Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 19:52:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 226812 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 19, 2007, 14:06:59 »

така е Авичка, аз лично го потвърдих това
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #391 -: декември 20, 2007, 15:02:31 »

и аз чакам адреса за халките в пловдив:)
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 20, 2007, 15:24:37 »

на лични го пратих kreia
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #393 -: декември 20, 2007, 15:55:50 »

мерси много ама аз в пловдив съм ходила веднъж преди години на кандидатстудентски изпити и не го познавам много добре, но благодаря все пак
ти в София къде си проверявала
аз мисля да видя по кварталите - например аз съм в Надежда и там има една бижутерска къща а собственикът е и златар - т.е. не само продава, но и лично изработва
предполагам че в центъра цените са убийствени
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: декември 20, 2007, 16:04:22 »

значи, ще ти изпратя един онлайн каталон - същия с който работят ВСИЧКИ златари! абсолютно всички - изключения правят само дизайнерските бижута.
той е само за халки - над 1000 модела има.
значи аз съм гледала и по кварталите в залатарски магазини - цените под 38-39 лв не падат... - в Пловдив са около 30 лв.... - примерно халки от 10 грама (2-та броя) - това са си 80-90 лв! - ПОНЕ.
защото тука където аз гледах цените бяха 44 лв за грам.
ако анмериш нещо хубаво тука пиши ми плс.
ето линк каталога:http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php?cat=3
каквото си избереш - правят го в рамките на 4-5 дни.
според мен няма начин да не си ахресаш от тука - разнообравието е невероятно smile
айде, кажи после какво си харесала smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 24, 2007, 12:43:04 »

Джангъл, кажи ми моля от къде намерихте костума и вратовръзката, жилеката на младоженеца.
На мен ми се иска не6то такова, но не знам къде да търся, а 6те се прибираме само една седмица преди сватбата
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 31, 2007, 10:20:55 »

Хей, къде сте сладурани? Весело посрежтане на Нова Година elf5  Party time Party time
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 02, 2008, 09:01:29 »

Честита Нова Година на всички!!!!!! Bravo
Живи, здрави и МНОГО МНОГО щастливи!!!! най-хубавата сватба  weddingday  ви пожелавам на всичките от сърце милички!!!!
 kiss
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: януари 03, 2008, 10:38:26 »

Честита Нова Година на всички!!!!!!
как върви подготовката? Авва, какво стана с роклята?
 kiss
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #399 -: януари 03, 2008, 22:55:07 »

Мацкиии, ЧНГ! Аз съм под пара, до средата на седмицата мисля да сме капарирали всичко. Вече не знам с кой пореден човек ще се срещаме утре- фотограф, видео...поредните..и в ресторанта ще ходим пак..и отивам да си давам поръчка за роклята- в Галина реших да ми я шият.

Валентинка, за костюм- само в Пловдив! Има един магазин на главната преди Джумаята отляво, нещо с П беше...страшно МНОГО, страхотни, стилни, евтини /200-300лв/ костюми! Голямо разнообразие на модели, цветове и размери. Милото окончателно се отказа от Ролман и подобни /!/ и каза,че от там ще си купува!

Оххх..утре ще пиша повече...
Аааа, избрах си и подаръци за гостите, ще ги правим със свеки! Като имам малко време ще ги кача да ги видите- харесах ги в някакъв чужд сайт.

Аааа, и фризьорката, при която ходих- смело я препоръчвам на всички бъдещи булки! Казва се Павлинка, салонът е срещу Булбанк на главната. good
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 04, 2008, 17:38:54 »

Авви<ка, какви са поаръците?
Активен
pifcho
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 05, 2008, 13:41:54 »

Здравейте, момичета!
Предстой ни сватба юни месец и сега търсим DJ и фотограф. Моля ви пишете координати ако знаете. И друго искам да ви питам как точно сте договорили цената. Понеже съм чувала, че има няколко вариата. Да се уговорим за точна сума и после от парите събрани за поздравите да се приспадне тази сума. Ако не е достатъчна съответно се доплаща. На вашите сватби поздравите платени ли са били.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #402 -: януари 05, 2008, 16:42:53 »

Здравей, pifcho! Welcome Честито!
За това с плащането на поздравите аз съм категорично против! Смятам, че се дават достатъчно пари за DJ, за да се иска от гостите! На нас всички ни казваха твърди суми, в това число и DJ-ите. Вашата сватба къде ще бъде? За фото и DJ веднага ще ти пиша на лични-последната ми информация е от днес.....ама това е друга тема каква лудница са тия срещи. girl_impossible

Валентинка, за подаръците- мислехме да си ги правим, но намерихме готови-пуснала съм ги в темата за дреболийките, за роклята също писах в темата за роклите-кошмарът е пълен.

Вече обаче си имам DJ yahoo Веско и Йовко, големи са образи! За фото се спряхме на Светлана Узунова, а за видео- на Петьо от "Рефлекс" /с това последното не съм много съгласна sad, аз исках Митко Димитров, ама ще трябва да се примиря!/

Между другото, съвсем случайно гледайки един диск от една сватба снощи на нас с милото щяха да ни паднат очите- една водеща, ама страхотнаааа!!!! Толкова свежа, естествена, мила, жизнерадостна,контактна,прекрасна жена! Така и не й разбрах името. Веднага телефоните развъртяхме-готови бяхме да я наемем. Но тя работи с един DJ Петър Петров. А на мен сватбата като цяло не ми хареса- гостите предимно седяха, малко танцуваха. И музиката не ми хареса. И си викам- това е само една сватба все пак, която гледаме, може на други сватби да е различно, тая водеща е уникална...ама не, аз си исках Веско и Йовко и така! Иначе тая водеща и DJ-я имаха доста по-нисък хонорар. Дано не сме сбъркали в избора си!

« Последна редакция: януари 05, 2008, 16:49:53 от avva_stz » Активен
pifcho
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 05, 2008, 18:39:41 »

Аз също съм против платените поздрави, но на много сватби на който съм ходила гостите така или иначе дават. Няма ли да е по-тъпо да се договори твърда сума с Dj, напримерно 300 лв. и на сватбата той да събере още 300 примерно. Искам точно това да избегнем, но незная как точно.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 07, 2008, 08:43:06 »

Welcome пифчо!
аз да се присъединя smile - и аз искам да кажа, че съм напълно против тези плащания на поздрави!!!
ще си кажеш на гостите и готово (ако е нужно де), защото аз съм била на доста сватби и до сега не съм чувала да се плащат..., незнам...
иначе момичета ще идвам в Стара Загора сега в петък за да изберем ресторант най-после и да можем да резервираме гражданското и църквата, че сме избрали дата и вече мисля че е време да резервираме и другите неща, така че ако ми остане време от тичане по ресторанти, dj, фото, гражданско, църква, украса и т.н.. ще се видим ако имате мъничко временце smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: