Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 03:12:07

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 9 част.  (Прочетена 196865 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« -: октомври 01, 2011, 07:14:47 »

Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: октомври 01, 2011, 08:37:39 »

gucci твоето преложение ми харесва повече, определено така тавана няма да се "хапи" с украсата.  good
Активен
5ia_
Любопитен
*
Публикации: 36



Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: октомври 04, 2011, 22:54:06 »

Нина е права, златното ще се слее с цялата обстановка, трябва по- контрастен цвят- кафяво с шампанско например би било добре. Много се радвам, че вече кафявото често излиза като вариант, то с тия бели калъфи..... angry
Активен
daisyto
Любопитен
*
Публикации: 27



« Отговор #3 -: октомври 10, 2011, 18:38:53 »

Аз започвам да търся идеи за украса за пролетна сватба danceg
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: октомври 10, 2011, 20:01:23 »

Ето идейки от мен
















Активен
theone
Професор
****
Публикации: 482



« Отговор #5 -: октомври 11, 2011, 11:43:32 »

Идеите ти много ми допадат. Смятам, че декорация с цветя на масата изглежда стилно. Аз лично не харесвам калъфите и стандартните безкраини дипли по масите...
« Последна редакция: октомври 11, 2011, 11:46:42 от theone » Активен
daisyto
Любопитен
*
Публикации: 27



« Отговор #6 -: октомври 11, 2011, 12:35:51 »

снимките найстина са много хубави, живи цветя и свещи със сигурност ще включа за моята украса. Друг въпрос ме мъчи - понеже ще си правя всичко сама, мислите ли, че ако цветята не са във вази, а в пиафлори ще се губи украсата от многото бутилки?  crazy Има ли начин да го избегна (масите ще бъдат кръгли за 10 човека на маса)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: октомври 11, 2011, 13:53:33 »

daisyto ако имат възможност от ресторанта да ти организитат на всяка маса отсрани по една стойка с лед, където да се слагат бутилките.... нещо такова

според мен това е много елегантен начин да се скрият неприятните шишета. На нашата сватба бяхме с такива стойки и беше много удобно и практично  blum
Активен
maianiki
Сватбар
***
Публикации: 199



Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: октомври 12, 2011, 21:56:34 »

Здравейте,
мислили ли сте за украса на ресторанта със хартиени цветя? huhhuh.gif
http://poms.alle.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D1%81-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD/
Активен
formite
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 341



« Отговор #9 -: октомври 13, 2011, 00:32:11 »

Страхотна декорация са. Още в началото на предишната тема са дадени страхотни предложения за украса с тях http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28151.15.html

Тези "помпони" от хартия се правят много лесно и от относително евтина хартия- тишу или креп. Не виждам как  50бр. могат да се оценят на 219лв.  angry
http://www.youtube.com/watch?v=9u1PA_FI79U&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=EwEsNYFc4m0&feature=related
 
Активен
plamen4eto_f
Новак
*
Публикации: 17



« Отговор #10 -: октомври 13, 2011, 12:18:19 »

daisyto предлагам ти да си намериш високи вази за цветя и щом масите ти ще бъдат за 10 човека смятам, че ще бъдат много подходящи и декорациите ти няма да се губят сред бутилките!
Активен
emocia_wa
Професор
****
Публикации: 399



« Отговор #11 -: октомври 13, 2011, 15:45:47 »

Друг въпрос ме мъчи - понеже ще си правя всичко сама, мислите ли, че ако цветята не са във вази, а в пиафлори ще се губи украсата от многото бутилки?  crazy Има ли начин да го избегна (масите ще бъдат кръгли за 10 човека на маса)
има няколко варианта за разположението на бутилките:
- да бъдат разположени на "мокър" бар. Минусът тук е, че е един за цялото помещение. Ако гостите са повече е неудобно да ходят до другия край на помещението. Това може да се избегне ако има възможност да се оформят два такива бара. Доста практично е и защото цялото разнообразие от алкохол може да се "изложи" и всеки да си избере. Иначе се ограничавате или да купите от всеки вид за всяка маса (което е безмислено и скъпо) и накрая ще остане.
- да се разположат на "помощни" масички, които са отстрани на масите с гостите. Хубавото е, че те са пръснати между масите с гостите и една такава се ползва от 2-3-4 маси с гости.
- внесения алкохол да е прибран и да се налива от персонала. Доста елегантно и прибрано, стига ресторанта да поеме ангажимента и да разполага с необходимия персонал. Проблема е, че някой трябва да ги контролира, за да не изчезне безследно част от алкохола  Wink
Моето мнение е, че бутилките не трябва да се разполагат по масите на гостите. Заемат голяма част от мястото и декорацията се губи.  nea Ако искате да се забелязва трабва да е по-обемна или висока композиция(което е и скъпо понякога). Но при всички случаи трябва да я "съчетавате" с бутилките (алкохол, платсмасови, сокове и тн).  crazy Мислиш, мислиш, правиш стилни съчетания -цвят, форма и тн и накрая - цялата красота я слагаш на масата, в колоритната компания на пластмасови бутилки примерно...  angry ако държите все пак да има вода, сок или вино например може да помолите да ги налеят в стъклени кани/гарафи и тогава да ги разполжат по масите.  Wink Доста по-приятно се получава, от колкото хартиената кутия със сок.  good
Активен
daisyto
Любопитен
*
Публикации: 27



« Отговор #12 -: октомври 13, 2011, 16:01:11 »

Много благодаря за мненията ви, с различните гледни точки ще ми бъде по-лесно да взема решение за каквото и да е  smile

Ще помисля върху различните варианти, които ми предлагате и ще видим. И на мен не ми се иска да струпвам най-различен алкохол на всяка маса, все пак не всеки на масата пие водка примерно, така само ще пречи, а искам на хората да им е удобно (все пак ще сме към 100 човека), но как ли ще се преме ако сложа всички бутилки отстрани на помощни маси ме притеснява? Имам предвид, как се прави в такъв случай - казвам на сервитьорите да попитат какво желаят гостите на определената маса или се семообслужват?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 711



« Отговор #13 -: октомври 13, 2011, 22:29:01 »

 Според мен трябва да се разбере с ресторанта дали могат те да разливат питиетата.Мисля, че е доста по-приятно за гостите. Наскоро бяхме на една сватба, където сервитьорите изцяло се грижеха за гостите, постоянно питаха доливаха, вкллючително ни сложиха платнените салфетк в скута  tease Е, все пак имаше тук-таме някоя бутилка алкохол по масите, но мисля, че това е неизбежно, особено в края на партито smile Според мен обаче, колкото и неприятно да стои, няма как дасе избегне водата и безалкохолните напитки да не са на масата - твърде неудобно става за гостите, а не знам дали всички ресторанти могат да осигурят въпросните помощни колички и дали те няма да се пречкат scratch one-s head
Активен
formite
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 341



« Отговор #14 -: октомври 13, 2011, 22:57:35 »

В галерията си съм качила някои красоти с цветя от хартия, тъй като не знам как да кача няколко снимки в един коментар  blush


* vintageglam-wedding-tissue-paper.jpg (53.04 KB, 500x373 - видяно 538 пъти.)
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines