Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 09:27:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 16  (Прочетена 215753 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 18, 2012, 15:51:21 »

Иве, много е хубаво столчето. Ще го покажа на мъжа ми, да видим дали ще го хареса. И на мен другото ми се вижда скъпо, но той го харесва много. А не мога да намеря отзиви за него.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 18, 2012, 22:49:24 »

Капризче, не съм чувала марката, не мога да се изкажа, но знам, че това приспособление, което има отпред е доста добро.
Ние се отказахме от него, защото сме много на "Вие" със столчето и с него, щеше да е ад, но ако нямате такива проблеми с Ники, тогава ми се струва добре да се инвестира в нещо такова.
А за цената - ами те всички марки, тествани и "уж" с реноме (данo никога не се наложи да тестваме колко са добри) са си толкова, което не означава, че не ме заболя сърцето като ги дадох за нaшето.
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 19, 2012, 09:55:09 »

Момичета, помагай с избора на кошарка. Искам да е от тези сгъваемите, с 2 нива и да е стабилна (да не се клатушка). Смятам да взема хубаво матраче и да си я ползваме нея, не искам дървена.

За колички - спряла съм се на jane muum matrix   http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Jane/Muum/Jane-Muum-2-v-1-Matrix-Light-2-Earth-P70-2012.html?keyword=jane+muum и x-lander xA America 2012 http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/X-lander/xA/X-lander-xA-America-2012.html
Имате ли впечатления от тях? На живо съм виждала само тази на jane, искам и другата да видя някъде.

Относно столчетата за кола - нашите кумуве ползват това на бертони, което Ивето е показала и са много доволни. На мен също много ми допада.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 19, 2012, 10:25:19 »

Кala, аз съм се спряла на този модел.

Поразгледах за него, удобен е ,функционален и може лесно и компактно да се сгъва,така че да може да се пренася,което за мен беше мн важно.
Ние вече купихме количка и съм много щастлива  danceg
Ние спряхме на Mothercare Spin Silver.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 19, 2012, 11:53:12 »

kala за количките, ако аз трябваше да избирам между двете, със сигурност бих се спряла на първата. Защото е без кош, а самата седалка има напълно легнало положение, подходяща за новородено. Тъй като ще си с лятно бебче, това е идеалният вариант поне според мен. Втората количка няма напълно легнало положение и трябва да купиш отделно кош, който може да го ползваш в зависимост от големината му от 3 до 6 месеца, понякога и повече, но в топлите първи месеци си мисля седалка в легнало положение върши абсолютно същата работа. Освен това първата количка е със столче за кола и обръщаща се седалка. Докато с втория вариант, ще трябва отделно да купуваш столче за кола, а и не виждам да пише, че има обръщаща се седалка, което за мен е голям минус.
Аз съм се спряла на количка, подобна на първия ти вариант, с възможност за напълно легнало положение и отделно столче за кола, но кош няма да купувам: http://www.mamasandpapas.com/product-sola-2-in-1-plum/103526200/type-i/
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 19, 2012, 12:13:41 »

Ellimink, тази кошарка коя марка е? То иначе модела е еднакъв на всички, та питането ми е конкретно какво сте имали и ползвали  give_rose Честито за количката, спомням си че си я беше харесала отдавна и си я издирваше.

Princess, аз също клоня повече към jane-тo, но на другата ми харесва, че е с помпащи гуми и по-голям сенник. Освен това могат да ми дадат кош и кошница на макси кози, които уж са съвместими с x-lander-а и няма да трябва да ги купувам. А тази, която си харесала е страхотна, но мисля не съм я виждала в БГ, иначе определено бих се замислила и за нея. Харесва ми, че се сгъва заедно с коша и че сенника е по-голям. Дали по нета мога да я поръчам от някъде?
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 19, 2012, 12:50:34 »

kala, ако ти дадат кош и столче, тогава вторият вариант си е много добре, пък и като цена ще ти излезе по-евтино. Освен това поне по сайтовете, които аз чета столче за кола на макси кози са с най-добрите отзиви и ще сте доволни, пък кошчето колкото го ползваш, толкова, щом няма да го купуваш, тогава е без значение.  smile

А за моята количка, доколкото виждам на сайта пише, че изпълняват международни поръчки онлайн. Ако искаш можеш да им пишеш на имейла да попиташ колко ще струва доставката до България: [email protected]
Между другото тази количка е съвместима със столче на макси кози, само се купува адаптор.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 19, 2012, 13:42:25 »

Kala, модела е Travel Kid Rocker, но сега като се загледах , ти не искаш с люлееща се функция-така че за теб ще е само Travel Kid. Разликата е само този люлеещ механизъм. А ние все още не сме я купили,ще съберем всичко нужно и ще го купим на едно от някои от по-големите магазини.
А за количката да- много отдавна я бях харесала- има напълно легнало положение на коша, той се трансформира в лятна количка с 3 стягания на коланчета,само с едно движение се обръща към и с гръб на родителя, има горе долу голяма кошница, големи непомпащи се гуми( аз държах на това) а и така е по-лека. С помпащите гуми тежат повече количките. Има зимно чувалче,дъждобран в комплекта и сенника покрива почти цялата част на количката.
Сега трябва да купя адаптори и столче на Maxi Cosi ,но точно определен модел Cabrio Fix.
Скоро видях демонстрация на x-lander-а, на живо, хареса ми, но нали си се бях спряла на нашата, не се загледах много. САмо да питам Jane- не е ли много тежка като килограми?
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 19, 2012, 14:05:41 »

Ellimink, Jane-то е една от най-леките - 8.9кг с летния кош заедно smile Аз затова съм я харесала и заради бебшкия кош, който си е и кошница за кола и няма да се налага да прехвърлям бебко от едно в друго, поне докато е мъничък и спинка повече. Освен това ще може да си пътува в изцяло легнало положение, което е важно за по-дълги маршрути.
А ти защо не си искала помпащи се колела? Аз основно заради тях още не съм взела jane-то.

Princess, тази количка, която си харесала се оказа, че я има в един голям бебешки магазин много близо до нас (така поне пише в сайта, който беше постнала). Та ще я видя наживо. Колелата ми се струват малки за нашите 'прекрасни' бг пътища.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 19, 2012, 14:27:16 »

Princess, тази количка, която си харесала се оказа, че я има в един голям бебешки магазин много близо до нас (така поне пише в сайта, който беше постнала). Та ще я видя наживо. Колелата ми се струват малки за нашите 'прекрасни' бг пътища.

Да, колелата са малки. За мен са добре, аз такава количка търсих - лека, компактна, лесно сгъваема с малки колела. Но за пътищата в България, с дупките, едва ли ще е удачна, права си. Най-добре отидете до магазина и на място като видите различните модели, ще разберете коя е точната количка за вас.  smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #145 -: май 19, 2012, 14:34:17 »

Макар ,че при нас е ранно да мислим още за количка ,лично аз съм се спряла на ABC марка.
Моделите са ABC COBRА  и ABC 3-tec,но ще видим - искам да я видя на живо за да се уверЯ ,че това е нашата количка.
Момичета изборът ,който сте направили за количка и кошари са великолепни! give_rose
« Последна редакция: май 19, 2012, 14:45:40 от Bibsi8792 » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 19, 2012, 14:37:46 »

Kala, не исках да е с помпащи защото са по тежки а и няколко приятелки имат с помпащи се гуми и ми препоръчаха ако мога да намеря с големи гуми но не помпащи. А и тази помпа- трябва да е всеки ден с мен,в парк и навсякъде. Поне така си решихме ние.
А за столчето даже мисля да погледна в prodavalnik-a, ако има някое по запазено направо него да взема. Така или иначе тези не се ползват много дълго време 0-13кг.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #147 -: май 29, 2012, 13:29:38 »

Здравейте, виждам че обсъждате кошарите за спане та дам и аз едно мнение тъй като и аз миналата година нищо не знаех и не разбирах по този въпрос... Ние избрахме да спи малчо в такава (преносима) тъй като мислим да се местим живот и здраве и да си му правим детска стая та това ни е устройваше идеално, доволна съм от нашата ето я:

на Bertoni Arena sea се казва- точно този модел и цвят и вече от 2 месеца малчо си спинка и на долното ниво girl_wink Имаме още една пак на Bertoni Travel Kids но нея ползваме за пътуване и като ходим при свекърите ми горе и малчо да има къде да си легне удобно girl_wink

А за количките един съвет от мен ако не искате после да си купувате летни си ги избирайте по-лекички, а и като имате напълно легнало положение на летния кош няма смисъл да взимате и допълнително коша за новородено, според мен е излишен нашата количка така или иначе предлагат само порт-бебе и не ми се е налагало да го взимам та си спестих още 70-80 лева girl_wink (и пак казвам, че това си е мое мнение)  smile

Само да добавя, че ние не взехме от тези меките повивалници които се предлагат към кошарите много са нестабилни и излишни а взехме на Bertoni   много ми е удобен и е твърд (стабилен де) иначе за детенце е мек  girl_wink
« Последна редакция: май 29, 2012, 13:36:44 от Ивето » Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 29, 2012, 14:43:45 »

Ивето, много благодаря че сподели инфо за кошарките. Аз също искам такава сгъваема, за да може после живот и здраве да си му направим детска стая направо с легло. Вие вече сте на 8 месеца и би трябвало доста да шава бебка - кошарката клати ли си като си мърда вътре мъника или не? Мен това ме интересува най-вече, да е стабилна, за да му е удобно на бебчето. Освен това си писала че имате още една - тази, която си ползвате основно нали също се сгъва и става за път?
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #149 -: май 29, 2012, 18:39:26 »

Здравейте, умуваме за триколка. Моля за всякакви съвети и мнения, че ще  crazyheart
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: