Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 14:34:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 190039 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #555 -: януари 17, 2008, 13:52:26 »

дай ми адреса на лични моля те.
кажи ми искаш ли да ти взема лепящи личстове за в неделя да ти донеса? и колко?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #556 -: януари 17, 2008, 13:54:40 »

намерих го сама - Сливница 25, нали?
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #557 -: януари 17, 2008, 13:56:54 »

пратих ти ЛС
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #558 -: януари 17, 2008, 18:06:56 »

за платовете съм напълно съгласна! Бустиетата и изработката съжто много ми харесаха, но явно не съм попаднала на пола, която да ме "грабне". Аз не бях в магазина на Сливница, оба<е. Един друг, на един ъгъл и на втория етаж, но къде беже.... crazy

Моята е подобна на втората рокля, която е облякла Авва (като линия имам предвид), но е дълга
« Последна редакция: януари 17, 2008, 18:09:00 от Valentinka » Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #559 -: януари 18, 2008, 11:24:51 »

Здравейте, момичета! Случайно поданах на тоз форум, ровейки се в Интернет днес и много се зарадвах че темата е за СЗ и реших да се включа. И аз ще съм старозагорска булка и съм си от Стара Загора, само че от 10-тина години живея и работя в София. Бъдещият ми съпруг е от Ямбол,но успях да го навия сватбата да е в СЗ, защото аз много исках.
Честито на вече омъчените от вас! Много щастие и любов!На предстоящите булки пожелавам успех! Моята сватба ще е на 03 май -вечерна и ние си мислехме за 17 май като Рошко,ама смятахме, че ще се отработва, както и стана и се спряхме на 03.Запазили сме гражданско и църква и ресторант Елеганс, защото искахме да има и хотел за гостите, коио не са от СЗ. Колебаехме се между него и Железник,но в Железник с такова ужасно отношение ни посрещнаха, че се отказахме.Амам ние ще сме малка сватба -кум 70-80 души и Елеганс е добре,много са мили собственичките и осигуряват украса за 100 лв,съсхто правят сватбената торта,кумската торта и кумското пиле,та отпадат някои ангажименти при тях.Само се притеснявам,че до 12-12.30 трябва да приключим,когато ще е най-весело,но май чувам, че и на други места е така. И друо не съм правила.
Вчера обикалях с майка ми по булчински салони в СЗ,взех си 2 дни отпуск да можем да обикаляме тук, че в София не ми се обикаля.Ходихме до Галина,Маги  и Стелина. Харесах си 2 модела в Галина,но трявба да поръчвам за моя размер, че съм 172 см и 67 кг и висчки са ми малки на бюста.Ама се чудя още.
За DJ ми бяха препоръчали Жеко Иванов,вчера му звънна и каза, че е зает и че през Май има само 2 днси свободни, направ ме разби. А през Декември като обикаляхме магазини и ресторант навскякъде казваха че е още мноооог рано, и аз все с мисля че има много време, а то... Много се разочаровах и точаях, защото нямам други идеи huhhuh.gif Видях че вие препоръчвате някакви други - Веско и Йовко, Джими Върбанов. Моля който има техни телефни да ми ги изпрати. Също видях че препоръчвате за видео Митко Димитров а за фото Светлана. Може ли и техни координати?  Много благодаря, аз също ще помагам с каквото мога.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #560 -: януари 18, 2008, 11:30:20 »

Welcome :welcome:BIBI_SZ!!!!
Добре дожла при нас!
Ние сме си избрали Ники Колев за DJ, в момента му нямам номера, но жте го намеря и пусна!
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #561 -: януари 18, 2008, 11:32:19 »

добре дошла във форума:))) good
и аз живея в Сф, а сватбата ще е в Стара Загора
мисля, че имаш доста време още , така че споко
Ще ти пратя тел. като ЛС
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #562 -: януари 18, 2008, 11:36:03 »

Welcome BIBI!!!!  Bravo Bravo :bravoБраво, това си е напредване с организацията! Супер, че се побирате в Елеганс-аз също го харесвам много!

Като се прибера вкъщи ще ти пратя координати на хората, че сега нямам..но съм пращала на другите момичета,така че някоя от тях може да ти препрати съобщението ми!

Завиждам ти,че така бързо си харесала рокля!Браво! Bravo Bravo

Добре дошла още веднъж! Мисля, че тук е форумът, в който сме най-сериозни с информацията за Стара Загора-това са ми личните впечатления!

Защо не дойдеш направо на срещичката ни?  give_rose Ние също тепърва ще се запознаваме на нея yahoo

Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #563 -: януари 18, 2008, 11:43:38 »

станахме май 3 булки живеещи в София
 Welcome
аз веднага мога координати да ти дама, защото тъкмо говоря с всички да се срещаме като дойдем днес.
знам че е работен ден, но датата МНОГО ми харесва и няма да я сменяме, не  е проблем за никой - вече уточнихме с 90% от гостите!
хайде до неделя, че аз имам адски много работа.
милички някой дали знае къде леят куршум в СТЗ, защото сутринта катастрофирахме (не много сериозно, но аз много се изплаших и само треперя от сутринта! sad
кофти работа, но ще се оправя и понеже майка ми е луднала да ходя да ми леят куршум за това питам така...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #564 -: януари 18, 2008, 11:51:59 »

Аз занм една баба в Кирилово good
до къде стигнахме-от Франция ти казвам къде да си лееж куржу sarcastic :sarcastic:м
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #565 -: януари 18, 2008, 11:52:21 »

Рошко, защо мила бързаш с куршумите? Нормално е да си се уплашила,ама чак за куршум ли е? Мога да питам свеки,ама в неделя ще ти е късно ли да ти кажа?

Много се радвам,че датата ще си остане същата,сигурно вече като се настроиш за една дата и не ти се сменя!
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**

« Отговор #566 -: януари 18, 2008, 12:11:08 »

мерси за топлото посрещане, момичета!  Ashamed много сте мили и готини!!!
кога беше срещата и къде точно, че мернах нещо по страниците,ама не се сещам къде.
Рошко,надявам се че сте добре, за съжаление не знам къде леят куршуми.
17 май е наистина хубава дата и верно, че като се настроиш това да е датата и е трудно да я смениш. Така че е супер, че си остава и гостите ви ще могат да дойдат.
а за роклята, като казвам харесала имам предвид долу горе... четох по списания че още като видиш рокля ще знаеш че това я твоята рокля, ще е почувстваш и няма да имаш колебания,ама дали е така...  scratch one-s head
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #567 -: януари 18, 2008, 12:20:02 »

За роклята- Мон Амур са обявили намаление 20-30% на роклите от колекция 2007. Една друга марка пък- 50%, обаче забравих кояяяяя. sad

А срещата е на 20.01- неделя, от 19ч. в лоби-бара на Верея. good
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**

« Отговор #568 -: януари 18, 2008, 12:36:03 »

къде е Мон Амур - в СЗ или София?
много искам да дойда на срещата,само ще видя кога ше пътувам за София-неделя следобед или понеделник сутрин, че понеделник съм на работа. Може ли някоя от вас да ми даде gsm номер за връзка, ако успея да дойда да ви намеря.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #569 -: януари 18, 2008, 12:51:18 »

BIBI, в София е салонът, но е от по-скъпите. Сега не се сещам за цени,но момичетата бяха коментирали в темата за роклите някъде. Но другата,другата марка коя беше...пак в София- до края на март имат 50% намаление..тюююю,че не се сещам,пак една от големите беше...

Пращам ти номера си на лични. good
Активен
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: