Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 19:09:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 226809 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: декември 13, 2007, 10:37:24 »

аз казах че всеки си преценява. аз съм преценила че ми трябват 3 месеца за всичко да стане така както го искам, така че..
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: декември 13, 2007, 10:38:57 »

Welcome kreia

Малее, тези мъже старозагорци големи завоевтаели 6те дойдат laugh laugh Много добре, че не си в стрес, не че моя е много голям, ама все пак Girl_hide И на мен не ми се струват достатъ4но 2 седми4ки (само 14 дни!!!).
Мойта фризиорка е на Иван Асен II и ли4но аз съм мн доволна от нея. Там има6е и маникуристка (Ваня) която е мн добра, но вече е в един салон, голям...ама кой и къде е...оф не помня. 6те питам и 6те пи6а.

Авви4кее, какво стана с ресторанта?
« Последна редакция: декември 13, 2007, 10:52:29 от Valentinka » Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #317 -: декември 13, 2007, 10:42:19 »

хареса ми това за завоевателите:)))
такива са си...
Валентинко, четох в някоя от темите, че си поръчала рокля от Шу Ши на Cymbeline - за колко време ще е готова и какви са долу-горе цените там
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: декември 13, 2007, 10:52:10 »

ааа, не съм аз blum
Моята е от Холидей на Стамболийски, в София. Много доволна останах от тях. Ами 6те еготова на 23/02, но аз не съм в БГ и за това не бързам. Иначе може и по-бързо. Но ти наистина не се бави повече, особено ако търси6 не6то по-нестандартно
« Последна редакция: декември 13, 2007, 10:54:28 от Valentinka » Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #319 -: декември 13, 2007, 10:56:04 »

явно съм се объркала нещо, те там продават ли готови  - без поръчка и има ли по-изчистени модели, аз не искам обръчи - не съм гимнастичка все пак, а също имат ли някакви по - късички модели, до под коляното или нещо такова? лошото е че предимно по Интернет търся, тъй като работя до 7часа вечер и всичики магазини са затворени тогава
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: декември 13, 2007, 11:03:12 »

незнам дали си обикаляла за рокли ти..., но си мисля ч е за всяка рокля се чака малко или много...
най-малкото се правят корекции...
в Холидей не можеш да купиш рокля веднага, роклите които се пробват ги пробват всички и те не се продават, избира се модел и се поръчва...
такъв принципа почти навсякъде в салоните...
Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #321 -: декември 13, 2007, 11:07:27 »

да, ходила съм вече в няколко и разбрах, че е така
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: декември 13, 2007, 11:10:26 »

Защо не погледнеш тук www.demetriossbride.com
доста са скъпи, но може да харесаш нещо и да направиш поръчка. Холидей примерно шият по картинка...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: декември 13, 2007, 11:11:33 »

Да, то4но така. Там има и мн семпли модели, както и по 6армантни.  И цените са напълно поносими (според мен). На мен ми казаха, че моята може да е готова и за 2 семици. За това не 4акай, а в събота ги запо4вай
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #324 -: декември 13, 2007, 11:14:51 »

Kreia, разбира се,че щом не си шашната,никой не е казал,че е задължително,миличка *THUMBS*И разбира се,че най-важно е, че се омъжваш за любимия човек.
Но си мисля, че вече трябва да се насочваш към украса- а там дреболийките изникват една след друга. Харесаш нещо, а после се чудиш откъде да го намериш  pardon Или как точно да стане. Питай Валентинка с нейните шаблони за покани-изрязва,та й пукат ушичките,хехехе. Girl_hide
Освен това трябва да избереш покани, да помислиш за песен за първи танц, да си направиш схема с разпределение на гостите по масите, да харесаш модел на торта, да си измислиш тейбъл картички... Girl_hide И куп неща.  pardon
За фотото-същата работа- да разгледаш снимките на няколко студия и да си подбереш...За видео-също-да подбереш 2-3, да им проучиш цените...

Аааа, пропуснах да спомена избирането на прическа=ровене в Интернет, букет=ровене в Интернет...

Валентинка, относно нашия ресторант, имаме вече окончателна бройка хора-ще сме към 105-108 човека. Спряхме се на 4 ресторанта- много ми се иска Елеганс на мен, но ще ходим днес или утре да проверим вместимостта му,че в Интернет пише 107 места, а той е на 2 етажа, Емо твърди,че вторият не функционира...
Другите варианти са "Железник", "Верея"/ bad/,"Тифани'/ bad/. Та се надявам тези дни да имам напредък Girl_hide
Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #325 -: декември 13, 2007, 11:21:47 »

съгласна съм, лошото е че трудно се организира от разстояние - кога да обикалям фото-студиа и сладкарници, мога да си взема отпуск 1 седмица по-рано и да търся с надеждата че никой не се жени през януари.може и да пропусна някой детайл, но поне за основното мисля, че ще има време - аз много съжалявам, че не отидох до тоя Елеганс да го видя, май е хубаво  - моля те пиши като го видиш, ама в СТ.З всички викаха - Верея,та Верея...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: декември 13, 2007, 11:23:51 »

а, Верея.... - била съм на 2 сватби там..-според мене вариант, ако няма друго..
но има много хора, котио го харесват де...
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: декември 13, 2007, 11:24:57 »

на мен абсолевентската ми беше във верея,май имаше колони доколкото си споням,а защо не ви харесва
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: декември 13, 2007, 11:30:10 »

на мен специално не заради обстановката, а поради други причини...
храната винаги е УЖАСНА!!!, изглежда ми неизискано меко казано...
като стол ми е някак.. - столова по-скоро..
тея плочки по земята са... просто цялостно.. но пак казвам, че това е само мое мнение, на наистина много хора от СтЗ им харесва - все пак е  на пъпа на центъра, а това важно за старозагорците, които аз познавам - тази показност и т.н...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 13, 2007, 11:35:52 »

Елеганс е страхотен!!!, но за нас е малък - ние сме 160.
Авви4ке, ако може6 го избегни Железник, че е малко кофти с тези колони и не вижда6 масите и хората, а  Girl_hideи те не те виждат
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: