Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:42:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От какво АМ сте доволни?  (Прочетена 30051 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« -: ноември 02, 2011, 15:18:22 »

Искам да попитам майките, които са давали и дават АМ от кое са доволни? Четох за Лактана Био 1 много добри неща и че регулира стомахчето на бебето и че може да се дава дори и преди това да се е ползвало друго АМ...

А Хип Био 1 дали е добро? Има ли някоя мама която го е давала? И за него четох тук таме хубави отзиви...

Аз давам от самото начало когато само дохранвах Аптамил 1 ама акаме само 1 път на ден с 300 зора, иначе си го приема добре но тези двете с пробиотици ме грабнаха и се колебая кое да опитам...Някакъв съвет?

Извинявам се ако има подобна тема моля изтрийте тази...
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 02, 2011, 19:55:59 »

Еее,много се радвам,че се сети да направиш такава темичка!  Bravo
Аз съм доволна от Фризолак,въпреки предупрежденията,че води до запек.Ние сме нямали такъв по принцип и Лори е нямала проблеми с него.Ползвахме и Хип,но от стария.Също нямам оплаквания.Смених го,защото мерките му бяха по-странни,но новият ХИП Комбиотик има стандартна дозировка,което е супер! good  След 6-тия месец,мисля да продължим с Фризо 2.  smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 02, 2011, 20:09:18 »

Когато се наложи да давам и АМ, опитах с НАН на Нестле - въобще не го прие, направо буташе с ръка шишето.
По същество - много, много съм доволна от Лактана Био! И, разбира се, Елица си го пие с охота. Нямаме проблеми със стомахчето, нито с изхожданията. Има отзиви тук там, че е по-мазно - така е, но това си има и плюсове. А и Ели въпреки това не върви пълничко бебе, точно по средата на нормата за месеците си е. Сравнявайки НАН и Лактана - второто ми мирише много повече на прясно мляко, отколкото НАН. Освен това е по формула, която го приближава най-много до майчината кърма.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 02, 2011, 21:01:18 »

sunray,вие на Лактана 2 ли сте?Виждам,че някои АМ-та 2-ки и 3-ки са овкусени.За Лактана знам,че е чиста на вкус. smile
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 03, 2011, 05:15:29 »

Когато бяхме в България се наложи да опитаме няколко. Първото беше НАН, от което се запече. После пробвахме Фризолак и той не помогна. Накрая взех ХИП, прие го добре и коремчето му се регулира. Чух също много добри отзиви и за Лактана.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #5 -: ноември 03, 2011, 09:22:03 »

Много ви благодаря за отговорите, наистина много четох за Лактана и Хип дори намерих тема за тези АМ и май ще пробвам Лактана Био 1 защото има 4 вида пробиотици а Хип има само 1...иии дано започнем малко повече да акаме защото е голяма мъка цял ден да се напъвам и пръцка и чак късен следобед ако...  nea
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #6 -: ноември 07, 2011, 16:26:40 »

И така смених АМ-то и чакам резултат, за сега само се напъваме мноооооого особено по това време, ака пак само 1 път но не вярвам действието да е моментално все пак ядохме само 1 път за сега новото АМ (Латана Био 1) а вчера дадох 90 мл само да видя дали ще го яде...чакам резултат и ще докладвам girl_wink

carlyangel вие с АМ ли сте или още кърмиш Лори?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: ноември 07, 2011, 16:51:31 »

На АМ сме.Сега даже ще минавам на 2-ката от другия месец. Wink
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #8 -: ноември 07, 2011, 17:29:01 »

На Фризолак ли сте?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 07, 2011, 19:08:46 »

Да,на Фрозолак.  smile Хареса ли му Лактана на твоя юнак?  blum
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #10 -: ноември 08, 2011, 11:36:12 »

Ами папка си я, дори изяжда цялото количество за сега не виждам да има нещо реакция или промяна в поведението...само следя сега акото какво е и дали ще започне малко по-често да ака изобщо. Иначе си се напъваме и то доста. Периода ни е кофти в момента много се мъчи, гърчи се, червенее...изобщо се надявам скоро да премине че направо следобедите са ни голяма драма cray а него щом го боли аз съм "болна" направо cray
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 08, 2011, 12:22:20 »

Иве,нормално е.Колики имате сега.Аз доколкото знам,при момчетата протичат по-бурно.И това ще отмине.Дано Лактана-та го облекчи поне малко. Good luck
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #12 -: ноември 08, 2011, 18:33:52 »

Ох сравнително по-добре е днес, но пък и следобяд не сме били заедно за да видя как е защото го оставихме на свекърва ми а тя каза, че не е имало проблеми. Тъкмо се прибрахме, заспа към 4 и нещо и преди малко го събудих пак за ядене. Иначе взехме днес Храносмилателен чай на Хип та да видим дали и от него ще се облекчи малко. Силно се надявам скоро тези колики да си "заминат" и да не се явяват повече че  bad
« Последна редакция: ноември 08, 2011, 18:36:09 от Ивето » Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: ноември 22, 2011, 13:49:51 »

Иве как е положението сега откакто сте на Лактана?Започна ли Краси да ака по-често?
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #14 -: ноември 27, 2011, 16:31:50 »

Ние бяхме на Хип.Много бях доволна,никога не ми се е запичала или да е имала проблеми с акането.До скоро пихме от него,но нали сме по големи и аз исках да й давам колкото може по дълго.Най-малко до година и половина и тя точно на година и половина ми го отказа.Последните два месеца минахме на Нан,защото при едно гостуване при бабите и ни свърши Хип-а,а там нямаше от него и взех Нан и от него бях доволна.Само да поясня,че на Хип пробиотика ползвахме,розово май беше.А от другото Био не бях доволна относно разтварянето му,ставаше на бърбунки.
Активен
Страници: [1] 2  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: