначение вече smile Купихме я за това лято, тоест когато Ели вече беше на годинка и малко.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #258 -: юли 25, 2012, 17:43:36 »

Момичета някой от вас ползвали шишета на Tommee Tippee ???Насочила съм се към тях ,тъй като прочетох,че бибероните имитират майчината гърда...

Някоя от вас имала ли е ABC design Cobra Mamba или нещо такова се води.

Ние сме се насочили към този модел ABC design Cobra-триколката - лека ,удобна и маневрена.Този модел ABC design Cobra MAMBA е четириколка и не мога да дам конкретен отговор.
« Последна редакция: юли 25, 2012, 17:48:30 от Bibsi8792 » Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юли 25, 2012, 18:14:33 »

Бибси, ние ползвахме почти до последно Томи Типи и съм много доволна. Преди това сме ползвали Нук, а след това преходно Мам и някакви обикновени. От Томито си останахме най-доволни, супер устойчиви шишета, бебето се храни спокойно от тях,биберона определено е с добре измислена форма. Не знам какво друго те интересува за тях - питай спокойно smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #260 -: юли 25, 2012, 18:20:34 »

Бибси, ние ползвахме почти до последно Томи Типи и съм много доволна. Преди това сме ползвали Нук, а след това преходно Мам и някакви обикновени. От Томито си останахме най-доволни, супер устойчиви шишета, бебето се храни спокойно от тях,биберона определено е с добре измислена форма. Не знам какво друго те интересува за тях - питай спокойно smile

Именно качеството ме итересува .Бях се насочила към AVENT ,но днес една позната ми каза за формата на бибата и това как имитира майчината гръд и се заинтригувах.Знам,че по хубави шишета от стъклените няма ,но някак си ми се струва че ще са доста неудобни.
А и beb4eto_na_me4o шишетата за всеки стерилизатор ли стават или трябва да се купува с марката Томи Тип??
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: юли 25, 2012, 18:24:37 »

Ами ние ползвахме точно стъклените на Нук в началото, но не съм доволна, защото са излишно тежки, а бибероните поне на Митко не му бяха никак удобни. Пластмасовите просто се подменят на няколко месеца smile За стелизиратора - да ти кажа,мисля,че само такъв на същата марка трябва да е, със специфична форма са и не съм убедена дали ще паснат и на друг. Аз не съм ползвала, изварявах и нямам представа,за съжаление smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #262 -: юли 25, 2012, 18:29:38 »

Ами ние ползвахме точно стъклените на Нук в началото, но не съм доволна, защото са излишно тежки, а бибероните поне на Митко не му бяха никак удобни. Пластмасовите просто се подменят на няколко месеца smile За стелизиратора - да ти кажа,мисля,че само такъв на същата марка трябва да е, със специфична форма са и не съм убедена дали ще паснат и на друг. Аз не съм ползвала, изварявах и нямам представа,за съжаление smile

Имах точно това в предвид за тежестта.Тъй като сестра ми ще ми даде стерилизатор и затова попитах,но има време да мисля още.Благодаря ти много и целувки на малкия Митко smile
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юли 25, 2012, 22:29:59 »

Ние карахме със стъклените на НУК първите месеци и единственото неудобство, де факто, е за майката. Все пак тя ще държи шишетата до 5-6 месец (или бащата). После се сменят с пластмасови, които наистина бързо се амортизират и вмирисват, та е добре да се сменят начест.
Аз съм си фен на НУК именно заради ортодонтските биберони, а и на Ели си й бяха ок.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юли 26, 2012, 07:06:29 »

Bibsi,за стерилизатора - всички мои познати майки до сега са ми казвали, че не е задължително да е една марка с шишетата и другите аксесоари, които се стерилизират. Аз лично си взех стерилизатор на Авент в комплект с две шишета (малко и голямо) и залъгалка, но да ти кажа честно единствено заради това, че беше намелен в Айко от 79 на 39.50 Oh my ..., само заради това си го купих него. Иначе мислех да си купя обикновен някакъв до 30-тина лв дето ги продават и шишета отделно.
 Шишетата на Томи Типи  - аз си ги бях харесала точно тях и даже съм решила, след тези на Авент да си взема на Томи Типи следващите или ако ми потрябват още случайно, пак от тях да си взема. Кумата и още две мои познати ми ги препоръчаха и казаха, че са много доволни. Лично съм виждала как една малка сладуранка си играе и подхвърля едно шише без капачка в количката и няма и капка по нея, не текат явно good  Също така ми похвалиха тези шишета и за добър ефект с/у коликите, но за това не съм 100% убедена. Просто една приятелка първо беше ползвала Авент и каза, че много въздух пускали и решила да пробва на Томи Типи и била по-доволна,даже не от специалната Антиколик ситстема, а само с малката клапа отгоре на биберона. Не знам за другите марки, но за тази имам добри отзиви от близки приятелки и определено, ако ако ми трябват шишета, от тях ще си взема good
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юли 26, 2012, 09:58:22 »

sunray благодаря за информацията .Вили на теб също!
Бибс, виж на чико,аз си купих срещу колики едно малко ,и е с формата на гърда.Вървят по месеци,надявам се да кърмя ,за това не съм купила повече и не съм мислила за стерилизатор.

« Последна редакция: юли 26, 2012, 09:59:56 от carol » Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юли 26, 2012, 18:21:44 »

Оф, незнам какво става, за трети път пиша този пост и все нещо се случва и не мога да го публикувам  angry
Първо да кажа за количките. Дъщеря ми я сложих в летния кош на Stokke-то някъде на около 5-6 месеца. Карах с нея до около година и 4 месеца и накрая ми втръсна да я свалям и качвам по стълбите (имаме около 10 стъпала до асансьора) и започнах да се оглеждам за нещо по-леко. Гледах Maclaren, Cosatto, Nuna, разни други марки, но накрая се спрях на Nuna, заради това, че е с цяла дръжка (с две не ми се струват удобни), супер лека и маневрена е, управлява се с една ръка. Но ти най-добре ще си видиш и прецениш дали и кога да купуваш лятна количка.
А за шишетата, лично от опит, мога да кажа, че при нас най-вървежни се оказаха продуктите на Авент - шишета и залъгалки. И аз като вас купих първо Томи Типи, обаче моята госпожица въобще не ги хареса, така че имайте предвид, че и бебенцата си имат предпочитания  blum Стерилизатора ми беше на Авент, могат да се слагат всякакви шишета вътре, просто няма да си пасват точно на местата, но това не е никакъв проблем. А за течащи шишета - по моите баблюдения, нит на Томи Типи, нито на Авент са текли.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юли 26, 2012, 22:08:49 »

Благодаря Вили !
Друг въпрос  искам да задам,възглавница закърмене ,ето такава,освен това служи да поставяш бебето да спи или облегнато да седи,купували ли сте ?

* 46010252028.jpg (9.42 KB, 340x340 - видяно 2521 пъти.)
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юли 26, 2012, 22:21:07 »

Аз не ти разбрах въпроса за възглавницата.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юли 26, 2012, 22:28:20 »

дали сте купували,имало ли е нужда от това?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: