Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:02:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 9 част.
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 9 част. (Прочетена 197077 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Отг: Украса на ресторанта - 9 част.
«
Отговор #150 -:
януари 09, 2012, 22:13:44 »
има ги и в джъмбо,мисля че от 8лв на горе,зависи от големината
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #151 -:
януари 10, 2012, 10:38:24 »
Bulka88
ето тук има 12 бр. за 62лв с доставката до България , което ще рече излиза по 5лв бройката
http://www.ebay.de/itm/Lampion-rund-weiss-Set-12-Stuck-/290654264718?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5506820047297138471
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #152 -:
януари 12, 2012, 17:09:46 »
и китайските фенери и пом-помите са много красиви, всичко зависи от концепцията и стила на сватбата...
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #153 -:
януари 16, 2012, 11:55:16 »
Благодаря ви!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #154 -:
януари 16, 2012, 15:33:43 »
Здравейте момичета не съм чела по-напред, но дали може да ми препоръчате фирма, която се занимава със сватбена украса, тъй като ресторанта, които сме си харесали ще се нуждае от такава.
Благодаря много предварително
«
Последна редакция: януари 16, 2012, 15:36:49 от cveta_d86
»
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #155 -:
януари 16, 2012, 16:12:02 »
Чак да препоръчам все още не мога (не ми е минала сватбата), аз съм се заела лично с голяма част от украсата на ресторанта (по-скоро масите), но относно калъфите, панделките, младоженска маса и още някакви неща, може да погледнете тук
http://www.grancharovisin.com/text.php?id=59
. Фирмата е "Грънчаров и син" и има много голямо намаление, аз се възползвах от предишното им такова като за 195 лв. получаваме 100 бр. панделки, 100 калъфа, тишлайфери за масите, 50 бр. свещници, арка, стойки с цветя, украса на младоженска маса и не помня още какво... Изглеждат ми коректни, тъй като преди капарирането (всъщност се плаща цялата сума) ни извикаха да видим асортимента им на живо (който на мен ми хареса), подписахме договор, а скоро ни поканиха да видим украсен ресторанта, в който ще сме и ние. Мисля, че се бяха справили много добре. Останалата украса от нас ще е в рамките на около 150 лв. А за калъфки, панделки и т.н. навсякъде ми искаха между 600 и 1000 лв. Така че може да се поразходите до тях да видите какво предлагат
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #156 -:
януари 16, 2012, 16:27:37 »
Christy, понеже и ние имаме уговорка за украса с Грънчаров и син, точно тази за 195 лв. та да те питам: вие какво допълнително ще украсявате? За истински цветя мислила ли си (защото тяхната украса включва само изкуствени)? Балони? Допълнителни съдове (вази или други подобни) за цветя ще купувате ли?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #157 -:
януари 16, 2012, 17:28:34 »
Да, мислили сме. Нещо подобно:
Ще купим тези аквариумчета, които са около 4-5 лв. (трябват ни 12), имаме 12 големи свещи в кафяво и розово (3-4 лв., рисувани са с пеперуди, много са хубави) като свещта ще я закрепим в средата на аквариума, другото е същото като на снимките. На самия тишлайфер от фирмата ще разпръснем изкуствени диамантчета в розово (едно шишенце е около 2 лв., а за маса трябва максимум половината). Ще има и тейбъл-картики:
както и подаръчетата ще са сложени на масата:
Балони не искам, напитки и салата сервирани преди да влезем също. Това ще е декорацията, мислим да е в кафяво-розовата гама.
Активен
veseto_87
«
Отговор #158 -:
януари 16, 2012, 19:01:46 »
А за украсата с цветя на кого ще разчиташ? Аз мислех приятелка да я прави сутринта, обаче понеже ресторантът ни е в хотел, се замислих че те може би ще си го ползват до обяд поне. А после тя ще е на сватбата и се чудя как да процедирам. Може да се наложи и за това да наемем фирма...
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #159 -:
януари 16, 2012, 19:30:58 »
Няма ли да има време след ритуала, преди ресторанта? Примерно се разбрате с нея и още някоя помощничка да се снимате първи и те да отпрашат към ресторанта докато вие получавате прозрдавления и си правите снимки с другите гости.
Говоря само за поставяне на част от украсата, която да е предварително подготвена.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #160 -:
януари 16, 2012, 19:54:09 »
Аз още не съм гледала агенции за украса, но това предложение много ме изкушава.
Christy, хареса ли ти направената от тях украса? И преди колко време беше последната им промоция, за да чакам евентуално следващата, тъй като нямам ресторант още
Активен
veseto_87
«
Отговор #161 -:
януари 16, 2012, 20:34:08 »
То и в момента на сайта им има страхотни намаления. Разгледай.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Отг: Украса на ресторанта - 9 част.
«
Отговор #162 -:
януари 16, 2012, 20:41:44 »
Цитат на: alla в януари 16, 2012, 19:30:58
Няма ли да има време след ритуала, преди ресторанта? Примерно се разбрате с нея и още някоя помощничка да се снимате първи и те да отпрашат към ресторанта докато вие получавате прозрдавления и си правите снимки с другите гости.
Говоря само за поставяне на част от украсата, която да е предварително подготвена.
Това върши работа,но само ако има нещо дребно за подреждане. Колкото и странно да ви се струва всяка украса си иска време. Само си помислете едни вази да се сложат и какво се случва. Вадят се от кашони примерно в които са опаковани грижливо за да стигнат живи и здрави,а това означава време.
Следва наливане на вода,после подреждане на цветята и след това подреждане по масите. После кристалчета около тях и какво ли още не. Моя съвет е да си намерите човек,който е готов да пропусне ритуалите и да се отдаде изцяло на ресторанта. Най-елементарното едни тейбълки с имената на хората отнемат минимум от 30 до 60 мин. Като се има предвид,че почти винаги има или липсващи или тейбълка само с малкото име на някой и точно тогава идва голямото губене на време.
Мога да ви изредя хиляди ситуации в които не винаги можеш да спазиш времето,което сте си определили.
Активен
maria87
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #163 -:
януари 16, 2012, 21:05:50 »
Цитат на: veseto_87 в януари 16, 2012, 19:01:46
А за украсата с цветя на кого ще разчиташ? Аз мислех приятелка да я прави сутринта, обаче понеже ресторантът ни е в хотел, се замислих че те може би ще си го ползват до обяд поне. А после тя ще е на сватбата и се чудя как да процедирам. Може да се наложи и за това да наемем фирма...
Аз също се възползвах от промоцията на "Грънчаров и син" за 195 лв. Но не е вярно, че предлагат само изкуствени цветя. Аз ги наех да ми направят и украса с живи цветя, извън заплатените 195 лв. Погледнах си договорът и сме подписали следното:
1) букети за маси гости - 10 - 15 лв. в зависимост от вида на цветята
2) букет за сватбеният автомобил, който после ще се премести на масата на младоженците - 70 лв.
3)бутониери за мъжете - 3 лв. (без капсули)
4) гривни за жените - 5 лв. (с капсули)
5) булченски букет - 45 лв. без микрофон (така искам аз)
Агенцията е коректна и ги препоръчвам. Любезно се съгласиха да ми наредят по масите тейбъл картичките и подаръците за гостите, така че украсата на ресторанта няма да я мисля въобще. Освен това ми се обадиха само за да ме уведомят, че са със сменен адрес.
Активен
veseto_87
«
Отговор #164 -:
януари 16, 2012, 21:18:43 »
Аз не съм казала, че правят украса само с изкуствени цветя. Казах, че ваучерът за 195 лв. включва само това. Не знам защо все не се чете като хората и после следват едни обяснения...
maria87, тези цени, които си написала са за една бройка или за всички, които са ти необходими?
«
Последна редакция: януари 16, 2012, 21:20:32 от veseto_87
»
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]